Nyheter om Haaland


Han får årets kulturpris

- Min første reaksjon var at dette må være feil, sier en glad og svært overrasket kulturprismottaker, Einar Emil Haaland.
Les mer om:

Fryktar 3000 pasientar må ut av Stavanger for å få fastlege

STAVANGER: Når fire fastlegar går av med pensjon, fryktar helsesjef Tord Haaland at dei ikkje lenger kan tilby lege til alle. Ap vil ha kommunalt tilsette legar.

Kunstverk gitt i gave til Sørlandet sykehus

Maleriet Rolig Hav av maleren Tore Haaland ble denne uka gitt i gave til Lindrende avdeling ved Sørlandet sykehus’ kreftpoliklinikk.
Les mer om:

Vil fortsette å lage spektakulære mål i Eliteserien

Etter en imponerende sluttspurt ble Viking seriemester i OBOS-Ligaen og «vant» direkte opprykk sammen med Mjøndalen. Zymer Bytyqi har det med å servere spektakulære mål noe han blant annet viste frem i den viktige seriekampen 4 november hvor de på bortebane mot Mjøndalen vant 2 – 4.  22-åringen har satt navnet sitt på en avtale som gjør ham til Viking-spiller ut 2020.

Ole Gunnar Solskjær mener han har Erling Braut Haaland erstatter klar

Siste del av årets Eliteserie ble en stor opptur for Molde som hentet hjem sølv og en tilsvarende nedtur for Brann som lenge var serieledere.  Klubben hadde et talent i Erling Braut Haaland som viste seg å være for stor for Norge.  18 åringen ble med 25 kamper og 12 mål for Molde toppscorer, fremover er det Red Bull Salzburg som får glede av supertalentet.

Reginiussen årets NTB-spiller

NTB setter spillerbørs på samtlige fotballkamper i Eliteserien, og etter endt sesong var det Rosenborgs midtstopper Tore Reginiussen som endte på toppen. Med et snitt på 5,90 havnet han foran Vito Wormgoor (5,83) og Erling Braut Haaland (5,80).
Les mer om:

Hansen og Reiten årets spelarar

RBK-målvakt André Hansen er kåra til årets spelar i Eliteserien og Guro Reiten frå Lillestrøm fekk prisen i damene sin Toppserie. Molde-spelar Erling Braut Haaland tok imot prisen for årets gjennombrot i Eliteserien under gallaen Fotballfesten søndag.

VG-børsen: Haaland best av alle - her er ditt lags beste spiller

Erling Braut Haaland (18) tok Eliteserien 2018 med storm og har allerede blitt plukket opp av østerrikske Salzburg. I bagasjen dit kan han ta med seg prisen som Eliteseriens beste spiller, i hvert fall ifølge VG-børsen.

Braut Haaland kan bli årets gjennombrudd

Morten Ramm anklager TVNorge for å ha «rappet» ideen til kanalens nye julekalender, med Ylvis-brødrene i hovedrollen. – De er jo så flinke, hvorfor finner de ikke på noe eget, spør Morten Ramm.
Les mer om:

Ny penetrasjonstester i Stavanger

Vegar Linge Haaland er ny penetrasjonstester i Netsecurity.
Les mer om:

Braut Haaland lovprises av Salzburgs sportsdirektør: – Om 2-3 år kan han spille i de største ligaene

18-åringen høster skryt fra Salzburg-leiren allerede før overgangen til klubben
Les mer om:

Raskest i Hardhausen

Anne Haaland Simonsen og Lars Ingemann Sodefjed kjempet seg gjennom hindrene på forbilledlig vis.
Les mer om:

Molde må klare seg uten Haaland i medaljekampen

LILLEHAMMER/VINSTRA (NRK): 16-åringen som er siktet for å ha drept ei jente på samme alder på Vinstra i går, har fått behandling på sykehus for skader han pådro seg under drapet.

Erling Braut Haaland har trolig spilt sin siste kamp for Molde

Erling Braut Haaland fikk et kraftig overtråkk like før pause i eliteseriekampen mot Start mandag kveld. Manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet torsdag at det er lite trolig at angriperen blir tilgjengelig for spill i de siste seriekampene. – Det er tvilsomt at vi får se Erling noe mer i Molde-trøya. Vi håper at han kanskje kan få med seg den siste kampen mot Sandefjord, det må vi bare vente å se på, sier Solskjær. – Det er første gang han har tråkket over, så det tar nok en god stund. Det er leddbåndet som er skadet.

Skadetrøbbel for Haaland

Erling Braut Haalands overtråkk-skade kan holde ham utenfor Molde-laget resten av sesongen, melder klubben.
Les mer om:

Skadet Haaland trolig ferdigspilt i Molde

Erling Braut Haaland (18) har trolig spilt sin siste kamp for Molde. Det bekrefter klubben.
Les mer om:

Russens dag på helsestasjonen - presidenten og medelever fikk sprøyte mot hjernehinnebetenelse

- Sprøyta mot hjernehinnebetennelse gjorde ikke noe særlig vondt, forteller russepresident Susanne Haaland (18). Hun er en av dem som takket ja til vaksinen.
Les mer om:

Ikke blant søkerne til direktørstilling

Konstituert klinikkdirektør Vegard Øksendal Haaland er ikke blant søkerne til stillingen som klinikkdirektør for sykehuset i Flekkefjord.

Får gode anmeldelser og lite penger

In Vains låtskriver Johnar Haaland jobber i finans, men har vansker med å få ekstrem-metall til å betale seg.
Les mer om:

Erling Braut Haaland kan bli tidenes yngste vinner av VG-børsen

Fire runder før slutt ligger Erling Braut Haaland (18) an til å bli første tenåring som blir Årets Spiller på VG-børsen. Men det er meget jevnt i toppen.
Les mer om:

Avlyser fotballturnering grunnet liten påmelding

Haaland cup må avlyse i SKS Arena.
Les mer om:

Må avlyse fotball-turnering: – Vi fikk ikke den synergieffekten vi ofte se

Haaland cup har avlyst årets fotballturnering som var planlagt spilt på Fauske.
Les mer om:

Braut Haaland berget poeng for Molde

Molde og Sarpsborg spilte 2-2 på Aker stadion i Eliteserien i fotball lørdag. Det stanset tapsrekken til Sarpsborg, som ikke hadde tatt poeng de siste sju kampene.

Han skal arrangere storturnering i SKS Arena

Haaland Cup skal i år spilles på Fauske, ikke på Mo i Rana. Nå kan du melde deg på.

U21 tapte mot Tyskland, kommer ikke til EM

Det er ikke bare de vokse som ikke klarer å kvalifisere seg til store mesterskap, etter at de norske U21 gutta tapte 1 – 2 mot Tyskland på fredag kan de se langt etter deltagelse i EM neste år.  Det var en fortjent seier til Tyskland, de var ikke fullstendig overlegne, men det var egentlig aldri tvil.