Nyheter om Haaland


Ferdinand: United må sette himmel og jord i bevegelse

Rio Ferdinand slang konstant med kjeften på banen i Manchester Uniteds gullalder, nå har han moderert ordbruken, men er like aktiv foran mikrofonen. Ferdinand er en tidligere-United-stjerne som vi definitivt lytter til.

Derfor mener ekspertene at City bør signere Haaland foran Messi og Lukaku

Sergio Agüero er på utgående kontrakt. Alt ligger til rette for at de lyseblå signerer en superspiss i sommer. Hvem bør de hente?
Les mer om:

To av tre eksperter tror Haaland kan bytte klubb i sommer: – Han sikter mot stjernene

Om Borussia Dortmund går glipp av Champions League neste sesong, tror ekspertene at Erling Braut Haaland forlater den tyske klubben. Men hvor havner han?

To av tre eksperter tror Haaland kan bytte klubb i sommer: – Han sikter mot stjernene

– Hurtigbåtene er livsnerva i fjord- og øysamfunnene
Les mer om:

Jaktet Gareth Bale i 2019 – la søndag ned klubben med umiddelbar virkning

Klubben hentet inn legenden Fabio Capello i 2017 for å få den riktige profilen på satsingen i den kinesiske superligaen. Dette holdt én sesong. Sommeren 2019 ble det intenst jobbet for å hente en av klodens best betalte fotballspiller. Nå legges hele klubbprosjektet ned, tre måneder etter at de vant ligaen. Ifølge ESPN kom beskjeden på søndag fra eierne til de regjerende superliga-mesterne, Jiangsu FC: Klubbens aktiviteter opphører med umiddelbar virkning.

Superdeilig seier for Arsenal og Ødegaard

Nå er det endelig tid for å hente frem Arsenal-drakta fra nederste skuff. London-klubben sendte Brendan Rodgers´seiersvante gjeng hjem til søndagsmiddagen med et solid tap. Youri Tielemanns gjorde som flere andre før i Premier League denne sesongen: Scoring før det var gått ti minutter. 1-0 til Leicester, og Brendan Rodgers sin plan var satt i arbeid. Les: Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb Trodde Leicester-supporterne. Så snudde vinden. Heading fra David Luiz og straffescoring av Alexandre Lacazette før pause.

Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb

Pep Guardiola er i ferd med å ta Premier League tittelen på nytt med Manchester City, noe han har tenkt til å gjøre neste sesong også. – Den blå delen av Manchester virker uovervinnelige for øyeblikket, sist de ga fra seg poeng var 15 desember mot West Bromwich. Vi i Sporten.com akkurat som Manchester City manageren fatter ikke hvorfor en så talentfull spiller som Erling Braut Haaland med åpne øyene signerer med en agent som Mino Raiola.

Utradisjonell feiring

Jadon Sancho storspilte for Borussia Dortmund. Erling Braut Haaland hadde en frekk assist.
Les mer om:

Haaland med målgivende i seier

Erling Braut Haaland serverte Reinier da Borussia Dortmund gikk opp til 3-0 mot Arminia Bielefeld lørdag ettermiddag. Det ble også resultatet. Mahmoud Dahoud og Jadon Sancho scoret de to første målene.
Les mer om:

Haaland med genial assist i viktig Dortmund-seier

Blir det mer VM-jubel for Valnes og Klæbo? Følg lagsprinten her
Les mer om:

Haaland med genial assist i viktig Dortmund-seier

(Borussia Dortmund – Arminia Bielefeld 3–0) Erling Braut Haaland fikk lite å jobbe med mot Arminia Bielefeld. Han bommet selv på to store sjanser, men da han fikk den tredje, serverte han på uselvisk vis en lagkamerat.
Les mer om:

Haaland-assist i viktig Dortmund-seier

Erling Braut Haaland (20) med ny målgivende pasning da Dortmund tok viktige poeng i kampen om Champions League-spill.
Les mer om:

Da Braut Haaland fikk høre hvordan Jærhallen ble til, ville han gjøre noe spesielt

