Nyheter om Høye


Ikke sett bort snøskuffa ennå - ventes perioder med snø og snøbyger(pluss)

Skal en tro Yr.no ventes det å komme fra 0,7 millimeter til 12,3 nedbør fra klokken 06.00 til 12.00 onsdag. Ifølge vakthavende meteorolog er det ikke sannsynlig med de høye verdiene.
Les mer om:

Ole Kristian Selnæs er fristilt

Da Ole Kristian Selnæs gjennomførte en trøblete overgang fra Saint-Étienne til den kinesiske klubben Shenzhen virket det hele veldig bra. – En tredobling av lønna og spill for en klubb med ambisjoner. Nå har Shenzhen rykket ned og det kan gå lenge til de for lov til å spille igjen, koronaviruset har sørget for utsettelse på ubestemt tid.

Skiller seg ut med høye mobbetall(pluss)

Nesten hver 8. elev i 10. trinn i Levanger opplever at de har blitt mobbet på skolen.
Les mer om:

Tobias (22) overtar driften av EVO Fitness i Fredrikstad – Vil skape et treningssenter hvor folk trives og har det bra

Han er 22 år og har høye ambisjoner. 1. mars overtar Tobias Therani driften av EVO Fitness i Fredrikstad
Les mer om:

Gigi Hadid beskytter Zayn Malik, svarer Jake Paul: – Du er irrelevant og stygg

Influencer vs. popstjerne. Det var ikke bare hissig stemning i bokseringen i Las Vegas søndag morgen norsk tid da Tyson Fury slo knockout på Deontay Wilder. Jake Paul forteller at han holdt på å slå Zayn Malik. – Jeg måtte nesten klappe til Zayn fra [One] Direction fordi han er en liten kar og har en dårlig holdning, twitrer YouTube-stjernen. – Han mer eller mindre ba meg om å fuck off uten grunn mens jeg var hyggelig mot ham. Zayn jeg vet at du leser dette.

Domino's kan ha tapt 300 millioner

Den norske satsingen til Domino's kostet eierne 150 millioner kroner over to år. Revisor kritiserer selskapet og mener at tapene var dobbelt så høye.
Les mer om:

Sædcellen i Stange fortsetter å skape strid

Opprinnelig skulle statuen stå ved Uthuskrysset, men Statens vegvesen mener det blir vanskelig. Dermed har den 11,5 meter høye skulpturen enda ikke fått et hjem.

Flo og mediasfære

Den høye vannstanden i Tønsberg i morges skapte store problemer for mange. Bygninger og andre faststående objekter var det lite å gjøre noe med, men flyttbare biler kan også få vannskader.
Les mer om:

Etter kommunens trafikkmålinger: – Dette går jo på trafikksikkerheten løs

Beboerne på Hauge i Rolvsøy er mildt sagt bekymret over trafikkøkningen i boligområdet sitt – og den høye farten enkelte bilister holder. Nå mener de at kommunen bør sette inn tiltak.
Les mer om:

Målte skyhøyt forurensningsnivå – her er forklaringen

Registrerte svært høye verdier av svevestøv i Lørenskog.
Les mer om:

Lillestrøm-selskap i kraftig vekst: Ansatte 20 nye i fjor

Omsatte for 100 millioner kroner i fjor, og har høye ambisjoner for året som kommer.
Les mer om:

Bekreftet: Emre Can er ferdig i Juventus

Han forlot Liverpool før moroa begynte. Gresset var overhode ikke grønnere på Juventus-siden. Ute av Champions League-troppen og marginalt med spilletid sendte fortsatt unge Can tilbake til Tyskland. Tre kamper senere er det hele avgjort.

Color Line innstiller flere seilinger søndag

Kraftig vind og høye bølger rammer Color Line og over 1000 passasjerer søndag.
Les mer om:

Ødegaard-kamp utsatt av søppelbrann

Real Sociedad skulle egentlig møte Eibar til kamp i spansk La Liga søndag, men kampen er utsatt etter at et søppeldeponi i Zaldibar, omtrent ti kilometer unna, har tatt fyr. Det fører til høye mengder av det giftige stoffet dioksin i luften.
Les mer om:

Illevarslende uføre-tall

Til tross for mange år med stor oppmerksomhet og mange tiltak, er hver tiende person i Norge uføretrygdet. At tallene fremdeles er høye, må ikke føre til resignasjon, men til enda sterkere innsats for å få dem ned.
Les mer om:

Høye boligpriser - hva gjør vi?

Bolig er et helt sentralt element i livene våre. Familieliv, arbeid, utdannelse, det sosiale livet. Alt tar utgangspunkt i at vi har en funksjonell bolig. Hvorfor tillater vi at prisene på boliger stiger så mye at unge ikke kommer inn på markedet? Det er lokalpolitikerne som er de viktigste aktørene i boligpolitikken for å fremskaffe tomter som kan bebygges.

Sier nei til gedigen sædcelle på pendlerparkering

Det er all grunn til å tro at mange vil stoppe for å ta bilder av den 11 meter høye sædcella og det er ikke plassen egnet til, mener Statens vegvesen.

Lars Bohinen tester midtbanespiller Jordon Mutch

Det er tydelig Aalesund ikke har tenkt at deres retur til Eliteserien skal bli av det korte slaget. Hovedtrener Lars Bohinen ønsker å ta med seg farten fra sist sesongs OBOS-Liga mesterskap sammen med forsterkninger inn i årets sesong. Denne uken har de Jordon Mutch på prøvespill. 28-åringen kan skilte med over 100 kamper for klubber som Birmingham, Cardiff og Crystal Palace.

Manchester City vil ha erstatning etter utestengelse-lekkasje

Den engelske storklubben er i strid med UEFAs høye herrer, ifølge britisk avis.
Les mer om:

Vår arkiverte historie

Vestfold og Telemark er slått sammen, og vi er alle innbyggere i et nytt og innholdsrikt fylke. Vårt nye fylke har det meste- med sandstrender og høye fjell, byer og bygder, varme somre og barske vintre. Og med et svært mangfoldig kulturliv og en unik kulturarv.
Les mer om:

Blir ingen nedjustering av høye hus i Gotaasaleen: – Vi vil heller kompensere med et enda bedre uteområde

Flertallet i formannskapet ønsket før jul å nedjustere utbyggingsplanene i Gotaasaleen etter flere innsigelser fra både naboer og faglige instanser. Under kveldens kommunestyremøte ble innsigelsene likevel ikke tatt til følge.
Les mer om:

Se bildene av den høye vannstanden

I 40 år begår bygdas populære idrettstrener overgrep mot en rekke unge gutter. Ingen tør si i fra.
Les mer om:

Med kultur skal fylket bygges!

Vestfold og Telemark er slått sammen, og vi er alle innbyggere i et nytt og innholdsrikt fylke. Vårt nye fylke et slags Norge i miniatyr, med sandstrender og høye fjell, byer og bygder, varme somre og barske vintre. Og med et svært mangfoldig kulturliv og en unik kulturarv.
Les mer om:

Nå er det verste over – men til helgen blir det skikkelig ruskevær igjen

Både været og den høye vannstanden har roet seg betraktelig tirsdag morgen, og de neste dagene er det ventet langt bedre vær på hele Østlandet. Men allerede til helgen igjen får vi en ny runde med skikkelig ruskevær.
Les mer om: