Nyheter om Hammer


Se bildene: Disse deltok i nattens midnattssol-skirenn på Tromsøya

Like over midnatt gikk startskuddet for sesongen siste skirenn, og trolig det eneste som noen gang er arrangert på Tromsøya i juni. Hun hadde egentlig parkert skiene for sesongen. Søndag måtte Sigrid Hammer skrape bort lagringsvoksen, og smøre for bløtt føre. – Fantastisk artig å gå skirenn i midnattsol, konstaterte NTG-eleven som går for Kvaløysletta skilag. Det var Tromsø skiklubb som arrangerte rennet, og leder Hans Thomas Brox var strålende fornøyd. For selv om føret var bløtt i den varme vårkvelden, var løypene overraskende bra. Det er fortsatt godt med snø.
Les mer om:

Politiet: – Fikk melding om passasjer som slo på bussruter med hammer

Nødetatene rykket ut til busstopp.
Les mer om:

Forsøkt ranet med hammer

En mann ble forsøkt ranet av flere ungdommer i kveld.
Les mer om:

Mann ranet ved bingohall i Oslo

En mann ble ranet med hammer i nærheten av Ammerud Bingo i Oslo fredag kveld. Politiet har kontroll på fem personer.
Les mer om:

Mann forsøkt ranet med hammer i Oslo - fem menn pågrepet

En mann har blitt forsøkt ranet med hammer av flere ungdommer på Ammerud i Oslo fredag kveld. Fem unge menn er pågrepet.
Les mer om:

- Virker korttenkt og desperat

Lisbeth Tamara Hammer og Jo Grimstad ser mørkt på at kommunen vil privatisere Harekjærveien, og mener det vil være et stort nedrykk i kommunens score på service og fasiliteter.
Les mer om:

Anbudsfristen er ute: Straks er det klart for hammer og spiker

Rundt 60 millioner vil det koste å bygge ny barnehage i Tvedestrand. Om noen uker er det klart hvem som skal bygge den. Barnehagen skal stå klar til bruk i august 2022.
Les mer om:

Knuste tiden til årsbeste

NRK-podkasten «I det lange løp» utfordret lytterne til å slå de norske årsbeste tidene på fem kilometer gateløp. På grunn av koronasituasjonen er det avholdt få friidrettsstevner, og Even Brøndbo Dahl (25) fra FIK Orion klinte til med sterke 14.25. Det er nesten minuttet bedre enn den offisielle bestenoteringen i år, som lyder på 15.14. Julie Hammer forsøkte også å slå årsbeste på fem kilometer, men ungjenta klarte ikke å slå tiden.
Les mer om:

Noen som vet hvem jenta i midten er?

Mitt navn er Ole Hammer og jeg var i 1974 i Hans Majestet Kongens Gardes,s musikkorps. Vi var i Harstad noen dager og spilte blant annet i musikkpaveljongen.
Les mer om:

Ny sjakkturnering med Magnus Carlsen

Magnus Carlsen og syv av verdens beste sjakkspillere møtes fra 18. – 30. april for å konkurrere om over 2 500 000 norske kroner – den største potten noensinne for en online-turnering. TV 2 sender fra hele turneringen som starter førstkommende lørdag. Dette er et spennende initiativ av Magnus Carlsen, som vi ser frem til å dele med seerne. Når store deler av idretten er stengt ned verden over er det gledelig med en trygg, ansvarlig og likevel svært spennende konkurranse med mye i potten.

Første titt på Timothée Chalamet som Paul Atreides i Dune

Dune får – etter planen – premiere i desember, men teasingen har startet. OPPDATERT 14.

Martin (26) vurderer karrièrestopp på grunn av koronaen

I en årrekke har Martin Hammer (26) vært en av byens svømmeprofiler. Nå kan korona-krisen bli hans bane.- Jeg vurderer å legge opp, sier Kongstensvømmeren.
Les mer om:

Vil leie ut elsykler, fra Kjelsås

– Planen er også å tilby guidede turer med elektrisk sykkel i Oslomarka, sier Peder Hammer, som etablerer uteleie av elsykler på Kjelsås.
Les mer om:

– Jeg ser ikke forskjell på en hammer og en propanbrenner – det er like greit at jeg ikke har hytte

Finn Bjelke (61) er vanligvis fast quizmaster og hotellgjest på Beitostølen både jul og påske, men det satte det nye koronaviruset en stopper for denne høytiden.
Les mer om:

Truet politi og hotellansatte med øks og hammer – er for syk til å avhøres

Mannen som gikk amok på Hotel Fredrikstad tirsdag ettermiddag, regnes som for syk til å kunne avhøres av politiet. Han er inntil videre lagt inn på sykehus for behandling.

Bjørn Erik ble truet av «øksemann». – Det er surrealistisk

– Det er surrealistisk, sier hotelleier Bjørn Erik Simensen etter at gjesten, som truet ham selv og en ansatt med hammer og politiet med øks, er pågrepet.

Lette etter truende mann med hammer i Fredrikstadmarka

Flere politipatruljer lette etter en mann med truende oppførsel i Fredrikstadmarka søndag. Mannen er ikke funnet, men politiet sier de har fått informasjon om hvem det kan være.
Les mer om:

Altibox Norway Chess utsettes til oktober

TV 2s sjakkekspert Jon Ludvig Hammer roser Altibox Norway Chess for å vært kjapt ute med innpass i det som kan bli en tettpakket internasjonal sjakk-høst.
Les mer om:

Angriper «The Hammer and the Dance»-teorien

Corona-blogger tar helt av. Lest av over 40 millioner og oversatt til 30 språk. Men har Tomas Pueyo rett?
Les mer om:

Politiaksjon i morgentimene: – Gjorde observasjoner av personer med hammer og øks

– Selve pågripelsen var udramatisk, opplyser politiet.
Les mer om:

Forsøkte å ta seg inn på adresse – hadde med hammer og øks

To personer skal ha forsøkt å bryte seg inn på en adresse med hammer og øks.
Les mer om:

Krangel om 300 kroner utløste voldsepisode: 44-åring slo mann i leggen med et stålrør

NOTODDEN: En krangel om 300 kroner førte til at en 44-åring bevæpnet seg med et stålrør eller en hammer når han gikk ut, i tilfelle han skulle møte på mannen han følte seg trua av.
Les mer om:

Mann i 20-årene tiltalt for ran: Skal ha truet til seg 3.424 kroner med tennissokker på hendene og en hammer som våpen

Med tennissokker på hendene og utstyrt med en hammer gikk mannen i midten av 20-årene inn på Rema 1000 Evjekaia og truet de ansatte til å gi ham penger. Få timer senere ble raneren pågrepet av politiet.

Barnehager holder åpent: Toppen av kynisme

Barnehager er åpent for å "holde Norge i gang" sier virksomhetslederne Sølvi Gjennestad, Liv Sigstad og Bjørn Erik Hammer i Tønsberg kommune.

Håkon (19) har signert for en av landets største talentfabrikker(pluss)

Håkon Hammer satser mot toppen av norsk fotball. Denne sesongen skal han spille for et flaggskip innen norsk fotball.
Les mer om: