Nyheter om Hamar


Mener Molde er den største gullfavoritten: – Den må vi ta

HAMAR (VG) (HamKam – Molde 0–0) Det ble bare uavgjort mot HamKam, men både Molde-spiller Magnus Grødem (23) og HamKam-trener Jakob Michelsen fastslår Molde fremstår som den største gullfavoritten.

Fant fremmed mann sovende på sofaen

En huseier på Hamar fikk seg en skremmende opplevelse søndag morgen.
Les mer om:

Tana svindlet for 21 millioner - bedriftseier fra Hamar blant de tiltalte

I løpet av ni år fikk rådmannen og politisk ledelse en rekke varsler som tilsa at det var stor fare for tapping av kommunekassa. Likevel stoppet ingen den nå korrupsjonstiltalte ekslederen.
Les mer om:

En til sykehus etter voldshendelse i Hamar

En en person er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldhendelse natt til søndag. Politiet har startet etterforskning.
Les mer om:

Klæbo best i Kirkebakken Grand Prix

Johannes Høsflot Klæbo var best i det tradisjonsrike rulleskirennet Kirkebakken Grand Prix i Hamar, med seier både i showsprinten og prestisjestafetten. I stafetten gikk han for Byåsen sammen med kombinertstjernen Jørgen Graabak. Lotta Udnes Weng vant kvinnesprinten.
Les mer om:

Garanterer 23 varmegrader

Sommer på Sørlandet og fra Hamar og sørover.
Les mer om:

Han var helt sjef

HAMAR: Han hadde en helt enorm 1. omgang, midtstopper Odin Bjørtuft (23). Da fikk han en scoring annullert, han skaffet straffesparket og han serverte Tobias Lauritsen til 2-0. Her er TAs Odd-børs etter den ekstremt viktige 2-1-seieren over HamKam på Hamar.
Les mer om:

Slo tilbake etter nedturen - gjør et byks på tabellen

HAMAR: (HamKam - Odd 1-2) En blytung sesongstart fikk en etterlengtet opptur på Briskeby lørdag. Odd vant 2-1, etter en sterk 1. omgang, over HamKam og tok sin andre borteseier på rad. Telemarkingene gikk fra 13.- til 7. plass på eliteserietabellen.
Les mer om:

Tar Vipers nok en tittel i kveld? Følg kampen her og chat med vår reporter

I kveld kan Vipers sikre neste års Champions League-plass foran øynene på over 6000 tilskuere på Hamar. Følg kampen fra klokken 19.15.
Les mer om:

Kan Odd slå tilbake mot HamKam? Følg kampen her

HAMAR: Odd gikk på en fæl smell og tapte 1-0 hjemme mot Sandefjord onsdag. Lørdag er det HamKam som er motstander på bortebane i eliteserien.

Venter norsk publikumsrekord når Vipers kan vinne tittel

Storhamar kommer til å ha over 6000 tilskuere i ryggen når Vipers skal forsøke å avgjøre sluttspillfinalen på Hamar lørdag.
Les mer om:

Lunde i storform stoppet Storhamar

Anført av Katrine Lunde hadde Vipers full kontroll fra første stund og slo Storhamar 29-23 i den første av finalene i håndballsluttspillet for kvinner tirsdag. Dermed har mannskapet til Ole Gustav Gjekstad oppskriftsmessig skaffet seg et grep om finaleduellen som spilles best av tre kamper. – Det var en god første omgang, der vi jobber veldig bra. Jeg er veldig godt fornøyd me det. Så blir det litt for begge lag at tempoet og innsatsen går ned i annen omgang, men vi hadde god kontroll, sa Katrine Lunde til TV 2. Halvveis hadde gjestene fra Hamar kun scoret sju mål.
Les mer om:

HamKams sportssjef hevder Rekdal nektet å takke ham for kampen etter uavgjortdrama

HAMAR (VG) (HamKam – Rosenborg 1–1) Kristian Eriksen (26) stanget inn en uhyre fortjent utligning mot gamletrener Kjetil Rekdal. Etterpå ville ikke Rosenborg-treneren takke sin gamle HamKam-kollega for kampen.

Eriksen åpner opp om RBK-spetakkelet: – Kom noen hatmeldinger

HAMAR (VG) Han herjet i OBOS-ligaen og fikk Rosenborg til å vifte med millionene. Nå innrømmer Kristian Eriksen (26) at det tok på i dagene der HamKam nektet å selge ham før seriestart.

Politiet: Ikke noe straffbart bak død person i utbrent bil på Hamar

En person ble funnet død i en utbrent bil på Gåsbu i Hamar i forrige uke. Politiet sier at de ikke mistenker at det har skjedd noe straffbart.
Les mer om:

Tre ordførere krever lovendring. Her er svaret de får

Statssekretær Kjersti Bjørnstad (Sp) sier at en regelendring for bygging i flomutsatte områder - slik ordfører Knut Arne Fjelltun og hans kolleger på Gjøvik og Hamar etterspør - kan få store konsekvenser.

Vipers slo Molde

Vipers vant til slutt komfortabelt hjemme i Aquarama. I Hamar utklasset Storhamar bortelaget Sola.
Les mer om:

Sola hang ikkje med på Hamar - Storhamar tok første stikk

Mastra seiret hjemme mot Våganes 2
Les mer om:

Flomsone stopper utviklinga på Fagernes, Hamar og Gjøvik – Nå kommer ordførerne med et felles krav

– Vi vil ha to døgn på oss til å hente ut verdisaker. Det er ikke snakk om fare for liv og helse. Flomsona oppleves uforståelig og byråkratisk. Slik kan vi ikke ha det, mener ordfører Knut Arne Fjelltun (Sp).

Kripos koblet inn etter dødsfall

Mandag morgen ble en død person funnet i en utbrent bil ved Gåsbu i Hamar. Tirsdag opplyser politiet at Kripos er koblet inn for å fastslå identiteten.
Les mer om:

Han skyldte på dårlig glid og lite næring. Sannheten var en helt annen.

Hamar (Aftenposten): Langløperen Simen Engebretsen Nordli (31) hadde aldri vært nærmere toppen. Så fikk han skrekkbeskjeden.
Les mer om:

Død person funnet i utbrent bil

En person er funnet død i en utbrent bil på Gåsbu i Vang i Hamar. Politiet har satt i gang etterforskning.
Les mer om:

Person funnet død i utbrent bil i Hamar

En død person ble mandag funnet i en utbrent bil ved Gåsbu langrennssenter i Hamar Det er for tidlig å si om det ligger noe kriminelt bak, ifølge politiet.
Les mer om:

Fant død person i utbrent bil

Nødetatene rykket mandag morgen ut til en nedbrent bil ved Gåsbu i Hamar. I bilen fant de en død person.
Les mer om: