Nyheter om Hagen


- Gjør oss noen tanker om hvorfor det har blitt stille

Politiet har ikke hørt fra personene de mener bortførte Anne-Elisabeth Hagen siden januar. Fremdeles jobbes det med analyser av de korte meldingene som ble sendt.
Les mer om:

Derfor er det færre mordersnegler i hagen din

Du har kanskje lagt merke til at det er merkbart færre av den slimete og ekle brunsneglen, eller mordersneglen, i hagen din i sommer.
Les mer om:

Forsvinningsgåten: Politiet varsler ny informasjon om Anne-Elisabeth

Politiet har snart etterforsket den angivelige bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen i åtte måneder. Nå kaller etterforskerne inn til pressekonferanse.
Les mer om:

Hun er ny leder i Svalbard Turn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Silje M. Hagen er ansatt som ny daglig leder i hele Longyearbyens idrettslag. Kontrakten ble signert i forrige uke, og hun begynner i jobben 1. august.- Vi er veldig glade for at hun blir vår nye daglige leder, sier styreleder Paul Lutnæs.Han er sikker på at Hagen kommer til å fortsette å holde den gode kursen Svalbard Turn har hatt de siste årene.

Ny politiorientering: Snart åtte måneder siden Anne-Elisabeth Hagen forsvant

Politiet har snart etterforsket den angivelige bortføringen av Anne-Elisabeth Hagen i åtte måneder. Nå kaller etterforskerne inn til pressekonferanse.
Les mer om:

Ekte kapteiner setter sikkerheten høyest, også når de har tatt seg noen festivalpils

– Vær edru hvis du skal ta båten hjem fra Glommafestivalen, oppfordrer Randi Hagen Eriksrud i måteholdsorganisasjonen Av-og-til.
Les mer om:

Varsler ny pressekonferanse om Anne-Elisabeth Hagen

Politiet varsler pressekonferanse om forsvinningssaken førstkommende onsdag.
Les mer om:

Varsler ny pressekonferanse

Øst politidistrikt inviterer til pressekonferanse, åtte måneder etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem.
Les mer om:

- Vil snakke om ting vi ikke har snakket om før

I morgen vil Øst politidistrikt holde en ny pressebrifing i forbindelse med forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen.
Les mer om:

Omtale: Engasjement og arrangement – ei utgreiing om konsertarrangørar

Postdoktor Anja Nylund Hagen omtaler boka "Engasjement og arrangement", forskningsprosjektet om norske helårsarrangører bestilt av Norsk kulturråd.

Nå blir operaen også formelt eid av haldenserne

Fra 1. januar 2020 blir Opera Østfold eid av Viken og Halden kommune som et aksjeselskap, med like store andeler hver. Operasjef Pål Scott Hagen mener at de blir styrket med eierskap i Halden.

Luftballong landet i hagen: - Litt av et syn

- Først tenkte jeg at de kjørte kontrollert, men så var ballongen bare noen meter fra hustakene, sier øyenvitne.
Les mer om:

Analyse: Andreas Hagen skinner i sin nye rolle – takket være de to som har kontor bak ham

I første omgang var det én mann som var bedre enn alle andre på Fredrikstad stadion. Navnet hans er Andreas Hagen, som virkelig ser ut til å ha funnet sin plass i dette FFK-laget, skriver Nicolas Berg i denne analysen etter FFK-Bryne.

Spørsmålene politiet nekter å svare på

Hvem ringte Anne-Elisabeth Hagen dagen hun forsvant? Og hva gjorde politiet ved milliardær Tom Hagens hytte etter at kona hans ble borte? Dette er bare noen av spørsmålene politiet nekter å svare på i den antatte bortføringssaken.
Les mer om:

Fra Hans Lerviks huskestue: - Mor skjelte ut tyskerne

Da muldyra til tyskerne begynte å spise av bjerketrærne i hagen til familien Lervik i Bernt Knudsens vei, ble mor Anna forbannet og skjelte ut soldatene, som ristet på hodet og sa ”Verrückte Frau”.
Les mer om:

Folkefest for 25-årsjubilanten – ser du noen kjente?

Anslagsvis 800 hadde tatt turen til Skiferplassen lørdag ettermiddag. De 500 stolene som var satt fram til gratiskonserten med klassisk musikk, i regi av Valdres sommersymfoni, ble raskt fylt opp. Mange ble også stående i utkanten for å lytte. Åse Kleveland sørget for å varme opp publikum med blant annet allsang til «Eg heiter Ole Tveiten», før den spanske fløytisten Francisco López, og videre Ragnhild Hemsing og Guro Kleven Hagen, i trio med Gunnar Flagstad på klaver, fikk slippe til.
Les mer om:

Røatunnelen reddet Oslopakke 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tillegget som gjorde at de to borgerlige partiene lot seg overbevise handlet om at man i det nye handingsprogrammet setter av 175 millioner kroner til planlegging- og investering i Røatunnelen, med planlagt anleggsstart i 2022.
Les mer om:

Gjelsten og Rimi-Hagen vant, kommunen får ikke betalt for friområder og veier på Kilen

Tønsbergs kommune får ikke betalt for verdiøkningen som friområdene og veiene kommunen eier, gir Kilen-utbyggerne med Bjørn Rune Gjelsten og Stein Erik Hagen i spissen.

Thon på hjemmebane: - Hvis jeg slipper til, blir det bare rotete

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/NORDRE AKER: Fredag ble Olav Thon (95, fyller 96 år i dag, 23. juni) og Sissel Berdal Haga (79) endelig ekteforlk, under en seremoni på Hotel Bristol, som var det første hotellet til eiendomskongen fra Hallingdal. - Dette viser at kjærligheten ikke har noen aldersgrense, sa ordfører Marianne Borgen, som viet de to.Nordre Aker Budstikke var tilstede under vielsen.

Har naboen din disse plantene i hagen? – I verste fall må du varsle kommunen

Fremmede og uønskede planter er rett og slett blitt et kjempestort problem.
Les mer om:

Her drar Åse Kleveland i gang allsang på Skiferplassen

Tidligere kulturminister og artist Åse Kleveland sørget for å dra opp stemningen blant de om lag 800 publikummerne som hadde møtt opp for å få med seg gratiskonserten på Skiferplassen med musikerkollega Lillebjørn Nilsens «Eg heiter Ole Tveiten», før klassiske perler ble servert av blant andre våre egne virtuoser Guro Kleven Hagen og Ragnhild Hemsing.
Les mer om:

Med kurv i munnvikene venter folk på klassiske toner

Det har begynt å samle seg godt med folk på Skiferplassen på Fagernes der gratiskonsert med blant andre Ragnhild Hemsing og Guro Kleven Hagen samt kurvkåring står for tur.
Les mer om:

Har naboen din disse plantene i hagen? – I verste fall må du varsle kommunen

Fremmede og uønskede planter er rett og slett blitt et kjempestort problem.
Les mer om:

Har naboen din disse plantene i hagen? – I verste fall må du varsle kommunen

Fremmede og uønskede planter er rett og slett blitt et kjempestort problem.
Les mer om:

Saltenposten beklager villedende billedbruk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I onsdagens avis var miljøsjef Asbjørn Hagen i Salten Aqua avbildet under tittelen «- Skjebnedag for Skjerstadfjorden», i en sak om behandlingen av ny kommunedelplan for Skjerstadfjorden. Det skulle egentlig være et bilde av representanter fra Saltdalsfjorden fritidsfiskerlag, som mente at dette var en av de viktigste sakene politikerne i Saltdal kommune skulle ta stilling til på mange år. Saltenposten beklager feilen.