Verdensstjernen Erling Braut Haaland glemmer aldri hvem som har hjulpet ham.Da han nylig fikk høre om Reidar Omdal, Jærhallens opphavsmann, ba han far Alfie ta affære.
Les mer om:

United-kjenner: – Tror Woodward vil gjøre sitt ytterste for å hente Haaland

De britiske journalistene tror Erling Braut Haaland ender opp på balløya.
Les mer om:

Han utfordrer Haaland på måltoppen i Tyskland

«Alle» snakker om Erling Braut Haaland (20) og Robert Lewandowski (32). Men André Silva (25) er hakk i hæl på de to.
Les mer om:

Stabæk får hodehjelp: – Haaland, Ødegaard og Ajer gjør det

Stabæk Fotball skal satse på mental trening fremover. Hege Brekke skal hjelpe klubben til toppen igjen.

De dyreste norske spillerne gjennom tidene

Til tross for at det man skulle tro så har det faktisk blitt betalt store overgangssummer for norske spillere. Kanskje ikke helt på nivå med Neymar eller Mbappe, men fortsatt spinnville summer når det er snakk om norsk fotball. Og det er definitivt noen store profiler på listen, og vi innbiller oss at navn som Erling Braut Haaland og Martin Ødegård kommer til ende på toppen snart, det får du nok ikke høye odds om hos bonuskode-sports! En av dem er der allerede faktisk.

Måtte haste ut og roe Dortmund-supporterne

Mens Erling Haaland fortsatt har full fokus på ballen og motstandernes mål, holder agent Mino Raiola på med spillet sitt. Denne uken fikk Dortmund-supporterne føle på hva det vil si å ha en spiller på klientlista til den italienske agenten. «Det er bare ti klubber som kan hente Haaland», kom det fra Raiola, som ikke la skjul på at det foregår en kamp mellom gigantene om signaturen til 20-åringen.

Solskjær har skjønt det

Vi er i utgangspunktet ikke tilhengere av at tenåringer kastes ut i de voksnes verden før nødvendig, men utvikingen de siste årene i fotballens verden har skapt helt nye spilleregler. Borussia Dortmund er en av klubbene som har skapt forventninger hos 17 -og 18-åringer med ekstremt talent om at spilletid i de største ligaene er en selvfølge. Christian Pulisic og Jadon Sancho stakk til Dortmund, Haaland det sammen, nå også Jude Bellingham. Dette tvinger frem en endring hos toppklubbene.

- Grønt lys for Haaland-overgang

Chelsea-trener Thomas Tuchel skal ha fått grønt lys til å hente Erling Braut Haaland (20) til klubben.
Les mer om:

Dortmund-topp forundret over Haaland-agentens utspill

Dortmunds sportssjef Michael Zorc mener det er åpenbart at Erling Braut Haaland drar videre, men ikke med det aller første.
Les mer om:

Augelegen i Ørsta må flytte til Ålesund(pluss)

I åtte år har Reidar Haaland og Nina Hjertvik drive augelegekontoret i Ørsta. I august vert kontoret flytta til Ålesund etter vedtak frå Helse Midt-Norge.

Tammy Abraham nekter å benkes av Haaland

Den observante leser av Sporten.com tenker sikkert, men de to spiller ikke på samme lag! – Hvordan kan Tammy Abraham som spiller for Chelsea benkes av Erling Braut Haaland som spiller i et helt annet land og lag.

Martial kan pushe frem et Haaland-fremstøt fra United

Anthony Martial opplevde den samme nedturen i 2016/17-sesongen, men denne gangen er det anderledes. For etter at Romelu Lukaku forlot Old Trafford i 2019, har Martial hatt fritt spillerom for å bevise at han er den sentrale spissen United må ha for å nå målene. I 2016/17-sesongen endte det med fire ligascoringer på 25-åringen, så langt har den franske landslagsspilleren 4 Premier League-scoringer – av Uniteds 53. Det sier seg da selv at Martial ikke har hatt noen spesiell impact på United i sesongen som tegner til å bli skikkelig solid.

Moldes nye supertalent studerte Haaland på YouTube

Enorme forventninger til David Fofana.
Les mer om: