Nyheter om Jørgensen


20 år siden Tina-drapet – her er de 13 «kalde» Kripos-sakene

I dag er det 20 år siden Tina Jørgensen forsvant på vei hjem fra byen i Stavanger. Tina-drapet en av 13 saker som cold case-gruppa hos Kripos har jobbet aktivt med siden enheten ble etablert høsten 2015.

Anne-Kat. Hærland er tilbake på skjermen – men bare på grunn av Trump

Anne-Kat. Hærland har én hobby, og han heter Donald Trump. Sammen med utenriksjournalist Pål T. Jørgensen skal hun prøve å få svar på det store spørsmålet – hvem er det som elsker Trump?

Gåten i Tina-saken

20 år etter at Tina Jørgensen ble drept er det fortsatt en rekke ubesvarte spørsmål i saken. Og et paradoks som har skapt forvirring for politiet.
Les mer om:

Rådmannen vil utrede eiendomsskatt på bolig: – Vanskelig å gjøre noe annet i denne situasjonen

– Nedslående, sier ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) om økonomitallene rådmann Rune Hallingstad presenterte for politikerne.

«Start skal inspirere barn og voksne på Sørlandet. Det bør også gjelde for jentene»

Et møte i ettermiddag bør lede til toppfotballsatsing for kvinner i Start, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

«Start skal inspirere barn og voksne på Sørlandet. Det bør også gjelde for jentene»

Et møte tirsdag ettermiddag bør lede til toppfotballsatsing for kvinner i Start, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

«Det er ikke gode, gamle Bolaños som kommer tilbake»

KOMMENTAR: Alle snakker om Bolaños. Men det finnes også en annen spiller som kan bli avgjørende i 2020, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

«Det er ikke gode, gamle Bolaños som kommer tilbake»

KOMMENTAR: Alle snakker om Bolaños. Men det finnes også en annen spiller som kan bli avgjørende i 2020, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

Lokale bussjåfører i streik: – Streikeviljen er stor

Tommy Johansen, Jan Egil Eriksen og Jens Petter Jørgensen står streikevakt på Fredrikstad bussterminal og rapporterer at streikeviljen er stor blant dem og kollegene.

Fortsatt ingen avklaring om parkeringssituasjonen ved Tvedestrand videregående skole

Fylkesordfører Arne Thomassen (H) lovte å svare Lina Birgitte Jørgensen (17) innen to uker. Men parkeringssituasjonen på den nye videresende skolen viste seg å være mer omstendelig enn først antatt.

Livsmestring skal sømløst bakes inn i alle skolefag

SKOLE: Lektor Jørg Arne Jørgensen stiller i sin gjestekommentar i lørdagens avis spørsmålet om hva som er nytt ved innføring av begrepet livsmestring i skolenes fagfornyelse. Betyr dette at den nå vil bli mer psykologisert?
Les mer om:

Danner nytt fylkeslag i Troms og Finnmark(pluss)

Nå skal pensjonistpartiet også bli representert i nord. Thorstein Jørgensen fra Trollvik er blant initiativtakerne bak det nye fylkeslaget som nå dannes i Troms og Finnmark.

Først sjekket ordføreren mulighetene – så kom gladmeldingen: – Det er bare å hente dem hit. Vi skal få bosatt dem raskt

Ullensaker ligger langt under målet om å ta imot 30 flyktninger i løpet av 2020. Nå vil ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) bruke den ledige kapasiteten til å hente minst ti flyktninger fra Moria-leiren.

Anniken Englund Jørgensen debuterer med romanen Og så kom regnet

Anniken Englund Jørgensen har sluppet sin første roman. Les et utdrag fra Og så kom regnet nedenfor. For sine nesten 267 000 Instagram-følgere er Anniken Englund Jørgensen best kjent som Annijor. Men 24-åringen fra utkanten av Drammen er mer enn en influencer. Hun er blant annet grunnlegger av klesmerket Knust Porselen og skjønnhetsproduktene Natálie.

Ordføreren mener Tromsø har rom for å ta i mot 50 flyktninger på strak arm, men ikke alle er enige i det

- Vi har ikke mulighet, sier Bjørn-Gunnar Jørgensen (Frp).

Over 30 millioner har sett videoen – men Joakim har ikke tjent ei krone

– Jeg trodde det bare skulle bli en liten snakkis i byen, sier Joakim Jørgensen. Markedsføringsekspert sier at slik reklame hadde kostet flere titalls millioner kroner å kjøpe.
Les mer om:

Pernille (18) og Beppa Jan (85) er bestevenner, er sett av 30,7 millioner på TikTok og skal snart på TV

Jan Erling Jørgensen er 85 år gammel – og storkoser seg i leiligheten på Revetal. Mye takket være en familie som er dønn til stede.
Les mer om:

Her klipper ordføreren snoren: – Dette er Jessheims svar på Forum Romanum

Ullensaker-ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) spår at skulpturen «Broken Thrones» på Nordbytjernet blir Jessheims fremste landemerke.
Les mer om:

Dette huset gikk for rekordsum: – Veldig mange søker seg ut av byen nå

– Det viste seg at flere var ute etter dette huset, slik at vi fikk en veldig bra budrunde, sier eiendomsmegler Christopher Jørgensen.
Les mer om:

Kvinnefestival som vil feire og bevisstgjøre

- Mange spør oss om vi trenger en kvinnefestival i 2020 fordi de ser på kvinnekamp og kjønnsbalanse som old news. Det er akkurat derfor vi fortsatt trenger det, sier musiker og initiativtaker Marianne Jørgensen. Innlegget Kvinnefestival som vil feire og bevisstgjøre dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

«Alt vi ber om er en reprise av 2013»

KOMMENTAR: Om de nye veteranene fungerer vil Start berge plassen, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen
Les mer om:

«Alt vi ber om er en reprise av 2013»

KOMMENTAR: Om de nye veteranene fungerer vil Start berge plassen, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen
Les mer om:

Lina (17) sendte e-post til fylkesordføreren: — Vi skal se på situasjonen med en gang

Etter at 17 år gamle Lina Birgitte Jørgensen sendte e-post til fylkesordfører Arne Thomassen (H), lover han nå å se på parkeringssituasjonen i Tvedestrand.

Lina (17) er ikke imponert over svaret fra skoleledelsen: — De bare gjentar seg selv

Lina Birgitte Jørgensen (17) klarer ikke slå seg til ro med svaret fra ledelsen på den nye videregående skolen i Tvedestrand.
Les mer om:

Rosenborg slapp med skrekken – fremdeles ubeseiret

Rosenborg vant 3–2 borte mot Røa. Men de tre poengene satt langt inne.Røas Linn Huseby bommet nemlig på straffe like før slutt da Rosenborg slo Røa 3-2 i kvinnenes eliteserie i fotball onsdag kveld.Rosenborgs Emilie Bragstad fikk rødt kort for fellingen som førte til straffesparket i det 89. minutt. Hun holdt Hanna Terry, og straffesparket var klart nok. Dessverre for bunnlaget bommet Linn Huseby sin andre straffe for kvelden, og da ble det seier for trønderne.Slet lengeDet tok 69 minutter før Rosenborg var i føringen for første gang i kampen.