Nyheter om Halleland


Stortinget vil gjøre det lettere å fjerne ferjer: - Vassfast er det bare å bygge, det er ikke noe å lure på

– Dette øker sjansen for å realisere Øyfast og Vassfast, sier Henrik Halleland (KrF), gruppeleder for Stavanger KrF og tidligere ordfører i Finnøy.

– En aldri så liten skandale at veien ikke er bygget

Frp skal forhandle med regjeringen om revidert nasjonalbudsjett. Terje Halleland forteller at tre lokale prosjekter skal prioriteres.
Les mer om:

Vil ta grep: Mistenker adresse-juks blant hytteeiere

Kenneth Halleland i Karmøy Arbeiderparti mener enkelte hevder at de eier bolig i andre kommuner, mens de i realiteten bare eier fritidsbolig i Karmøy. Nå vil han ta grep, men ønsker å unngå «dyneløfting».
Les mer om:

Legen ga en beskjed som gjorde ham nervøs

Geir Halleland (52) meldte på Facebook sist søndag at han hadde sunget sin siste tone på en stund.
Les mer om:

– Jeg får firmaet til gå rundt i en tøff tid

Geir Halleland gjør sin siste digitale opptreden søndag. I neste uke skal han ta en prolapsoperasjon.
Les mer om:

Halleland og Simonsen vil, Toskedal avventer – Liadal er taus

– Det er et stort privilegium å sitte på Stortinget. Terje Halleland er klar for fire nye år på Stortinget, om partiet og velgerne vil. Aase Simonsen ønsker også å fortsette.

Gigantfelt drøyer – Frp mener Equinor og Aker BP må få kniven på strupen

Terje Halleland (Frp) ber olje- og energiminister Tina Bru (H) skjære gjennom og få fortgang i en storstilt milliardutbygging i Nordsjøen. Departementet bekrefter fortsatt usikkerhet i nytt brev til Stortinget.

Frp: Strømkundene vil tape når skatteforslag legges bort

Det er en tragedie for norsk kraftproduksjon og norske kraftkunder at regjeringen dropper forslagene fra kraftskatteutvalget helt, mener Frps Terje Halleland.
Les mer om:

Frp: Strømkundene vil tape når skatteforslag legges bort

Det er en tragedie for norsk kraftproduksjon og norske kraftkunder at regjeringen dropper forslagene fra kraftskatteutvalget helt, mener Frps Terje Halleland.
Les mer om:

Disse var på konsert

Aleksander Hauge, Geir Halleland og Roger Pedersen har spilt for fulle hus på Norheim og Åkra. På Torvastad ville flere høre cowboyenes countrytoner.

Jon Georg Dale overtar for Terje Halleland på Stortinget

Terje Halleland mister lederrollen for Frp i energi- og miljøfraksjonen på Stortinget til fordel for Jon Georg Dale. Solveig Horne bytter komité.

Ordføreren tar med seg 100 sauer og vinker adjø til Finnøy. Det syns Kåre er en dårlig idé.

Finnøy kommune er historie. Nå skal Henrik Halleland styre i en kommune som produserer halvparten av landets tomater og bli landets største saue-kommune. Og så har du folk som Kåre, som mener det hele er en dårlig idé.
Les mer om:

Gladnytt til småkraftverka

Dei øvrige forslaga frå Kraftskatteutvalget, som kan få mykje å seia for inntektene til Suldal kommune og andre kraftkommunar, vil regjeringspartia først ta stilling til etter at høyringsfristen er ute. Skapt uvisse Forslaget om redusert innslagspunkt for småkraftverka, har skapt mykje uvisse, og Terje Halleland (FrP) frå Rogaland i Energi og miljøkomiteen skriv i ei pressemelding at sidan det er uaktuelt å gjera endringane utvalet føreslår, seier regjeringa frå allereie nå.

Frp ypper til oljestrid med Høyre

Fremskrittspartiet beskylder krefter i Høyre for å vingle i oljepolitikken og nærme seg Arbeiderpartiet. – De sprer usikkerhet, mener Terje Halleland i Frp.

Gilberdal og Halleland vant cupfinalesong-konkurransen

Her kan du høyra alle «superfinalistane».
Les mer om:

Stangeland Maskin kjøper seg opp i lokalt selskap

Entreprenøren kjøper 50 prosent av aksjene i T. Halleland AS og Halleland Eiendom AS, med opsjon på 100 prosent.

Den nye Stavangerplattformen: – Dette betyr over og ut for Øyfast

Den nye Stavangerplattformen betyr at det er så godt som over og ut for Øyfast, ifølge Finnøy-ordfører Henrik Halleland (KrF).
Les mer om:

Stavanger KrF: - Sentrum skal snakke sammen

Ordførerkandidat for KrF, Henrik Halleland, har avtale om å snakke med sentrumskameratene natt til tirsdag.
Les mer om:

Hva skjer med Finnøy når kommunen blir en del av Stavanger?

Hva tenkte tyskerne på da de bygget en enorm vinkjeller på gården hos KrF-ordfører Henrik Halleland? I denne episoden er han vår guide på kjøreturen rundt på Finnøy.

KrF åpner for sidebytte i Stavanger

Ordførerkandidat Henrik Halleland (KrF) vil ikke låse seg til et samarbeid med Høyre og tror det er mulig å finne gode løsninger også med Ap. Samarbeid med Rødt derimot kan bli vanskelig å svelge.

Inviterer til festival på Moi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Årets Fløyveifestival blir det største arrangementet vi har arrangert så langt. Årets lineup med Onsdagsbandet, Playboys, To Be Named og Geir Halleland er tilpasset slik at festivalen passer for alle aldersgrupper over 18 år. Vi har nok fått et rykte for å være en fest for den yngre garde, men dette er ikke tilfelle.

Utekonsertsesongen er i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Musikk på brygga Kniv & Gaffel på Jernbanekaien i Egersund har starta med dei sommarlege utekonsertane på brygga. Denne laurdagen er det Jim Jacobsen som drar fram gitaren. Han skal spela både laurdag ettermiddag og laurdag kveld. Utover våren og sommaren kjem Are Sleveland, Jonas Hovland, Øystein Ellingsen, Trond Gundersen og Jeremaya og Togga.Songmøte på Myssa På Myssa bedehus blir det songmøte fredag kveld.

– Finnøy-sambandet må få større ferjer. Nå!

– Det er ikke bare i påsken det er problemer i Finnøy-sambandet. Beboere, næringsliv og jordbruk sliter med kapasiteten hele året. Det må ordnes nå, sier ordfører Henrik Halleland i Finnøy.

Nå bebuder de omkamp om skuterløyper(pluss)

Gunnar Singsaas (Fremskrittspartiet) vil kjøre fylkesmannens stengning av skuterløyper til stortinget. Han får støtte av partifellene og stortingsrepresentantene Sivert Bjørnstad og Terje Halleland. – Vi ønsker å ta opp denne saken, sier Halleland.

– Visste det kom en sak til

Terje Halleland (Frp) kjente til at det kom en sak til om reiseregningsfusk. - Uheldig med slike saker for oss alle, sier Halleland.
Les mer om: