Nyheter om Høye


Konkurranseloven 10 år på Svalbard

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Næringslivet på Svalbard er i rask utvikling. Mulighetene er store, men det er også dyrt for bedrifter og folk å etablere seg. I denne situasjonen er god konkurranse viktig, og da er bevissthet om konkurransereglene avgjørende.Konkurransetilsynet arrangerte derfor et seminar i Longyearbyen i april. Det var også en anledning til å markere at konkurranseloven nå har vært gjeldende i 10 år på Svalbard.

Gresk NBA-kjempe rørt til tårer av prestisjetung pris

De siste elleve årene hadde en amerikaner vunnet den gjeve MVP-tittelen i basketballigaen NBA. Den rekken stoppes av 2,11 meter høye Giannis Antetokounmpo.
Les mer om:

Sliter med høye mobbetall: Elever forteller om baksnakking og utestengelse

Ved Vegårshei skule setter de nå inn ulike tiltak for å få bukt med mobbingen. Landsgjennomsnittet ligger på 6,1 prosent, mens på Vegårshei er det 10,5 prosent som opplever mobbing.
Les mer om:

Ansatt jobbet 607 timer overtid – nå varsler kontrollutvalget full granskning av millionoverskridelsene

En kommuneansatt jobbet 607 timer overtid i 2018. Ingen i kommunen stoppet den høye overtidsbruken eller reagerte på millionoverskridelsene før året var omme. – Alvorlig svikt, sier kontrollutvalgets leder, Rolleiv Lind (H) og varsler granskning.
Les mer om:

Tammy Abraham: Chelsea-spilleren som gleder seg til karantenen

Mens de høye herrer og kvinner hos Chelsea klør seg i hodet for hvordan de skal komme seg gjennom sommeren uten å kunne hamstre forsterkninger, byr London-klubbens situasjon på muligheter for enkelte. Tammy Abraham er en av disse. 21-åringen har jobbet seg opp gjennom Chelseas akademi, og tok det siste steget opp til de voksnes rekker i 2016. Det har blitt to kamper i blått på spissen siden da, som har brukt mesteparten av tiden på utleie og jakten på spilletid.

Danske Bank-sjefen sparket

Danske Bank-direktør Jesper Nielsen har fått sparken. Oppsigelsen skjer på bakgrunn av saken rundt bankens Flexinvest Fri-produkt, der kunder har betalt for høye avtalegebyrer.
Les mer om:

Barcelona vil hente tilbake pengene de betalte Liverpool

Det kan godt tenkes det er en umulig oppgave de høye herrer i Barcelona har satt seg fore når Philippe Coutinho skal selges. – Nå sitter de og følger med på Brasil i Copa America og for hver kamp som de vinner og hvor Philippe Coutinho imponerer er de litt nærmere å få tilbake gigantsummen de betalte Liverpool i fjor vinter.  Les: Brasil trenger ikke Neymar så lenge de har Philippe Coutinho i storform Philippe Coutinho har vært anonym i Barcelona og milevis unna «normal» form.

Midtsommerkveld under varmende sol

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sol, snødekte fjell og sommer på sitt beste. Hva mer kan man be om når man skal feire midtsommer i det høye Arktis? Hele helgen har sola skint fra en nesten helt blå himmel, og folket har visst å utnytte det gode været.Lørdag kveld feiret mange midtsommer på grillplassen ved seilforeningen.

Rådes eldste runder 105 år

- Jeg har det bra her og får all den hjelper jeg trenger, sier Astri Kristine Lerud takknemlig, der hun sitter i sitt koselige rom på Råde Bo- og servicesenter. Søndag 23. juni runder hun den høye alder av 105 år.
Les mer om:

- Nå skal vi bygge det første leilighetsbygget i Kilsund. Det er veldig kult!

Høye Høyesen og de andre eierne kan nå sette i gang med detaljplanlegging på Holmen i KIlsund. Torsdag kveld godkjente et enstemmig bystyre I Arendal reguleringsplanen.
Les mer om:

Derfor er spenningene så høye

Ikke siden 1979 har forholdet mellom USA og Iran vært godt. Nå er konflikten på et bristepunkt.
Les mer om:

Fernando Torres legger opp

Etter 18 år som profesjonell fotballspiller, med høye topper og dype daler, legger Fernando Torres skoene på hyllen.

Sp vil redusere elavgiften med 1,3 milliarder

Trygve Slagsvold Vedum mener Siv Jensen utnytter vinterens høye strømpriser og ønsker dobbelt så stort kutt i elavgiften. Fullstendig uten troverdighet, svarer finansministeren.

Eilif fikk Drømmestipendet 2019: - Dette betyr veldig mye

Det var stående applaus og høye hattespark da Eilif Hellum Noraker (19) mottok Drømmestipendet torsdag.
Les mer om:

Styret har vedtatt å legge ned Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Mot tre stemmer, vedtok styret i Helse Sør-Øst torsdag 20. juni bygging av det nye regionssykehuset på Gaustad, og lokalsykehuset på Aker. Det skriver Dagens Medisin. Det var de ansatterepresentantene som stemte imot, mens representantene for ledelsen stemte for, skriver Aftenposten.Plasseringen av Oslos nye sykehus har skapt stor splid.

Oslo-klubber har måttet stenge fotballbaner på grunn av for høye kostnader. Nå vil byrådet ta regningen.

Byrådet i Oslo har listet opp ni tiltak de ønsker å gjennomføre for å minske barrierene for deltagelse i idretten.
Les mer om:

Oslo-klubber har måttet stenge fotballbaner på grunn av for høye kostnader. Nå vil byrådet ta regningen.

Byrådet i Oslo har listet opp ni tiltak de ønsker å gjennomføre for å minske barrierene for deltagelse i idretten.
Les mer om:

Askøyværing tatt ut til Tour de France for første gang

Det har etter meget god sykling denne sesongen blitt mer og mer sannsynlig at Odd Christian Eiking skulle få plass i Tour de France. – Det har vært spesielt bra når vi har nærmet oss sommeren.  For noen timer siden kom belønningen!

Dale krever opprydning i pengebruken til bompengeselskapene

Bompengeselskapene har brukt store summer på høye lønninger, alkohol og konsulentbruk. Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) kaller det uakseptabelt.
Les mer om:

Dale krever opprydning i pengebruken til bompengeselskapene

Bompengeselskapene har brukt store summer på høye lønninger, alkohol og konsulentbruk. Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) kaller det uakseptabelt.
Les mer om:

Disse tallene mener Frp bør få bilistene til å smile – snudd på hodet siden de rødgrønne

Bilistene betalte 10 milliarder mer i avgifter enn staten brukte på vei da Marit Arnstad (Sp) styrte samferdelspolitikken. Nå er tallene snudd på hodet. – Dette er ikke uken for Frp å være høye og mørke, kontrer Senterpartiet.
Les mer om:

Rekordsommerens bakside: – I takt med økt is-produksjon ble situasjonen ganske krevende

Rekordsommer og rekordproduksjon førte til høye utslipp hos Diplom-Is i 2018. Nå er tiltak gjort.
Les mer om:

To skjebnekamper i neste serierunde

Tidligere i dag møttes de to bunnlagene Stabæk og Tromsø på Nadderud stadion. Stabæk har fått tilbake Jan Jönsson som hovedtrener etter at Henning Berg valgte å bli trener for et sydenlag. Tromsø på sin side holder på sin finske trener Simo Valakari til tross for en midt sagt elendig start på sesongen, bare 7 poeng på 11.kamper, samme poengsum som Stabæk, men de har bare før idag spilt 9.kamper.  Tromsø har egentlig gjort en rekke bra kamper spillemessig, men blitt hardt straffet.

Enorm forvandling: - Et signal til resten av verden

Høye TV-tall, fulle tribuner, stor interesse. Hege Riise kjenner knapt igjen idretten hun har gått i bresjen for. - En drøm, beskriver landslagsstjernene om kvinnefotballen i dag.
Les mer om:

For et år siden knakk han ankelen, nå er Benjamin(15) klar til å utfordre Europas beste brytere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg håper på en god plassering i EM og det hadde vært kult med medalje, men vi får se. Jeg skal gjøre mitt beste, sier Benjamin Hansen før avreise hjemme i Hauan.Pappas hjemmelagde kanelboller får stå i fred, nå handler det om å gå ned noen kilo for å klareres for bryting i 60-kilosklassen for gutter 16 år.Harde forberedelser - Jeg har trent hardt i noen uker, også har jeg roet ned denne uka for å toppe formen litt.