Nyheter om Haaland


Bryne-damene scoret 13 ganger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Arna-Bjørnar II 13-0 (7-0)Mål: Emilie Erland (1, 18, 31, 52, 84), Oline Øfsteng (23, 63, 77), Karina Fløysvik Hæåk (1, 43), Karen Aarrestad Nesse (32), Mari Haaland (49) og Jenny Flatmo (88) I et flott vårvær fikk Bryne det enkelt mot et svakt Arna-Bjørnar-lag. Allerede før kampuret viste tre minutt ledet hjemmelaget 2-0, og kampen var i realiteten avgjort.

Feiret Englevaktens 10 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Englevakten Café er en del av Pinsekirka Flekkefjord sitt arbeid. Ideen om kafeen kom i 2009 da pastor Tove Egeland fikk en visjon om å opprette et møtested for å la folk bli kjent med Gud, over en kopp kaffe og samtaler.- Jeg så det tydelig for meg, at kafeen skulle gi en smak av himmelen gjennom trøst, ord og et godt fellesskap. For Gud er kjærlighet og han blir kjent når vi viser kjærlighet til andre mennesker.

Se hvilke 11 Bryne starter med mot Avaldsnes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes damelag spiller andrerundekamp i NM mot Avaldsnes på Bryne stadion i kveld.

Økning i antall lærlingplasser - Trenger enda flere lærlinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LÆRLING: Fylkesvaraordfører Marianne Chesak besøkte onsdag lærlingene i Baker Hughes i Tananger. I Baker Hughes har man opplevd en solid vekst i antall lærlingplasser i følge opplæringsveileder Hege Søraunet i Baker Hughes.- Vi opplevde en nedgang i lærlingplasser forbindelse med oljenedturen. I år tar vi inn 29 nye lærlinger som omtrent er på samme nivå som tidligere. Vi oppfordrer folk til å søke om lærlingplass.

Erling Braut Haaland og Fredrik Gulbrandsen klinker til

Det var helnorsk i går da Erling Braut Haaland scoret sitt første mål for RB Salzburg i 2-1-seieren over LASK i den østerrikske eliteserien i fotball søndag. – Fredrik Gulbrandsen, han satte inn 2-0-målet. Det ser ut til at benkeslitingen går mot slutten i Salzburg for Erling Braut Haaland som har slitt med å få spilletid for Salzburg etter overgangen fra Molde i fjor. Foran søndagens hjemmekamp hadde det kun blitt med et 15 minutters innhopp mot Rapid Wien i februar. Les: Antonio Conte får over 90 millioner i året 90'+4 Full-time!

Haalands første for Salzburg

Erling Braut Haaland scoret sitt første mål for Salzburg i 2-1-seieren over LASK i den østerrikske eliteserien i fotball søndag.

Bryne-damene vant toppkampen i Bergen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fyllingsdalen - Bryne 1-2 (1-2)Målene: 0-1 Karina Fløysvik Hæåk (19), 0-2 Karina Fløysvik Hæåk (34), 1-2 (str. 43)Etter seier i de fire første seriekampene, var det klart for den store testen i Bergen i dag. Fyllingsdalen blir regnet som Bryne-damenes argeste konkurrent om førsteplassen i 2. divisjon avd. 4. At dagens kamp var viktig, sier seg selv.

Ni ryttere fra Klepp og Orstad deltok i europacupen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sju ryttere fra Klepp BMX og to fra Orstad BMX deltok i helgen i 5. og 6. europacuprunde, som ble arrangert på Råde i Østfold. Det deltok ryttere fra hele Europa, samt noen fra Australia.Torger Skretting ble nr. 2 i klasse 13-14 år både lørdag og søndag. Tormod Haaland kom til finalen i samme klasse lørdag.Tuva Fjotland kom til semifinalen i klasse 13-14 år begge dagene. Matias Orstad ble nr.

Tabelltopp etter fire strake seire

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Stord 2-0 (1-0)Mari Horpestad og Karen Aarrestad Nesse scoret målene som sikret tre nye poeng i banken for Bryne. Scoringene kom i det 19. og 54. minutt. Stord stod i likhet med Bryne med full pott etter de tre første kampene.

Disse spiller U20-VM for Norge

Erling Braut Haaland (19) er blant de 21 spillerne som skal representere Norge under U20-VM i Polen fra 23. mai.
Les mer om:

Viking yppet seg, men Bryne dro seieren i land

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Viking - Bryne 0-2 (0-0)Bryne startet kampen best, og jentene trodde de hadde fått belønning da Tonje Øfsteng scoret etter et kvarter. Dommer annullerte etter å ha snakket med linjemannen. Ikke alle forstod den avgjørelsen. Viking var fullt på høyde med Bryne den siste halvtimen av første omgang.Andre omgang startet som første sluttet, men så løsnet det for Bryne.

Moi-seier - tap for Hovsherad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Mer seriøst Hovsherad sikter på topp 5

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For første gang på mange år er Hovsherad klare for spill i 5. divisjon igjen. Fredag møter de Undheim hjemme på Eik stadion til årets første seriekamp.- Vi satser på en plass blant topp fem.

Fredrik Gulbrandsen kan følge etter treneren til Bundesliga

Det tok litt tid, men den tidligere Molde og Lillestrømspissen Fredrik Gulbrandsen har blitt en av suksesstrener Marco Rose favoritter og nå som han går til Borussia Mönchengladbach etter endt sesong kan det tenkes nordmannen blir med på lasset. Det er en gjensidig respekt mellom de to og Gulbrandsen er imponert noe han forteller Sky Østerrike: «Han er nok den beste treneren jeg noensinne har hatt, og jeg hadde også Ole Gunnar Solskjær.

Bryne-damene videre i cupen. Blir det Klepp i 2. runde?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Gimletroll 3-0 (2-0)Emilie Lomeland scoret allerede etter tre minutter i mandagens førsterundekamp på Brynes kunstgrasbane. Gimletroll, som i likhet med Bryne spiller i 2. divisjon, men i en annen avdeling, hang ikke med mot vertene, og etter 12 minutter stod det 2-0. Det var et selvmål.Storseieren uteble, men Karina Fløysvik Hæåks 3-0-scoring rett etter pause trygget en fortjent seier.

Sarpsborg-juvelen: – Ser opp til Braut Haaland

SARPSBORG (VG) Søndag åpnet Jørgen Strand Larsen (19) målkontoen i Eliteserien. Nå håper han å kopiere kameraten Erling Braut Haalands (18) fjorårssesong.

Historia om Jakob Rott som kasta sjølve futen på dør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I barneåra, på 1950-talet, var soverommet mitt i Holarhagjen i den vestre salen oppe på loftet. Glaset vende mot vestnordvest med storslått utsikt mot havet og Rott. Som eit slags eventyrland låg øya.

Strålende sesongstart for Brynes damelag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Klepp II 2-0 (0-0)Mål: 1-0 Mari Botne (54), 2-0 Eirin Bjerkreim Kleppa (75).I første omgang hadde Bryne ballen litt mer enn Klepp, uten å skape de store sjansene. Nærmest var Sofie Bjørnsen, som fra litt skrått hold traff stolpen. Klepp hadde en mulighet på corner rett før pause, men headingen gikk rett på keeper.Bryne rokerte litt i pausen, og endringene betalte seg.

Suksessmanager forlater på topp, klar for større oppgaver

Salzburg viser sin manager Marco Rose takknemlighet for det han har gjort for klubben og er glade for at han har gitt så mye for dem.  – Fra neste sesong er han manger for den tyske storklubben Borussia Mönchengladbach.  Fredrik Gulbrandsen og Erling Braut Haaland mister sin manager, men samtidig vil de ha meget gode relasjoner til en manager som kan åpne opp døra til Bundesliga. Les: Nå vet vi hvorfor Sogndal var forsiktige i vinter Rose har aldri hatt trenerjobb i hjemlandets Bundesliga, men har gått gradene i Salzburg. De to siste sesongene har han ledet klubbens A-lag.

Elitespiller returnerer til Viking HK

Fredrik Haaland (30) har signert ettårskontrakt med Viking. Han har ett mål for neste sesong; opprykk til eliteserien.
Les mer om:

Elitespiller returnerer til Viking HK

Fredrik Haaland (30) har signert ettårskontrakt med Viking. Han har ett mål for neste sesong; opprykk til eliteserien.
Les mer om:

Ny klinikkdir.: - Vi skal utnytte nærdriftsfordeler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det betyr mye å være nær der folk er, prosesser kan gå fortere og folk brenner mer for sykehuset.

- Villig til å ta saken til Høyesterett

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi noterer oss at Jæren tingrett har konkludert med at søksmålet er for prematurt, at det er for tidlig ute. Vi er sterkt uenig i dette og vil anke saken videre, sier advokat Christian Flemmen Johansen som representerte de tre pelsdyrbøndene Erik Hobberstad, Beate Hobberstad og Lodve Haalane.Pelsdyrbøndene fra Hå gikk til sak mot staten etter forslag om å avvikle pelsdyrnæringa.

Pelsdyrbønder som saksøkte staten tapte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De tre pelsdyrbødene Erik og Beate Hobberstad og Lodve Haaland gikk til sak mot staten etter forslag om å avvikle pelsdyrnæringa. De ønsket i Jæren tingrett å hevde sin rett til å fortsette å drive med oppdrett, og viste blant andre til Grunnlovens paragraf 110.

- Hadde ikkje posisjonen styrt denne kommunen, hadde økonomien vore betrakteleg verre enn han er i dag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tysdag kveld gjekk eit nesten samrøystes kommunestyre inn for dei budsjettjusteringane som gjekk gjennom i formannskapet. Altså at den opne barnehagen på Bryne får halda fram, og at stillinga som kulturhussjef blir vakant i eitt år.Men før votering var det fleire hissige ordvekslingar mellom posisjon (H, KrF, Frp, V) og opposisjon.- Ingen uventa situasjon - Den situasjonen me er oppe i nå er svært alvorleg.