Nyheter om Jørgensen


Maren (15) og Valentina (14) lager elevarbeid om tenåringers selvbilde

Hvordan står det til med selvbildet til Fredrikstads tenåringer? Det er innfallsvinkelen til et elevarbeid som Maren Jørgensen (15) og Valentina Foss (14) ved Children International School (CIS) er i gang med.
Les mer om:

Hun blir ny avdelingsdirektør ved Norsk Polarinstitutt

Evy Jørgensen går fra Fylkesmannen i Troms og Finnmark til Miljø - og kartavdelingen i Norsk Polarinstitutt
Les mer om:

- Vi vil gjerne komme i gang med oppussingen så snart det er mulig

For rundt et år siden kjøpte Jan Tore Olsen Holgata 5 sammen med Kåre Lillejord og Øyvind Jørgensen. Nå har de søkt Tvedestrand kommune om fasadeendringer for å renovere den gamle leilighetsgården.

Kommentar: Trener­spar­kingen ingen god nyhet for Start

Men opprykkshåpet lever i høyeste grad, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

Jakter på kjæreste til bestemor (75)(pluss)

Søndag 1. desember startet Folkebladets juleserie «Tre nøtter til bestemor». Her følger vi Sindre Olav Fredriksen (26) i hans forsøk på å finne kjæreste til bestemoren Britt Tove Jørgensen (75).

Åp­net ju­le­ga­ta for før­s­te gang: – Det­te har jeg gle­det meg vel­dig til

Åp­nin­gen av ju­le­ga­ta har for lengst ruk­ket å bli en tra­di­sjon på Jess­heim, men i år kun­ne Ullensakers nye ord­fø­rer Ey­vind Jørgensen Schumacher for al­ler før­s­te gang åpne gata fra ta­ler­sto­len.
Les mer om:

Kommentar: “Tre punkter Start må treffe på”

Forskjellen er ikke større på lagene enn at Start må opp mot sitt beste for å sende KFUM hjem med tap, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

Kommentar: “Tre punkter Start må treffe på”

Forskjellen er ikke større på lagene enn at Start må opp mot sitt beste for å sende KFUM hjem med tap, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

Coop i Danmark vil forby tilbudsaviser av klimahensyn

I et åpent brev til Danmarks klimaminister Dan Jørgensen (S) ber det danske Coop-konsernet om et forbud mot tilbudsaviser av papir.
Les mer om:

Vil forhandle for å kunne etablere en lokal bensinstasjon

Hva som skjer med dagens bensinstasjon i Amtmannsvingen når den nye stasjonen åpner på Grenstøl, er ikke klart ennå. Men eierne Asbjørn og Torstein Jørgensen håper det fortsatt kan drives en lokal stasjon her.
Les mer om:

Fredrikstad kommune brukte feil år i prisberegningen: Festeavgiften i Borge gikk ned med 2.700 kroner i året

Huseier Vidar Jørgensen skal betale 8.171 i festeavgift i året, og ikke 10.894 som han først fikk beskjed om. Seks boligeiere på Sperlingfeltet får redusert festeavgiften på grunn av at kommunen brukte priser for 2019 og ikke 2018.

– Vet hvordan jeg skal fange storkveita(pluss)

Når andre fiskere i Sørvær forteller Bjørn Jørgensen at han bare kan la være å dra ut på kveitefiske trekker han litt på skuldrene. Og ikke lenge etter kommer han på land med båten full av kveite.
Les mer om:

Harstad mister arbeidsplasser: – Hvem fightet for oss?(pluss)

Geir Jørgensen i Statens vegvesen stiller seg undrende til hvorfor ordfører Kari-Anne Opsal og varaordfører Espen Ludviksen virker å være overrasket over at Harstad har mistet 50 statlige arbeidsplasser de siste to årene.

Tinashe er brunstig med G-Eazy – se video

– I’ma sit on top of your face, like fuck a conversation Tinashe har grove planer med G-Eazy. I alle fall på liksom på sin nye singel «So Much Better», som nå har fått musikkvideo. – Dripping with anticipation, every night I need it Men det er ikke bare Tinashe som er liflig, Oakland-rapperen lirer av seg blant annet: – It’s been a long time comin’ / could tell you needed dick, you spent a long time cummin’ (Gerald var trolig ganske fornøyd med den linjen.) Se videoen her: Snutten er skutt i Japan med regissør og koreograf Mynxii White. Vel, partiet med G-Eazy er kanskje filmet i et studio i
Les mer om:

Ordføreren ut mot egen by: – Jeg tar heller med barna mine til Oslo

Ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher mener Jessheim sentrum er lite attraktivt for barnefamilier.
Les mer om:

Studenter tilbringer to uker på bedriftsbesøk i Vang: Hadde ikke sett for seg å finne teknologibedriften på bygda

To vernepleierstudenter, Daniel Fagerdal og Sander Rød, to sosionomstudenter, Jørgen Dommerby og Vilde R. Jørgensen og barnevernsstudenten Camilla B. Kobbeltvedt, er på bedriftsbesøk hos teknologibedriften WeissTech.

Ung suldøl på Ungdommens fylkesting i Rogaland

Arin Eirikssønn frå Sand var Suldal sin representant på helgas møte til Ungdommens fylkesting i Stavanger. Eirikssønn er første vara for medlem Bjørn Wigestrand som ikkje hadde anledning å delta på fylkestinget. Tredje mann, som også er valt ut av kommunen, er Mohammed Ibrahim på 2. varaplass. Rådgivande organ Over 40 rogalandsungdommar deltok då Ungdommens fylkesting (UFT) konstituerte seg. Ingen av suldalsungdommane vart innstilt til ungdomsutvalet.

Investerer i Tvedestrand: Klar til å satse på flere butikker her

Øyvind Jørgensen (63) og Jan Tore Olsen (58) fra Arendal har blinket seg ut en kremtomt på Grenstøl. Nå er de i innspurten for signering av avtale med Tvedestrand Kommune.

Driver familiebedrift i Lillestrøm på 58. året: – Vi har tusla rundt blant blomster og planter siden vi ble født

Brødrene Øystein og Torbjørn Jørgensen driver i dag Hageland Lillestrøm, men mange lillestrømlinger kjenner familiebedriften best som Lillestrøm gartneri. Torsdag tar brødrene sats og åpner et julemarked større enn noen gang tidligere.

Anklager BBL for maktarroganse

At flertallet har sikret seg alle komitéledere, -nestledere og flertallet i kontrollutvalget, synes Arbeiderpartiets Thomas L. Jørgensen er lite raust, og et tegn på at maktarrogansen har steget høyt til værs i By- og bygdelista.
Les mer om:

Frp-Laabak reagerer på kraftig festeavgiftshopp: Vil vite hvor mange som rammes og komme huseierne i møte

Frps Bjørnar Laabak mener Vidar Jørgensen har fått en urimelig økning av festeavgiften, og ønsker å tilby huseiere innløsning av tomt ut fra tidligere årspris. Aps Atle Ottesen venter med å uttale seg til han vet mer om saken.
Les mer om:

SKATT: Kommunelegen på topp

Hege Aune Jørgensen tjente nesten to millioner kroner i 2018.
Les mer om:

«Har årene med motgang gjort varig skade?»

KOMMENTAR: Starts problem handler i bunn og grunn om manglende sportslige resultater, og om forholdet mellom folks forventninger og klubbens prestasjoner, skriver Fædrelandsvennens sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

«Har årene med motgang gjort varig skade?»

KOMMENTAR: Starts problem handler i bunn og grunn om manglende sportslige resultater, og om forholdet mellom folks forventninger og klubbens prestasjoner, skriver Fædrelandsvennens sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

Fikk sjokkøkning av festeavgiften fra Fredrikstad kommune: Leien for tomten i Borge blir 16 ganger høyere

Siden 2008 har Vidar Jørgensen (61) betalt 694 kroner i årlig festeavgift for tomten på 545 kvadratmeter i Munins vei i Borge. Nå øker kommunen prisen til 10.894 kroner. Saksbehandleren viser til bystyrevedtak fra 2007.