Nyheter om Johnsen


Ostefabrikken på Grefsenplatået

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Synnøve Finden er et naturlig innslag i ostedisken i de fleste dagligvarebutikker, og sjansen for at du har et Synnøve-produkt eller flere på frokostbordet er stor.

Fikk storfangst – vant skuter til 149.000 kroner(pluss)

Vinnerlykken sto Terje Johnsen fra Lakselvbukt nært, selv om fiskelykken ikke var så god.
Les mer om:

Stabiliteten selv: Nytt EM-sølv til «Stigga»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg var fly forbanna etter finaletapet, men nå som skuffelsen har lagt seg litt er jeg mest av alt stolt. Litt fordi jeg tok mitt tredje EM-sølv og min femte internasjonale medalje i karrieren (tre EM-sølv, ett VM-sølv og én OL-bronse), men mest av alt fordi jeg beviser at jeg kan være med helt i toppen av dette sirkuset selv om jeg overhodet ikke hadde toppet formen inn mot mesterskapet.

Då Anne Kjønniksen fekk eksklusivt intervju med Jens Stoltenberg

Jens Stoltenberg besøkte nyleg Donald Trump i USA – i 2001 møtte han AUF-arane Espen Johnsen og Kjetil Lundmoen på Fagernes. Og Oppland Arbeidreblad sin journalist, Anne Kjønniksen, fekk eit eksklusivt intervju med statsministeren.

– Man kan jo bare tenke seg hvis noen blir alvorlig syk her oppe(pluss)

Da John Johnsen (82) fra Svartfjell ble spurt om hva han syntes om den syv kilometer lange grusveien opp til huset hans i Svartfjell kom skjellsordene fram.
Les mer om:

Ledig plass i påskefjellet: – Det er faktisk tidenes drømmepåske

TELEMARK: Har du ikke planer i påsken er det fremdeles mulig å få plass i fjellet. Ved Gaustablikk og på Rauland meldes det om snø, sol og drømmeforhold i bakken. – Du kan nesten kjøre i T-skjorta, i frisk luft og full sol, sier Ane Johnsen ved Gaustablikk høyfjellshotell.
Les mer om:

Slår et slag for nærturer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kikker man inn i paviljongen i Liknes vil man se et splitter nytt løypekart. Der er fem turløyper beskrevet med informasjon og kart. Konseptet heter «nærturer», og handler om at man skal kunne gå turer, med sentrum som startplass.- Lister Friluftsråd initierte dette tiltaket, og vi har blitt med. Dette er fine turløyper med startpunkt blant annet i sentrum.

Åpner tunnel og tunnelløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ: - Endelig kan tålmodige Bodø-væringer se lyset i tunnelen.

– Har fortsatt håp om at saken mot Stein Birger Johnsen blir henlagt

SKIEN: Stein Birger Johnsens advokat håper fortsatt på at saken mot hans klient blir henlagt.
Les mer om:

Dette er korrupsjonssaken mot Stein Birger Johnsen og åtte andre siktede

Onsdag 25. mai 2016 pågrep politiet advokaten og eiendomsutvikleren Stein Birger Johnsen på hans kontor i Skien, og siktet han for grovt økonomisk utroskap. Nær tre år senere nærmer saken seg nå ferdig etterforsket.
Les mer om:

Ni siktet for korrupsjon – to av sakene er oversendt statsadvokaten

SKIEN: I saken hvor den tidligere byggesaksbehandleren Pål Heiland og advokat og eiendomsutvikler Stein Birger Johnsen er siktet for korrupsjon, sendte politiet torsdag over sin innstilling til statsadvokaten. I tillegg er sju andre personer siktet i saken, men her gjenstår det fortsatt noe etterforskning.

- All aktivitet er like bra

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aksjonen heter «sykle til jobben», men dersom man tar seg en halvtime i svømmehallen, spiller fotball, går tur med hunden eller hva det måtte være av fysisk aktivitet, kan det registreres og er like verdifullt.- Det er gratis for alle som bor og jobber i Kvinesdal. Aksjonen går fra 24. april til 21.

Stå opp for fremtiden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hva sier innbyggerne i Flekkefjord om klimaet? Vi har snakket med 5 personer i ulike aldre, som vi har spurt spørsmål om klimaet. Først var det viktig for oss å finne ut hva folk vet fra før, også hva slags rutiner man kan ha i hverdagen som gjør godt for klimaet.Elias Stene (12) - Hva vet du om klimasituasjonen i dag? - Ting forandrer seg vet jeg, vi har fram til 2050 å stoppe klimaendringene, forteller Elias engasjert.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Han blir ny daglig leder i NFF Agder

Yngvar Håkonsen overtar som daglig leder i NFF Agder fra 1. mai. Kjell Johnsen gir seg i stillingen etter 20 år.
Les mer om:

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Etter 11 år i Tromsø tok Helge og familien med seg suksess-bedriften og flyttet. Nå har han god grunn til å smile

Kaikanten Delikatesser AS har siden oppstarten solgt en million bøtter med bacalao. Helge Johnsen sier at flyttingen fra Tromsø til Ballstad har vært gunstig for bedriften.
Les mer om:

Brenner for golfbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vinteren var snill, våren kom akkurat tidsnok og dugnadsgjengen har stått på i noen uker. Alt ligger til rette for at golfbanen i Kvinesdal skal nå gamle høyder som en av landets flotteste golfbaner.Å klargjøre en golfbane for sesongen er ikke gjort i en håndvending. Trær må felles eller tynnes.

Sa fra om gatelys

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi hadde så lite lys i gata her, og da ble jeg så lei for jeg er litt mørkredd, forteller sokndalsjenta til Agder.Hun bor i Kvassåsen i Sokndal der det tidvis har vært mørklagte områder, og bestemte seg for å skrive et brev til ordføreren og fortelle om problemet.- Jeg ville si det til ham, for det har vært sånn veldige lenge nå at det har vært mørkt.

Jubler for busslommer(pluss)

Etter flere års arbeid for trafikksikker skolevei på Fjelldal, har endelig ordfører Liv Kristin Johnsen fått positivt svar hos Nordland fylkeskommune.

Ønsker fortgang på Koppangsveien(pluss)

Dan-Håvard Johnsen (LTL) ber Staten Vegvesen om at flere utbedringstiltak gjøres på Fylkesvei 311 Lyngsalpevegen, som for de fleste er bedre kjent som Koppangsveien.
Les mer om:

Resultatlisten fra årets Trappers Trail

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Raskest av alle var Stefan Claes og Ingvild Vatn som brukte tre timer og 59 minutter på den 70 kilometer lange løypa med sitt åttespann. De vant også fjorårets åpen klasse.Den yngste hundekjøreren Emil Johnsen (8) kom på tredjeplass med femspannet sitt. I fjor fikk han en femteplass i samme klasse. Turen gikk syv minutter raskere i år enn i fjor.

Bisto under «Viking Sky»-trøbbel - nå blir det utbyttefest

PR-byrået Mørland & Johnsen bisto Torstein Hagen ved nestenhavariet for «Viking Sky», og sitter selv igjen med tidenes beste resultat.
Les mer om:

Ex on the Beach-Melina kan vinne Gullruten 2019

Nominasjonene til årets Gullrute-priser er offentliggjort, og i kategorien «Beste deltager» er Melina Johnsen fra Fredrikstad nominert. Hun ble en av fjorårets profiler i realityprogrammet «Ex on the Beach».
Les mer om:

Nærbø G18 startet landsserien fredag kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sluttspillet i G18-landsserien startet i Drammenshallen fredag kveld. Sandefjord - Nærbø 29-27 (17-15)Drøyt fem minutter før full tid, var stillingen 25-24. To tominutter bidro til å gjøre sluttminiuttene vanskelige for Nærbø-laget som vant G16-landsserien for to år siden.