Nyheter om Høye


Seks oljeleverandører om hvordan det går

Oljeleverandørene på oljemessen OTD melder om langt bedre tider, men fortsatt er det vanskelig å få høye nok overskudd. Det største problemet er imidlertid å få tak i folk.
Les mer om:

– Det største problemet er å få tak i folk

Oljeleverandørene på oljemessen OTD melder om langt bedre tider, men fortsatt er det vanskelig å få høye nok overskudd. Sysla har spurt seks oljeleverandører på OTD om hvordan det går nå.
Les mer om:

Ingrid Bolsø Berdal klar som Sonja Wigert – spion på høye hæler

Ingrid Bolsø Berdal gikk rett fra «Westworld»-universet til å spille hovedrollen i «Spionen» – og det gjorde hun på en måte som fikk historiker og Sonja Wigert-biograf Iselin Theien til å gråte.
Les mer om:

Heidi syns utvalget i norske butikker er for dårlig - nå tar hun saken i egne hender

Hun mener utvalget er for dårlig og prisene for høye i andre butikker.
Les mer om:

Barn og unge leker i stengte gruvebygg: - Dette er en livsfarlig lekeplass

(SULITJELMA) For et par dager siden var det folk og gikk oppe på balkongen på utsiden av de høye og avstengte siloene.
Les mer om:

Tvinges til å kutte ferjer(pluss)

Det nye flertallsstyret i Møre og Romsdal setter seg høye mål for å gjøre fylket mer klima- og miljøvennlig. Men de forbereder samtidig sparetiltak. – Det blir nok mer blodig enn vi ser for oss med kutt i ferjetilbudet, sier Kristin Sørheim (Sp).

Fylkestinget: – Altfor høye Ryfast-takster

De foreslåtte takstene for Ryfast er for høye og gir uforholdsmessig høye merkostnader og vil være skadelige for en felles regional utvikling mellom Ryfylke og Stavanger-regionen, vedtok fylkestinget i en høringsuttalelse til Statens vegvesen.
Les mer om:

Første titt på Iron Man som Dr. Dolittle

Dyrebart gjensyn med gammel favoritt. Dr. John Dolittle – eller Doktor Dyregod på ekstra søt norsk – ble skapt av forfatter Hugh Lofting på 1920-tallet. Tittelen på den første av Loftings mange bøker om karakteren, er fengende nok The Story of Doctor Dolittle: Being the History of His Peculiar Life at Home and Astonishing Adventures in Foreign Parts Never Before Printed. Utropstegn. Den kommende adapsjonen med Robert Downey Jr. som frontfigur baserer seg på bok nummer to i rekken; The Voyage of Doctor Dolittle. De fleste forbinder nok rollen med Eddie Murphy – han spilte Dr.

Teknologien som leverer det norske arbeidstakere verdsetter høyest

KOMMENTAR: Ifølge en undersøkelse er det én ting norske arbeidstakere verdsetter ekstra høyt: fleksible arbeidsmiljøer. Fleksibilitet har vært en utfordring i alle stillinger som stiller høye krav til maskinkapasitet og sikkerhet. 
Les mer om:

Rekord-tyfon treffer Tokyo

Venter 13 meter høye bølger og vindkast på over 200 km/t.
Les mer om:

Goal: Ole Gunnar Solskjær ønsker å hente Mathias Normann

Mathias Normann er en meget god midtbanespiller noe Ole Gunnar Solskjær fikk erfare da han som hovedtrener for Molde møtte Bodø/Glimt, han rakk så vidt å hente han til et låneopphold fra Brighton før de begge dro videre.  Mathias Normann har virkelig funnet formen og har løftet seg etter det ekstremt korte oppholdet i Brighton hvor han egentlig ikke fikk sjansen til å vise noe.

Høye forventninger - tror på dobbelt så høy prisvekst i Fredrikstad

I en spørreundersøkelse utført av Prognosesenteret på vegne av Eiendomsmegler 1, viser det seg at innbyggerne i Fredrikstad og Sarpsborg ser få skyer på himmelen når det kommer til boligmarkedet.

Bo smått, lev stort

DEBATT: Når aktiviteter som tradisjonelt sett har foregått innenfor husets fire vegger trenger seg ut, stiller dette høye krav til fellesrommene våre. Byens grønnstruktur må gjøres hellig. Den bør utvides og foredles.
Les mer om:

Vi har vært stolte av å ha små lønnsforskjeller

Dyktige ledere er svært viktige, også i offentlig sektor. Mange mener at høye lønninger og andre ekstrautgifter med ledere kan forsvares dersom enheten drives på en bedre måte.
Les mer om:

Fant herpet scooter - har varslet politiet

Langt inne på en sti i Skottevik hyttefelt ved Eikeland fant Høye Høyesen i helgen en scooter som var temmelig herpet.
Les mer om:

NHO er imponert over jobbveksten. Det er ikke LO.

Enda en gang vil finansminister Siv Jensen legge frem et statsbudsjett med gode tall for norsk økonomi. De høye oljeinvesteringene er her igjen og drar økonomien oppover.

Reddet viktig LSK-poeng: – Han er nok ikke langt unna noen minutter på Åråsen snart

(Lillestrøm 2 - Harstad 1-1) Alexander Sannes har våknet igjen foran mål denne høsten. Råd og krav fra de "høye herrer" har kommet godt med for 17-åringen.

Må løse melkesyreproblem til Tokyo-OL

DOHA (VG) Filip Ingebrigtsen (26) kan ha blitt mer kontant stiv i muskulaturen i semifinalespurten på 1500-meteren enn vanlig på grunn av den høye varmen og luftfuktigheten i Doha – som høyst sannsynlig vil være like ekstrem i Tokyo-OL neste år.
Les mer om:

Hvorfor snakker han dansk?

«Astrup – Flammen over Jølster» har ellers høye ambisjoner og nydelige bilder.
Les mer om:

Philip (21) fra Forus arbeider i toppen av 96 meter høye vindturbiner

Sammen med Irma (20) er han den første fornybarlærlingen i Equinor.
Les mer om:

Raser mot «monstermaster» rett gjennom nabolag

Befolkningen i Oslo vokser, og det fører til større etterspørsel etter strøm. Nå har Statnett foreslått å sette opp nesten 40 meter høye høyspentmaster i tett bebygde strøk.
Les mer om:

Høyhus ved St.Olav fikk skryt i fylket

Fylkesutvalget valgte å styre unna den hardeste kritikken fra både fylkesrådmann og riksantikvar da det 17 etasjer høye nybygget i Knud Holms gate ble behandlet tirsdag.
Les mer om:

Azorene ruster seg mot orkan

Azorene ruster seg mot orkanen Lorenzo, som vil slå inn over den portugisiske øygruppa med opptil 22 meter høye bølger.
Les mer om:

Azorene ruster seg mot orkan

Azorene ruster seg mot orkanen Lorenzo, som vil slå inn over den portugisiske øygruppa med opptil 22 meter høye bølger.
Les mer om:

NHO: Tromsværinger tjente 58 mill. på Airbnb-utleie i sommer

- Dette er historisk høye tall, sier NHO-topp.
Les mer om: