Nyheter om Hauger


Kanonavslutning for Dennis Hauger

Han sikret seg mesterskapstittelen allerede for to uker siden, men det hindret ikke Dennis Hauger i å gjøre en imponerende sesongavslutning på Monza i helgen.
Les mer om:

Dennis (16) skrev historie: - Uvirkelig

Dennis Hauger ble tidenes yngste vinner av det italienske Formel 4-mesterskapet da han sikret sammenlagtseieren med tre løp igjen.
Les mer om:

Hauger sikret seieren i Italia

16 år gamle Dennis Hauger ble italiensk mester i formel 4 søndag etter at han tok seieren i helgens løp på Mugello-banen i Italia. Finalehelgen i det italienske mesterskapet går av stabelen først om to uker. Forrige helg sikret tenåringen sølv i det tyske formel 4-mesterskapet.
Les mer om:

Dennis Hauger italiensk F4-mester

Dennis Hauger hadde en solid ledelse i det italienske Formel 4-mesterskapet før helgens runder på Mugello. Han holdt seg iskald og gjorde alt riktig, og dermed sikret han seg tittelen som italiensk Formel 4-mester allerede før den avsluttende helgen på Monza om to uker.
Les mer om:

Dennis Hauger avsluttet med seier

Dennis Hauger har i helgen kjørt de tre siste løpene i det tyske Formel 4-mesterskapet. Han gjorde en fantastisk oppvisning og vant det siste løpet, men det holdt likevel ikke til å ta hjem tittelen.
Les mer om:

Historisk hat-trick av norske Dennis (16)

Dennis Hauger (16) kan bli Norges første Formel 1-fører. Denne helgen skrev han historie i det prestisjefylte tyske Formel 4-mesterskapet.
Les mer om:

Trippelseier for Dennis Hauger

Dennis Hauger fortsetter å imponere. I helgen tok han tre strake seire på Hockenheim og avanserte nesten til topps i det tyske Formel 4-mesterskapet.
Les mer om:

Dennis Hauger i vellykket F3-debut

Dennis Hauger har i helgen kjørte sine første to løp i Formel 3. Han har all grunn til å være godt fornøyd med debuten.
Les mer om:

Dennis Hauger i Formel 3-debut

Til helgen tar Dennis Hauger steget opp en divisjon når han starter sitt første Formel 3-race i Euroformula-serien på Silverstone.
Les mer om:

Trippelseier for Dennis Hauger

Dennis Hauger har virkelig briljert på Imola-banen i den italienske Formel 4-mesterskapet denne helgen.
Les mer om:

Ny pallplass for Dennis Hauger

Dennis Hauger har holdt et høyt tempo gjennom hele helgen på Nürburgring. Han avsluttet en helg med opp- og nedturer på pallen.
Les mer om:

Dennis Hauger i tysk Formel 4

Etter at det har gått på skinner en stund, måtte Dennis Hauger jobbe hardt for poengene denne helgen.
Les mer om:

Dennis (16) viste seg fram for Formel 1–profilene: – Et av de største øyeblikkene i min karriere

Nylig kunne han juble for seier foran flere av Formel 1-sirkusets største profiler. Nå skal Dennis Hauger (16) snart i møte med én av dem.
Les mer om:

Ny knallhelg for Dennis Hauger

Dennis Hauger har kjørt to løp i det tyske Formel 4-mesterskapet i helgen, og igjen har han vist seg fra sin beste side.
Les mer om:

Dennis Hauger vant Formel 1-smakebiten: – Han gjør alt riktig

Red Bulls mektige Helmut Marko sier til VG at «Dennis Hauger gjør alt riktig». Lørdag kjørte ingen Formel 4-førere raskere enn Norges 16-årige stortalent på Hockenheim i Tyskland.
Les mer om:

Dennis (16) kan vinne to mesterskap – skal i møte med Formel 1-topp

Det norske motorsporttalentet Dennis Hauger (16) skal snart i møte med Helmut Marko, som er sjef for Red Bulls førerakademi og rådgiver for deres Formel 1-lag.
Les mer om:

Nok en god helg for Dennis Hauger

I søndagen første løp på Red Bull Ring kunne Dennis Hauger igjen innta øverste trinn på seierspallen. Han nærmer seg dramatisk ledelsen i det italienske mesterskapet.
Les mer om:

Generalen går av med flagget til topps

Først var det Boris Hansen, så kom Kjellaug Løken, før Jan Hauger tok over som Ruskengeneral i Oslo. Noe av det siste han gjorde som regjerende general, var å komme innom Akers Avis Groruddalen for å takke for et mangeårig samarbeid.
Les mer om:

Knallhelg for Dennis Hauger

Det ble nesten maksimal uttelling for Dennis Hauger som vant to løp og tok andreplass i det tredje på Hungaroring utenfor Budapest.
Les mer om:

- Et paradoks at dette får holde på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Svalbardposten møter Hauan på Sjøskrenten. Vi befinner oss bak Svalbard snøscooterutleie (SSU) sine lokaler. Her holder de på å renovere en hall. Området er overøst med rester av isolasjonsmaterialer og byggematerialer. Rundt omkring er det hauger av snøskuterdeler. Malingsspann står stablet i en haug ved siden av dieseltanker, hvorav én uten lokk.

Rå oppvisning av Dennis Hauger

Dennis Hauger har i helgen vist hvilken dyktig fører han er. Han krysset målstreken først i to av tre løp og kjempet om seieren til siste runde i det tredje. Men en straff medførte at han ikke fikk poengene han hadde kjørt inn.
Les mer om:

Fjernet tonnevis med plastsøppel fra fjæra(pluss)

Sammen med Linesøya Vel har Salmar as bidratt med å fjerne hauger med søppel i fjæra rundt om på Linesøya. – Vi har rydda ei strekning på flere kilometer, sier Knut Stensheim i Linesøya Vel.
Les mer om:

Knallhelg for Dennis Hauger

Denne helgen stemte det meste for Dennis Hauger i det italienske Formel 4-mesterskapet, og han fikk nesten maksimal uttelling.
Les mer om:

Frykter pyroman på Oven

Lørdag morgen 11. mai brant hytteannekset til Per Magne Hauger ned på Oven. – Jeg kan jo ikke være sikker, men vi frykter at det har vært en pyroman i området en stund.
Les mer om:

Fjorårets tørke gir ekstra mye fnokk

De ørsmå «bomullsdottene» fyker rundt i lufta og samles i uvanlig store hauger. Biolog Jan Ingar Båtvik mener det finnes en god forklaring.
Les mer om: