Nyheter om Høye


Tap på 1,5 milliarder

I årets første kvartal går flyselskapet Norwegian med nesten 1,5 milliarder i tap. Årsaken er ifølge selskapet høye drivstoffkostnader, sen påske, tøff konkurranse og sterk krone.
Les mer om:

Operert Skjerahaug vil til Tokyo

En skadet skulder har satt bremser på treningen til OL-turner Stian Skjerahaug. Han er likevel optimistisk. Han har likevel satt seg høye mål.
Les mer om:

Overskuddet ble firedoblet

Kristiansand havn har aldri hatt så høye inntekter som i fjor. Mye av pengene går til å flytte havnevirksomhet fra sentrum til Kongsgårdbukta.
Les mer om:

Mette-Marit åpnet Barnefilmfestivalen

HKH Kronprinsesse Mette-Marit er Barnefilmfestivalens høye beskytter. Tirsdag morgen åpnet hun den 20. festivalen på Fønix kino.
Les mer om:

Planlegger å sprenge 50 miner funnet i Oslofjorden

– Publikum kan merke rystelser og høye drønn, opplyser Forsvaret.
Les mer om:

«Hobbit-art» ikke våre slektninger likevel

Levningene av den 1,1 meter høye «hobbit-arten» som ble funnet i Indonesia i 2003, har mest sannsynlig ikke utviklet seg fra det moderne mennesket.
Les mer om:

Deila tar på seg all skyld: - Det er min feil. Jeg har stresset omgivelsene

Ronny Deila innser at han har stilt for høye krav, jobbet for mye og stresset spillergruppa. Vålerenga-treneren tar på seg skylden for den svake sesongstarten.
Les mer om:

Høye mobbetall på universitet og høgskoler

Studenter blir mobbet av både medelever og lærere. Det kommer fram i et forskningsprosjekt der over 3000 studenter har blitt spurt om mobbing i høyere utdanning.
Les mer om:

De beste bilkjøpene

Den som liker kraftig motor, men ikke er så glad i høye avgifter, bør skynde seg til bilbutikken.
Les mer om:

Må ha «nytt» Maridalsvann innen 2028

Og Oslo kommune må lage en forpliktende plan for et alternativt Maridalsvann innen 1. august i år. Ellers venter høye bøter.
Les mer om:

Flere båter totalskadd etter brann på Høysand

Det var stor røykutvikling og høye flammer da flere båter stod i brann på Høysand i Sarpsborg tidlig tirsdag morgen.
Les mer om:

Disse bildene av serieåpningen i Tromsø går «verden rundt»

Flere meter høye snøkanter rundt banen vekker oppsikt.
Les mer om:

9 mistet førerkortet i ny fartskontroll - rogalendinger kjører verst i vest

20 personer har mistet førerkortet i løpet av to fartskontroller på E 39 så langt denne påsken. - Sør-Rogaland skiller seg ut med mange og høye fartsovertredelser, sier UP-sjef.
Les mer om:

Selvmåls-bonanza i Eliteserien

Lars-Christopher Vilsvik (28) scoret Eliteseriens sjette selvmål på to serierunder. Det kan gå mot høye selvmålstall i 2017.
Les mer om:

Sp refser bompenge-bonanza

Senterpartiet mener mange har grunn til å føle seg snytt på grunn av den høye andelen bompenger regjeringen legger opp til å kreve inn.
Les mer om:

Zlatan kan komme til å forlate Old Trafford

Zlatan Ibrahimovic kan komme til å forlate Old Trafford i sommer. Den svenske spissen gir klar beskjed om at Manchester United må vise at de har like høye ambisjoner som ham om han skal bli værende i klubben neste sesong, skriver The Telegraph. Ibrahimovic skal ha tilbud fra både LA Galaxy og italienske Napoli, melder avisen.

Hurtigruten skuffet etter havne-dom

Hålogaland lagmannsrett omgjør dommen i Salten tingrett, hvor Bodø havn ble dømt for å ha krevd ulovlig høye priser av Hurtigruten.

Dystopier og lek

Skraps «Antropocen» er et modig forsøk på å skape et uhøytidelig bestillingsverk med et høye ambisjoner.
Les mer om:

Deila om Finne: – Den nye luftens baron

ULLEVAAL (VG) (VIF-Viking 1-0) 173 centimeter høye Bård Finne avgjorde med et hodestøtet i Vålerenga-debuten. Ronny Deila drar linjen rett til Mini Jakobsen.
Les mer om:

Knallhard 5-mil ga klar NM-seier til Sundby

Tunge sugende forhold ga høye tider i lørdagens 50 km lange norgesmesterskap på Gålå. Best av alle var Martin Johnsrud Sundby med klar margin.

Syke svev i Sauda

Landets dyktigste frikjørere møtes denne helga i Sauda for å avgjøre hvem som er best å kjøre ned 1000 meter høye fjell.
Les mer om:

Gårsdagens løsninger på dagens problemer

Christian Johannessen fra Unge Høyre er bekymret over at utgiftene til sykelønn er for høye.

Her nektes Sea King å lande

Høye trær gjør at Forsvarets redningshelikoptre ikke får lande på den nye helikopterplassen i Levanger. – Ulovlig sent å komme med dette nå, sier grunneier.
Les mer om:

Nytt dobbeltspor ved Mjøsa tåler ikke maksfart

Togene på det nye dobbeltsporet ved Mjøsa skulle kjøre i 200 kilometer i timen, men kjøreledningen tåler ikke så høye hastigheter.
Les mer om: