Nyheter om Haaland


Real Madrid-stjernene svarer om Haaland: – Vi har de beste spillerne

MADRID (TV 2): Tiden da ingen fremadstormende superstjerner klarte å si nei til Real Madrid, virker å være over.
Les mer om:

Agenten til VG: «Stor sjanse» for Braut Brunes-salg i sommer

Jonatan Braut Brunes (21) kan følge i fetter Erling Braut Haaland (21) sine fotspor med et klubbytte innen relativt kort tid, får VG opplyst.

Haaland på plass i Manchester

Erling Braut Haaland har landet i Manchester for å fullføre overgangen til Mancester City, skriver Manchester Evening News. Avisen har også fått tak i et bilde som skal vise den norske superspissen i en bil på vei til Citys anlegg for å gjennomføre overgangen til den engelske seriemesteren. Klubben offentliggjorde nylig at partene hadde kommet til enighet om en overgang, men det ventes en større presentasjon av Haaland så fort alt er i orden av medisinske tester og formaliteter. City skal etter ferien reise på sesongoppkjøring til USA, og der kan fort Haaland få sine første minutter i den lyse

Dortmund-spillerne ante ingenting!

Gladbach-direktørene var rasende da Marco Rose vendte dem ryggen og lot seg friste til Dortmund før 2021/22-sesongen. Rose hadde ledet Mönchengladbach forbi gruppespill i Champions League, nå var planen at den tidligere Red Bull Salzburg-treneren skulle ta klubben videre.

To Premier League-rivaler kjemper om Jesus

Manchester City-spiss Gabriel Jesus kommer ikke til å fornye kontrakten hos årets Premier League-mestere. Ifølge Fabrizio Romano ønsker ikke 25-åringen å bli værende Etihad Stadium. Han har scoret åtte og assistert åtte mål på 28 Premier League-kamper denne sesongen, men har er fortsatt ikke førstevalget til Guardiola. Og med Haaland blir det ikke akkurat mer spilletid på brasilianeren. «Min fremtid er fortsatt usikker. Jeg har allerede uttrykt mitt ønske til Man City og til agenten min.

Slår ring rundt Haaland

- Det er ikke noe Erling skal stilles til veggs for.
Les mer om:

Erling Braut Haaland advares før City-overgangen: – Må undertrykke egoet

Erling Braut Haaland vil få en tøff start på livet som Manchester City-spiller, spår tidligere stopperkjempe Rio Ferdinand.
Les mer om:

Tar Haalands City-valg i forsvar: – Grenser for hva en kan legge på en 21-åring

ULLEVAAL STADION (VG) Ståle Solbakken svarte på spørsmål om Erling Braut Haaland (21) bør få kritikk for å ha valgt Manchester City som neste klubbdestinasjon.

Tar Haalands City-valg i forsvar: – Grenser for hva en kan legge på en 21-åring

ULLEVAAL STADION (VG) Ståle Solbakken svarte på spørsmål om Erling Braut Haaland (21) bør få kritikk for å ha valgt Manchester City som neste klubbdestinasjon.

Nico Kovac tilbake i Bundesliga!

Kovac blir stående som en fotnote i Bayern Münchens ekstremt suksessfulle klubbhistorie. Det ene skyldes at den kroatiske treneren som ble hentet fra suksess med Eintracht Frankfurt, fikk ikke tid til å få ut potensialet sitt hos Bayern. Det andre var at erstatteren Hansi Flick like godt avsluttet sesongen med å vinne det som var av trofeer. Det var i 2018 Bayern skjønte at de bare måtte sikre seg Kovac. Da hadde han ledet Eintracht Frankfurt til seier mot Bayern i DFB-Pokal finalen, Eintrachts første tittel siden 1988.

Haaland advares før City-overgangen: – Må undertrykke egoet

Erling Braut Haaland vil få en tøff start på livet som Manchester City-spiller, spår tidligere stopperkjempe Rio Ferdinand.
Les mer om:

Lingard endelig i forhandlinger med den perfekte klubben

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert. Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen.

Rio Ferdinand gir Haaland et umulig råd

En kar som får Rolex-klokker for millioner levert med limousin til sine lagkamerater siste dag før han bytter klubb for å tjene over 4 millioner i uka klarer ikke legge bort sitt ego slik tidligere Manchester United-spiller og nåværende TV-ekspert, Rio Ferdinand råder til. Erlin Braut Haaland strutter av selvtillit og tar kontroll foran mål. Borussia Dortmund har bygget laget rundt Haaland, men nå som han kommer til Manchester City vil situasjonen være veldig annerledes.

Real Madrid ser til England etter å ha gått glipp av Mbappe

Etter å ha gått glipp av Mbappe, som blir værende i PSG, har Champions League-finalistene gått videre på listen, og neste mål holder til i Manchester. Real Madrid ønsker å signere Raheem Sterling denne sommeren i en avtale på 50 millioner pund. LES: Mbappe var også i samtaler med Premier League-klubb! De spanske gigantene har lenge vært beundrere av England og Manchester City-spilleren og vil prøve å lokke ham til Bernabeu.

Haaland trener med tyske landslagsstjerner i Spania

Erling Braut Haaland er for tiden på ferie i spanske Marbella. Han holder formen ved like på treningsbasen til det tyske fotballandslaget før Norges junikamper. Jærbuen ble mandag sett trene på anlegget til klubben Marbella, melder nyhetsbyrået DPA. Der samles også spillere fra den tyske landslagstroppen. Haaland er ferdig med sesongen og har spilt sin siste kamp for Borussia Dortmund. I sommer slutter han seg til Manchester City. Før det skal spissen i aksjon for Norge. Han blir blant navnene landslagssjef Ståle Solbakken tirsdag tar ut til fire kamper i nasjonsligaen neste måned.

Liverpool har fått brysom konkurranse om Aurélien Tchouaméni

Rett før helgen var Real Madrid helt sikre på de ville lande Kylian Mbappe på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain. President i kongens klubb Florentino Pérez «godtok» at Eling Braut Haaland gikk til Manchester City av den enkle grunn at fokuset var på å sikre seg den franske superstjernen. Nå har alle alarmklokker gått i Real Madrid og hadde det vært valg på president i dag er det ikke sikkert Florentino Pérez hadde vunnet.

På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette! I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

Pøbel vil normalisere Haaland – har malt han inn i grisebinge

Han fikk en påminnelse fra Erling Braut Haaland. Nå har Pøbel laget et nytt veggmaleri. Denne gangen vil han normalisere fotballstjernen.
Les mer om:

Guardiola svarer Haaland-kritikerne

Pep Guardiola gleder seg til å få kjempen fra Bryne på laget, og slår tilbake mot dem som er skeptiske til om Erling Haaland vil passe inn i Manchester Citys spillestil.
Les mer om:

Guardiola svarer Haaland-kritikerne

Pep Guardiola gleder seg til å få kjempen fra Bryne på laget, og slår tilbake mot dem som er skeptiske til om Erling Haaland vil passe inn i Manchester Citys spillestil.
Les mer om:

Fikk Haaland-sjokk som 11-åring

RBKs spisstalent Noah Holm (20) om John Carew-sammenlikningen, møtene med Erling Braut Haaland i barndommen, hvilke spillere han studerer, relasjonen til pappa David Nielsen og hvordan Martin Ødegaard fikk ham til å sperre opp øynene i oppveksten.

Arsenal og Real Madrid vil ikke la «Nye Benzema» gå til Newcastle

Newcastle var alene trodde de i deres søken etter spilleren fransk presse nå bare omtaler som nye Benzema. Nice-spissen Amine Gouiri fortjener faktisk sammenligningen for han har samme eksplosive, svært målrettede innstilling som Real Madrid og til slutt også Frankrikes aller beste kort. 22 år gamle Amine Gouiri skal være til salgs for rundt 30 millioner pund, noe som er småpenger for Newcastle, de har over lengre tid hatt sin sjefsspeider på tribunen med notatblokk hver gang.

Haaland kjøpte Rolex-klokker til hele laget!

Erling Braut Haaland tok farvel med sine Borussia Dortmund-lagkamerater med å overøse dem med dyre luksusgaver. Bild skriver at den norske spissen, som går til Manchester City i en avtale på 51 millioner pund denne sommeren, ga hver av sine 33 Dortmund-medspillere svindyre Rolex-klokker i avskjedsgave. Klokkene anslås å koste rundt 150.000 kroner pr.

Marco Rose fikk sparken som Borussia Dortmund-trener

– Etter en intens analyse av sesongen på torsdag har klubben kommet frem til å gå nye veier. Vi ønsker Marco Rose lykke til videre, skriver klubben på Twitter. Rose ledet Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund til sølv i Bundesliga denne sesongen, men ble slått ut i gruppespillet i mesterligaen. 45-åringen tok over klubben før 2021-sesongen og har tidligere trent Haaland i RB Salzburg. – Denne dagen er ikke lett for noen av oss, fordi den gjensidige respekten vi har mellom hverandre er stor, sier klubbdirektør Hans-Joachim Watzke.

- Ga bort 33 Rolex-klokker

Tysk avis: Erling Braut Haaland med sjenerøs avskjedsgave til lagkameratene i Borussia Dortmund.
Les mer om:

Mest lest siste uke