Nyheter om Holberg


Arbeidsgivere får strengere krav om varslervern fra nyttår

Arbeidsgivere får strengere krav om å ivareta varslere fra 1. januar. Varslingsekspert roser Rita Holberg (H) for å løfte behovet for at Fredrikstad kommune skal ha konkrete rutiner om dette.

Rita Holberg har gjort seg klar for kontrollutvalget

Dagens Bodahl på en lørdag: ■ Kontrollutvalgsleder uten bindinger. ■ Etikk og brukerperspektiv i helse og velferd. ■ Ytringsfriheten innebærer at også muslimer må tåle kritikk av sin religion.
Les mer om:

Rita Holberg vil sikre ettervern av varslere

Rita Holberg og resten av kontrollutvalget vil vite hvilke rutiner Fredrikstad kommune har for å følge opp varslere. Har man ikke slike rutiner, må det plass, mener Holberg.
Les mer om:

Rita Holberg sier fra seg styreverv i Fasvo

Leder i kontrollutvalget i Fredrikstad, Rita Holberg, har også gitt beskjed om at hun sier fra seg sine styreverv i Fasvo AS og Fasvo Næring AS.
Les mer om:

Rita Holberg fratrer som vara til styret i Fredrikstad Energi

Leder i kontrollutvalget i Fredrikstad, Rita Holberg, har fratrådt som vararepresentant til styret i Fredrikstad Energi AS, men blir foreløpig sittende som styrerepresentant i Fasvo AS og Fasvo Næring AS.

Kontrollutvalget er ikke et politisk hvilehjem

Gunnar Bodahl-Johansen mener Rita Holberg har gode arbeidsverktøy som leder av kontrollutvalget. Men hun må huske at rollen som vaktbikkja krever at hun både bjeffer og biter.
Les mer om:

Tikkende vitaminbombe som ikke gir seg på tørre møkka

På barneskolen slang hun en av gutta i bakken og dro ham i håret fordi han plaget medelevene. Nå skal Rita Holberg (57) passe på at hele kommunen oppfører seg som den skal.
Les mer om:

Rita Holberg (57) blir kommunens nye vaktbikkje

Den erfarne Høyre-politikeren Rita Holberg skal lede det viktige kontrollutvalget i Fredrikstad kommune de neste fire årene.
Les mer om:

Hedret under bystyrets avslutningsmiddag: Nygård og Holberg fikk KS-medalje for mer enn 24 års innsats

Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) og bystyremedlem Rita Holberg (H) fikk KS-utmerkelse for å ha hatt politiske verv i minst 24 år. De fikk medalje og diplom ved bystyrets avslutning for fireårsperioden fredag kveld.
Les mer om:

Ny markedssjef i Trønder-Avisa

Britt Anniken Holberg Holstad (39) er ansatt som ny markedssjef i Trønder-Avisa. Hun overtar etter Harald Hustad som 1. september begynner som sjef for NAV i Steinkjer.

– Fjellturen vart ei katastrofe

Da Janne Holberg (43) frå Fredrikstad og venninna var halvvegs opp Besseggen visste dei ikkje kva dei skulle gjere. – Så kom redningsmannen vår!
Les mer om:

Vart overraska av vêret over Besseggen

Da Janne Holberg (43) frå Fredrikstad og venninna Velta Cilinska var halvvegs opp Besseggen var det såvidt dei klarte å helde seg ståande.
Les mer om:

– Fjellturen vart ei katastrofe

Da Janne Holberg (43) frå Fredrikstad og venninna var halvvegs opp Besseggen visste dei ikkje kva dei skulle gjere. – Så kom redningsmannen vår!
Les mer om:

Norges beste aksjefond

Holberg Norge har gitt best avkastning i år. Forvalter Robert Lie Olsen gir vinner­oppskriften.

Henning Aall om ny varslersak: – Jeg blir trist. Og jeg blir forbannet.

Både Henning Aall (MDG) og Rita Holberg (H) og Jon-Ivar Nygård syns det er trist å lese om «Helenes» opplevelse som varsler i Fredrikstad kommune.

Nå er Jeppe i Brottet eksportert til Sverige

– Da jeg fikk høre og se norske Jeppe, så likte jeg musikken i stykket. Jeg synes den er fantastisk fin, sier Claes Malmberg (58). Den folkekjære artisten og skuespilleren skal spille hovedpersonen i Hans-Petter Thøgersen og Svein Gundersens omskrevne Holberg fra Brottet i 2008.
Les mer om:

Granskningsleder ikke fornøyd, vil ha svar fra ordføreren

Rita Holberg (H) stiller seg undrende til at den heleksterne varslerordningen ennå ikke er oppe og går. Snart ett år er gått siden bystyret sa man ville løfte ordningen ut.
Les mer om:

Mange ville til Longyearbyens tak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Svalsat er verdens største stasjon for nedlasting av data. På kundelisten står blant andre NASA og en rekke andre internasjonale kunder. Anlegget har mer enn 60 antenner og 35 ansatte, og er i sterk vekst. Antennene henter ned data fra amerikanske, asiatiske og europeiske satelitter.

Jubileumsåret ble gullår for Istad(pluss)

100-årsjubilanten Istad AS fikk i fjor sitt beste resultat siden 2010, med 71,4 millioner kr før skatt. Konsernsjef Ivar Kosberg og økonomisjef Bodil Holberg smiler fra øre til øre når de legger fram tallene.
Les mer om:

Ap svarer Høyre: Alle er tjent med en sterk og god offentlig helsetjeneste

Helene Saloua Apenes Matri, Ap, svarer Rita Holberg, Høyre: – Arbeiderpartiet er og skal være den fremste forsvareren av en sterk offentlig helsetjeneste for alle.
Les mer om:

Avhengig av private for en best mulig eldreomsorg

Rita Holberg, Høyre: – Kommunen må i større grad søke samarbeid med frivillige og private for å lage nye løsninger på tvers av fag og etater for å klare å skape de riktige tilbudene.
Les mer om:

Kommunene kan ikke selv yte alle tjenester – private må bidra

Rita Holberg og Aleksander Abelsen, Høyre, slår et slag for privat entreprenørskap og at tradisjonelt skille mellom offentlig og privat brytes ned.
Les mer om:

Møtte motbør på forslag om å finne p-løsninger i sentrumskjernen: – Folk må belage seg på å gå litt

Høyre-politiker Rita Holberg vil at rådmannen skal gå i dialog med næringslivet for å finne nye parkeringsløsninger i den innerste sentrumskjernen for å hindre nedgang i sentrumsnæringslivet når p-plasser forsvinner og bomringen kommer.
Les mer om:

85 år og på jobb daglig

Siden 1949 har 85-årsjubilanten Arild Holberg jobbet i verkstedet i Hans Jacob Nilsens gate 9.
Les mer om:

Var det Erasmus Montanus som stod på talarstolen på UiS?

DEBATT: Ludvig Holberg er død, dessverre, men Erasmus Montanus lever vidare. Slikt må ein forstå det når ein les Tom Hetland sine inntrykk frå årsfesten til universitetet i Stavanger (Aftenbladet 1.11.)
Les mer om: