Nyheter om Jørgensen


«I verste fall kommer dette til å handle om Starts eksistens»

Kommentar: Konsekvensen av koronakrisen kan bli at Start må restartes – igjen, skriver Fædrelandsvennens sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

«I verste fall kommer dette til å handle om Starts eksistens»

Kommentar: Konsekvensen av koronakrisen kan bli at Start må restartes – igjen, skriver Fædrelandsvennens sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen.
Les mer om:

Eliteserieklubbene får trene organisert igjen

Norsk Toppfotball er lei av å vente på avklaring fra helsemyndighetene om organisert trening og vedtok mandag kveld at organisert trening for Eliteserien og OBOS-ligaen kan vende tilbake til treningsfeltet fra 1.april. Vedtaket innebærer fortsatt at klubbene følger myndighetenes råd om uteaktivitet. Spillerne kan trene i små grupper på opp til fem personer så lenge alle holder én meters avstand til hverandre. Les: Den tidligere United-kapteinen har funnet ungdomskilden hos Conte «Vi har ventet på rådene fra helsemyndighetene som vi skulle få via fotballforbundet.

VG: Kan trene organisert igjen

Fra og med 1. april får Eliteserie- og Obosliga-klubbene trene i små grupper. Norsk Toppfotball (NTF) fattet mandag kveld et vedtak om at klubbene skal følge myndighetenes råd om uteaktivitet. Styreleder i NTF, Cato Haug, bekrefter til VG at de kan trene organisert i små grupper på opp til fem personer så lenge alle holder én meters avstand. Leder for Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen, forteller til NRK at de vil avvente et eventuelt vedtak til de har fått en avklaring fra myndighetene.
Les mer om:

– Tallene er ille og kommer antakeligvis til å bli verre før de blir bedre

Ordfører i Ullensaker, Eyvind Jørgensen Schumacher, sier man nå jobber strukturert for å bidra til sysselsetting,

Endelig! Carina Dahl og Åge Sten Nilsen synger «Shallow» på norsk

Norge blir aldri lei av «Shallow». Halvannet år etter release er A Star is Born-duetten fortsatt en topp 50-hit her til lands. På verdensbasis har singelen streamet mer enn en milliard ganger på Spotify, men nå får Lady Gaga og Bradley Cooper konkurranse fra Carina Dahl og Åge Sten Nilsen. På Facebook forteller Carina og Åge at et planlagt samarbeid er lagt på is på grunn av koronaviruset, så de deler like gjerne duetten i sosiale medier.  De oppfordrer også alle som liker sangen til å gi et bidrag via Vipps. Sarpsborg x Trondheim: Her er «Så ekte nå» aka «Shallow» på norsk: Overraskelse

De har vært frivillig utestengt fra Haugesund sentrum i tre år. Nå kan det ha vært forgjeves.

– Det har egentlig gått ganske greit å holde seg borte fra Haugesund sentrum i tre år. Men det er utrolig kjipt hvis NM nå blir avlyst, sier orienteringsløperne Sigurd Paulsen Vie og Aleksander Jørgensen.

Trosser koronakrisen: Går i gang med å finne leietakere til nytt faghandelshus

På 3000 splitter nye kvadratmeter på Bergsmyr vil Øyvind Jørgensen og Jan Tore Olsen tilby kundene faghandelsbutikker.
Les mer om:

Kristian (22) tok et valg han angrer bittert på – for da ble alt verre: – Jeg stjal fra min egen familie

Han slet psykisk og trodde dop ville gjøre livet lettere. Men alt ble bare verre. Prisen Kristian Lund Jørgensen (22) betalte, ble mye høyere enn pengene narkotikaen kostet. Nå advarer han andre.
Les mer om:

Kristian (22) tok et valg han angrer bittert på – for da ble alt verre: – Jeg stjal fra min egen familie

Han slet psykisk og trodde dop ville gjøre livet lettere. Men alt ble bare verre. Prisen Kristian Lund Jørgensen (22) betalte, ble mye høyere enn pengene narkotikaen kostet. Nå advarer han andre.
Les mer om:

Nedgang i trafikken: – Ikke uventet(pluss)

Prosjektleder for Harstadpakken, Geir Jørgensen, sier det ikke kommer som noen stor overraskelse at trafikken i Harstad viser en nedgang.
Les mer om:

Reiselivet i knestående - fortsatt stramme statlige frister

– Mens vi ligger med knekt rygg og forsøker å berge det vi kan, fortsetter forvaltningen med sitt løp, sier Frigg Jørgensen i Aeco.
Les mer om:

LHL-sykehuset tatt i bruk som korona-isolat: – Det blir dyrt, det er helt sikkert

Ullensaker kommuner isolerer reisende med symptomer på LHL-sykehuset. – Det kan jo også være greit for staten å vite at der har de ekstra senger som står klare hvis dette eskalerer, sier ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher i Ullensaker.

