Nyheter om Jørgensen


Fotografen skulle prøve noe «nytt»: – Heldigvis hadde vi ikke «bubb» i nesa

Lene og Torbjørn Jørgensen måtte reise til Alta for å ta bryllupsbildene. Der ville fotografen teste ut en litt spesiell teknikk.
Les mer om:

Kenneth (33) startet som ekstrahjelp – nå har han blitt daglig leder

SKIEN: Kenneth Dahl Jørgensen har jobbet 15 år på Meny Herkules. Lørdag åpner nytt treningssenter på Arkaden og der har 33-åringen fått en sentral rolle.
Les mer om:

Selvhjelp mot angst: – Før jeg begynte i gruppe var jeg lammet av angst

Angstringen har hjulpet mer enn 8000 mennesker de siste 33 årene. – Man må våge å miste fotfestet en stund, ellers mister man seg selv, mener Elisabeth Steen Jørgensen. 
Les mer om:

Ble fridd til på Haugesund stadion: – Kunne ikke vært mer perfekt

Til tross for hjemmetap mot Ranheim søndag, kunne den ihuga FKH-supporteren Johnny Jørgensen gå smilende fra Haugesund stadion.

Shit - for en utsikt

Joakim Jørgensen (22) og Timour Bagheri (26) har sommerens mest surrealistiske turprosjekt.
Les mer om:

– Hva i all verden er det her?! Et toalett oppe på fjelltoppen?

Joakim Jørgensen (22) og Timour Bagheri (26) har sommerens mest surrealistiske turprosjekt.
Les mer om:

Hun er Vegårsheis nye kommunelege

Marita Cecilie Jørgensen er ansatt i den ledige kommunelegestillingen på Vegårshei, og hun har takket ja til jobben.
Les mer om:

Kommer seg ikke ut av deltidsfella

Etter 12 år som hjelpepleier har Christina Beck Jørgensen fortsatt ikke fått høyere stilling enn 19 prosent. – Det er en deltidskrise, mener leder av Fagforbundet Mette Nord.

Salten-skyttere med gode prestasjoner på LS

Beiarværingene Rune Jørgensen, Ingeborg Aune Jørgensen og Arne Erik Aune kom seg alle gjennom første hinder i feltløypa.
Les mer om:

- En må kunne skru litt for å kjøre veteranbil, sier Kristoffer (32)

- Det er alltid noe som ryker. Bensinpumpa eller dynamoen. En må ha med seg vertøykassa når en er ute og kjører, sier Kristoffer Jørgensen.
Les mer om:

Per-Ole køyrde seg fast i rasmassane

JØLSTER (NRK): – Om eg ikkje hadde hatt firehjulstrekk hadde det aldri gått bra, seier Per-Ole Jørgensen.
Les mer om:

Omgjorde låven til et opplevelsesrom: Se hva som kommer her

DRANGEDAL: Hun har turnert verden rundt og gitt ut album i USA, Australia og Europa. Nå har Katzenjammers Turid Jørgensen Honerud og mannen Ole Kristian Honerud store planer for låven «Yogalåva» på småbruket. – Her blir det både yoga, klatring, konserter, gårdskafé, airbnb og selskaper.

Danske kvinner slo Norge

Det danske kvinnehåndballlandslaget under Klavs Bruun Jørgensens ledelse fikk best uttelling i lørdagens testkamp mot Norge. – Likevel var det mye å ta med seg for oss inn mot VM. Danmark vant 28-24 i Stavanger etter å ha vært foran 11-10 ved pause. «Jeg synes vi spilte en veldig fin kamp.

Anniken Jørgensen om singellivet: – Gutter snakker ikke til meg

BJØRVIKA (VG) Den «Bloggerne»-aktuelle 22-åringen forteller at hun trives som singel og at du ikke finner sjekkeapper på telefonen hennes.
Les mer om:

Vil selge praktbygget umiddelbart: - Den er et pengesluk. Vi skal være sjeleglad hvis noen vil kjøpe eiendommen

Bjørn-Gunnar Jørgensen (Frp) mener kommunen ikke har råd til å beholde det gamle museumsbygget i sørbyen.
Les mer om:

Arna-Bjørnar har doblet støtteapparatet på fem år. Det er en positiv utvikling, mener NFF.

– Man skal ikke lenger tilbake enn to-tre år for å finne trenere som var både oppmenn og markedssjefer, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.
Les mer om:

Arna-Bjørnar har doblet støtteapparatet på fem år. Det er en positiv utvikling, mener NFF.

– Man skal ikke lenger tilbake enn to-tre år for å finne trenere som var både oppmenn og markedssjefer, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.
Les mer om:

Varebil­salget i været: - Et signal om at det går bra

Her gratuleres 27 år gamle Thomas Jørgensen med ny varebil og nytt tømrerfirma. Han er ett av mange eksempler på at det går så det suser i sørlandsk næringsliv.
Les mer om:

Til Fvn, Pål, Start-supportere og alle sørlendinger som bryr seg om IK Start

Styreleder i IK Start, Monica B. Grimstad og tidligere styreleder, Geir Tønnesland, har lyst å komme med noen betraktninger til Pål Jørgensen sin kommentar rundt IK Start og Start En Drøm AS lørdag 6.juli der han ber investorene gi fra seg makten.
Les mer om:

Skal bygge 12 kraftsenter for spillerutvikling

Norge er tilbake i verdenstoppen, og nå skal det ansettes 12 utviklingssjefer i toppklubber på kvinnesiden. Bakgrunnen er en felles erkjennelse fra Norges Fotballforbund og Toppfotball Kvinner om at det må etableres et bedre tilbud til de beste og mest ivrige talentene i og rundt 12 toppklubber på jentesiden – i første omgang. Fra før har NFF bevilget midler til en toppspillerutvikler per toppklubb. Les: Bekreftet: Juventus har signert med den største av de alle! – Dette er et helt nødvendig grep, og jeg er veldig glad for at NFF og TFK går sammen om denne satsingen.

Satser 4,8 millioner kroner på jente-talenter: – Ekstremt viktig

12 fotballklubber får midler til å ansette en utviklingssjef for jentetalenter i Norge. Leder i Toppfotball Kvinner Hege Jørgensen mener dette viser at fotballjentene endelig blir tatt på alvor.
Les mer om:

Tuva skal slåss mot VM-heltene

– En flott anledning for unge skiløpere til lære siste nytt om skiteknikk og bli inspirert av verdensmestrene, sier Arild Jørgensen.
Les mer om:

Har godt grep om prinsessetitlene

(INDRE SALTEN) Hege-Kristin og Ingeborg Aune Jørgensen fra Beiarn har gjort det til en vane å bli nordnorsk skytterprinsesse.

I fjor sommer merket Trine at noe ikke var som det skulle: – Jeg vil så gjerne at mamma skal få se barnebarnet sitt vokse opp!

Trine Jørgensen (53) har uhelbredelig lungekreft. Medisin som kan forlenge livet finnes, men hun må betale for behandlingen selv.
Les mer om:

Oversvømmes av sommerbutikker: – De truer levebrødet vårt

KRAGERØ: Stadig flere vil skumme fløten av sommerhandelen i sentrum. Lise-Ann Jørgensen er bekymret for utviklingen. – Sommerbutikkene har blitt en trussel for oss.
Les mer om: