Nyheter om Haga


Slo 1940 lag, likevel ikke superfornøyde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TAMPERE: Godt inspirert av Nydalsdamenes fine femteplass i Venlastafetten lørdag, var ambisjonene noe tilsvarende for klubbens herrer. Det melder Nydalens Skiklub orientering.

I mange år ønsket kjæresten at Olav Thon skulle skille seg. Nå skal de endelig bli mann og kone

Olav Thon (95) om forloveden Sissel Berdal Haga (78): – Det er ganske enestående
Les mer om:

Helomvending om forkjørsregulering i Tåsenveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN/NYDALEN: Bymiljøetaten mener det er behov for å forkjørsregulere strekning mellom Ring 2 og Ring 3 som består av Uelands gate, Tåsenveien og Nordbergveien.

Hva?! Skal han få Maridalsvannet til å «forsvinne» på søndag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Kanskje har du fått med deg Vann- og avløpsetatens (VAV) samarbeid med illusjonisten Alexx Alexxander på Facebooksiden Oslovann den siste tiden? Han har blant annet fortalt om at vi bruker et og et halv Maridalsvann i året, noe du også kunne lese her i Nordre Aker Budstikke.

Nå blir det nytt liv i den gamle barneparken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er noen år siden barneparken ved Damefallet var i barneparkdrift, etter det lokalavisa kjenner til var siste barneparkåret 2007. Men nå blir det liv i barneparken på Nordberg igjen, det pusses også opp der. Det er den Tysk-norske skolen i Oslo som har leid parken:- Barneparken er utleid for ti år. Basert på størrelse, rundt 25 kvadratmeter (journ. anm.

Utdrikningslag for Olav Thon (95) – Sissel (78) var med

Nordberg Grand Prix-gutta fikset utdrikningslag for Olav Thon (95) som gifter seg med sin Sissel Berdal Haga (78) neste uke, etter å ha vært kjærester i 30 år.
Les mer om:

Snart skal Olav Thon gifte seg - tirsdag kveld var det utdrikningslag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: I en hage på Nordberg sitter Olav Thon (95) og Sissel Berdal Haga (79), tirsdag kveld. De er i utdrikningslag, sitt eget. Om få dager skal de gifte seg, etter mange år som kjærester. Den store dagen er 21. juni, og skal feires på Olav Thons sitt eget hotell, Bristol.

– De må stille krav og få garantier (pluss)

Regissør Arnulf Haga er redd for at skuespillerutdanningen blir lagt ned dersom den flyttes til Røstad i Levanger.
Les mer om:

Kjelsås - Romania: Trente sammen i dag, i morgen skal de på landskamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Fotballmoro på Grefsen Stadion, torsdag. Kjelsås 06-gutter trente med unge gutter fra Romania, og som var invitert til Norge i regi av fotballforbundet i Romania. De rumenske guttene spiller på samme lag i Romania, og turen er en del av premien for at de vant en stor fotballcup i hjemlandet.Klubbstruktur Per Ravn Omdal, tidligere idrettsleder og president i Norges Fotballforbund.

Andreas Brantelid gjester Valdres sommersymfoni

Den norske cellisten Sandra Lied Haga har kommet med i den prestisjetunge Tsjajkovskij-konkurransen i Moskva og St. Petersburg og kan derfor ikke delta i Valdres sommersymfoni i år. Hennes konserter spilles av den kjente svensk-danske cellisten Andreas Brantelid.
Les mer om:

Resultater Ragnhild Haga

Slik gikk det gjennom sesongen 2018-2019:
Les mer om:

80 nye boliger: Nå er entreprenør på plass, og dato for første spadetak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: WK Entreprenør AS har vunnet Oslo kommunes konkurranse om å få bygge 80 moderne Omsorg+ -boliger og flytte en verneverdig sveitservilla på Kjelsås. Nå starter planleggingen av prosjektet for fullt.- Nå som kontrakten er signert, gleder vi oss til å starte forprosjektet i samspill med WK Entreprenør, sier administrerende direktør i Boligbygg, Marit Jakobsen Leganger.

Lokale lag, foreninger, skoler og klubber får nesten 2 millioner kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Hvert år deler Sparebankstiftelsen DNB ut støtte til organisasjoner, lag og foreninger som skaper møteplasser for tilhørighet, utløser dugnad og medvirkning, fremmer mestring og læring og utvikler rollemodeller.Nå har de tildelt 123,5 millioner kroner fordelt på 703 lokale prosjekter på Østlandet i vårens lokale tildelingsrunde.

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

Varmer opp til den store turen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)DISEN: UKM (Ung kultur møtes) ble arrangert på Cosmopolite scene, i SoriaMoria-bygget, onsdag 20. mars. For fjerde gang slo bydelene Gamle Oslo, Grünerløkka, Sagene og Nordre Aker seg sammen for å arrangere UKM sentrum/nord - der ungdommer kan møte likesinnede, utvikle sine talenter og vise frem det de brenner for!

Annette Haga og Emil Løvstad ble foreldre

Toppbloggeren ble mamma til en liten gutt.
Les mer om:

Babylykke for toppbloggeren

Annette Haga og Emil Løvstad er blitt foreldre igjen.
Les mer om:

Skal utvide vei og lage fortau før bygging av hallen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KORSVOLL: Tidligere denne uken ble det klart at byrådet i revidert budsjett setter av penger til ny Korsvollhall. Hallen vil bli bygget sammen med en 4-avdelings barnehage, og vil være en idrettshall på 45x25 meter, pluss styrkerom. Prosjektet inneholder også forsamlingslokaler til erstatning for dagens klubbhus.

Datoen for Kobberløpet 2020 er satt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det 52. Kobberløpet er terminfestet til 18. april 2020, sier Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet. - Vi har de siste årene lagt oss på den første helga etter del 2 av NM. I år kommer palme- og påskehelg i mellom. Det er tett mellom turrennene i denne perioden.

Mor og datter med dugnadsånden i blodet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lovise Mæland er for mange i Tananger et kjent navn. Det er ikke så rart, for snart har hun vært med som frivillig i speideren i 43 år. Sønnen og datteren er hovedgrunnen til at hun begynte som leder, og siden har hun aldri sett tilbake.- Det hele startet da sønnen min begynte i speideren. På den tiden så var det sånn at man kom inn dersom foreldre meldte seg som ledere.

Onsdag blir det barnas dag i Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Under Tanangerdagenes første dag er det barna det handler om. Hovedarrangør Lions har, sammen med Tananger menighet, hjelp av IMI-kirken Tananger og 1. Tananger sjøspeiderne om de mange aktivitetene som settes opp ved Tananger ungdomsskole og stadion.Sport og lek Her blir det litt nytt og litt tradisjonelt.

Blir dette den nye kjærlighetsbrua?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: På brua ovenfor Nydalsdammen, på vei mot Kjelsås, har noen hengt opp en rose og et par hengelåser. Kanskje blir det flere etter hvert? Hengelåser på bruer, for å markere kjærligheten, er ikke noe nytt fenomen, på Grünerløkka blant annet. Er de to låsene på nevnte bru ovenfor Nydalsdammen starten på en kjærlighetsbru i Nordre Aker også? Brua med hengelåsene ligger rett ovenfor Nydalsdammen.

«Det er rart å tenke på at folk sitter og diskuterer meg. Men det går fint, jeg er ikke spesielt skvetten»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det ble ganske stor ståhei da Marte Gerhardsen (46) ble innstilt som ny direktør for Utdanningsetaten, etter Astrid Søgnen, og som måtte gå etter mange år i sjefstolen. Ikke bare fordi Marte Gerhardsen ikke hadde noen bakgrunn fra oppvekst- og utdanningssektoren, men også fordi noen hevdet at dette var en ren partiansettelse.

Sutrer ikke over Kongens Nei i Langmyrgrenda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Bare to dager etter nasjonaldagen, kommer dagen som på Nordberg er større 17. mai. I år faller den på 19.

Kommunen har spennende planer i elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke kjenner til at Bymiljøetaten har lagt ut jobb på anbudsstedet mercell.no, om å etablere en fiskepassasje forbi Grønvoldterkselen: «Bymiljøetaten ønsker å etablere toveis fiskepassasje forbi Grønvoldterskelen i Akerselvas øvre deler. Terskelen ligger ved Kjelsås i umiddelbar nærhet til Teknisk museum. Tiltaket ligger i vannforekomsten «Akerselva oppstrøms Nydalsdammen», i Nordmarkvassdraget.