Nyheter om Halloween


730 x influencer-stjerneskuddet Jenny Huse: – Jeg vil ikke være et forbilde!

Jenny Huse er helt klart et friskt pust blant norske influencere og YouTubere! I starten av oktober postet Oslo-jenta sin første video på YouTube med tittelen «Jeg slo opp fordi jeg ikke fikk bruke sminke?». Videoen fikk stor respons, og siden har opplastningene hennes fått over en halv million visninger. Det siste halvåret har 18-åringen delt videoer om tabubelagte temaer som «sugar dating», plastisk kirurgi, fuckboys, haters og hvordan selge trusene sine. Jenny har også laget en egen video dedikert til «Feil gutter gjør i senga», som vekket mye oppmerksomhet. Redigeringen og filmingen er enk

Spiral: Første teaser for nye Saw med Chris Rock er ingen spøk

Har du troen på Spiral: From The Book of Saw? Da Chris Rock annonserte at han skulle skrive historien, produsere og spille i rebooten til Saw, klødde mange seg i hodet. Ikke bare fordi den forrige delen av serien, Jigsaw fra 2017, var ganske tam. Folk stusset mest fordi Chris er en komiker. Men smakesnutten som kom i ettermiddag viser at den niende Saw-filmen blir blodig alvor. Veterandetektiven Zeke Banks og hans rookie-partner må etterforske grusomme drap som minner om tidligere episoder fra byens historie.

Sale, sale, salget

- Mamma? Hva betyr sale? - Sale? Det er å legge sal og utstyr på en hest. Det har du jo prøvd selv, i høst? - Jo, men da skjønner jeg det ikke helt hvorfor det står sale. Jeg kan jo ri, men ikke i byen? - Har du lest noe om sale da? - Ja. Det står alle veier. - I bøkene dine på skolen, kanskje? Kan ikke huske å ha sett så mye om dette i bøkene våre hjemme? - Nei, det er i byen. Og på senteret. Og i avisen. Alle veier. Sale, sale, sale. - Mener du at det står på butikkvinduene? - JA! Sale, naoww. Spesjall praise. Vinter SALE. Jule SALE.
Les mer om:

Er Knives Out årets beste mordmysterium?

A Whodunnit like no one has ever dunnit. Skrytelinjen til Knives Out klinger bedre på engelsk enn norsk. Dette er altså et mordmysterie hvor man skal finne ut hvem som er modereren.

Ariana Grande kommenterer videoen til dobbeltgjengeren Paige Niemann

Lurespørsmål: Hvem av disse tre er ikke Ariana Grande?

Slår ned på utroskapsrykter

God PR for Palmer? Justin Timberlake spiller for tiden inn en ny dramafilm i New Orleans. Palmer følger historien til et tidligere stortalent i college football som må starte på nytt i hjembyen etter et fengselsopphold. Regissør Fisher Steven har tidligere laget prisvinnende dokumentarer som The Cove og Before The Flood, sistnevnte med Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese som produsenter.

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

Stjerneskuddet Pink Sweat$ om låten som forandret alt: – Manageren min var skeptisk

Gud bedre, for en godsnute! På selveste halloween tok David Bowden alias Pink Sweat$ turen til Oslo for å mjuke opp hovedstaden med litt sjelfull R&B. Den eksklusive gigen var et samarbeid mellom Warner Music og 730.no, så vi var så heldig at vi fikk en prat med Philadelphia-sangeren på hotellrommet hans noen timer før. Vi hadde i utgangspunktet stor sans for Pink Sweat$ basert på musikken hans alene, men etter møtet og minikonserten er vi offisielt nyfrelst.  27-åringen kom loffende inn til intervjuet med et lite kakestykke i hånden, kledd i signaturplagget rosa joggebukser, og klemte alle h
Les mer om:

Nektet å gi godteri - fikk huset bombardert med egg

SKIEN: En mann som nektet å gi godteri til noen ungdommer som feiret Halloween, hørte senere på kvelden noen smell i husveggen.
Les mer om:

Voksne svir av mest på seg selv i anledning Halloween

I år har nordmenn brukt 1,2 milliarder kroner på Halloween. Skal vi tro kostymebutikkene er det de voksne som bruker mest på seg selv.
Les mer om:

Camilla (30) skremte vannet av nabolaget med halloween-stunt

– Halloween er en tradisjon som har kommet for å bli. Da er det moro å gjøre litt ut av det, sier Camilla Andersen Corriere (30).
Les mer om:

Jente (7) skutt under knask-eller-knep

En sjuåring ble skutt og kritisk skadd på halloween. Politiet i Chicago jakter en mann i Jason-maske, som skal ha forsøkt å treffe en rivaliserende gjeng.
Les mer om:

Barn fikk blåmerke etter eggkasting(pluss)

Sønnen til Anette Mølslett har blåmerke etter at han ble truffet av et egg som ungdommer kastet på unger som gikk Halloween. – Slikt burde de slippe her i lille Åfjord, sier Mølslett.
Les mer om:

Halloween 2019: Årets beste kostymer

I går var det en skremmende halloween alias allehelgensaften dagen før allehelgensdag. I hvert fall hvis vi skal dømme det vi så på internettet. Vi har saumfart Instagram for å finne noen rå kostymer, og jaggu var det mye bra? Da dette i utgangspunktet er en amerikansk høytid, er det selvsagt flest kjendiser fra Trump-land som har delt sine kostymer. Heldigvis har vi også noen norske kjendiser som drar på, spesielt takket være festene til Petter Stordalen og Alexandra Joner. Nyyyyt! Vi starter med det kongelige hoff, og kronprinsparet som var både imponerende og kreative, og fikk skryt fra sel

- Hun vinner halloween

Kjendisene deler bilder av sine villeste halloween-kostymer.
Les mer om:

Bente fikk fyrverkeri slengt på verandaen under halloween: – Ubehagelig

Da bollen med godteri gikk tom, reagerte barna med å kaste en mindre fyrverkeri-effekt på verandaen til Bente. – Aldri opplevd tidligere.
Les mer om:

Halloween - en salgsjippo

Les mer om:

Maria (11) måtte feire Halloween hos øyelegen: – Man blir jo redd når noe slikt skjer

Gretha Lysgård Kurland gledet seg til Halloween med barna. Dagen ble likevel ikke fullt så morsom som planlagt.
Les mer om:

Mange meldinger om egg-kasting og forsøpling på halloween: – Jeg blir forbanna!

Politiet har fått inn mange meldinger om rampestreker på halloween. Kiran Anwar fra Drammen er en av mange som opplevde å få egg kastet på huset.

Oskar (11) har vært Sylvi Listhaug, Donald Trump og Kim Jong Un: Ser du hvem han var i år?

SKIEN: Oskar Norder Apneseth (11) har som tradisjon å kle seg ut litt annerledes enn de fleste andre på Halloween.

Halloween: Kokken med kjøttøksa skremte vettet av folk på Linderud gård

Flere tusen tok motet til seg og vandret gjennom det store parkanlegget på Linderud gård, hvor de villig lot seg skremme.
Les mer om:

300 barn besøkte huset til Christine

Stadig flere velger å pynte husene sine på Halloween. Huset til Christine Helland Berhus på Andøya er svært populært for både små og store, og i løpet av en snau time var godterikurven hennes nesten tom.
Les mer om:

Gud bedre, My Chemical Romance gjør comeback

Finn frem noen herja Converse og din mørkeste eyeliner; My Chemical Romance gjør comeback! Det ikoniske emobandet fra New Jersey gikk fra hverandre i 2013. I mellomtiden har flere av dem syslet med soloprosjekter, men fansen har hele tiden ventet på at bandet skulle stå på samme scene igjen. Nå, over seks år senere, er det endelig bekreftet. Passende nok på halloween.  My Chemical Romance inntar Shrine Expo Hall i Los Angeles allerede 20. desember.

Politiet merker Halloween: – Egg, stein og fyrverkeri

Politiloggen har over et titalls hendelser med egg- og steinkasting.

Velger bort Halloween for vennefest i kristen regi

Ikke alle vil gå fra dør til dør og «skremme» naboene for godteri. Rundt 800 barn var innom vennefesten i Kristiansand sentrum, som holdes som et alternativ til den voksende Halloween-feiringen.