Ordføreren i Ullensaker ber militæret om corona-hjelp

Ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) i Ullensaker ber om militær hjelp for å stanse utlendinger på Gardermoen.

Resultater av prøver: - Fortsatt ingen smittet i Notodden

- Vi har ingen positive prøver hittil. Framover skal kun de med luftveisinfeksjoner av helsepersonell og innlagte på institusjon testes, samt personer som har vært i kontakt med bekreftet smittede, opplyser kommuneoverlege Mie Jørgensen.
Les mer om:

Thea (24) fra Kristiansand sitter i karantene i Nord-Italia: – Håper det ikke blir så ille i Norge som her

Thea Lovise Jørgensen bor og jobber i Milano i Nord-Italia. Hun sitter nå i korona-karantene i en avstengt by.

– Alvorlig med kun noen få ukers frist på et så omfattende arbeid

Det sier Aecos leder Frigg Jørgensen. Hun er ikke den eneste lokale som reagerer på korte frister når sentrale myndigheter ønsker strengere vern for natur og begrensninger for reiselivet.
Les mer om:

Korona-viruset: – Ingen med påvist smitte, men Ahus forbereder seg på det verste

Så langt er det ikke avdekket koronovirus-smitte hos ansatte eller pasienter ved Groruddalens lokalsykehus – Akershus universitetssykehus (Ahus), men smittevernoverlege Silje B. Jørgensen sier Ahus følger Folkehelseinstituttets (FHI) anbefaling om å forberede seg på et «worst case scenario» der det kan komme mange pasienter samtidig.

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Klypa 9 (Gnr 103, bnr 561) er overdrege for kr 1.700.000 frå Ingve Berge og Siri Svellingen Skogseth til Marius Lescinskas og Diana Lescinskiene (03.02.2020) Kallvikvegen 283 (Gnr 119, bnr 2, fnr 2) er overdrege frå Olav Rolfsen til Berit Rolfsen (04.02.2020) Stavastølvegen 120 (Gnr 11, bnr 2, fnr 5) er overdrege for kr 1.590.000 frå Arne Kristian Brommeland til Jon Anders Herabakke og Lene Rogdeberg Herabakke (05.02.2020) Gnr 43, bnr 22 er overdrege for kr 1.000.000 frå Arve Aarhus og Anette Fjellhaugen til Statn

Positiv til tross for millionunderskudd(pluss)

Etter to år på rad med 22 millioner i underskudd, er daglig leder Tommy Jørgensen i Rolf Jørgensen AS likevel positiv. – Vi skalerer ned og skal tilbake til kjernevirksomheten, sier han etter store utbygginger på Senja og i Narvik.
Les mer om:

Sammenlikner ny signering med Odd-legende

SKIEN: Det mangler ikke på lovord om Odds nye stjerneskudd. Jan Frode Nornes mener Filip Jørgensen (17) minner om Tommy Svindal Larsen.

Seks familier og 16 personer i karantene – nå forbereder Ahus seg på det verste

Ahus håper på det beste, men forbereder seg på det verste med tanke på koronasituasjonen. – Vi er i full gang med å tilpasse planene våre til ulike scenarier, sier smittevernoverlege Silje Bakken Jørgensen.
Les mer om:

Her er Odds siste signering

SKIEN: Filip Jørgensen signerte i dag proffkontrakt med Odd.
Les mer om:

Gammal fastetradisjon fram frå gløymsla

Soknerådet, med Ernst Berge Drange i spissen, håpar den tradisjonen med å klippa og sy saman roser til å pynta fastelavnsriset med, nå kan bli tatt opp att. Berge Drange fortel at han har undersøkt om ein finn tradisjonen med fastelavnsroser òg i andre delar av landet. Etter eit søk i Nasjonalbiblioteket sitt arkiv, har han ikkje funne denne tradisjonen nokon andre stader. Heidersgjest Kveldens heidersgjest i kyrkja var Bjørg Jørgensen.

Stadig flere starter ny bedrift – Rune (39) er en av dem

Rune Warhuus (39) fra Nabbetorp har funnet en nisje verdt å satse på og i desember startet han sitt eget aksjeselskap – nemlig Elektrofon AS. Det synes banksjef Even Jørgensen i DNB er helt topp.
Les mer om: