Nyheter om Ims


Frp og FNB har anmeldt Lan Marie Berg og Raymond Johansen

Tone Ims Larssen (Frp) og Cecilie Lyngby (FNB) har anmeldt byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo.
Les mer om:

Frp-profil har anmeldt Berg

Frp-profil Tone Ims Larssen og FNBs Cecilie Lyngby har anmeldt byråd Lan Marie Berg (MDG) og byrådsleder Raymond Johansen (Ap) for brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune.

Marta Kristine Ims: – Jeg stilte til valg fordi jeg har et engasjement(pluss)

Marta Kristine Ims fra Tjeldsund er valgt som leder av Nord-Hålogaland bispedømmeråd. Kristenlivet i nord, og trosopplæring for barn og unge er viktige saker for henne.
Les mer om:

Frp-topp tar ikke gjenvalg

Lederen for Oslo Frp Tone Ims Larssen har gitt beskjed til valgkomiteen om at hun ikke vil fortsette som leder for fylkeslaget.
Les mer om:

Helt tomt i kassa etter Norwegian Wood-konkursen

I sin endelige innberetning etter 2017-konkursen i den tradisjonsrike festivalen, fastslår bobestyrer at det ikke vil bli dekning til kreditorene. 10.
Les mer om:

Klepp-veteranen har spilt sin siste kamp: – Det var et vanskelig valg

Etter 17 sesonger i Klepp, legger Gry Tofte Ims (33) opp. Nå skal hun bruke mer tid med familien.
Les mer om:

Klepp-veteranen har spilt sin siste kamp: – Det var et vanskelig valg

Etter 17 sesonger i Klepp, legger Gry Tofte Ims (33) opp. Nå skal hun bruke mer tid med familien.
Les mer om:

Tilbake i hallen etter åtte måneder: – Ungdommene vil ikke hjem igjen

Etter åtte måneder med kjøring til Skien ishall og Oslofjord Convention Centre er Marie Ims Carlsen og Caroline Cecilie Gjølstad endelig tilbake i Tønsberg ishall.
Les mer om:

Pilt-Ola-prisen 2019 til Magnhild Meltveit Kleppa

Det står det i pressemeldinga frå Ryfylkealliansen som deler ut prisen. Meltveit Kleppa mottok prisen under Arena Ryfylke. Ikkje berre får ho merkelappane som ei med stor arbeidskapasitet og samfunnsbyggjar, men også som jordmor for Ryfast. Som Pilt-Ola sjølv var i si tid, er Magnhild også kjend over det ganske land for store tankar, store prosjekt, og ein arbeidskapasitet heilt utanom det vanlege, står det vidare. Det er tredje gong at prisen blir delt ut.

Fylkesleder i Frp: – Krise hvis ikke velgerne gir oss mer tillit

Frp teller på knappene: – Hvis vi ikke har klart å løfte oss på meningsmålingene utpå nyåret, bør vi gå ut av regjeringen, sier fylkesleder Tone Ims Larssen i Oslo.
Les mer om:

Østmarkmusen sprer seg på Svalbard

Eva Fuglei, Rolf Anker Ims og Dominique Fauteux er i Longyearbyen for å undersøke spredningspotensialet for østmarkmus og parasitt på Svalbard.
Les mer om:

Norwegian Wood-rettssak stoppet

Festivaleier Per Karsten Ims trakk seg fra rettssak en halvtime før han skulle møte om krav på halvannen million.
Les mer om:

I høst åpner butikkjeden i Hillevåg

I midten av november åpner Internasjonalt Matsenter (IMS) sin tredje butikk. Denne gang i Hillevåg.
Les mer om:

Andrea (10) og Birthe (9) ble invitert inn til varaordførerens kontor etter denne skiltvaskingen

Andrea Grude Tovslid (10) og Birthe Ims Larsen (9) hadde gått forbi et skittent skilt i Sandvedparken i mange år. Til slutt tok de saken i egne hender, og vasket det.
Les mer om:

Frp-fylkesleder: Har hastverk med å finne bomløsninger

Leder Tone Ims Larssen i Siv Jensens eget fylkesparti, Oslo Frp, mener partiet har hastverk med å finne bomløsninger sammen med de andre regjeringspartiene.
Les mer om:

Aksjonerte da bommene åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aina Stenersen, førstekandidat for Frp til bystyret, ledet aksjonen som startet klokka 09.00 på Helsfyr.- I dag, lørdag, 1. juni, settes de 53 nye bomstasjonene i bruk i Oslo, og det markerer vi vår sterke motstand mot. Nå må tre av fire kjøreturer betale i bomringen i Oslo, og nå har det gått for langt, sier Aina Stenersen.Hun og mange andre i Frp har fått mange sterke reaksjoner.

Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Hå kommune i beredskap før Varhaug-rettssaka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er ei sak som har prega - og framleis pregar - bygda, folk og oss i Hå kommune. For meg er det viktig å seia at me i Hå kommune er der, dersom nokon treng nokon å snakka med, seier Anne Berit Berge Ims.Brukar dei vanlege kanalane Me møter rådmannen i Hå rådhus på Varhaug dagen før rettssaka startar.

Se Klepp - Vålerenga direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp spiller hjemme mot Vålerenga i dag. Det er en viktig kamp for begge lag. Det er bare å ta en titt på tabellen.Laget blir offentliggjort nærmere kampstart. Trener Olli Harder kan love flere overraskelser i startelleveren. Blir det jubel på Klepp stadion i dag? Her feirer Gry Tofte Ims (f.v.), Zaneta Wyne og Lena Soleng Hansen førstnevntes vinnermål mot Lyn for halvannen uke siden. Foto: Tarjei Sel

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

- Er det noko me kan gjera med vindmølla på Friestad?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VINDKRAFT: Fleirtalet av politikarane har tidlegare sagt ja til tre mindre vindmøller på Friestad i Hå. Nå planlegg utbyggjaren Solvind å heller setja opp ei større vindmølle. Dette har ført til reaksjonar og 30 personar frå nærområdet ved Kvassheim fyr har skrive under på eit opprop mot vindkraft på Friestad.Nå lurte formannskapspolitikarane på kva dei kunne gjera.- Har me noko me skulle sagt? sa Tove Elin Berge (Ap).

Reddet Klepp etter sjansesløseri

Gry Tofte Ims bommet ikke på sitt forsøk, hennes mål var nok til seier i en kamp som virkelig var preget av sjansesløseri fra hjemmelagets side.
Les mer om:

Reddet Klepp etter sjansesløseri

Gry Tofte Ims bommet ikke på sitt forsøk, hennes mål var nok til seier i en kamp som virkelig var preget av sjansesløseri fra hjemmelagets side.
Les mer om:

Se Arna-Bjørnar - Klepp direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp har startet Toppserien 2019 med full pott. Etter seier over Avaldsnes, Stabæk og Røa i de tre første kampene, står en vanskelig bortekamp mot Arna-Bjørnar for tur i ettermiddag.Da Klepp møtte Arna-Bjørnar i siste treningskamp før seriestar, ble det tap 0-1. Da som nå manglet Elisabeth Terland. Klepp gjør én endring i startelleveren.