Nyheter om Johnson


Selv 10 ville hesten kan ikke stoppe Leeds fra å rykke opp

Etter å ha vært i skyggenes dal i 16 år leder den meget eksentriske argentinske manageren Marcelo Bielsa Leeds tilbake til Premier League. – I fjor ble det bare nesten, men å år bærer det hele veien inn. På lørdag tok Leeds imot Blackburn på Ewood Park, det ble 3 – 1 hjemme seier og tre poeng som sørger for at de nå har seks poeng å gå på i opprykkskampen og bare fem runder igjen. Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse Snart er den vanskelige tiden glemt, med eierskifter og krangler, økonomisk rot.

Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse

19-åringen kjenner ikke et liv utenfor Liverpool og har satset alt på å komme seg opp i klubbsystemet. Nå blir Curtis Jones belønnet med fem år og potensialet til å løfte en haug med troféer. Jones er en av Jürgen Klopps favoritter, og ble gitt muligheten til førstelagsdebut i januar 2019. I sin andre kamp i EFL Cup-kampen mot Milton Keynes Dons spilte tenåringen seg like godt inn som Player of the Match.

Faren til Boris Johnson forsvarer tur til feriehus i Hellas

Storbritannias statsminister Boris Johnsons far, Stanley Johnson trosset alle reiseråd og satte seg på flyet til Hellas. I etterkant haglet kritikken.

Manager Lee Johnson har fått sparken

Det er ikke spesielt overraskende at Championship-klubben Bristol City etter åtte nederlag, to uavgjort og bare en seier på 11 kamper sparker sin manager, enhver klubb ville gjort det. Lee Johnson ledet laget med suksess i begynnelsen av sesongen og drømmen om opprykk også i år var levende. Bare 2 tap de første 19 lovte godt, men så kom nedturen. Les: Alexis Sanchez tilbake i kanonform Også i dag ble det tap hjemme på Aston Gate, 0 – 1 mot Cardiff. Bristol står ikke i fare for å rykke ned, men avstanden opp fra 12 plassen er for lang.

Johnson vil følge i Roosevelts fotspor

Statsminister Boris Johnson mener koronakrisen har skapt behov for like massive økonomiske reformer som dem USAs Franklin D. Roosevelt kom med på 1930-tallet.
Les mer om:

Timothee Chalamet + Eiza Gonzalez = sant?

Timothee Chalamet koser seg på sommerferie med ny kjæreste etter bruddet med Lily-Rose Depp. Eller kanskje en sommerflørt 24-åringen hygger seg i alle fall i Cabo San Lucas i Mexico med den meksikanske skuespilleren Eiza Gonzalez. 30-åringen fra Mexico City slo gjennom internasjonalt via Netflix-serien From Dusk till Dawn: The Series i 2014, hvor hun spiller den samme karakteren som Salma Hayek i filmen med samme navn. Fans oppdaget Timothee og Eiza ved bassengkanten i Mexico: Timothée Chalamet og Eiza González Etter tre sesonger som Santanico Pandemonium alias Kisa i From Dusk till Dawn, ha

Storbritannia skroter tometersregelen

Fra 4. juli kan briter oppholde seg 1 meter fra hverandre, samt gå på pub, restaurant og kino, og også til frisøren, bekrefter statsminister Boris Johnson.

Bare noen dager til Markus Henriksen kan ta av «Hull lenkene»

Det må være utrolig deilig for den norske midtbanespilleren Markus Henriksen nå er ferdig i Hull. – Etter å ha blitt skjøvet ut i kulden på grunn av en overgang som gikk i vasken valgte manager Grant McCann aller nådigst å låne han ut til Bristol City. Låneavtalen med Bristol City er over og med bare noen dager igjen av kontrakten med Hull er Markus Henriksen klar for å motta tilbud fra andre klubber.

Henriksen ferdig i Bristol City

Midtbanemannen Markus Henriksens låneavtale med Bristol City avsluttes. Nordmannen vurderer tilbud fra andre klubber. Det opplyser Bristol City på sitt nettsted. Henriksen har vært på lån hos den engelske nivå to-klubben siden 31. januar, men blir altså ikke med laget i sesonginnspurten. – Markus har vist sin klasse ved å gjøre seg tilgjengelig fram til 30. juni når låneoppholdet hans går ut. Han har andre tilbud på bordet, og vi har gitt ham tillatelse til å gå nå. Han drar med vår velsignelse, sier hovedtrener Lee Johnson til Bristol Citys nettsted.
Les mer om:

Marcus Rashford tvinger Boris Johnson til retrett

En 22 år gammel fotballspiller på Manchester United tvinger den hardt prøvede Boris Johnson til helomvending.

