Nyheter om Ims


Klepp-veteranen har spilt sin siste kamp: – Det var et vanskelig valg

Etter 17 sesonger i Klepp, legger Gry Tofte Ims (33) opp. Nå skal hun bruke mer tid med familien.
Les mer om:

Klepp-veteranen har spilt sin siste kamp: – Det var et vanskelig valg

Etter 17 sesonger i Klepp, legger Gry Tofte Ims (33) opp. Nå skal hun bruke mer tid med familien.
Les mer om:

Tilbake i hallen etter åtte måneder: – Ungdommene vil ikke hjem igjen

Etter åtte måneder med kjøring til Skien ishall og Oslofjord Convention Centre er Marie Ims Carlsen og Caroline Cecilie Gjølstad endelig tilbake i Tønsberg ishall.
Les mer om:

Pilt-Ola-prisen 2019 til Magnhild Meltveit Kleppa

Det står det i pressemeldinga frå Ryfylkealliansen som deler ut prisen. Meltveit Kleppa mottok prisen under Arena Ryfylke. Ikkje berre får ho merkelappane som ei med stor arbeidskapasitet og samfunnsbyggjar, men også som jordmor for Ryfast. Som Pilt-Ola sjølv var i si tid, er Magnhild også kjend over det ganske land for store tankar, store prosjekt, og ein arbeidskapasitet heilt utanom det vanlege, står det vidare. Det er tredje gong at prisen blir delt ut.

Fylkesleder i Frp: – Krise hvis ikke velgerne gir oss mer tillit

Frp teller på knappene: – Hvis vi ikke har klart å løfte oss på meningsmålingene utpå nyåret, bør vi gå ut av regjeringen, sier fylkesleder Tone Ims Larssen i Oslo.
Les mer om:

Østmarkmusen sprer seg på Svalbard

Eva Fuglei, Rolf Anker Ims og Dominique Fauteux er i Longyearbyen for å undersøke spredningspotensialet for østmarkmus og parasitt på Svalbard.
Les mer om:

Norwegian Wood-rettssak stoppet

Festivaleier Per Karsten Ims trakk seg fra rettssak en halvtime før han skulle møte om krav på halvannen million.
Les mer om:

I høst åpner butikkjeden i Hillevåg

I midten av november åpner Internasjonalt Matsenter (IMS) sin tredje butikk. Denne gang i Hillevåg.
Les mer om:

Andrea (10) og Birthe (9) ble invitert inn til varaordførerens kontor etter denne skiltvaskingen

Andrea Grude Tovslid (10) og Birthe Ims Larsen (9) hadde gått forbi et skittent skilt i Sandvedparken i mange år. Til slutt tok de saken i egne hender, og vasket det.
Les mer om:

Frp-fylkesleder: Har hastverk med å finne bomløsninger

Leder Tone Ims Larssen i Siv Jensens eget fylkesparti, Oslo Frp, mener partiet har hastverk med å finne bomløsninger sammen med de andre regjeringspartiene.
Les mer om:

Aksjonerte da bommene åpnet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aina Stenersen, førstekandidat for Frp til bystyret, ledet aksjonen som startet klokka 09.00 på Helsfyr.- I dag, lørdag, 1. juni, settes de 53 nye bomstasjonene i bruk i Oslo, og det markerer vi vår sterke motstand mot. Nå må tre av fire kjøreturer betale i bomringen i Oslo, og nå har det gått for langt, sier Aina Stenersen.Hun og mange andre i Frp har fått mange sterke reaksjoner.

Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Hå kommune i beredskap før Varhaug-rettssaka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er ei sak som har prega - og framleis pregar - bygda, folk og oss i Hå kommune. For meg er det viktig å seia at me i Hå kommune er der, dersom nokon treng nokon å snakka med, seier Anne Berit Berge Ims.Brukar dei vanlege kanalane Me møter rådmannen i Hå rådhus på Varhaug dagen før rettssaka startar.

Se Klepp - Vålerenga direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp spiller hjemme mot Vålerenga i dag. Det er en viktig kamp for begge lag. Det er bare å ta en titt på tabellen.Laget blir offentliggjort nærmere kampstart. Trener Olli Harder kan love flere overraskelser i startelleveren. Blir det jubel på Klepp stadion i dag? Her feirer Gry Tofte Ims (f.v.), Zaneta Wyne og Lena Soleng Hansen førstnevntes vinnermål mot Lyn for halvannen uke siden. Foto: Tarjei Sel

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

- Er det noko me kan gjera med vindmølla på Friestad?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VINDKRAFT: Fleirtalet av politikarane har tidlegare sagt ja til tre mindre vindmøller på Friestad i Hå. Nå planlegg utbyggjaren Solvind å heller setja opp ei større vindmølle. Dette har ført til reaksjonar og 30 personar frå nærområdet ved Kvassheim fyr har skrive under på eit opprop mot vindkraft på Friestad.Nå lurte formannskapspolitikarane på kva dei kunne gjera.- Har me noko me skulle sagt? sa Tove Elin Berge (Ap).

Reddet Klepp etter sjansesløseri

Gry Tofte Ims bommet ikke på sitt forsøk, hennes mål var nok til seier i en kamp som virkelig var preget av sjansesløseri fra hjemmelagets side.
Les mer om:

Reddet Klepp etter sjansesløseri

Gry Tofte Ims bommet ikke på sitt forsøk, hennes mål var nok til seier i en kamp som virkelig var preget av sjansesløseri fra hjemmelagets side.
Les mer om:

Se Arna-Bjørnar - Klepp direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp har startet Toppserien 2019 med full pott. Etter seier over Avaldsnes, Stabæk og Røa i de tre første kampene, står en vanskelig bortekamp mot Arna-Bjørnar for tur i ettermiddag.Da Klepp møtte Arna-Bjørnar i siste treningskamp før seriestar, ble det tap 0-1. Da som nå manglet Elisabeth Terland. Klepp gjør én endring i startelleveren.

- Fyttigrisen, nå er russetida redda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)RUSS: - Bilen ble kjørt til verksted lørdag, og mandag fikk vi beskjed om at startmotoren var gåen. Vi så for oss at det ville ta minst en uke før vi fikk bilen tilbake, men i dag er den reparert, forteller Renate Thorstensen på russebilen «Skippy», en rosa-lakkert Ford van fra 1988. Den 31 år gamle bilen er ikke av kategorien biler hvor deler er hyllevare.

Se toppkampen Klepp - Røa fra kl. 14.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge lag står med to seirer av to mulige. Klepp har slått Avaldsnes 1-0 og Stabæk 2-0, mens Røa slo Sandviken 2-0 borte i første runde før de tok en knepen 2-1-seier hjemme mot Trondheims-Ørn forrige runde.Klepp må klare seg uten en av lagets store stjerner, Elisabeth Terland, som er ute med en belastningsskade i noen måneder.

Legevakt får mange mesling-spørsmål

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Havets vakreste damer er ventet til Sirevåg - samtidig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De tre store norske «damene», Sørlandet, Christian Radich og Statsraad Lehmkuhl, har alle varslet sin ankomst.Tall Ships Races kommer forbi Nordsjøen for siste gang på noen år, og i årets vennskapsetappe mellom Fredrikstad og Bergen ligger Sirevåg midt i smørøyet. 18. juli blir det storinnrykk i Sirevåg. - Komitéen bak Tall Ships-arrangementet i Sirevåg har til nå sikret seg minst ni store skuter til skutefesten den 18.

Ulik respons hos ringsel og hvithval

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I de siste 10-15 årene har vi hatt et betydelig innsig av Atlanterhavsvann i fjordene på vestsiden av Svalbard. Dette vannet er varmere (og blir stadig varmere) enn de Arktiske vannmassene og har hatt store konsekvenser for isforholdene i hele dette området. I tillegg bringer Atlanterhavsvannet med seg helt andre fiskearter enn de som var vanlige i disse områdene når de var dominert av Arktiske vannmasser.