Nyheter om Ims


Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Hå kommune i beredskap før Varhaug-rettssaka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er ei sak som har prega - og framleis pregar - bygda, folk og oss i Hå kommune. For meg er det viktig å seia at me i Hå kommune er der, dersom nokon treng nokon å snakka med, seier Anne Berit Berge Ims.Brukar dei vanlege kanalane Me møter rådmannen i Hå rådhus på Varhaug dagen før rettssaka startar.

Se Klepp - Vålerenga direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp spiller hjemme mot Vålerenga i dag. Det er en viktig kamp for begge lag. Det er bare å ta en titt på tabellen.Laget blir offentliggjort nærmere kampstart. Trener Olli Harder kan love flere overraskelser i startelleveren. Blir det jubel på Klepp stadion i dag? Her feirer Gry Tofte Ims (f.v.), Zaneta Wyne og Lena Soleng Hansen førstnevntes vinnermål mot Lyn for halvannen uke siden. Foto: Tarjei Sel

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

- Er det noko me kan gjera med vindmølla på Friestad?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VINDKRAFT: Fleirtalet av politikarane har tidlegare sagt ja til tre mindre vindmøller på Friestad i Hå. Nå planlegg utbyggjaren Solvind å heller setja opp ei større vindmølle. Dette har ført til reaksjonar og 30 personar frå nærområdet ved Kvassheim fyr har skrive under på eit opprop mot vindkraft på Friestad.Nå lurte formannskapspolitikarane på kva dei kunne gjera.- Har me noko me skulle sagt? sa Tove Elin Berge (Ap).

Reddet Klepp etter sjansesløseri

Gry Tofte Ims bommet ikke på sitt forsøk, hennes mål var nok til seier i en kamp som virkelig var preget av sjansesløseri fra hjemmelagets side.
Les mer om:

Reddet Klepp etter sjansesløseri

Gry Tofte Ims bommet ikke på sitt forsøk, hennes mål var nok til seier i en kamp som virkelig var preget av sjansesløseri fra hjemmelagets side.
Les mer om:

Se Arna-Bjørnar - Klepp direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp har startet Toppserien 2019 med full pott. Etter seier over Avaldsnes, Stabæk og Røa i de tre første kampene, står en vanskelig bortekamp mot Arna-Bjørnar for tur i ettermiddag.Da Klepp møtte Arna-Bjørnar i siste treningskamp før seriestar, ble det tap 0-1. Da som nå manglet Elisabeth Terland. Klepp gjør én endring i startelleveren.

- Fyttigrisen, nå er russetida redda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)RUSS: - Bilen ble kjørt til verksted lørdag, og mandag fikk vi beskjed om at startmotoren var gåen. Vi så for oss at det ville ta minst en uke før vi fikk bilen tilbake, men i dag er den reparert, forteller Renate Thorstensen på russebilen «Skippy», en rosa-lakkert Ford van fra 1988. Den 31 år gamle bilen er ikke av kategorien biler hvor deler er hyllevare.

Se toppkampen Klepp - Røa fra kl. 14.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge lag står med to seirer av to mulige. Klepp har slått Avaldsnes 1-0 og Stabæk 2-0, mens Røa slo Sandviken 2-0 borte i første runde før de tok en knepen 2-1-seier hjemme mot Trondheims-Ørn forrige runde.Klepp må klare seg uten en av lagets store stjerner, Elisabeth Terland, som er ute med en belastningsskade i noen måneder.

Legevakt får mange mesling-spørsmål

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Havets vakreste damer er ventet til Sirevåg - samtidig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De tre store norske «damene», Sørlandet, Christian Radich og Statsraad Lehmkuhl, har alle varslet sin ankomst.Tall Ships Races kommer forbi Nordsjøen for siste gang på noen år, og i årets vennskapsetappe mellom Fredrikstad og Bergen ligger Sirevåg midt i smørøyet. 18. juli blir det storinnrykk i Sirevåg. - Komitéen bak Tall Ships-arrangementet i Sirevåg har til nå sikret seg minst ni store skuter til skutefesten den 18.

Ulik respons hos ringsel og hvithval

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I de siste 10-15 årene har vi hatt et betydelig innsig av Atlanterhavsvann i fjordene på vestsiden av Svalbard. Dette vannet er varmere (og blir stadig varmere) enn de Arktiske vannmassene og har hatt store konsekvenser for isforholdene i hele dette området. I tillegg bringer Atlanterhavsvannet med seg helt andre fiskearter enn de som var vanlige i disse områdene når de var dominert av Arktiske vannmasser.

Se Stabæk - Klepp direkte fra 14.50

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp spiller borte mot Stabæk i ettermiddag. Det er andre serierunde i Toppserien, og det er sesongens første bortekamp for Klepp. I serieåpningen ble det 1-0-seier mot Avaldsnes.Klepp starter med de samme 11 som mot Avaldsnes. Susanne Vistnes er fortsatt ute med skade.

- Jeg kjenner på dårlig samvittighet innimellom, sier Klepp-lagets eneste mor.

Gry Tofte Ims har vært toppidrettsutøver halve livet, de to siste årene som mor til Thea. - Fotball er ikke like viktig som før.
Les mer om:

Fylkesleder i Oslo Frp mener Waras samboer er et offer

- Et enkeltmenneske som ikke er rustet til å takle presset, mener Frps fylkesleder i Oslo, Tone Ims Larssen.
Les mer om:

Frp-fylkesleder mener Bertheussen er et offer

Fylkesleder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, ser på Waras samboer som et offer som ikke har «tykk nok hud» til å takle det som kommer.

Frp-fylkesleder mener Bertheussen er et offer

Fylkesleder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, ser på Waras samboer som et offer som ikke har «tykk nok hud» til å takle det som kommer.

Forsvarer Waras samboer

OFFER: – Hun er ikke hardhudet. Det har vært veldig tøft for henne, sier fylkesleder i Oslo Frp Tone Ims Larssen. Hun ser fortsatt på Waras samboer som offer.
Les mer om:

Naboer kritiske til stort nybygg i strandsonen i Sandnes

SANDNES: Naboer og hytteiere på Ims er kritiske til et stort nybygg på 2000 kvadratmeter 20 meter fra sjøen og kjemper for å redusere høyde og endre utforming på det de kaller et «monsterbygg».
Les mer om:

Fann narkotika på institusjon

Det var torsdag ettermiddag politiet fann det dei reknar med er hasj inne på eit institusjonsrom i Suldal. Hundepatrulje markerte Ein hundepatrulje på frå Haugesund var inne på rommet som tilhøyrer ei kvinne som bur på institusjonen og markerte på stoffet, og det som blei funne var ein klump som skal vera på fire-fem gram. Operasjonsleiar Helen Rygg Ims ved operasjonssentralen i Stavanger opplyser at stoffet er sendt til analyse, og at det er oppretta sak på forholdet. Ho kan ikkje seia meir om bakgrunnen for at politiet aksjonerte og opplyser heller ikkje kva institusjon det gjeld.

Forskere har liten tro på klimatoppene i Polen

Professor Rolf Anker Ims har bevist sammenhengen mellom klima og dramatiske endringer i naturen, men har liten tro på at klimatoppmøtet i Polen skal stanse dem.
Les mer om:

Gry Tofte Ims er sulten på flere medaljer

Klepp-veteranen tar en ny sesong.
Les mer om:

Eksperter kritiske til «Sørtoget»: – Vil skape mer forvirring

– Navnet er ikke bare et Stortingsvedtak, det er en levende del av vår kulturarv, mener Daniel Gustre Ims, seksjonssjef i Språkrådet.
Les mer om: