Nyheter om Haga


Nora Sevheim Haga avgjorde for Finnøy

Everton i ekstase: Reddet Premier League-plassen
Les mer om:

Sluttet etter å ha trent Haga til sensasjonelt gull – nå er han tilbake som landslagstrener

Sjur Ole Svarstad ga seg som trener for kvinnelandslaget i langrenn etter OL-suksessen i 2018. Nå har han takket ja til en ny periode, denne gang som hovedtrener.
Les mer om:

Topp-lobbyister om omstridt «gullkort» til Stortinget: – Alle fikk det

Lobbyister for mektige bedrifter og PR-topper har eksklusiv tilgang til Stortinget livet ut. – Jeg forstår at det kan stilles spørsmål om dette, sier vindkraftlobbyist og tidligere Sp-leder Åslaug Haga.

– Det er ikke så mange som får muligheten på nytt. Jeg er stolt av at jeg ikke har gitt opp

Etter å ha vært ute i kulden i ett år, er Ragnhild Haga tilbake i landslagsvarmen. 31-åringen innrømmer at det har vært tøft å være utenfor. Nå ser hun fremover.
Les mer om:

Olsen ble tomålsscorer i viktig Norge-seier

Etter en målrik kamp klarte Norge å dra i land seieren mot Østerrike i ishockey-VM. 5-3-seieren betyr tre sårt trengte poeng for Norge, som kun stod med to poeng før denne kampen. Etter seieren tyder også mye på at plassen i elite-VM også er sikret for neste år. Kampen fikk en dårlig start for Norges del. Etter nærmere syv minutter av første periode, mens Norge var i undertall, satte Dominique Heinrich inn 1-0 for Østerrike. Men Norge slo tilbake ikke lenge etter.

Norge kollapset: – Blir grepet av panikk

Norge ledet 3–0 med bare åtte minutter igjen mot Storbritannia i søndagens VM-oppgjør, men så skulle alt snu. Tre britiske mål på bare fire minutter sørget for forlenging i Tampere, som igjen ledet til straffeslag. Der stengte Henrik Haukeland igjen det norske buret, og Mathias Trettenes og Michael Haga avgjorde med hvert sitt mål. – Vi trenger de poengene her, det er utrolig viktig med to. Men det kommer med litt bismak, jeg synes vi burde klart tre i dag, sier tomålsscorer Mathis Olimb til NRK. Keeper Haukeland fikk mye å bryne seg på mot slutten, men endte som den store helten.

Haga inn på landslaget igjen

Grefsen-bosatte Ragnhild Haga (31) er tilbake på langrennslandslaget for kvinner etter ett års pause.
Les mer om:

Haga inn på landslaget igjen

Ragnhild Haga (31) er tilbake på langrennslandslaget for kvinner etter ett års pause.
Les mer om:

Haga og Tønseth tilbake. Northug får sprintplass

I dag ble langrennslandslagene for 2022/23-sesongen presentert.
Les mer om:

Slik blir ski-landslagene: Gjensyn med veteraner

Ragnhild Haga (31) og Didrik Tønseth (30) er tilbake i langrennsvarmen.
Les mer om:

Fra vraket til bærebjelke på landslaget

Men Ragnhild Haga (31) må se seg i speilet før hun gjør comeback, mener TV 2s langrennsekspert.
Les mer om:

Johaug avsluttet karrieren med seier

Therese Johaug gikk lørdag inn til seier nummer elleve i Skarverennet. Triumfen markerte slutten på langrennsstjernens karriere på toppnivå. Johaug var klart best da det 38 kilometer lange turrennet fra Finse til Ustaoset var tilbake etter to års pause. 33-åringen rykket fra konkurrentene allerede fra start og så seg aldri tilbake. ved drøyt halvgått løp var avstanden økt til over tre minutter. Den luka var naturlig nok ingen i nærheten av å tette inn mot målgangen på Ustaoset. Vinnertiden ble 1.33.42. Bak Johaug ble det kamp om annenplassen.

TV 2: Haga tilbake på landslaget

Ifølge TV 2 blir Ragnhild Haga, Julie Myhre og Marte Skaanes nye tilskudd på kvinnelandslaget i langrenn.
Les mer om:

TV 2: Haga tilbake på landslaget

Ifølge TV 2 blir Ragnhild Haga, Julie Myhre og Marte Skaanes nye tilskudd på kvinnelandslaget i langrenn. Disse erstatter Therese Johaug, Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg. Haga sto utenfor landslaget den siste sesongen. Myhre og Skaanes har det siste året begge hatt tilhold på rekruttlandslaget.

Hevder Russland har brukt strategisk overlydsbombefly: – I nærheten av teppebombing

Å bruke tunge bombefly til å slippe bomber på ukrainske områder er å gå over en ny terskel, ifølge Lars Peder Haga ved Luftkrigsskolen.
Les mer om:

Harsem tok NM-gull etter sekunddrama

Kathrine Rolsted Harsem tok seieren på 15 kilometer skiathlon i langrenn-NM for kvinner torsdag. Hun slo sølvvinner Ragnhild Haga så vidt på oppløpet. Med én kilometer igjen ledet Magni Smedås, men både Kathrine Rolsted Harsem, Ragnhild Haga og Maren Wangensteen lå tett bak. Dermed måtte løpet avgjøres på oppløpet, der Harsem var sterkest i spurten og sikret gullet. Haga tok sølvet, mens Smedås tok bronsen.
Les mer om:

Når skoleeier diskriminerer

«Går det ikke an lenger, i et liberalt demokrati, å mene at ekteskap er mellom en mann og en kvinne? «, spør generalsekretær og øverste leder for Normisjonen Kjetil Vestel Haga når han får kritikk for Gjennestad videregående skoles ansettelsespraksis.
Les mer om:

Snødekt her i dag - og det kommer mer..

- April er en lunefull værmåned, sier vakthavende statsmeteorolog Per Egil Haga.
Les mer om:

Tidligere Sp-leder hardt ut mot Arnstad: – En farlig vei å gå

Åslaug Haga var partileder forrige gang Sp gikk i regjering. Nå er hun i vindbransjen, og går kraftig ut mot sin tidligere nære samarbeidspartner Marit Arnstad.

Ekspert om russisk våpenbruk: – Tar ikke særlig hensyn til sivile tap

Britisk etterretning mener at russerne griper til eldre og mindre presise våpen: – De tar ikke særlig hensyn til sivile tap lenger, sier Lars Peder Haga ved Luftkrigsskolen.
Les mer om:

Karmøy står fortsatt uten kommuneoverlege. Nå er statsforvalteren på saken

Karmøy kommune sliter med å fylle posisjonen som kommuneoverlege etter at Katrine Marie Haga Nesse valgte å gå tilbake til Haugesund sykehus sent i fjor.
Les mer om:

Johaug klar for siste verdenscuphelg, Klæbo på vent

Therese Johaug (33) avslutter sin internasjonale verdenscupkarriere i langrenn med rennene i Falun kommende helg. Johannes Høsflot Klæbo blir vurdert senere. Langrennssprinterne på landslaget samt Even Northug er fortsatt ute med covid-19. Det kan likevel bli aktuelt å sende Johannes Høsflot Klæbo til Falun.

Tordnet mot langrennsledelsen – nå får Haga gå

Tiril Udnes Weng må stå over lørdagens 3-mil på grunn av en sår hals, opplyser Skiforbundet i en pressemelding. Ragnhild Haga, som tok et nådeløst oppgjør med langrennsledelsen etter vrakingen, erstatter nå Udnes Weng.
Les mer om:

– Jeg er stolt over at de tør å stå frem

Kristine Stavås Skistad er enig i mye av kritikken Ragnhild Haga og Thomas Helland Larsen retter mot Skiforbundet.

Mest lest siste uke