– Viktigere enn alle fotballkamper

Tirsdag gjorde Storbritannias statsminister Boris Johnson helomvending og videreførte ordningen som gir barn tilgang til gratis skolemåltider – etter samtaler med Marcus Rashford. – Det Marcus har gjort, er utrolig, sier United-manager Ole Gunnar Solskjær. – Han forandret livet til så mange barn denne sommeren, og det er viktigere enn alle fotballkamper han kommer til å spille, sier United-sjefen.

Solskjær har pekt ut den neste kapteinen hos United

Marcus Rashford har vist at en stor fotballspiller har andre interesser en bilparken sin. 22-åringen gikk nylig ut og kritiserte myndighetenes kutt i velferdsordningene og fikk Boris til å ikke se annen utvei enn å gi etter. For Manchester United er det Rashford´er som skaper omdømmet, mer enn JLINGZ´er. United-spillere skal være rollemodeller på og utenfor banen. Ole Gunnar Solskjær vet utmerket godt hva han har i spilleren og mennesket Marcus Rashford. – Det er en ære å ha Marcus her. Det han har gjort under nedstengingen har vært utrolig. Han kan hjelpe så mange barn.

Boris Johnson uskadd etter trafikkuhell

Storbritannias statsminister Boris Johnsons havnet i en liten kollisjon da en demonstrant løp foran bilen hans på vei bort fra Parlamentet i London.

Boris Johnson i bilulykke

Boris Johson var onsdag ettermiddag involvert i en bilulykke da bilen hans ble påkjørt bakfra.
Les mer om:

Boris Johnson involvert i i bilkrasj

Storbritannias statsminister var onsdag involvert i en bilkrasj utenfor parlamentet.
Les mer om:

Statsministeren med helomvending etter Rashfords bønn

Statsminister Boris Johnson ga tirsdag etter for Manchester United-stjernen Marcus Rashfords krav om å videreføre ordningen med gratis mat for fattige barn.

Johnson med helomvending

Storbritannias statsminister Boris Johnson snur i spørsmålet om gratis mat til fattige familier. Mye tyder på at det er takket være Manchester United-spiller Marcus Rashford.

Johnson i brexitmøte med EU-topper

Storbritannias statsminister Boris Johnson har mandag møte med de tre EU-presidentene for å gjøre opp status og muligens få fortgang i forhandlingene.
Les mer om:

Boris Johnson reagerer kraftig på høyre-aktivister

Lørdag var det flere store demonstrasjoner mot rasisme i Europa. I London havnet politiet og høyre-aktivister i flere sammenstøt. Det reagerer Boris Johnson på.

Høyreaktivister demonstrerte i London - kastet gjenstander mot politiet

Hundrevis av ytre-høyreaktivister samlet seg til demonstrasjon i London lørdag og har havnet i flere spredte sammenstøt med politiet. Statsminister Boris Johnson reagerer sterkt.

Dokumentar om Magic Johnson på lerret i 2021 etter Jordan-suksess

Basketballdokumentaren om Michael Jordan ble en gigantisk suksess for Netflix og ESPN. I 2021 kommer dokumentaren om LA Lakers-legenden Earvin «Magic» Johnson.
Les mer om:

Johnson: Skammelig at Churchill-statuen er i fare

Statsminister Boris Johnson reagerer og melder at det er absurd og skammelig at statuen av Winston Churchill i London står i fare for å bli angrepet av demonstranter.

Boris Johnson forsvarer coronainnsatsen

Storbritannia har flest coronadødsfall i Europa, men statsminister Boris Johnsons avviser all kritikk og mener myndighetenes innsats har vært imponerende.

Deler ut 131.000 kroner: – Koronakrisen traff veldig brått

Ti bedrifter får pengestøtte. Daglig leder hos kjolebutikken Anna Johnson er en av dem som er glade for å ha fått økonomisk bidrag.
Les mer om:

Flere sammenstøt mellom London-politi og demonstranter søndag

Politiet dro batonger mot demonstranter som forsøkte å ta seg inn i Downing Street søndag. – Demonstrasjonene blir undergravd av kjeltringatferd, sier Boris Johnson.
Les mer om: