Nyheter om Hamar


Bjørn André fra Stange fant enebolig til OK pris i Hamar

Hamar/Stange har det siste året hatt landets nest største økning i boligprisene.
Les mer om:

Leter etter Ousland og Horn på et bevegelig lappeteppe av is

Aleksander Gamme fra Hamar og Bengt Rotmo nærmer seg polfarerne, men kan risikere å passere dem uten at de vet det. Lista over potensielle problemer de neste timene er lang.
Les mer om:

Hamar-firma fikk heder

Arkitektkontoret Studio NSW fra Hamar fikk hederlig omtale i en stor, internasjonal arkitektkonkurranse mandag.
Les mer om:

Strømbrudd på Ridabu

Eidsiva-kunder i Hamar er mandag berørt av et lokalt strømbrudd.
Les mer om:

Rykket ut til brann i gassflaske

Mandag rykket brannvesenet i Hamar ut til melding om brann i en gassflaske i en bolig i Hamar.

Bilbrann på skole i Hamar – person reddet seg ut

Det brenner i en bil ved Rollsløkka i Hamar. Politiet melder at nødetater er på stedet.
Les mer om:

Ord som forpliktar

I desse dagar blir det arbeidd fram ein ny organiseringsmodell for musikksatsinga i Innlandet – Musikk i Innlandet. Fleire byar har lansert kandidaturet sitt i kampen om å bli hovudkvarter for eit nytt kompetansesenter for musikk. Det gjeld dei store byane i regionen, fyrst og fremst Hamar, Lillehammer, Gjøvik, Hamar og Elverum, men òg utkantbyen Fagernes.

Bråket på utested i Hamar

Her er politiloggen fra natt til lørdag.
Les mer om:

ÜLTRALYD: Robin T tar deg med inn i ROBiNS HOOD

Ny musikk rett ut av Hamar. 730.no børstet nylig støv av en gammel favorittspalte; ÜLTRALYD. Her går vi gjennom det norske musikklandskapet med en fin kam, og ser etter artister og band i startgropa. I 2013 ble innboksen fylt til randen av øresnop fra landets kriker og kroker, og vi kjører ønskereprise. Er det deg? Eller noen du kjenner?

Leter med helikopter etter person i Hamar

Et helikopter svever lavt over bebyggelsen i Hamar torsdag kveld. Det har fått flere tipsere til å reagere.
Les mer om:

Sexhandel med unge jenter – polsk mann tilstår å være hallik

I mer enn ett år har politiet etterforsket salg av rumenske jenter i Hamar og på Østlandet. Nå tilstår en polsk mann hallikvirksomhet.
Les mer om:

– De ble lovet det beste av det beste, men det har vært mange problemer

Leilighetene ble annonsert som det beste av det beste, men tilværelsen i luksusleilighetene på Norefjell ble ikke som kjøperne forventet. – Det har vært et problemprosjekt, sier advokat Espen R. Hamar.
Les mer om:

Bane Nor anbefaler dobbeltspor i vest

HAMAR (NRK): Bane Nor mener fortsatt at dobbeltsporet gjennom Hamar bør gå i vest. Også nå fraråder de den østlige traséen.
Les mer om:

Reagerer på forslag om nye p-regler i Hamar

Blant butikkdrivere i sentrum er det skuffelse over at gratis korttidsparkering i sentrumskjernen foreslås kuttet av kommunedirektør Christl Kvam. Det innbringer 4,8 millioner til kommunen.
Les mer om:

Henter stopper i Eliteserien

Steinar Strømnes avslutter sitt arbeidsforhold med Stabæk et år før tiden og følger etter kona som har fått jobb på Hamar. – På Stabæk sine sider forklarer stopperen:  «Det har vært noen spennende år, med både opp- og nedturer. Høsten, etter at Jönsson kom inn, har vært en stor opptur og laget har gjort det veldig bra. For meg personlig har det blitt mindre spilletid, etter at jeg spilte fast i vår. Det er også familiære årskaer til at vi flytter på oss. Kona har fått seg jobb på Hamar, og det gjorde avgjørelsen enklere» Steinar Strømnes har signert en toårskontrakt med HamKam.

Ansatte frykter for pasientsikkerheten

Rundt 70 av cirka 400 ansatte i hjemmetjenesten i Hamar kommune har skrevet under på et brev til Fylkeslegen og Pasient- og brukerombudet hvor de varsler om forhold de mener kan true pasientenes sikkerhet.
Les mer om:

Her er de eldre med og lager julehygge

Tirsdag 19. november gjennomførte Dagaktiviteten i Hamar sitt julemarked på Klukstuen omsorgssenter. Det har bare vokst seg større og større.
Les mer om: