Nyheter om Halleland


Stangeland Maskin kjøper seg opp i lokalt selskap

Entreprenøren kjøper 50 prosent av aksjene i T. Halleland AS og Halleland Eiendom AS, med opsjon på 100 prosent.

Den nye Stavangerplattformen: – Dette betyr over og ut for Øyfast

Den nye Stavangerplattformen betyr at det er så godt som over og ut for Øyfast, ifølge Finnøy-ordfører Henrik Halleland (KrF).
Les mer om:

Stavanger KrF: - Sentrum skal snakke sammen

Ordførerkandidat for KrF, Henrik Halleland, har avtale om å snakke med sentrumskameratene natt til tirsdag.
Les mer om:

Hva skjer med Finnøy når kommunen blir en del av Stavanger?

Hva tenkte tyskerne på da de bygget en enorm vinkjeller på gården hos KrF-ordfører Henrik Halleland? I denne episoden er han vår guide på kjøreturen rundt på Finnøy.

KrF åpner for sidebytte i Stavanger

Ordførerkandidat Henrik Halleland (KrF) vil ikke låse seg til et samarbeid med Høyre og tror det er mulig å finne gode løsninger også med Ap. Samarbeid med Rødt derimot kan bli vanskelig å svelge.

Inviterer til festival på Moi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Årets Fløyveifestival blir det største arrangementet vi har arrangert så langt. Årets lineup med Onsdagsbandet, Playboys, To Be Named og Geir Halleland er tilpasset slik at festivalen passer for alle aldersgrupper over 18 år. Vi har nok fått et rykte for å være en fest for den yngre garde, men dette er ikke tilfelle.

Utekonsertsesongen er i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Musikk på brygga Kniv & Gaffel på Jernbanekaien i Egersund har starta med dei sommarlege utekonsertane på brygga. Denne laurdagen er det Jim Jacobsen som drar fram gitaren. Han skal spela både laurdag ettermiddag og laurdag kveld. Utover våren og sommaren kjem Are Sleveland, Jonas Hovland, Øystein Ellingsen, Trond Gundersen og Jeremaya og Togga.Songmøte på Myssa På Myssa bedehus blir det songmøte fredag kveld.

– Finnøy-sambandet må få større ferjer. Nå!

– Det er ikke bare i påsken det er problemer i Finnøy-sambandet. Beboere, næringsliv og jordbruk sliter med kapasiteten hele året. Det må ordnes nå, sier ordfører Henrik Halleland i Finnøy.

Nå bebuder de omkamp om skuterløyper(pluss)

Gunnar Singsaas (Fremskrittspartiet) vil kjøre fylkesmannens stengning av skuterløyper til stortinget. Han får støtte av partifellene og stortingsrepresentantene Sivert Bjørnstad og Terje Halleland. – Vi ønsker å ta opp denne saken, sier Halleland.

– Visste det kom en sak til

Terje Halleland (Frp) kjente til at det kom en sak til om reiseregningsfusk. - Uheldig med slike saker for oss alle, sier Halleland.
Les mer om:

Vil ha Røkkes «blå tårn» bygd på Forus

Finnøy-ordfører Henrik Halleland tok initiativet. Nå fisker nye Stavanger etter Kjell Inge Røkkes «Det store blå».
Les mer om:

– Jeg liker rebeller som får meg til å fryse på ryggen

– Jeg skulle gjerne vært lenger i Nashville, en uke er for kort, sier Geir Halleland, snart klar for cowboy-konsert sammen med Aleksander Hauge.
Les mer om:

Rødne vant anbudet på Vassøy-ferja: - Utrolig at Vassøy bru ennå ikke er på plass

Rederiet Rødne vant det nye anbudet for Vassøy-ferja. Ordførerkandidat Henrik Halleland og Stavanger KrF gjør bru til sentral valgkampsak.
Les mer om:

Kjørte guttungen til skolen i pysjen – fordi skolebussen ikke kom

Geir Halleland rakk akkurat skolestart for sønnen på tirsdag, etter at skolebussen ikke kjørte ned til Røyksund. Han måtte hoppe i bilen i pysjamasen.
Les mer om:

Finnøy-ordfører vant nominasjonskamp i Nye Stavanger KrF

Henrik Halleland skal være førstekandidat for Stavanger KrF under høstens lokalvalg. Dermed forsvinner Inge Takle Mæstad ut av politikken.

Rebekka (23) og Rikke (22) er uenige med Erna: – Det kokte i meg

Erna Solberg var klar i sin nyttårstale: Studenter bør få flere barn. Dette utsagnet satte sinnet i kok for studentmødrene Rebekka Ariel Dickson og Rikke Røthing Halleland.

Kritiserer egen regjering

Stortingsrepresentant fra Fremskrittspartiet Terje Halleland, kritiserer egen regjering i forbindelse med ulvesaken.

Hele Ombo blir del av Nye Stavanger: - Dette har tatt altfor lang tid

Både ordfører i Finnøy, Henrik Halleland (KrF), og ombobu Kjell Nes mener prosessen rundt grensejusteringen på Ombo har tatt for lang tid. - Et demokratisk problem, mener Nes.

Stavanger KrF-leder: – Blir krevende å samle partiet

Stavanger KrF-leder Inge Takle Mæstad er skuffet, mens Finnøy-ordfører Henrik Halleland er optimist etter KrFs veivalg fredag.
Les mer om:

Finnøy-ordføreren blir ordførerkandidat i Stavanger

Finnøy-ordfører Henrik Halleland er foreslått som KrFs toppkandidat i Stavanger til valget neste høst.
Les mer om:

Sand og Sauda kan mista morgonbåten til byen

Det er berre eitt av kutt-og samanslåingstiltaka for båtrutene i Ryfylkebassenget når Rogaland fylkeskommune får halvert statens tilskot til finansieringa. Framtidas båttilbod skal opp i fylkets samferdsleutval onsdag, mens det endelege vedtaket blir gjort av fylkestinget seinare i haust. Større endringar kan uansett ikkje gjennomførast før tidlegast i 2022 grunna dagens kontrakt. Men før endeleg politiske vedtak skal berørte kommunar høyrast.

Disse fire kniver om KrF-toppen i Stavanger

Inge Takle Mæstad, Anne Kristin Bruns, Henrik Halleland og Marie Ljones Brekke er alle mulige listetopper for Stavanger KrF ved neste valg.

KrF- ordførar: - Om fleirtalet vel samarbeid med Ap, trur eg mange i partiet melder seg ut

KrF er delt i to i spørsmålet om å gå i regjering med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Mange vil melde seg ut om dei gjer det, meiner Finnøy-ordførar Henrik Halleland.

– Vinner ikke Hareide fram med sitt syn, ser jeg ikke for meg at han kan lede KrF

FINNØY: Et samarbeid med Ap og Sp vil skade partiet, mener ordfører Henrik Halleland.

39 millioner ekstra til Finnøy etter lakseauksjon

– Nesten ikke til å tro, jubler Finnøy-ordfører Henrik Halleland (KrF). Auksjon av laksetillatelser gir den fattige ryfylkekommunen store ekstrainntekter.
Les mer om: