Nyheter om Johnson


Fersket etter trussel

Boris Johnson advarte mot Huawei. Dagen etter fikk han et forklaringsproblem.
Les mer om:

Brexit-Boris i valgduell: – Har fantastisk avtale klar

Brexit, britisk økonomi og helsevesenet var blant hovedtemaene i en behersket og ryddig debatt mellom statsminister Boris Johnson og Labour-leder Jeremy Corbyn.
Les mer om:

Boris Johnson legger fram valgløftene før innspurten

STORBRITANNIA: Brexit gir rom for skattekutt, lover Boris Johnson, som framstår fornøyd i valgkampens sluttfase.
Les mer om:

– Rapport viser brexitbløff

Labours Jeremy Corbyn sier at statsminister Boris Johnson bløffer om handelen mellom Nord-Irland og resten av Storbritannia etter brexit.

Lars Martin Myhre og Geirr Johnsons teaterkonsert har hatt premiere. Her er dommen

– Lars Martin Myhre og Geirr Johnson har på en intelligent og finurlig måte klart å veve stoffet sammen til en helhet hvor figurene deres utfyller hverandre, skriver Tønsbergs Blads anmelder.
Les mer om:

Geirr Johnson og Lars Martin Myhre

Geirr Johnson og Lars Martin Myhre i teaterkonserten «En polfarer på Kårner – eller jul på den brune puben».
Les mer om:

Udjus&Blågis#88: Alt du trenger å vite om det britiske valget

Vinner Boris Johnson eller Jeremy Corbyn? Torsdag til uka går britene til valg. Storbritannia-ekspert Jan Erik Mustad forteller i dagens podcast alt du trenger å vite. Til og med hva han selv ville stemt.
Les mer om:

Trump kaller Trudeau falsk etter vitsevideo

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson.

Trump kaller Trudeau falsk etter vitsevideo - avlyser pressekonferanse

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson.

Kaller Trudeau falsk etter video

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson.

Trudeau bekrefter at han vitset om Trump

USAs president Donald Trump kaller Canadas statsminister Justin Trudeau falsk etter at Trudeau angivelig vitset om Trump sammen med blant annet Boris Johnson.

NATO-toppmøtet: Her er bildet som Boris Johnson ville unngå

LONDON (VG) Onsdag morgen fikk Donald Trump en varm mottagelse hos Boris Johnson og Jens Stoltenberg. Men ifølge britiske medier er dette bildet som den britiske statsministeren for enhver pris ville unngå.

Nato-toppene peker hver sin vei

Allerede før Nato-toppmøtet var i gang, fastslo vert Boris Johnson at det var en suksess. Samtidig sto Emmanuel Macron ved sin «hjernedød»-kritikk.
Les mer om:

Macron står ved Nato-kritikken

Allerede før Nato-toppmøtet var i gang, fastslo vert Boris Johnson at det er vellykket. Samtidig står Emmanuel Macron ved kritikken som har skapt uro før møtet.
Les mer om:

Kritikerne skamroser den nye Netflix-satsingen

De første reaksjonene på Netflix’ kommende «The Witcher»-serie er ute. Det britiske nettstedet NME oppsummerer denne uken en rekke reaksjoner fra kritikere som har fått se de første episodene. Så langt ser det ut til at man har mye strømme-moro å glede å seg til. LES OGSÅ: Intervju med Don Johnson. Blant tilbakemeldingene på Twitter er det flere kritikere som sammenligner serien, som har premiere på strømmetjenesten 20. desember, med «Game of Thrones». HBO-suksessen kommer dog ikke spesielt godt ut i sammenligningene, som i reaksjonen nedenfor. Oh I will say this.

Den verdenskjente gruppen besøker Norge på sin siste verdensturné

Avskjedsturnéen «In a Lifetime» bringer dem til Sentrum Scene i Oslo 4. april neste år. Clannad har hatt samme besetning hele veien, med søsknene Moya (67), Ciarán (65) og Pól Brennan (63) og deres tvillingonkler Noel (70) og Pádraig Duggan om bord – i tillegg til lillesøsteren Enya (58).
Les mer om:

Fra «Miami Vice» via «Django Unchained» og HBOs «Watchmen» – nå er Don Johnson kinoaktuell igjen

Når Donald Wayne Johnson fyller 70 år 15. desember, kan han se tilbake på en lang og innholdsrik Hollywood-karriere. Skjønt, før 80-tallsserien «Miami Vice» var livet hans alt annet enn en fødselsdagsfest. LES OGSÅ: Ikonisk filmkarakter med comeback etter 37 år. – Tro meg, det var ikke lett. Jeg slet og sultet i et dusin år, forteller den nå gråsprengte, men stadig elegante «Don» til NTB i London. – Men jeg elsket yrket mitt, og tok det ikke personlig at jeg måtte stille meg i kø for sosialstønad etter ikke å ha jobbet på måneder.

Er Knives Out årets beste mordmysterium?

A Whodunnit like no one has ever dunnit. Skrytelinjen til Knives Out klinger bedre på engelsk enn norsk. Dette er altså et mordmysterie hvor man skal finne ut hvem som er modereren.

– Folk kommer til å stemme fordi de misliker Boris Johnson så mye

Det skjedde i de dager, at dronning Elizabeth lyste ut at det skulle holdes parlamentsvalg like før jul. Det var første gang på svært lenge at det var et julevalg – og det skjedde mens Boris Johnson var statsminister, og landet var delt over brexit.

Johnson kritiseres for å ignorere pårørendes bønn

Storbritannias statsminister Boris Johnson anklages for et «smakløst» forsøkt på å politisere terrorangrepet ved London Bridge.

Trosset pårørendes ønske: – Smakløst

Storbritannias statsminister Boris Johnson gjorde et politisk poeng ut av terroren i London, på tross av pårørendes ønske om at han lot være.

Ignorerte pårørendes bønn: - Smakløst

Familien til en av de drepte i fredagens terrorangrep ser helst at Boris Johnson ikke slår politisk mynt på den tragiske hendelsen.
Les mer om:

Johnson lover å holde terrorister bak lås og slå, skylder på Labour

Hele 70 dømte terrorister er løslatt på prøve fra britiske fengsler. Statsminister Boris Johnson lover å stoppe ordningen om han vinner valget.

Boris Johnson trygler Trump om å holde seg unna valget

Storbritannias statsminister Boris Johnson er redd for at president Donald Trump vil stikke kjepper i hjulene for Toryenes valgkamp når han kommer på besøk til uken.

Boris Johnson lover å holde terrorister bak lås og slå: – Noen bør aldri bli løslatt

Om lag 70 personer er løslatt etter å ha blitt terrordømt i Storbritannia. Vilkårene for løslatelse terrordømte seiler nå opp som en av de største kampsakene i det kommende valget.