Nyheter om HamKam


HamKam stanset Moldes superrekke – målløst på Briskeby

HamKam fortsetter den gode trenden i sin første sesong tilbake i eliteserien siden 2008. Søndag holdt de unna til 0-0 mot topplaget Molde. HamKam kom til kampen etter tre strake seire i eliteserien, blant annet mot serieleder Lillestrøm. Det nyopprykkede laget har dermed virkelig vist at de hører hjemme på øverste nivå i norsk fotball. For Molde betyr det at det nå er fire poeng opp til serieleder Lillestrøm, men romsdalingene har en kamp til gode. Laget hadde ikke avgitt poeng siden 7. mai før søndagens kamp.

Mener Molde er den største gullfavoritten: – Den må vi ta

HAMAR (VG) (HamKam – Molde 0–0) Det ble bare uavgjort mot HamKam, men både Molde-spiller Magnus Grødem (23) og HamKam-trener Jakob Michelsen fastslår Molde fremstår som den største gullfavoritten.

HamKam med hjelpende hånd til Moldes konkurrenter

HamKam har aldri tapt mot et lag over på tabellen denne sesongen. Det faktum klarte heller ikke Molde å endre.
Les mer om:

HamKam kjempet seg tilbake to ganger – vant hjemme mot Sarpsborg

HamKam kom under to ganger hjemme mot Sarpsborg, men klarte til slutt å sikre seg seieren med 3-2 på Briskeby. – Når du møter et så bra lag i Sarpsborg, så må du vise litt karakter og holdning. Det gjorde vi i dag. Vi møter et Sarpsborg-lag som er fantastiske på ballen, men i andreomgang har vi full kontroll. Vi fortsetter den gode stimen, oppsummerte HamKam-trener Jakob Michelsen til Discovery etter kampen. Sarpsborg ligger på 7.-plass i Eliteserien med 16 poeng på deres 11 første kamper. HamKam har ett poeng mindre og ligger på 9.-plass.

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen

Det ble en meget tøff trekning for Vålerenga og Dag-Eilev Fagermo i tredje runde i cupen. Etter å ha slått Brumunddal med et nødskrik, blir det nå regjerende seriemester Bodø/Glimt hovedstadslaget skal bryne seg på.

Jerv i fritt fall: – Svikter alle de som støtter oss

(Jerv – HamKam 1–2) Jerv har kun tatt ett poeng på de siste syv kampene. Søndag kom det femte tapet på rad for den nyopprykkede klubben.
Les mer om:

Følg Jervs nøkkelkamp her

Jerv er på nedrykksplass etter en svak periode. Det kan de gjøre noe med når HamKam kommer på besøk søndag klokken 18.00. Følg kampen her.
Les mer om:

HamKam mister danske

FC Midtjylland har oppheva Oliver Sørensens leigekontrakt med HamKam med umiddelbar verknad. Det skriv nyheitsbyrået Ritzau. 20-årige Sørensen skal vere på plass i Danmark til sesongoppkøyringa startar torsdag neste veke. Han spelte tre kampar frå start for HamKam denne sesongen i tillegg til tre innhopp. Han pådrog seg tre gule kort. – Eg ser fram til å spele meg inn på et godt lag. Eg veit ikkje så mykje om norsk fotball, men fått med meg det som Bodø/Glimt har gjort, sa Sørensen i eit intervju med «Kamma» då han kom til klubben i slutten av mars.

– Skal du sette ut Mathew nå? Det skjer ikke

RBs Morten Svesengen, Christine Tovik, Fredrik «Blaker'n» Larsen og Tom Nordlie har igjen vært i studio og diskutert fotballbegivenhetene fra Romerike den siste uka. Treningskampen mot HamKam, laguttaket mot RBK, hva som har skjedd i LSK Kvinner og ikke minst frisparkmålet til Kisa-keeper Hagerup er blant temaene.
Les mer om:

Høydepunkter LSK HamKam

Treningskamp LSK-HamKam.
Les mer om:

Han var helt sjef

HAMAR: Han hadde en helt enorm 1. omgang, midtstopper Odin Bjørtuft (23). Da fikk han en scoring annullert, han skaffet straffesparket og han serverte Tobias Lauritsen til 2-0. Her er TAs Odd-børs etter den ekstremt viktige 2-1-seieren over HamKam på Hamar.
Les mer om:

Slo tilbake etter nedturen - gjør et byks på tabellen

HAMAR: (HamKam - Odd 1-2) En blytung sesongstart fikk en etterlengtet opptur på Briskeby lørdag. Odd vant 2-1, etter en sterk 1. omgang, over HamKam og tok sin andre borteseier på rad. Telemarkingene gikk fra 13.- til 7. plass på eliteserietabellen.
Les mer om:

Kan Odd slå tilbake mot HamKam? Følg kampen her

HAMAR: Odd gikk på en fæl smell og tapte 1-0 hjemme mot Sandefjord onsdag. Lørdag er det HamKam som er motstander på bortebane i eliteserien.

