Nyheter om HopFornøyelig nordnorsk galskap

Man må gi forfatter Ronny Trælvik kreditt for å ha samlet i hop et helt ausekar fullt av morsomme småhistorier fra hele landsdelen. Resultatet er blitt en bok som man både skratter av, og kjenner seg merkelig igjen i.
Les mer om:

Young Thug skryter av Elton John, disser André 3000 fra Outkast

Young Thug og André 3000 er to av Atlantas største rapnavn gjennom tidene. Stjernene fra to forskjellige generasjoner har mye til felles, blant annet en eksentrisk stil og melodisk teft langt over snitt. André 3000 figurerer hyppig på rapperes topp 5-lister… Men det virker ikke som Young Thug er så fan av OutKast-medlemmet. For å si det mildt. Til tross for at han også er fra ATL. – Jeg kan ikke rappe to André 3000-sanger for deg. Jeg har aldri gitt noe oppmerksomhet til ham. Aldri i mitt liv, sier Thug til T.I. under et intervju for podcasten ExpediTIously. T.I.

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Jeremih alvorlig syk med COVID-19, behandles med ventilator

OPPDATERT: 50 Cent skriver at det går «litt bedre» med Jeremih og takker folk som har bedt for ham. Chance the Rapper skriver at de ber «nonstop». Vi kommer tilbake med mer. Les den opprinnelige saken nedenfor. Jeremih ligger på sykehus med COVID-19.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

Er Kylie Jenner og Travis Scott sammen igjen?

Har Kylie og Travis funnet tilbake til hverandre? Foreldrene til Stormi gjorde det slutt i oktober i fjor. Men de treffes regelmessig på grunn av datteren. Nå ser det dog ut som at de igjen har en romantisk tone. Søndag morgen norsk tid deler Kylie Jenner to bilder på Instagram hvor de begge er kledd topp til tå i Givenchy.  Klar for date? Ser iallfall slik ut: View this post on Instagram dress up with @matthewmwilliams @givenchyofficial this collection is wow congrats !!! can’t wait to see more.

OnlyFans’ toppliste er absurd

OnlyFans’ topp 10 over inntekter er vanskelig å fatte. Det britiske sosiale nettverket, hvor 30 millioner brukere betaler månedspris for å følge folk, har svimlende summer for sine 10 mest populære personer i september. Øverst på listen er realitystjernen Blac Chyna; make-up-artisten som ble kjent via Keeping Up with the Kardashians og sitt forholdet til Rob Kardashian. (Pluss forholdet til Kylie Jenners eks Tyga.

Vant storløp: Her drar Vidar inn 750.000 kroner til premiekassa

Det ble en god dag for Vidar Hop etter seieren på Bjerke lørdag.
Les mer om:

Lisa (29) fulgte drømmen: – Jeg var mye redd i starten

Husker du studenten Lisa Marie Hop (29) som skulle selge eiendelene sine og flytte ut i campingvogn? Her er hennes nye liv. Og det var ikke alt som gikk etter planen...
Les mer om:

Lisa (29) fulgte drømmen: – Jeg var mye redd i starten

Husker du Notodden-studenten Lisa Marie Hop (29) som skulle selge eiendelene sine og flytte ut i campingvogn? Her er hennes nye liv. Og det var ikke alt som gikk etter planen...
Les mer om:

Molde kan havne i Europa-trøbbel: Kan kun reise til ni av 20 motstandere

– Det er litt av en kabal for å få det her til å gå i hop, sier Molde-direktør Ole Erik Stavrum til VG.
Les mer om:

Molde kan havne i Europa-trøbbel: Kan kun reise til ni av 20 motstandere

– Det er litt av en kabal for å få det her til å gå i hop, sier Molde-direktør Ole Erik Stavrum til VG.
Les mer om:

Joe Budden svarer på selvmord-kommentaren til Logic: – Omvendt mobbing

Joe Budden tar ikke ansvar for følelsene til Logic. Den pensjonerte rapperen, nå mest kjent fra The Joe Budden Podcast og serien Love & Hip Hop: New York, har flere ganger vært skarpladd i sin kritikk av Def Jam-stjernen. For en drøy uke siden tok Logic et tårevått farvel med fansen i forbindelse med slippet av sitt sjette og siste album, No Pressure. I en videoprat med Peter Rosenberg fra Hot 97 sier Logic at kommentarene til Joe Budden har satt dype spor.  30-åringen starter med å forklare at han ikke selv oppsøker kritikken, og sier at han personlig ikke har noe problem med vitsemakeren.

Han vil ta mer utdannelse når ordførerjobben er over

Norges yngste ordfører, Jonas Andersen Sayed, sa fra seg 250.000 kroner av lønnen for å få kommunebudsjettet til å gå i hop. På fritiden tester han fjellsko for sin indiske far.

Planen var annerledes: Nå får Vidar en gavepakke

Planen skal ha vært annerledes, men nå er det klart at travkusken fra Vear får en gavepakke i søndagens storløp på Jarlsberg. Vidar Hop sitter nemlig opp bak et mektig fransk monster.
Les mer om:

Andreas og Frid Helèn reagerte raskt da de så røyken: – Dette kunne satt stasjonen på Nøtterøy ut av drift i en time. Da ville vi ikke hatt noen beredskap i Færder-området.

Da Andreas Moser og Frid Helèn Hop kom fram til Ramsholmen tirsdag ettermiddag, så de røyken fra sletta. Da fant de fram bøtta i båten og tok affære.

Varig vern av Kleppeloen

DEBATT: Det er skuffande, og heng for meg ikkje i hop, at ein vedtar meir utbygging av Kleppeloen i same møte som ein vedtar at det skal lagast ein plan for varig vern.
Les mer om:

Kolumbus for fylket, men ikkje for folket

DEBATT: Er det vrangvilje, arroganse eller rett og slett manglande kunnskap om lokale tilhøve ute i distriktet som gjer at teori og praksis ikkje går i hop?
Les mer om:

Bedrifter i Suldal om korona-krisa

HEBNES TRE: Kjetil Thomassen, dagleg leiar i Hebnes Tre, meiner han har vore heldig med gode kundar og har ikkje merkt store endringar i ordrebøkene. Arkivfoto. – Me har nok å finna på Det seier dagleg leiar Kjetil Thomassen i Hebnes Tre.

Konsertar med smittetiltak går i minus

Kulturarrangement med 50 personar i rommet er nå lov, og med 200 frå 15. juni. Men økonomien går ikkje i hop for konsertstadane så lenge smitteverntiltaka gjeld.
Les mer om:

Amerikansk hip hop-konge er død

Andre Harrell, som har vært avgjørende i karrieren til flere av de største artistene innenfor hip hop og R&B på 1980- og 1990-tallet, er død. Han ble 59 år gammel.
Les mer om:

Da Lisa Marie hadde flyttet seks ganger på kort tid var hun lei - nå har hun funnet løsningen for bare 4000 kroner

Se for deg at du av ulike årsaker har flyttet seks ganger på kort tid, pakket ned tingene dine, stablet bilen full, sagt opp leiekontrakter og signert nye. Du er lei av å leie. Så hva gjør du? Lisa Marie Hop (29) kjøpte seg en campingvogn.
Les mer om:

Forsvareren til voldtektstiltalt kulturprofil: Det henger ikke i hop

Anklagene mot den voldtektstiltalte kulturprofilen stemmer ikke med det som kom fram rett etter at overgrepene skal ha skjedd, mener forsvareren hans.
Les mer om: