Nyheter om Halvorsen


Rister liv i dansefoten og i Løten sentrum

Bord og stoler skal skubbes unna på restauranten Mona Lisa i Løten lørdag kveld. Dit kommer nemlig Tore Halvorsen og Helge Støholen for å spille opp til en skikkelig festkveld.
Les mer om:

Den første olje var en ikke-nyhet

En junidag i 1967 stilte journalist Arne H. Halvorsen på morgenmøtet i Aftenbladet med den største nyheten i Stavangers moderne historie. Han kunne like gjerne tatt seg en tur rundt kaien, ingen var interessert i å høre på ham.
Les mer om:

Åpner for spredt boligbygging(pluss)

Ordfører Bernhardt Halvorsen (Sp) i Lavangen kommune ønsker å åpne for mer boligbygging utenfor boligfeltene i kommunen.

I snart ett år har politiet gransket seg selv. Nå vil politimesteren holde rapporten hemmelig for Finn

Finn Halvorsen (65) må fremdeles vente på svar etter sin årelange kamp mot politiet i Haugesund.

Får ikke innsyn i politiets gransking av seg selv

I snart ett år har politiet gransket seg selv etter at Haugesunds Avis og Dagbladet satte søkelys på Finn Halvorsen årelange kamp for rettferdighet. Nå foreligger rapporten, men politimesteren vil holde den hemmelig.
Les mer om:

Har fått legekontoret tilbake: – Vi er veldig fornøyde(pluss)

Fjorten år etter brannen er legekontorene igjen på Tennevoll i helsesenteret. – Publikum har ønsket legekontoret tilbake, sier ordfører Halvorsen.
Les mer om:

Befolkningen synker ytterligere i Risør

Ambisjonen om at Risør skal vokse har ikke slått til. Der har hele Risør en vei å gå, sier økonomisjef Halvor Halvorsen etter nye, dystre befolkningstall.
Les mer om:

Spennende tider for det klassiske miljøet i Fredrikstad

Som et resultat av den økende interessen for kammermusikk blant de yngste, har det blitt svært attraktivt å lære seg et instrument av den klassiske sorten. Nå ønsker dirigent Rune Halvorsen å involvere Kulturskolens elever mer i Østfold Symfoniorkester sin hektiske kalender.

Vågehval måtte skytes i Søgne

– Den hadde lidd nok, sier oppsynsmann for politiet, Espen Halvorsen. Søndag ettermiddag skjøt han den fem meter lange vågehvalen utenfor Søgne.

Uvanlig oppdrag i skjærgården utenfor Søgne: Måtte skyte fem meter lang hval

Naturoppsynsmann Espen Halvorsen ble kalt ut på det han omtaler som et «unikt oppdrag» da en syk hval lå strandet i fjæra utenfor Søgne søndag.
Les mer om:

– Her kan vi levere et produkt som er unikt

TOKKE: Det ligger an til nok en rekordsesong for Dalen hotel. Eier Thor Morten Halvorsen har i vinter brukt 20 millioner kroner på oppussing. 15 av dem er investert i kjøkkenet. – Det har blitt ekstraordnært, sier han.
Les mer om:

Gutter med høye mål

Trond Olav Halvorsen (15) og Simon H. Simonsen (14) er to av HILs hardtsatsende løpere.
Les mer om:

Her velter «Doffen» igjen: – Nei, nei, nei!

Team Sky og Kristoffer Halvorsen jaktet pallplass i Hammer Series da det gikk galt i en rundkjøring.
Les mer om:

Doffen imponerte i Hammer Series

Kristoffer Halvorsen imponerte og var først over mål på 2. etappe av lagkonkurransen Hammer Series i Stavanger. Mitchelton-laget beholder ledelsen i rittet.
Les mer om:

Hjemmehåpet nummer tre: – Dette kommer til å svi lenge

Hjemmehåpet Kristoffer Halvorsen (22) kjørte inn til 3. plass på den andre etappen av Tour des Fjords. Eldstemann i feltet, Michael Albasini (37), spurtet inn til seier.
Les mer om:

Halvorsen nummer tre på hjemmebane i Kristiansand

Kom for sent da feltets eldste rytter vant.
Les mer om:

Albasini-triumf i Kristiansand

Michael Albasini spurtet til seier på den andre etappen av Tour des Fjords onsdag. Fabio Jakobsen beholdt sammenlagtledelsen i rittet. Kristoffer Halvorsen (22) ble nummer tre.

Dwight (65) fra Drøbak selger monstersamlingen for å få råd til sønnens gravstein

Dwight Storm Halvorsen er en mann med en historie utenom det vanlige.
Les mer om:

Paola bruker sparepengene sine på utfordrende hinderløype

KRAGERØ: Paolo Halvorsen blar opp av egen lomme når hun inviterer til hinderløpet Inca Run i Sjåen-området førstkommende søndag. I hele pinsehelgen og utover denne uken har det kommet og vil komme nye hindre på plass.
Les mer om:

Halvorsen sendte Sandefjord til bunns

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord–Sarpsborg 08 0–1) En straffescoring minuttet før pause var nok til å sikre Sarpsborg 08 seier mot tabelljumbo Sandefjord som nå har spilt seks kamper uten scoring i serie og cup.

Slagsmål, amper stemning og bråk(pluss)

Lensmann Rune Halvorsen forteller at politiet på Fosen opplever en økning i festrelaterte oppdrag i Brekstad sentrum i helgene.
Les mer om:

Slik vurderer Fosen-politiet sikkerheten på 17. mai

Lensmann Rune Halvorsen sier fosningene ikke trenger å være bekymret for utilstrekkelig sikkerhet når mange mennesker samles for å feire nasjonaldagen 17. mai.
Les mer om:

- Har ikke fått den perfekte timingen inn mot ritt

Nå får Halvorsen 11 etapper på 12 dager.
Les mer om:

Nei-ordfører stemte ikke

Ordfører Steinar Halvorsen (H) i Loppa kommune gadd ikke delta i folkeavstemningen for eller mot den vedtatte sammenslåing mellom Finnmark og Troms. 

Rektor får støtte fra ordføreren om ungdommen i denne kommunen(pluss)

Ordfører Bernhardt Halvorsen støtter opp om rektor sitt syn på ungdataundersøkelsen i Lavangen. – Vi har oppvakt ungdom, sier han.