Nyheter om H&M


Kristin og kollegene flyttet hovedkontoret 100 meter: - Man føler seg privilegert når det er så fint her

Siden nyttår har de gamle lokalene til klesbutikken H&M stått tomme. Etter mange måneder med totalrenovering åpner lokalene igjen - i ny drakt, og med ny leieaktør.
Les mer om:

H&M med ny kleskolleksjon – derfor stopper de salget av utvalgte plagg

Etter at H&M lanserte en kleskolleksjon i samarbeid med en italiensk superdesigner, har kvinnerettighetsorganisasjoner verden over reagert. Nå velger klesgiganten å stoppe salget av visse plagg.
Les mer om:

Norske moteredaktørers dom over Giambattista Valli x H&M

The post Norske moteredaktørers dom over Giambattista Valli x H&M appeared first on 730.no.
Les mer om:

Butikkhjørne transformeres til bakeri, bar og stort kontorfellesskap

Nå er det klart hva lokalene der Monki, H&M Man og Weekday holdt til skal brukes til. De fylles nemlig med kontorplasser, et bakeri, en bar, en matbar og innovative verksteder.
Les mer om:

H&M øker fortjenesten med 25 prosent

Kleskjeden H&M har økt fortjenesten med 25 prosent, viser resultatet for tredje kvartal. Spesielt bra gikk det for nettbutikken.
Les mer om:

H&M øker fortjenesten med 25 prosent

Kleskjeden H&M har økt fortjenesten med 25 prosent, viser resultatet for tredje kvartal. Spesielt bra gikk det for nettbutikken.
Les mer om:

H&M øker fortjenesten med 25 prosent

Kleskjeden H&M har økt fortjenesten med 25 prosent, viser resultatet for tredje kvartal. Spesielt bra gikk det for nettbutikken.
Les mer om:

H&M øker fortjenesten med 25 prosent

Kleskjeden H&M har økt fortjenesten med 25 prosent, viser resultatet for tredje kvartal. Spesielt bra gikk det for nettbutikken.
Les mer om:

Stanser bruk av lær fra Brasil

Den svenske kleskjeden H&M varsler at de vil stanse import av brasiliansk lær inntil de blir forsikret om at lærproduksjonen ikke skjer på avskogede områder i Amazonas.
Les mer om:

Norsk prima donna: Se videoen til Royane ✨

Haters they come… Haters they go! Royane Harkati fra Drammen er brått i selskap med artister som Vince Staples, Christina Aguilera, Lene Alexandra, Madi Banja og Marina & The Diamonds når hun i dag slipper en låt med tittelen «Prima Donna». Hyggelig nok får 730 ha videopremieren – sjekk ut snutten nedenfor en lynrask chat med Royane. Hey Royane! Hva handler «Prima Donna» om?  – «Prima donna» skal være en good feeling-låt som skal være gøyal. En «girls anthem» som skal kunne ta deg med fra Marokko og helt til Japan. Issa vibe. Skjønner!

Marcus & Martinus spilte og solgte for 60 millioner i fjor

Poptvillingene selger klær sammen med H&M, etter å ha gjennomført sin første Europa-turné med konserter i 15 land.
Les mer om:

Skrekkelig sjuk svensk Midsommar

Ja, filmen er skrekkelig sjuk, men ikke forvent deg en skrekkfilm. Selv om presentasjonen kan se slik ut. Den ene Midsommar-plakaten viser en gråtende kvinne med blomsterkrans på hodet og teksten «la festlighetene begynne». Vi blir minnet om at regissøren er Ari Aster; mannen bak fjorårets grøsser Hereditary. Handlingen i Midsommar er dog avskyelig – og pussig. Den amerikanske studenten Dari sliter med angst etter en makaber familietragedie – som vi får se.

Norsk videopremiere fra Los Angeles via Ousu Leigh

Se Løkka-artisten Ousu Leigh sin kliss nye musikkvideo her! Til tross for å kun ha tre låter ute, har Ousu allerede blitt nominert til månedens Urørt av P3, samt utpekt av den britiske branskefestivalen JaJaJa som Top 5 Artist to Watch in 2019. Fra å være en eminent fotograf for store artister, tok Oslo-gutten sitt første steg på andre siden som artist på by:Larm tidligere i år.

«Stranger Things» har hele 75 produktplasseringer – inklusive Cola-lansering som alle hatet

Det meldte New York Times i forrige måned. Produktene er i spennet Levis og H&M, inklusive badedrakten som var å se i seriens trailer, til iskremmerket Baskin Robbins.
Les mer om:

Har glemt å heise flagget - igjen

H.M. Dronning Sonja har bursdag 4. juli, og derfor flagges det mange steder rundt det ganske land. Men ikke utenfor administrasjonsbygget til Fauske kommune.

H.M. Dronning Sonja er årets sommerutstiller på Alnes fyr

Tuneflua herjer for fullt om dagen, noe Øyvind Birkeland (44) fikk erfare da han skulle hogge ved hjemme på Greåker.

- Det finnes ikke noe monster. Det er bare to gründere som ønsker å starte en bedrift(pluss)

- Kristian Eilertsen er blant annet redd for at sjalene som selges skal bli brukt som hijab. Da spør jeg meg selv om han er klar over at man også kan kjøpe sjal på H&M og Cubus til samme formål.
Les mer om:

Adgang forbudt for gutter

H&M. Verstingen. I hvert fall etter min mening.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Fredager bugner av kliss ny musikk. Ikke minst fra Norges mange artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse nye singlene – innen flere sjangere. Arif «Eskimoblod» Kaldt hjerte, heit låt. Det er bare to år siden Meg og deg mot alle, men vi har ventet, bro. Jaggu føles det godt med ny musikk fra unge Salum! Her med sertifisert Loveless-flinkis Filip K på beaten, co-skrevet av Jesper Jenset og Omar fra Kastel. Storslagent og catchy, men ikke noe svett sommerhitforsøk; Arif holder det ett tusen.

Disse spiller på årets H&M Loves Music i Oslo – meld deg på her

Norsk musikkfest! Lørdag 1. juni er H&M Loves Music tilbake for syvende gang. Dagsfestivalen på Vulkan i Oslo er gratis, men (NB!) du må melde deg på i forkant. MELD DEG PÅ HER! Som tradisjon tro blir det non-stop norsk musikk i alle sjangere fra presis kl.

«Bad girls» i Oslo – se den første musikkvideoen til LAUREN (18) ✨

Look at her now! H&M Loves Music- og VG-lista-aktuelle Lauren Holmen alias LAUREN kan snart feire sin første million på Spotify. Samtidig slipper 18-åringen sin aller første musikkvideo. Lauren går fortsatt på VGS, så vi måtte tekste kjapt med Oslo-jenta mellom skoletimer. Se premiere på «Look at Me Now»-musikkvideoen nederst i saken! Hei Lauren! Gratulerer med din første musikkvideo. Den ble jo råbra, hvordan var det å lage den? – Ahhh, tusen takk – Det var helt sjukt og faktisk noe av det gøyeste jeg har vært med på.

Se bilder fra H.M. Kongens Garde i Kongstenhallen

Konsert og drilloppvisning av H.M. Kongens Garde. Arrangør er Gamlebyen Modelljernbanesenter A/S.
Les mer om:

Her er vinneren som får opptre på H&M Loves Music Oslo

Usignert hype! Sommeren starter offisielt med H&M Loves Music på Vulkan i Oslo lørdag 1. juni. Den norske musikkfesten har 16 norske artister på plakaten, inkludert både etablerte stjerner og nyere navn. Men én artist er ekstra fersk, nemlig nykommeren som vant konkurransen om å få opptre på festivalen. Det kom inn en haug av lekre bidrag via den norske musikk-appen Voisey. Etter nøye vurdering falt valget til slutt på Daniel Kalelic fra Ellingsrud i Oslo. 20-åringen har laget musikk så lenge kan kan huske og drømmer om å bli artist på heltid. Gratulerer, Daniel!

Festivalsommeren begynner allerede neste helg!

Endelig er festivalsommeren her! Allerede om en drøy uke, lørdag 1. juni går startskuddet, og det er på Vulkan Arena i Oslo det skjer! Gratisfestivalen H&M Loves Music kan friste med store artister som Arif, Ruben og Sløtface i tillegg til nye fremadstormende navn. Det hele sparkes i gang med Great News. Trioen fra Bergen har allerede etablert seg som ett av landets beste live-band. Etter debut-albumet i fjor har de allerede rukket å spille på store festivaler i inn- og utland, og album nummer to er ikke langt unna.

Spotify hopper på Instagram-suksess

Konseptet «stories» i sosiale medier har eksplodert de siste årene. Fra Snapchat til Facebook via Instagram, der de korte 24-timersoppdateringene har blitt en av de absolutt mest brukte funksjonene siden introduksjonen i 2016. Nå hopper Spotify på «stories»-toget, og introduserer et lignende konsept skreddersydd for musikere, melder Billboard. LES OGSÅ: H&M inviterer til fest på Vulkan Arena [SPONSET]. Artister som har laget seg en artistkonto hos strømmetjenesten kan dele den kreative prosessen bak låtene i nye Spotify Storyline, som viser innholdet på skjermen samtidig som låta spilles.