Ulykksalige Solbakken roses etter Viking-starten: – Det er ingen begrensninger

STAVANGER (VG) (Viking – HamKam 1–1) Mot barndomsklubben HamKam havnet Markus Solbakken (21) i søkelyset av uheldige årsaker. I Viking ser de et enormt potensial landslagssjefens sønn.

Uavgjort for Viking og HamKam

Finnøy slo Pol 2 i målfest
Les mer om:

Solbakken scoret selvmål da seieren glapp for Viking

Markus Solbakken ble syndbukken for Viking, da han scoret selvmål mot barndomsklubben HamKam. Midtbanespilleren satte et innlegg i eget nett etter en drøy time, og sørget for at barndomsklubben utlignet. Da hadde allerede Niklas Sandberg sendt Viking i ledelsen etter ti minutter, men oppgjøret endte uavgjort. Det gjør at Viking klatrer opp på toppen av tabellen - i det minste midlertidig. De står med to kamper mer spilt enn nærmeste rival Lillstrøm, som kan ta tilbake tabelltoppen med poeng mot Vålerenga onsdag kveld.

Vikings Tripic ute i en måned

Viking er uten Zlatko Tripic de neste ukene. Han sliter fortsatt med lysken, melder Stavanger Aftenblad. Det var etter seriekampen mot Bodø/Glimt 24. april at Tripic kjente på en belastningsskade. Han var tilbake mot Strømsgodset 12. mai, men spilte bare det siste kvarteret. Tripic spilte fra start fire dager senere mot Jerv, men bare en omgang etter å ha følt på lyskeproblemene igjen. Nå skal han bruke tiden til å bli bra igjen. – Vi har lagt en plan med trening.

Slik skal andre runde spelast i cupen

Den regjerande cupmeisteren Molde møter Brattvåg i cupens andre runde, medan tapande finalist Bodø/Glimt skal reise til Harstad. Andre runde i fotball-NM spelast 22. og 23. juni, der samfulle lag frå Eliteserien framleis er med.

HamKams sportssjef hevder Rekdal nektet å takke ham for kampen etter uavgjortdrama

HAMAR (VG) (HamKam – Rosenborg 1–1) Kristian Eriksen (26) stanget inn en uhyre fortjent utligning mot gamletrener Kjetil Rekdal. Etterpå ville ikke Rosenborg-treneren takke sin gamle HamKam-kollega for kampen.

Rosenborg-nedtur mot HamKam

Rosenborg ledet 1-0 til pause mot HamKam, men trønderne mistet seieren etter scoring av Kristian Eriksen. HamKam-profilen var aktuell for en overgang til Rosenborg i vinter.
Les mer om:

Eriksen åpner opp om RBK-spetakkelet: – Kom noen hatmeldinger

HAMAR (VG) Han herjet i OBOS-ligaen og fikk Rosenborg til å vifte med millionene. Nå innrømmer Kristian Eriksen (26) at det tok på i dagene der HamKam nektet å selge ham før seriestart.

Venter spesiell Rekdal-retur: – Hamar-folk kan bære nag lenge

VALLE (VG) Det stormet mellom HamKam og Rosenborg før sesongen. Søndag kan Kjetil Rekdal vente seg en tøff tur tilbake på Briskeby.

VIF-back Zuta stanset Hamkam-fest

HamKam yppet seg lenge mot Vålerenga og var på vei mot sin første seier på bortebane. Kvarteret før full tid reddet imidlertid Leonard Zuta 1-1 for Oslo-laget.
Les mer om:

Ny Vålerenga-nedtur

HamKam yppet seg lenge mot Vålerenga og var på vei mot sin første seier på bortebane. Kvarteret før full tid reddet imidlertid Leonard Zuta 1-1 for Oslo-laget. Ti minutter ut i andre omgang sendte Jonas Enkerud gjestene i ledelsen i hovestaden. Det så en stund ut til å bli seiersmålet. Vålerenga og HamKam møttes sist i en tellende kamp da begge var i Eliteserien i 2008. Da endte det 1-1 på Briskeby. Vålerenga har startet sesongen ujevnt og står med tre seire, tre tap og en uavgjort etter sju kamper. Det holder til en sjetteplass på tabellen.