Nyheter om Johnsen


Gla’sak for bilistene krever lokal enighet

Tor André Johnsen (Frp) lover at lokalbefolkningen slipper bomstasjoner på gamle E6 om det blir politisk enighet lokalt.
Les mer om:

Lyn vil tilbake, håper ny trener skal få opp farten

Oslo klubben Lyn fikk i flere år innsprøytning av kapital fra Atle Brynestad, tidligere eier av  Smart Club. Da Brynestad gikk tom for penger ble det kroken på døra for «Smart Club United». Da Lyn gikk konkurs i 2010 var det bredde og ikke topp som ble viktig.  Lyn har et utmerket tilbud til unge og et meget bra anlegg og for et par tre år siden fikk de ambisjoner igjen og ønsket å komme seg opp fra 3.divisjon. – Thomas André Ødegaard ble ansatt for to år siden, men da det også i år ble med nesten.

- Viktig at flere får fagbrev(pluss)

Malermester Stig Rune Johnsen kunne sist fredag glede seg over at to hans ansatte avla svenneprøve i malerfaget.
Les mer om:

Ordføreren ønsker fire nye år(pluss)

Dan-Håvard Johnsen (51) ønsker fire nye år som ordfører i Lyngen etter kommunevalget i september 2019.
Les mer om:

Helge med nytt lutefiskprodukt: - Jeg måtte prøve meg fram

Helge Johnsen ved Kaikanten Delikatesser AS på Ballstad er en av mange produsenter som lager lutefisk. Men han er den eneste i Nord-Norge som ikke bruker tørrfisk som råstoff.
Les mer om:

Nye sykkelskilt forvirrer: – Dette er skummelt

PORSGRUNN: Det nye sykkelgateskiltet som er satt opp i Storgata forvirrer mer enn det opplyser. – Dette er ikke et skilt folk kan vite hva betyr, sier daglig leder ved Brevik og Bamble trafikkskole Tom Johnsen.

Velger Ola Kamara fremfor Alexander Sørloth

Det kommer ikke som en overraskelse for de som følger MLS at når Lars Lagerbäck tar ut sin fjerde angrepsspiller at det blir Ola Kamara fremfor Alexander Sørloth.  Til tross for at vi ikke enda helt har fått på plass gofoten for Nations League er det klart vi liker å vinne bedre enn å tape.

Hemsedal kåret til Norges beste 10 år på rad

I 10 år har Skiguiden i Dagens Næringsliv (DN) rangert Norges beste alpinanlegg. Hemsedal har vunnet kåringen hver gang. Skiguiden i DN trekker fram stor høydeforskjell, flott skikjøring i vakkert vinterlandskap og et godt utbygd barnetilbud. Helheten Hemsedal kan tilby er det ingen andre i Norge som kan hamle opp med, står det i DNs vurdering. Trysil kom på andreplass. Skiguiden i DN gis ut en gang i året og over 50 av landets alpinanlegg er testet.

Vil bevare flere kulturhistoriske verdier på Visnes

Finnes det muligheter for å bevare de gjenværende kulturhistoriske verdiene etter gruvevirksomheten i Visnes. Ja, mener rådmann Vibeke Vikse Johnsen, som nå anbefaler politikerne å sette ned en tverrfaglig gruppe for å se på hvilke muligheter som finnes.
Les mer om:

Avviser innbyggerinitiativ mot omkjøringsvegen

Karmøy-rådmann Vibeke Vikse Johnsen avviser underskriftskampanjen for å få stoppet den mye omtalte omkjøringsvegen mellom Åkra sør og Veakrossen.
Les mer om:

Svetlana Johnsen topper Frp-lista

Svetlana K. Johnsen blir igjen Ringsakers Frps ordførerkandidat.
Les mer om:

Tarik Elyounoussi matchvinner og snart seriemester

AIK fikk en elendig start på kampen idag med en tidlig utvisning, men det stanset ikke serieledeler som på alle mulige måter så ut som en seriemester. AIK er nesten seriemestre etter de hentet tre poeng mot Östersund 2-1 borte tross en tidlig utvisning. – De leder med fire poeng ned til Norrköping og det er bare seks poeng igjen å spille for i Allsvenskan. Les: Erland Johnsen på plass i ny jobb Etter tre minutter satte Enock Kofi Adu knottene i låret på hjemmelagets Rewan Amin.

Haugesund forlenger med sine suksesstrenere

Haugesund har litt under radaren bygget seg opp til å bli et av de sterkeste lagene i Eliteserien, mye av det kan tilskrives et langsiktig og sett utenfra nøkternt arbeid.

Erland Johnsen på plass i ny jobb

Det er en mann med lang erfaring både som spiller på høyt nivå og trener som nå Sarpsborg 08 har klart å hente inn. – Det er ikke mange som har spilt for både Bayern München og Chelsea. Erland Johnsen kommer til jobben i Sarpsborg 08 etter å senest ha vært landslagstrener for Norges G16-landslag. Han har de siste fem årene trent Norge G15, G16 og G17. «Selv en voksen mann som meg blir jo stolt over å jobbe i en klubb i Sarpsborg 08» Vi skal utvikle spillere med Sarpsborg 08-ID.

Finansprofessor mener Siv Jensens hytteavtale er en gave

Finansprofessor Thore Johnsen ved NHH mener hytteavtalen finansminister Siv Jensen (Frp) har med milliardær Johan H. Andresen er en gave, skriver DN.

Til våren står Karpe igjen på scenen i Tønsberg

Foynhagens Jon Terje Johnsen har jobbet i årevis med å få duoen til byen – i april er bandet endelig klare for Støperiet.
Les mer om:

Finansprofessor mener Siv Jensens hytteavtale er en gave

Finansprofessor Thore Johnsen ved NHH mener hytteavtalen finansminister Siv Jensen (Frp) har med milliardær Johan H. Andresen er en gave, skriver DN.

Finansprofessor mener Siv Jensens hytteavtale er en gave

Finansprofessor Thore Johnsen ved NHH mener hytteavtalen finansminister Siv Jensen (Frp) har med milliardær Johan H. Andresen er en gave, skriver DN.

Hevder han ble slått av Frp-kollega

Intern krangel, trusler og slåssing preger igjen Ringsaker Frp. Nå hevder Tommy Fedreheim at han ble slått av leder Svetlana K. Johnsen.
Les mer om:

Rådmannen: Ny skole på Åkra i 2031

Vibeke Vikse Johnsen legger mandag fram sitt første budsjett- og økonomiplanforslag. Den ferske Karmøy-rådmannen prøver ikke å gjøre seg populær på Åkra.
Les mer om:

Ida Gudding Johnsen (V): – Jeg kommer til å holde tordentale hver gang vi diskuterer økonomi

– Vi har et massivt overskudd, sa Rødt. – Vi må ned med 200 millioner kroner i 2019, sa Venstre.
Les mer om:

Vil ha fortgang i E16-utbyggingen: – Alle ser det håpløse i å ha en vei med fire felt i hver ende – og en tofelts riksvei med 40-soner i midten

Stortingsrepresentant Tor André Johnsen (Frp) er sterk i troen på at et møte med samferdselsminister Jon Georg Dale skal føre til at Nye Veier overtar E16-prosjektet – og at det blir byggestart i 2021.
Les mer om:

Stig Are (45) ble mishandlet i sitt eget hjem. Nå er en fjerde mann siktet i saken

Halvannen uke etter voldsepisoden, har politiet pågrepet og siktet en fjerde mann etter at reisaværing Stig Are Johnsen (45) ble angrepet hjemme og beskyldt for tyvslakting av rein.
Les mer om:

- Det er utrolig ekkelt og ubehagelig

«Ex on the Beach»-profilen Melina Johnsen har sett seg lei av oppsøkende og påtrengende fans.
Les mer om:

Maars Johnsen med scoring - tung kveld for Ødegaard

Bjørn Maars Johnsen scoret AZ Alkmaars eneste mål i 1-2-tapet mot Utrecht. Vitesse tapte 0-2 mot Excelsior.
Les mer om: