Nyheter om Johnsen


Melina Johnsen: – Ler så jævlig av journalistene

Dagen etter at Melina Johnsens advokat opplyste om at påtalemyndigheten ber om 100 dager fengsel for realitystjernen, langer 25-åringen ut mot media.
Les mer om:

Melina Johnsens advokat: Påtalemyndigheten ber om 100 dager fengsel

Realitykjendis Melina Johnsen (25) har tidligere innrømmet straffskyld for blant annet ruskjøring, kjøring uten førerkort og kroppskrenkelse.

Thierry Henry trekker seg av familiære årsaker selv om englandsjobben glapp

Bjørn Maars Johnsen skrev under for den canadiske klubben Club de Foot Montréal for bare tre uker siden.Den norske spissen har skrevet under en toårsavtale med MLS-laget. Han gledet seg som er barn til å spille for den franske fotballegenden Thierry Henry. – Vel det ble en kortvarig glede. Den kanadiske klubben melder i en pressemelding at Thierry Henry har sagt opp sin stilling som manager.
Les mer om:

Her der de i norgestoppen med antallet hundreåringer (pluss)

I år hadde Lavangen flest innbyggere over hundre år i landet. I løpet av året står minst to andre på 99 år for tur til å motta gratulasjon fra Kongen. – Jeg vet ikke om noe annet sted som er bedre å bli gammel på, sier bygdas eldste, Marit Johnsen som til våren blir 103 år.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Godkjent: Liverpool by får sin nye superstadion

Det er ikke mange byer som kan skryte av et fotballurgammelt rituale, som siden 1894, bare en tre hundre år etter William Shakespeares fysiske tilstedeværelse på denne jorden, har rørt frem hele følelsesspekteret hos innbyggerne. Liverpool har sitt Merseyside-derby. Nå skal byen ruste seg til å få de blå helt opp i toppen av Premier league – og Europa. Til det trengs det en ny og større festning. Les: Må være tidenes største bløff hos Barcelona Vi må innrømme at vi får helt hetta når det klubbene vokser ut av festningene sine med navn som White Hart Lane og Goodison Park.

Simon (31) og Rasmus (31) slår seg sammen: – Det virker som at det er liv laga, men det er ikke sikkert vi blir rike

Simon Engen og Rasmus Johnsen Skoglund er begge kjente fjes i restaurantbransjen i Bodø. Nå slår de kartotekene sine sammen og håper at de skal kunne gi et ekstra «kick» til nordmenns ganer.
Les mer om:

Johnsen avgjorde med to scoringer

Dennis Johnsen hadde en god dag på jobben da han scoret to og bidro til å snu 0-2 til 3-2 for Venezia mot Virtus Entella i Serie B. Først utlignet han til 2-2 etter 53 minutter, før han avgjorde kampen tre minutter senere. Med den seieren klatret Venezia til 3.-plass på tabbelen, poenget bak Monza som innehar 2.-plassen som gir direkte opprykk til Serie A.
Les mer om:

Boligtopper frustrerte over hemmelige bud: – Alle blir sure på selger og megler

Kuppeforsøk gjennom hemmelige bud mens budrunden er i gang, er siste skrik i Oslos boligbonanza, ifølge Sem & Johnsen.
Les mer om:

De avgjorde Baneheia-saken – dette sier lederen i dag

KRISTIANSAND (TV 2): Rita Johnsen (71) var leder for juryen som fant Viggo Kristiansen skyldig. Hun mener at «totaliteten» i bevisene ledet til konklusjonene.

Jon Johnsen til minne

– Jon var kunnskapsrik og underholdende, skriver venner i dette minneordet.
Les mer om:

Bussene er smekk fulle – og busselskapene skyver alt ansvar over på passasjerene: – Vi oppfordrer folk til ikke å ta bussen!

Flere bussavganger er smekk fulle, og det meldes om få som bruker munnbind. Busselskapet fraskriver seg alt ansvar, og sier de heller ikke har mulighet til å ha vakthold på de mest belastede avgangene. Ei heller kan de dele ut munnbind. – Det er passasjerenes ansvar, sier direktør Børre Johnsen i Østfold kollektivtrafikk.
Les mer om:

Les dagens VG her!

Johnson & Johnsen har formelt søkt om godkjenning for sin vaksine i EU. Det betyr at vaksinen, som har tre store fordeler, snart kan komme til Norge.
Les mer om:

Norges neste vaksine kan bli godkjent i mars: - Virker mot den sørafrikanske mutasjonen

Johnson & Johnsen har formelt søkt om godkjenning for sin vaksine i EU. Det betyr at vaksinen, som har tre store fordeler, snart kan komme til Norge.
Les mer om:

En av oppgavene til Namsmannen er utkastelser: – Bak hver sak er det alltid en historie, og den er som regel tragisk

De namsfullmektige har mange oppgaver de må utføre. En av dem er utkastelser. For å ha denne jobben må du være tykkhudet, sier seksjonsleder Siw Skogstad Johnsen.
Les mer om:

Kulda fører til enorm pågang for disse bedriftene: – Det er kaos. Vi rekker ikke å hjelpe alle(pluss)

Det er travelt å være rørlegger på Fosen i disse dager. – Det er bra med mye å gjøre, men det kan jo bli litt i overkant, sier Bård-Erik Johnsen i Ørland Rør.
Les mer om:

Ga nesten to millioner over takst

Michael Johnsen og Elin Marie Hansen vant budrunden om eneboligen i Fredrikstad, og de var ikke de eneste bosatt i Oslo…
Les mer om:

Trenger seks ansatte - men finner ingen som kan jobben. Nå må den historiske sentrumsbutikken legge ned

Økonomisk går det godt. De rekker ikke over alle kundene. Likevel må Sonja Johnsen Blomster stenge dørene.
Les mer om:

Etterlyser bedre tilrettelegging for fotballjenter på Sørlandet

Amazon-spillere etterlyser flere dyktige og engasjerte trenere i jentefotballen på Sørlandet. - Vi må favorisere jentene nå, mener Vigør-trener og tidligere Start-spiller Marius Johnsen.
Les mer om:

Tobias Heintz en av få norske som ikke lykkes i Tyrkia

22 år gamle Tobias Heintz brøt kontrakten i den tyrkiske klubben Kasimpasa og var dermed fri på markedet, den norske offensive midtbanespilleren har skrevet en avtale med Allsvenskan-klubben Häcken for de neste fire årene. Tyrkisk fotball er stappfull av norske spillere, opp igjennom har stjerner som John Carew, Azar Karadaş, Morten Gamst Pedersen og Ronny Johnsen spilt for tyrkiske klubber for å nevne noen. Les: Velger Manchester fremfor Paris Tobias Heintz startet sin karriere i Sarpsborg 08, han var faktisk tilbake sist sesong på lån.

Ny toppsjef i NSK Ship Design: – Jeg kan ikke være noen bremsekloss(pluss)

Etter fire år på rad som gasellebedrift, overlater nå Kjartan Karlsen den daglige ledelsen i NSK Ship Design til Mats Nygaard Johnsen.
Les mer om:

Jon Terje synes situasjonen er utfordrende: – Svenskene har reist hjem og ansatte som er permitterte begynner å se seg om etter andre jobber

Jon Terje Johnsen i Foynhagen fikk stortingspolitikere fra Høyre på besøk. Men ikke på den ellers vanlige måten.
Les mer om:

Da Linn (39) var på vinbar fikk kokken sjokk: – Han hadde aldri opplevd at en nordmann hadde bestilt det før

SKIEN: Da Linn Johnsen (39) startet vinklubb ble det bare rør og mye kos. Da hun flyttet til Brussel fikk hun systematisert vininteressen og har nå flere tusen følgere på Instagram.

Zoe funnet 36 dager etter skredet

Ylva Johnsen hadde mistet håpet om å se katten sin Zoe igjen etter Gjerdrum-skredet. Så kom gladnyheten.
Les mer om:

Katten Zoe har vært savnet i én måned etter skredet: – Utrolig at vi har fått hun tilbake

Katten til Ylva Johnsen (49) har vært savnet i over en måned etter skredet i Gjerdrum. Torsdag formiddag fikk Johnsen et gledelig gjensyn med katten Zoe.
Les mer om: