Nyheter om Høye


— Regatta blir det. I en eller annen form

Leder i Flosta Motorbåtforening, Høye Høyesen, håper og tror at ting har normalisert seg til juli, og at både Flostaregattaen og Padda-festen kan gjennomføres som tidligere år.
Les mer om:

Dette treet blåste over ende og ødela deler av eiendommen til Lidia – 0,4 sekundmeter med vind gjør at hun nektes erstatning

To takstmenn konkluderte med at vinden tok knekken på det 20 meter høye furutreet på tomta til Lidia Majewska. Vindstyrken var imidlertid ikke kraftig nok til at forsikringsselskapet vil dekke skadene.
Les mer om:

Dette treet blåste over ende og ødela deler av eiendommen til Lidia – 0,4 sekundmeter med vind gjør at hun nektes erstatning

To takstmenn konkluderte med at vinden tok knekken på det 20 meter høye furutreet på tomta til Lidia Majewska. Vindstyrken var imidlertid ikke kraftig nok til at forsikringsselskapet vil dekke skadene.
Les mer om:

Høye smittetall i Bergen – varsler endringer etter helgen

Byrådet i Bergen vurderer tiltak som rammer barn og unge, på grunn av stigende smitte blant ungdom i kommunen. De varsler endringer etter helgen.
Les mer om:

Dette studiet gir nesten garantert jobb og høy lønn

Natt til fredag går fristen ut for å søke høyere utdanning og eksperter forventer høye søkertall. Lisa Flage valgte en lite kjent utdanning som gir både gir høy lønn og nesten garantert jobb.
Les mer om:

De største Europeiske fotball-ligaene

Selv om det finnes nærmere 40 ligaer i Europa, er det «the big five» de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på de fem mest populære ligaene i Europa. Premier League Med fans fra hele verden er det lite overraskende at Britiske Premier League er den fremste fotball-ligaen i Europa.

Rundt 70 drept i kamper i Jemen

Det har vært enda en dag med høye dødstall i kampene som raser i Maarib-provinsen i Jemen. 70 stridende meldes drept.
Les mer om:

Minister langer ut mot norske mobil­priser: – Uakseptabelt høye

Ingen løsning i lønnsoppgjøret ennå – ansatte skal møte på jobb som planlagt
Les mer om:

– Uakseptabelt høye

Distrikts- og digitaliseringsministeren har fått to ferske rapporter om mobil- og bredbåndsprisene, og hun er ikke…
Les mer om:

Høyre gir høye avgifter

Les mer om:

The Mirror: United har bestemt seg om Lingard

Mot Wolverhampton kom løpet og scoringen til Jesse Lingard som vil bli husket når sesongen oppsummeres. David Moyes kommer til å gjøre alt for å beholde leiesoldaten fra United, men den totale forvandlingen til 28-åringen fra benken til United kommer til å koste. Lingard har med sin «altfor» høye produktivitet foran mål, gjort West Hams forhandlinger med United tøffe. Moyes og gjengen er forbi punktet der de kan dra på det rundt forhandlingsbordet, og si: «Tja, ja… er ikke helt sikker på om Lingard er rett for oss.» Lingard spiller som han har Hammers-logoen tatovert på brøstet.

Rødt tar kampfly-kjøpet til Stortinget

Rødt’s stortingsrepresentant Bjørnar Moxnes mener at kostnadene for Norges 52 nye F-35 kampfly blir så høye at de kan påvirke forsvarsevnen, og ønsker Riksrevisjonens kritiske blikk på anskaffelsen.
Les mer om:

Anja (47) gikk seks mil langs fylkesveien: – Den tredje mila var tøff og den siste mila gikk kun på vilje(pluss)

Når man setter seg mål som kan synes i overkant høye, smaker måloppnåelsen ekstra godt.
Les mer om:

Rapport om atomubåter: Ulykke kan gi høye radioaktive utslipp og evakuering i Tromsø(pluss)

Et utslipp fra atomubåter ved Tønsnes havn kan gi «høye konsentrasjoner» av radioaktivitet i Tromsø sentrum, føre til evakuering av befolkningen og i verste fall flytting av byen, viser ny rapport.
Les mer om:

Plaget av måker? Dette er hva du kan gjøre for å bli kvitt problemet: – Måkene kommer alltid tilbake dit de er klekket

Høye skrik, etsende ekskrementer og aggressiv oppførsel er bare noen eksempler på hvordan måker kan forringe bokvaliteten. På Lambertseter blir naboene så ofte plaget at de til tider ikke kan gå ut på balkongen. Her er ekspertenes råd.
Les mer om:

Dette skjer nå: - For risikabelt

Det forlatte lasteskipet «Eemslift Hendrika» driver fortsatt i kraftig vind og opp mot 18 meter høye bølger. Slik arbeider mannskapet om bord på kystvaktskipet KV «Sortland» nå.
Les mer om:

Rapport om atomubåter: Ulykke kan gi høye radioaktive utslipp og evakuering(pluss)

Et utslipp fra atomubåter ved Tønsnes havn i Tromsø kan gi «høye konsentrasjoner» av radioaktivitet i byens sentrum, føre til evakuering av befolkningen og i verste fall flytting av byen, viser ny rapport.
Les mer om:

Tre uker med høye smittetall: – Ser dårligere effekt av tiltakene enn vi forventet og håpet på

Selv med svært strenge koronaregler i Fredrikstad går ikke smittetallet ned. Kommuneoverlegen hadde forventet bedre effekt.
Les mer om:

Hellas gjenåpner tross høye coronatall

Til tross for høye smittetall velger Hellas å gjenåpne samfunnet. Landet håper å få fart på økonomien ved å la folket komme ut nå som været stadig blir varmere.
Les mer om:

Snøfokk, lyn og torden, 8-10 meter høye bølger, snøskreddfare og sterk vind: - Innevær, sier meteorologen(pluss)

Tidlig søndag ettermiddag meldte Fosennamsos sjø om innstillinger for hurtigbåtene mellom Kristiansund og Fosen. Det går blant annet tog for båt søndag ettermiddag. Meteorologene varsler ordentlig mye vær utover kvelden og de neste dagene.

Snø, hagl, torden, høye bølger og temperaturfall(pluss)

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snø for hele Vestlandet og Trøndelag.

Kaster småbarn over grensemuren og overlater dem til seg selv

I nattemørket slippes de tre og fem år gamle jentene fra Ecuador ned fra den høye grensemuren som skiller USA og Mexico. Så løper menneskesmuglerne av gårde, og de to små søstrene er overlatt til seg selv i ørkenen.
Les mer om:

Forskere: D-vitamin kan hjelpe mot corona

D-vitamin beskytter mot luftveisinfeksjoner, og kan også hjelpe mot covid-19, konstaterer forskere som har sammenlignet flere studier på området. Samtidig advarer andre forskere mot for høye doser D-vitamin.
Les mer om:

Stovner ser lys bak neste smittetopp: Kampen mot den tredje bølgen

I forbindelse med det høye smittetrykket i Bydel Stovner har det vært mye oppmerksomhet, blant annet rundt hvorfor situasjonen er som den er, hva gjør man og klarer man å drive smittesporing godt nok?
Les mer om:

Haalands sinna-agent driter i Manchester United

De som tror konflikten mellom Mino Raiola og Manchester United er av nyere dato, må tro igjen. Den går helt tilbake til Sir Alex sine dager.