Nyheter om Hamar


Kjell (92): – Jeg verken røyker eller går på bar

Hver dag vinteren gjennom kjører Kjell Hamar (92) slalåm i alpinbakken på Oppdal, og hver morgen året rundt starter Dora Steen Johansen (81) dagen med gym. Hva driver dem?

Stjernen-signeringene: – De ble forbanna og sure på Hamar!

Red Beavers-profil Runar Sandsengen liker jobben Stjernen gjør om dagen.
Les mer om:

Smitteutbrudd på folkehøyskole i Hedmark

Hele skolen er i karantene etter at det er påvist 13 smittetilfeller på Hedmarktoppen folkehøyskole i Hamar.
Les mer om:

Som én av 45 fikk heldig bodømann telefon fra Hamar

Etter kveldens Supertrekning i Lotto ble 45 nordmenn én million kroner rikere, deriblant en bodøværing i 40-årene.
Les mer om:

Person alvorlig skadd i snøscooterulykke i Åmot

En person ble lørdag kveld alvorlig skadd i en snøscooterulykke nord i Åmot kommune. Personen ble fraktet med luftambulanse til sykehuset i Hamar.

Alvorlig skadet etter ulykke

En person er meldt alvorlig skadet etter en singelulykke med snøscooter i Åmot i Innlandet. Vedkommende flys til sykehuset i Hamar.

- Hyttefolket «større risiko» enn skjenking

Ordfører i Hamar, Einar Busterud (BBL), vil heller ha hytteforbud enn skjenkestopp.
Les mer om:

Olav Thon tapte ankesak – Hamar-restaurant beholder navnet

Stortorvet Gjestgiveri på Hamar får beholde navnet, til tross for at Olav Thon-eide Stortorvets Gjæstgiveri i Oslo mener å være beskyttet av varemerkeloven.
Les mer om:

Solbakken etter Haalands rekordkveld: – Nå har Norge fått sin verdensstjerne

HAMAR/OSLO (VG) Spesielt én ting har imponert landslagssjef Ståle Solbakken (53) ved Erling Braut Haaland (20).

Den uredde landslagssjefen

HAMAR (VG) Det er tre måneder og syv dager siden han ble ansatt, fortsatt har han til gode å se spillerne sine eller ta ut en landslagstropp. Likevel står Ståle Solbakken (53) allerede oppe i den kanskje vanskeligste situasjonen en landslagssjef i fotball kan havne i – en mulig boikott av hans første mulige mesterskap.

Ståle Solbakken støtter ikke boikott: – Jeg er ingen nikkedukke

HAMAR (VG) Han har jobbet mer med boikott-saken enn med landslagsuttaket den siste uken. Ståle Solbakken mener det er feil å si nei til en eventuell VM-deltagelse i Qatar.

Vil tilby det eneste av sitt slag mellom Oslo og Hamar: – Virkelig på tide

Jon Søbakk tripper nærmest for å starte opp med tilbudet som ikke finnes andre steder på Romerike. Kursene er allerede halvfulle, men nå har pandemien satt en midlertidig stopper.
Les mer om:

Ida Njåtun legger opp

Skøyteløper Ida Njåtun legger opp, det melder VG. Hun forklarer at det er lite «drive» som gjør at hun velger å legge opp, like før sesongavslutning på Hamar til helga. Njåtun slo gjennom høsten 2010 da hun tok andreplass på 1500 meter i Berlin. Høydepunktet i karrieren er bronsemedaljen sammenlagt i allround-VM i Calgary for seks år siden. Hun forteller til avisen at hun nå skal legge mer tid til hobbyen strikking.
Les mer om:

HamKam-spillerne i karantene

Spillerne i fotballklubben HamKam har vært i karantene siden fredag etter nærkontakt med en koronasmittet person. Det bekrefter klubbens fysioterapeut Magnus Nilsen, som også er HamKams smittevernansvarlig, overfor lokalavisen Hamar Arbeiderblad. – Spillerne har vært i nærkontakt med en person. Fredag kveld fikk vi vite at vedkommende hadde testet positivt. Alle hos oss ble testet lørdag, og alle testene var negative. Vi skal teste igjen i dag, sier Nilsen mandag. Han forteller videre at det er ventet svar på mandagens testrunde tirsdag.
Les mer om:

Sørafrikansk virus påvist i Innlandet

Det er oppdaget ett tilfelle av den Sørafrikanske varianten av koronaviruset i Innlandet. Det melder Hamar Arbeiderblad.
Les mer om:

NRK får kritikk fra Lotteritilsynet for bruk av Betsson-profil Per Sundnes

Tilsynet ser ikke blidt på NRKs samarbeid med spillselskapets Melodi Grand Prix-ekspert Per Sundnes. – Svært uheldig, mener direktør Atle Hamar. NRKs underholdningsredaktør sier han skjønner problematikken.
Les mer om:

Daniella (16) sendt hjem to ganger av legevakta- endte i respirator etter korona

HAMAR (NRK): 16 år gamle Daniella ble alvorlig sjuk etter å ha hatt korona. Legevakta trodde det var streptokokker.
Les mer om:

Daniel (20) flyttet hjemmefra, men tålmodigheten blir stadig satt på prøve: – Burde vært mulig og fått til noe

HAMAR: Livet på Hamar har ikke blitt helt slik som Daniel Thuv Eriksen (20) hadde sett for seg.
Les mer om:

Kokevarsel i tre kommuner

Det ble påvist bakterier i en prøve på Hamar vannbehandlingsanlegg, og man har derfor sendt ut kokevarsel i kommunene Hamar, Løten og Ringsaker. Varselet vil vare i minst to døgn.
Les mer om:

Togfrontens endestasjon er klar: – Turen får de betale selv

Lokomotivfronten fra Strømmen skal snart ut på sin siste tur. Det er gitt grønt lys for at Norsk Jernbanemuseum på Hamar blir endestasjon.
Les mer om:

Rønnild forlenget med Storhamar

Storhamar-løperen Martin Rønnild har valgt å forlenge sin kontrakt med ishockeyklubben på Hamar til ut 2023-sesongen. Det melder Storhamar på sin twitterkonto. – Det er en viktig brikke i Storhamar Hockeys lagbygging som har signert ny kontrakt med klubben, heter det. Rønnild er fra Fredrikstad og kom til Hamar i 2015. Han sto med 270 kamper for laget før eliteserien tok koronapause tidligere i måneden.

Toget i veggen har møtt veggen igjen – kan havne på Hamar

Kommunen har ikke klart å finne en plassering på Strømmen. Nå kan togfronten havne på Norsk Jernbanemuseum på Hamar.
Les mer om:

Flere aviser utsatt for dataangrep

Hamar Arbeiderblad har i morgentimene vært utsatt for et dataangrep. Det samme gjelder Totens blad, Gjøviks blad og Stangeavisa.
Les mer om:

Flere aviser utsatt for dataangrep

Hamar Arbeiderblad har i morgentimene vært utsatt for et dataangrep. Det samme gjelder Totens blad, Gjøviks blad og Stangeavisa.
Les mer om: