Nyheter om Halleland


Kjørte guttungen til skolen i pysjen – fordi skolebussen ikke kom

Geir Halleland rakk akkurat skolestart for sønnen på tirsdag, etter at skolebussen ikke kjørte ned til Røyksund. Han måtte hoppe i bilen i pysjamasen.
Les mer om:

Finnøy-ordfører vant nominasjonskamp i Nye Stavanger KrF

Henrik Halleland skal være førstekandidat for Stavanger KrF under høstens lokalvalg. Dermed forsvinner Inge Takle Mæstad ut av politikken.

Rebekka (23) og Rikke (22) er uenige med Erna: – Det kokte i meg

Erna Solberg var klar i sin nyttårstale: Studenter bør få flere barn. Dette utsagnet satte sinnet i kok for studentmødrene Rebekka Ariel Dickson og Rikke Røthing Halleland.

Kritiserer egen regjering

Stortingsrepresentant fra Fremskrittspartiet Terje Halleland, kritiserer egen regjering i forbindelse med ulvesaken.

Hele Ombo blir del av Nye Stavanger: - Dette har tatt altfor lang tid

Både ordfører i Finnøy, Henrik Halleland (KrF), og ombobu Kjell Nes mener prosessen rundt grensejusteringen på Ombo har tatt for lang tid. - Et demokratisk problem, mener Nes.

Stavanger KrF-leder: – Blir krevende å samle partiet

Stavanger KrF-leder Inge Takle Mæstad er skuffet, mens Finnøy-ordfører Henrik Halleland er optimist etter KrFs veivalg fredag.
Les mer om:

Finnøy-ordføreren blir ordførerkandidat i Stavanger

Finnøy-ordfører Henrik Halleland er foreslått som KrFs toppkandidat i Stavanger til valget neste høst.
Les mer om:

Sand og Sauda kan mista morgonbåten til byen

Det er berre eitt av kutt-og samanslåingstiltaka for båtrutene i Ryfylkebassenget når Rogaland fylkeskommune får halvert statens tilskot til finansieringa. Framtidas båttilbod skal opp i fylkets samferdsleutval onsdag, mens det endelege vedtaket blir gjort av fylkestinget seinare i haust. Større endringar kan uansett ikkje gjennomførast før tidlegast i 2022 grunna dagens kontrakt. Men før endeleg politiske vedtak skal berørte kommunar høyrast.

Disse fire kniver om KrF-toppen i Stavanger

Inge Takle Mæstad, Anne Kristin Bruns, Henrik Halleland og Marie Ljones Brekke er alle mulige listetopper for Stavanger KrF ved neste valg.

KrF- ordførar: - Om fleirtalet vel samarbeid med Ap, trur eg mange i partiet melder seg ut

KrF er delt i to i spørsmålet om å gå i regjering med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Mange vil melde seg ut om dei gjer det, meiner Finnøy-ordførar Henrik Halleland.

– Vinner ikke Hareide fram med sitt syn, ser jeg ikke for meg at han kan lede KrF

FINNØY: Et samarbeid med Ap og Sp vil skade partiet, mener ordfører Henrik Halleland.

39 millioner ekstra til Finnøy etter lakseauksjon

– Nesten ikke til å tro, jubler Finnøy-ordfører Henrik Halleland (KrF). Auksjon av laksetillatelser gir den fattige ryfylkekommunen store ekstrainntekter.
Les mer om:

Frp-Halleland innrømmer at det kom noen tårer da det så som mørkest ut

– Nå har vi endelig lykkes med det vi ikke trodde vi skulle klare, sier en oppstemt Terje Halleland (Frp) om dagens flyplassnyhet.
Les mer om:

Slik blir det bru over Ryssdalen(pluss)

Med litt over fire meter i døgnet vokser de to betongsøylene som skal holde vekta av den framtidige Ryssdalsbrua. Vegen forbi anleggsområdet er stengt i perioder på grunn av arbeidet. – Trafikantene her er beundringsverdig tålmodige og greie, sier arbeidsleder Robert Halleland i firmaet Kruse Smith.

KrF-ordfører om Vestland-navnet: - Rogaland har seg selv å takke

Rogaland bør være forsiktig med klaging på at Hordaland og Sogn og Fjordane tar Vestland-navnet, mener KrF-ordfører Henrik Halleland.

Sp om Frps utspill om evaluering av rovdyrpolitikk: – Spill for galleriet! 

Frps Terje Halleland gikk ut og krevde evaluering av rovdyrforliket. Utspillet høster krass kritikk fra flere. – Spill for galleriet, sier Sp. 
Les mer om:

Sp om Frps utspill om evaluering av rovdyrpolitikk: – Spill for galleriet!

Frps Terje Halleland gikk ut og krevde evaluering av rovdyrforliket. Utspillet høster krass kritikk fra flere. – Spill for galleriet, sier Sp.
Les mer om:

Frp vil ha nytt rovdyrforlik

Rovdyrforliket fra 2011 har ikke innfridd målet om lavere konfliktnivå i distriktene, konstaterer Frps Terje Halleland. Han mener det er på tide å tenke nytt.
Les mer om:

Frp vil ha nytt rovdyrforlik

Rovdyrforliket fra 2011 har ikke innfridd målet om lavere konfliktnivå i distriktene, konstaterer Frps Terje Halleland. Han mener det er på tide å tenke nytt.
Les mer om:

Utfordrer Eni og Statoil til å realisere «mini-Melkøya»

Bengt Rune Strifeldt (FrP) vil ha fortgang i planene om å bygge et «mini-Melkøya», og tok opp ideen med stortings- og partikollega Terje Halleland som til daglig sitter i energi- og miljøkomiteen.
Les mer om:

– Bruk bistandsmidler til å rydde plast

Terje Halleland har fått Frp med på innsats i kampen mot globalt plastproblem.
Les mer om:

Valkyrien og Plumbo til Ryfylkedagane

Om snart to månadar er det klart for årets Ryfylkedagar. I dag blei det kjent at det også dette året, blir stortelt på Verven og kven som skal stå på scenen desse to dagane. Begge kveldane blir det mogleg å kjøpa mat og drikke på området. Plumbo Fredagen entrar Plumbo scenen. Rockebandet frå Vestfold som syng på norsk, har mange album bak seg, samt mil i turnébuss rundt om i landet. Denne kvelden kjem også stavangerbandet Morning Crows med Mario Adjemi frå Erfjord. Dei byr på eigne låtar, men også coverlåtar av blant andre The Rolling Stones, Bon Jovi og Guns N’ Roses.

Partikollegaer: – Kommer til å merke at Sylvi er på Tinget

Terje Halleland og Bente Thorsen synes begge det er trist at Sylvi Listhaug går av som justisminister, og slår fast at siste ord ikke er sagt.

Jubilant: Sjømannen som gjekk i land til grytene

Då Arne Halleland var 15 år, reiste han til sjøs på langfart. Han har ikkje sansen for at dagens 15-åringar blir rekna som ungar.
Les mer om:

Finnøy-ordføreren: - Private båtruter vil slite mot Ryfast

– Finnfast er som et lite forprosjekt til Ryfast. Når folk får veiforbindelse er det betalingsvilje og de velger den beste og sikreste veien til fastlandet. Derfor vil alle konkurrerende båtruter slite, spår ordfører Henrik Halleland åtte år etter at Finnøy og Talgje ble landfast.