Nyheter om Jordal


Kulde gjer at Sognefjellet vert nattestengt

– Blomsten er en skikkelig primadonna som er vanskelig å ta vare på, sier biolog John Bjarne Jordal.
Les mer om:

Kjemper for å redde kresen orkidé

– Blomsten er en skikkelig primadonna som er vanskelig å ta vare på, sier biolog John Bjarne Jordal.
Les mer om:

Festivaldeltakarar samla inn 3,5 tonn med plast

– Blomsten er en skikkelig primadonna som er vanskelig å ta vare på, sier biolog John Bjarne Jordal.
Les mer om:

Oslo tildelt VM i bryting

1000 deltakere fra mer enn 100 nasjoner vil delta i VM i bryting i Oslo 2021. Det internasjonale bryteforbundet (UWW) har tildelt Norges Bryteforbund (NBF) VM i bryting i Oslo i 2021. Dette blir ett av de største idrettsarrangementene som er arrangert i Norge siden OL på Lillehammer. Les: Neymar, verdens største fotballattraksjon – uønsket i Spania! Forventer 40 000 tilskuere VM vil gå over ni dager, og skal etter planen arrangeres på nye Jordal Amfi i Oslo i oktober 2021. Det er forventet 40 000 tilskuere, og 225 timer TV-sending vil generere rundt 170 millioner TV-seere.

– Det blir massivt, litt som en katedral

Etter mange hektinger i byggearbeidet av Nye Jordal Amfi, øyner nå Vålerenga lys i enden av tunnelen. Om ett år skal arenaen være ferdigstilt, og Vålerenga er klare for å gjenvinne sin plass i hockey-hierarkiet.
Les mer om:

Enorm interesse for Terje Nilsens minnekonsert - nå settes det opp en til

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ: - Etterspørselen på billetter til minnekonserten er så stor at vi nå hiver oss rundt og setter opp en ekstra. Denne vil gå av stabelen tirsdag 25. juni kl. 19.00, og billettene er allerede tilgjengelige, melder program- og utviklingssjef i Stormen Konserthus, Rolf-Cato Raade.

Stjernelag hyller Terje Nilsen i Stormen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den store konserten går av stabelen mandag 24. juni klokka 20. Billettsalget starter i morgen, torsdag klokka 10.00.En unik hendelse og en uforglemmelig musikalsk opplevelse står det i pressemeldingen fra Stormen. Disse skal fremføre Terje Nilsens låter: Maria Haukaas Mittet, Tungtvann, Halvdan Sivertsen, Helge Jordal, Frode Alnæs, Eva Trones, Kråkesølv, Elisabeth Moberg, Jan Gunnar Hoff og Terje Berg.

Ingen pågripelser etter brannen på Jordal Amfi

Politiet hadde søndag ikke gjort noen pågripelser i kjølvannet av brannen ved Jordal Amfi i Oslo lørdag, men det er fortsatt mistanke om brannstiftelse.
Les mer om:

Brann ved Jordal Amfi i Oslo var trolig påsatt

Det brant kraftig i bygningsmaterialer ved Jordal Amfi i Oslo lørdag kveld. Det var ikke fare for at ilden skulle spre seg, men det var mye svart røyk.
Les mer om:

Brann ved Jordal Amfi i Oslo var påtent

Det brant kraftig i bygningsmaterialer ved Jordal Amfi i Oslo lørdag kveld. Det var ikke fare for at ilden skulle spre seg, men det var mye svart røyk.
Les mer om:

Politiet mistenker påsatt brann ved Jordal i Oslo

Tre gutter skal være observert løpe fra stedet.
Les mer om:

Storbrann på Jordal i Oslo

Det var åpne flammer og kraftig røykutvikling etter at det begynte å brenne i bygningsmaterialer ved Jordal i Oslo. Nødetatene rykket med store mannskaper og fikk raskt kontroll.
Les mer om:

Politiet: Mistenker at brannen ved Jordal påsatt

Brannen ved Jordal Amfi i Oslo er nå slukket. Politiet sier de mistenker at brannen er påsatt.
Les mer om:

- Overraskende at det var slik på Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)HISTORIE: 9. april 1940 er en dato vi alle har et forhold til. De som er født i mellomkrigsårene husker dagen som en mørk dag i eget liv, dagen da hjemlandet ble okkupert av en fremmed makt som skulle kontrollere landet med jernhånd i fem lange krigsår.

Øystein (32) har slått seg opp som kjendisfotograf i Bergen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Blar du nedover hjemmesiden haara.no, slår kjente ansikt i mot deg.

SV mener kommunen sponser Høyres valgkamp

Eirik Faret Sakariassen (SV) mener Høyre på ugreit vis får ekstra valgkampressurser gjennom ansettelsen av Erlend Jordal som vikar i jobben som politisk rådgiver for ordføreren.
Les mer om:

Tar dødsbudskap med tungt hjerte: - Nei, nei, nei

Helge Jordal, Halvdan Sivertsen, Bjørn Sundquist, Steinar Albrigtsen og Jørgen Nordeng minnes visesanger Terje Nilsen som ble funnet død i dag.

Stjernen-spiller kollapset i U21-kamp

Det ble dramatisk da Vålerenga og Stjernen møttes til U21-kamp i ungdomshallen på Jordal Amfi tirsdag.
Les mer om:

Ishockeyspiller fikk illebefinnende under kamp

En U21-kamp i ishockey på Jordal Amfi i Oslo ble tirsdag kveld avbrutt etter at en spiller fikk et illebefinnende på sidelinjen.
Les mer om:

Helge (82) er misnøgd med brøytinga ved blokkene på Almerket: – Har ført til armbrot

– I dag har eg ikkje turt å gå ut med søpla, så den står i boden. Det gjer naboen sin og. Han ramla halvvegs til innsamlingsstasjonen vår for søppel, seier Helge Jordal (82).
Les mer om:

New Jordal Swingers satte et sterkt preg på norsk populærmusikk

Eigil Berg, Ivar Hovden og John Kolloen stiller for å snakke om oppturer, nedturer og langturer, samt suksesser og katastrofer i karrieren. Dette som del av Popsenterets«Tilbake til ungdommen»-serie. Fra scenen blir det både samtale og musikk, så vel som gamle bilder, låter og filmklipp på skjerm. LES OGSÅ: Tidligere Karpe Diem-manager dømt i tingretten. New Jordal Swingers startet i 1973, og satte et sterkt preg på norsk populærmusikk.

Jul med film om en av Norges mest berømte kvinner

Historien om Sonja Henie (1912–69) er som et eventyr. Hun begynte å gå på skøyter allerede som seksåring i Oslo Skøiteklubb. Som 11-åring i 1924 deltok hun i sitt første OL. Hun kom sist. Men i neste OL i 1928 – som 15-åring – tok hun gull. Den gjeveste medaljen ble det også i OL i 1932 og 1936. Sonja Henie ble også verdensmester ti ganger, og er den mestvinnende kunstløper gjennom tidene. I 1936 ble hun profesjonell og begynte livet som stjerne i Hollywood. – Jeg hadde alltid lyst til å ta opp en skøytefilm når jeg var ferdig med konkurranser.

Følelsen av Høyre i Paradis

DEBATT: For n-te gang, det er høyden det kommer an på, Erlend Jordal og Cille Ihle.
Les mer om:

Vil ha krigen på pensum

Elevene på Jordal skole i Oslo mener andre verdenskrig og holocaust må inn på læreplanen. De får støtte av opposisjonen på Stortinget.
Les mer om:

Slåsskamp utenfor Oslo tinghus knyttes til rettssak

Politiadvokat bekrefter at voldsepisoden utenfor Oslo tingrett hadde sammenheng med den pågående rettssaken om skyteepisodene på Jordal, Bjørndal og Lambertseter.