Nyheter om Jespersen


Raser mot OL-heltenes deltagelse på Putins propagandashow: – Provoserende

LILLEHAMMER (VG) Langløper Chris Jespersen (38) reagerer kraftig etter at Aleksandr Bolsjunov (25) og flere russiske OL-utøvere ble trukket frem før president Vladimir Putins (69) tale til folket.

Raser mot OL-heltenes deltagelse på Putins propagandashow: – Provoserende

LILLEHAMMER (VG) Langløper Chris Jespersen (38) reagerer kraftig etter at Aleksandr Bolsjunov (25) og flere russiske OL-utøvere ble trukket frem før president Vladimir Putins (69) tale til folket.

Turid og Arvid mister huset hvis brua blir bygget: – Det er som å rive hjertet ut av brystet mitt

Turid og Arvid Jespersen vil miste huset dersom den nye brua mellom Ramberg og Smørberg blir bygget, men de er ennå ikke overbevist om at den blir noe av.
Les mer om:

Disse gasspatronene kan gi fatale konsekvenser: – Det er skremmende

Kristin Garder Jespersen fra Holmlia finner tre-fire gasspatroner om dagen. Utekontakten ber foreldrene være oppmerksomme på barna sine.
Les mer om:

- Så fint at hun tar opp kampen

Tre år etter at Maren Ueland og danske Louise Vesterager Jespersen ble drept i Atlasfjellene i Marokko, sender folk drapsvideoene til familiene på sosiale medier. Danske Jespersen går til kamp mot Facebook.
Les mer om:

Flere smittet i Sundbys langløpslag

Martin Johnsrud og flere på langløpslaget Team Koteng Eidissen er blitt smittet av korona og mister helgens renn i Ski Classics, melder VG. – Ingen har noe alvorlig sykdomsforløp, så satser på at de er kjapt tilbake i sporet, skriver teamsjef Tore Bjørseth Berdal til avisen. I tillegg til Sundby har laget profiler som Chris Jespersen og Astrid og Kari Øyre Slind. Onsdag ble det opplyst at hele laget var i karantene i Sveits etter en positiv test i troppen.

Anmelder Facebook for deling av draps-video

Moren til danske Louisa Vesterager Jespersen (24) som ble drept i Atlasfjellene i Marokko, mottar stadig videoer av drapet på datteren. Nå anmelder hun Facebook for å ha medvirket til at videoen av det brutale drapet blir delt.
Les mer om:

Jo Jespersen scoret hattrick for Bryne 2

Storseier for Ålgård 2
Les mer om:

Uelands drapsmenn får ikke anke

Mennene som drepte norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i Marokko i 2018, får ikke prøve saken sin i landets høyesterett. Dermed er dødsdommen rettskraftig.

Opplevde smørebom under OL i Sotsji i 2014: – Forferdelig følelse

OSLO/OBERSTDORF (VG) Eldar Rønning og Chris Jespersen var to av Norges fire ulykksalige menn på herrestafetten under OL i 2014.

Raser mot NRK-innslag om Martin Johnsrud Sundby: – Karakterdrap

Tidligere landslagsløper Chris Jespersen har lite til overs for et innslag om Martin Johnsrud Sundby på NRK onsdag kveld. 

Rystet over NRK-innslag: - Usmakelig

Chris Jespersen (37) trodde ikke sine øyne da han så NRKs VM-kveld onsdag og måten Martin Johnsrud Sundby (36) ble framstilt på. - Han fortjener fokus på alt det positive han har bidratt med heller enn et karakterdrap på tampen av en strålende karriere, sier Jespersen til Dagbladet.

– Hun har hatt kreft tidligere. Da blir du jo litt nervøs når hun blir syk.

Chris Jespersen hadde pakket bagen for å dra til nye skirenn på Sjusjøen. I stedet måtte han kjøre samboeren til akuttmottaket på sykehuset i Trondheim.

- Det er tungt

Chris André Jespersen har helt andre ting enn skiløp i tankene om dagen.
Les mer om:

– Det er garantert mange som ler av meg, men det driter jeg i

Chris Jespersen (37) vil til OL som skiskytter.
Les mer om:

Chris (36) har fått en ny drøm: – Samboeren min synes jeg er helt sprø

Chris Jespersen har bestemt seg for å satse mot OL i 2022. Men ikke i langrenn.
Les mer om:

Langrennsløpar Chris Jespersen (36) røper ellevill OL-satsing i skiskyting

VOSS (NRK): Etter ekstrem og intensiv skytetrening overraska Chris Jespersen med å møte opp i NM. I målområdet leverte han ein oppsiktsvekkande ambisjon.
Les mer om:

Norsk videopremiere: Anthem fra Kars & Lars Vaular

Øst møter vest på bangeren til Kars og Lars Vaular Da Oslo-gutten Amund Karseth alias Kars flyttet vestover gikk det ikke mange ukene før han var et fullverdig medlem av rapscenen i Bergen. Nå er han i stallen til Girson Dias og Full Effekt Records, og passende nok har han fått med seg ringreven Lars Vaular på sin kommende EP. I kveld har 730 premiere på musikkvideoen til «Anthem», regissert av arbeidsjernet Alier Ajak alias Alieer.  «Anthem» er produsert av stjerneskuddet Nado, som også er aktuell med den nye Kamelen-singelen. Se musikkvideoen etter en god prat med Kars & Lars! Kars, Lars og

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-bonanza. Med god grunn. I dag bugner det av slipp, og vi har lyttet til kliss ny norsk musikk i hele natt og samlet to håndfuller. Nyt utvalget nedenfor og vennligst ha en nydelig helg. SKAAR «Turn of the Tide» Stord-jenta Hilde Skaar har allerede gjort seg til et kjent norsk artistnavn via blant annet «Higher Ground» fra den norske filmen Battle. Ikke minst slipper hun stadig vekk sterke singler – og trollbinder live – senest med to rå opptredener på by:Larm.

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-bonanza? Ja, artistene er i alle fall tilbake i slippemodus, for vi satt oppe i natt og hørte på mer enn 50 nye låter fra kongeriket Norge. Nedenfor har vi plukket to håndfuller med kliss ny norsk musikk, akkompagnert av noen informative, lekre linjer. Astrid S «Marilyn Monroe» «If I slept with a hundred guys, you think it’s a crime / the less I wear the more you criticize.» Astrid Smeplass slår ned på en stusselig type – hvis mening hun ikke bryr seg om.

Norske kinoer blør som følge av korona

Norske kinoer sliter fortsatt. COVID-19 har ikke sluttet å skape røde tall for kinobransjen i Norge. I mars stengte alle norske kinosaler grunnet koronaviruset, for så å få åpne i mai med smittevern. Men en måned senere er tallene fortsatt triste. Ifølge Aftenposten var billettsalget i juni 2020 nesten 80 % lavere enn i juni i 2019.

Solskjærs brikker faller på plass

Det er noen sesonger siden Torsdagsklubben med Otto Jespersen var god underholdning på TV 2. I 2020 funker det godt med Manchester United og Bruno Fernandes også.

CHRIS JESPERSEN VANT 40 KM LANGT RENN

Chris Jespersen var best av samtlige løpere på hjemlige trakter søndag.
Les mer om:

Ski Classics: Chris Jespersen kom alene til mål

Chris Jespersen kom alene til mål og vant La Diagonela i Sveits for menn. I kvinneklassen var Astrid Øyre Slind suveren og vant.
Les mer om:

Norsk storeslem

Chris Jespersen kom alene til mål og vant La Diagonela i Sveits for menn. I kvinneklassen var Astrid Øyre Slind suveren og vant.
Les mer om:

Mest lest siste uke