Nyheter om HamKam


Svaret på Quizen var en forsvarsspiller fra «Jupiler Pro League»

Aalesund kapret direkte opprykk fra OBOS-Ligaen sist sesong etter HamKam og nå er målet å ikke rykke ned igjen fra en Eliteserie som virker sterkere enn på veldig lenge. – Da klubben for noen dager siden la ut en quiz og hint i sosiale medier skjønte vi at noe stort var på gang. Nå har vi fått svaret AaFK har hentet den 27 år gamle serbiske forsvarsspilleren Petar Golubovic. Sist spilte han for den belgiske toppklubben Kortrijk, hvor han var lagkamerat med Pape Habib Gueye.

Rekdal før Briskeby-returen: – Håper de er takknemlige

Oppsettet av Eliteserien viser at Kjetil Rekdal får en tidlig retur til gamle kjente i HamKam. Han håper på takknemlighet – og forventer skuffelse.

Rosenborg åpner borte mot Glimt

Terminlisten for eliteserien i fotball for menn ble klar mandag. Den byr på storkamper allerede fra starten av. Blant annet skal Rosenborg og nytreneren Kjetil Rekdal besøke seriemester Bodø/Glimt allerede i åpningsrunden første helgen i april. I samme runde spilles også Molde – Vålerenga. Nyopprykkede HamKam, Jerv og Aalesund åpner med hjemmekamper mot henholdsvis Lillestrøm, Strømsgodset og Kristiansund. Førstnevnte kamp åpner Eliteserien 2. april klokken 16. Den norske fotballen «tjuvstarter» sesongen med åttedelsfinaler i NM. De spilles 12. og 13. mars.

HamKams nye danske trener er Superliga sølvvinner

Det er helt tydelig at HamKam beholder et høyt ambisjonsnivå selv etter Kjetil Rekdal og assisten Geir Frigård har satt over tømmene på Lerkendal. Den nye hovedtreneren har Jakob Michelsen fikk sparken fra OB i fjor, naturlig nok etter dårligere resultater, men den danske trenerens CV er likevel imponerende med blant annet en seriesølv i Superligaen med Sønderjyske. Som vanlig er det god tro på at dette skal gå bra i HamKam.

HamKam presenterte ny trener

Danske Jakob Michelsen (41) ble tirsdag presentert som Kjetil Rekdals erstatter i HamKam. - Det har vært en god og kort prosess, sa Michelsen på tirsdagens pressekonferanse.
Les mer om:

Mohamed Elyounoussi kom inn fra benken og sikret avansement i ekstraomgangene

Det ble en skikkelig sliteseier for «ny solgte» Southampton i FA-Cupen, deg fikk god hjelp av Mohamed Elyounoussi kom inn fra benken og scoret i ekstraomgangene da Southampton sikret seg plass i 4. runde med 3-2 over Swansea. Den norske landslagsprofilen startet kampen på benken, men ble sendt på banen med et snaut kvarter igjen av ordinær tid. Da hadde akkurat Swansea utlignet til 1-1. Les: Et stort skjær is sjøen for Mauro Icardi Southampton fikk en kjempestart på kampen da Nathan Redmond sendte laget i ledelsen allerede etter åtte minutters spill.

Går etter Chris Wood nå som Kieran Trippier er på plass

Newcastle signerte høyreback Kieran Trippier fra Atlético Madrid tidligere denne uken og ser nå etter flere forsterkninger.. Ifølge The Telegraph er den rutinerte Burnley-spissen Chris Wood neste på lista. 30 åringen er helt hjemme i New Zealand, han har vært fast inventar på landslaget de siste 13 årene. Newcastle kommer til å hente inn flere i januar, deres hovedmål Kieran Trippier var allerede på plass da de tapte 0 . 1 mot Cambridge og ble sendt ut av FA-Cupen. Raring to go!

Bob Bradley viste David Beckham hvordan jobben kan gjøres så mye, mye bedre

David Beckham har brukt de siste årene på å fortelle verden hvordan verdensstjernene kommer til å renne ned døra hos Inter Miami. Så langt har det blitt en Higuain og Blaise Matuidi. Bob Bradley har nå vist David Beckham at det er mulig å gjøre det så mye, mye bedre. Det er liten tvil om at det er Bob Bradley som fortsatt er helt for Stabæk fansen som skal ha æren over å ha bragt Napoli-stjerne Lorenzo Insigne til Toronto FC.

Rangnick bekrefter det som må kunne kalles for massiv misnøye hos Manchester United

Denne uken hevdet ulike engelske medier at det var opptil 11 spillere hos United som murret mer enn normalt etter at Ralf Rangnick kom inn med stoppeklokke og gegenpress-filosofi på treningsfeltet. Det skal ikke ha stilnet etter en knepen 0-1 seier mot Norwich, uavgjort mot det andre bunnlaget Newcastle, og en pliktseier på 3-1 mot det tredje bunnlaget Burnley. For så å starte nyåret med 0-1 tap mot Wolves på Old Trafford.

HamKam har fått inn treneren som skal skape trøbbel for Rekdal

Med elleve poeng ned til Aaalesund på andreplass i OBOS-ligaen var det et overbevisende opprykke for HamKam. Så overbevisende at RBK overtalte Kjetil Rekdal til å slippe suksessprosjektet på Hamar. På søndag kom bekreftelsen på at neste HamKam-trener er på plass. Etter at Jakob Michelsen ble sparket hos den danske superligaklubben OB i mars 2021, har 41-åringen vært på jobbjakt. Muligheten han ventet på kom tydeligvis da Rekdal bestemte seg for å flytte flyttet nordover.

Bekreftet: Jakob Michelsen erstatter Rekdal i HamKam

Den danske fotballtreneren Jakob Michelsen har skrevet toårskontrakt med den nyopprykkede eliteserieklubben HamKam.
Les mer om:

Bekreftet: Jakob Michelsen erstatter Rekdal i HamKam

Den danske fotballtreneren Jakob Michelsen har skrevet toårskontrakt med den nyopprykkede eliteserieklubben HamKam, det bekrefter klubben søndag. Dermed tar han over jobben til Kjetil Rekdal, som nylig skiftet til Rosenborg etter å ha ledet HamKam opp til toppnivået i norsk fotball. Michelsen har tidligere trent blant andre OB og svenske Hammarby. Han har vært uten klubb siden mars i fjor. Denne uken har landslagssjef Ståle Solbakken ledet HamKams treninger mens klubbledelsen har jaktet på en ny hovedtrener.

Reiser hjem igjen etter å ha vært med å bringe HamKam til Eliteserien

Oppholdet i Norge ble en sesong fro Rasmus Lindkvist, selv om det var en meget god erfaring, med opprykk og mange seieren med HamKam drar svensken hjem igjen. Lindkvist returnerer til Allsvenskan og klar for Sundsvall Rasmus Lindkvist (31) forlot AIK etter 2020-sesongen for kamp med Hamkam i den norske andreserien. 31-åringen var med i fjor og brakte laget opp til Eliteserien.«Vi har forsøkt å få Rasmus til «Giffarna» i mange år» sier sportssjef Urban Hagblom til klubbens hjemmeside. «Jeg tror det blir veldig gøy selvfølgelig.
Les mer om:

Tore vil bringe Rosenborg tilbake på sporet

Rosenborg har under styreleder Ivar Koteng sin ledelse fått det til å svinge skikkelig på Lerkendal. – Både Bodø/Glimt og Molde har de siste årene vært jevnt sterkere enn de gamle mestrene. Etter suksess og opprykk fra OBOS-Ligaen med HamKam har Kjetil Rekdal overtatt som hovedtrener og Ivar Koteng har gitt beskjed om at han ikke stiller til gjenvalg, for å få ro i klubben.

Solbakken stepper inn som HamKam-vikar

Landslagssjef Ståle Solbakken trår til for gamleklubben HamKam etter Kjetil Rekdals avgang. Han leder eliteserieklubbens første treninger i 2022.

Solbakken stepper inn som HamKam-vikar

Landslagssjef Ståle Solbakken trår til for gamleklubben HamKam etter Kjetil Rekdals avgang. Han leder eliteserieklubbens første treninger i 2022. Det forteller Solbakken til TV 2. Han får ansvaret for HamKams treninger torsdag, fredag og lørdag. – Dette er overhodet ikke snakk om noe langtidsprosjekt, understreker landslagssjefen. HamKam er på trenerjakt etter at Rekdal forsvant til Rosenborg før jul.

Blir HamKam-vikar

Ståle Solbakken (53) blir trenervikar i HamKam.

Solbakken blir trenervikar i HamKam

Landslagssjef Ståle Solbakken (53) skal lede treningene til den nyopprykkede eliteserie-klubben.

Isnes sier han droppet samtaler med HamKam og Sarpsborg: – Folk vil sikkert stusse litt

Han har vært nevnt som mulig kandidat til de ledige trenerjobbene både i HamKam og Sarpsborg, men Jørgen Isnes (42) avviste begge da de tok kontakt.
Les mer om:

Henter landslagsmidtstopper i Rosenborg

En ung, spennende midtstopper med god fysikk som er trygg med ballen og har god fotballforståelse. – Dette er beskrivelsen som Aalesunds hovedtrener Lars Arne Nilsen gir sin nyervervelse på klubbens nettsider. Aalesund er tilbake i Eliteserien etter en vellykket sesong i OBOS-Ligaen hvor de endte på andreplass og direkte opprykk. (Med seg opp fikk de seriemester HamKam og overraskelseslaget Jerv som for første gang spiser kirsebær med de store gutta) 194 centimeter høye Besim Serbecic. Stopperen, født i 1998, ankommer AaFK på en kontrakt som strekker seg til sommeren 2024.

Lars Bohinen observert i Hamar av en kar som benekter han lå i buskene

Lars Bohinen har til gode å slå igjennom skikkelig som trener, på sin CV har den tidligere midtbanespilleren klubber som Sandefjord, Aalesund og senest Sarpsborg 08. – Faktisk hvis jeg ikke husker helt feil startet han sin trenerkarriere i Asker. – Kan tenkes at nyopprykkede HamKam kan bli «gjennombruddet». Kjetil Rekdal som ledet Hamarklubben opp til Eliteserien har tatt på oppgaven med å få Rosenborg til å bli et topplag igjen. – Han la igjen et sammensveiset lag og noen millioner i «erstatning» i klubbkassa.

Lars Bohinen i Hamar – har hatt samtaler med HamKam

Den tidligere fotballspilleren og treneren Lars Bohinen er i Hamar og skal ha hatt samtaler med HamKam om trenerjobben i dag.
Les mer om:

Lars Bohinen i Hamar – har hatt samtaler med HamKam

Den tidligere fotballspilleren og treneren Lars Bohinen er i Hamar og skal ha hatt samtaler med HamKam om trenerjobben i dag.
Les mer om:

Lars Bohinen i samtaler med HamKam i dag

Den tidligere fotballspilleren og treneren Lars Bohinen er i Hamar og skal ha hatt samtaler med HamKam om trenerjobben i dag.
Les mer om:

HA: Bohinen i møte med HamKam

Hamar Arbeiderblad kan onsdag ettermiddag avsløre at nylig avgått Sarpsborg 08-trener, Lars Bohinen, var i møter med HamKam bare to dager før julaften. Avisen har et bilde av Bohinen som forlater møtet der også styreleder Rune Strand og sportssjef Espen Olsen skal ha vært. Daglig leder i Hamar-klubben, Bent Svele, vil ikke kommentere noe rundt trenerjakten. – Vi har ingen ambisjon om å diskutere trenerjakten med noen andre enn styre og ledelse i klubben, sier Svele til NRK.