Nyheter om Haaland


85 år er ingen alder

Tordis Marie Haaland startet Pelsmagasinet i Sandnes sammen med mannen Tore for 56 år siden. Fortsatt jobber 85-åringen full dag som butikkekspeditør, nå sammen med to av barna.
Les mer om:

– Vil ta fagbrev når jeg kommer ut

Etter å ha vært inn og ut av fengsler, ser William Haaland nå muligheten til å leve et vanlig liv med vanlig jobb når han er ferdig med soningen i Sandeid fengsel.
Les mer om:

To tidligere Molde-spillere scoret da Salzburg vant

Fredrik Gulbrandsen og Erling Braut Haaland fikset seier.
Les mer om:

Haaland-konsernet har ansatt ny prosjektleder

Anita Sollie blir prosjektleder konsern i Haaland. Hun tiltrer jobben 1. mars.
Les mer om:

Oppdragene renner inn: – Det har tatt litt av

Hver dag hittil i år har det ramlet inn et tegneoppdrag. Susann Haaland Olsen får daglige henvendelser.
Les mer om:

Mor til Vigdis Hjort saksøker teater for forestillingen «Arv og Miljø»

Oppsetningen krenker privatlivets fred, mener Inger Hjorth, moren til Vigdis Hjorth. – Dette kom som lyn fra klar himmel, sier teatersjef Agnete Haaland.
Les mer om:

Haalands nye liv som agent: – Ønsker å bruke egen erfaring til å hjelpe spillere

SALZBURG (VG) Han har representert Norge i VM, spilt over 200 Premier League-kamper og vært kaptein for Manchester City. Nå arbeider Alf-Inge Haaland (46) for at andre skal få oppleve noe av det samme.

Frp-topp i Sandnes kritisk til samarbeid med Høyre: - Vi har forskjellige tanker om eiendomsskatt

Eiendomsskatt-spørsmålet gjør at et samarbeid mellom Høyre og Frp i Sandnes blir vanskelig, mener gruppeleder Tore Andreas Haaland. Høyre har imidlertid samme synspunkt som Ap og Sp, som Frp samarbeider med i dag.

– Fengselet berget livet mitt(pluss)

Julie Charlotte Haaland (31) kom seg ut av et rushelvete for fire år siden. Uten «Stedet» på Frelsesarmeen, hadde hun aldri klart seg.

Haaland scoret i debuten

Fredag kveld fikk Erling Braut Haaland sin debut for Red Bull Salzburg, i en treningskamp mot Anif. 18-åringen slapp til i det 59. minutt, og 20 minutter senere fikk han satt sitt første mål. Hans norske lagkamerat Fredrik Gulbrandsen scoret to.

Haaland med mål i Salzburg-debuten

Spisskometen Erling Braut Haaland spilte den siste halvtimen og fikk nettkjenning i sin aller første kamp som Salzburg-spiller.
Les mer om:

Heidi (43) fra Saltnes ønsket seg småbruk – kjøpte seg matvogn i stedet

Egentlig hadde Heidi Haaland (43) fra Saltnes tenkt å leve ut drømmen om et småbruk, men det var før en salgsannonse for en matvogn på Høyda i Moss dukket opp.
Les mer om:

Her er det 100 prosent vilje

FOLK PÅ HAUGALANDET: Jan Ole Egaas (39) og Liam Haaland Egaas (8), Vormedal.
Les mer om:

Sterkt bekymret for brannsikkerheten

Bagatellisering og bortforklaringer, sier Rune Haaland, innbygger på Sogndalstrand.
Les mer om:

Feiret 90 årsdagene med seniordans!

Dansen har holdt dem spreke i både hodet og beina. Derfor feiret Kirsten Haaland og Anne Marie Nygard 90- årsdagene sine sammen med seniordansevenner.
Les mer om:

Skuespiller Marie Blokhus debuterer som regissør

– Jeg har alltid visst at jeg på et eller annet tidspunkt ville prøve meg på regi, sier Blokhus, som til daglig er skuespiller på Det Norske Teatret. Når hun regidebuterer skjer det derimot på Den Nationale Scene i Bergen. – Jeg snakket med noen bekjente om at jeg kunne tenke meg å regissere en gang i framtiden. Så fikk teatersjef Agnete Haaland høre om det og hadde et stykke på den lille scenen hun ville ha noen til å regissere. Så tenkte hun på meg.

Han får årets kulturpris

- Min første reaksjon var at dette må være feil, sier en glad og svært overrasket kulturprismottaker, Einar Emil Haaland.
Les mer om:

Fryktar 3000 pasientar må ut av Stavanger for å få fastlege

STAVANGER: Når fire fastlegar går av med pensjon, fryktar helsesjef Tord Haaland at dei ikkje lenger kan tilby lege til alle. Ap vil ha kommunalt tilsette legar.

Kunstverk gitt i gave til Sørlandet sykehus

Maleriet Rolig Hav av maleren Tore Haaland ble denne uka gitt i gave til Lindrende avdeling ved Sørlandet sykehus’ kreftpoliklinikk.
Les mer om:

Vil fortsette å lage spektakulære mål i Eliteserien

Etter en imponerende sluttspurt ble Viking seriemester i OBOS-Ligaen og «vant» direkte opprykk sammen med Mjøndalen. Zymer Bytyqi har det med å servere spektakulære mål noe han blant annet viste frem i den viktige seriekampen 4 november hvor de på bortebane mot Mjøndalen vant 2 – 4.  22-åringen har satt navnet sitt på en avtale som gjør ham til Viking-spiller ut 2020.

Ole Gunnar Solskjær mener han har Erling Braut Haaland erstatter klar

Siste del av årets Eliteserie ble en stor opptur for Molde som hentet hjem sølv og en tilsvarende nedtur for Brann som lenge var serieledere.  Klubben hadde et talent i Erling Braut Haaland som viste seg å være for stor for Norge.  18 åringen ble med 25 kamper og 12 mål for Molde toppscorer, fremover er det Red Bull Salzburg som får glede av supertalentet.

Reginiussen årets NTB-spiller

NTB setter spillerbørs på samtlige fotballkamper i Eliteserien, og etter endt sesong var det Rosenborgs midtstopper Tore Reginiussen som endte på toppen. Med et snitt på 5,90 havnet han foran Vito Wormgoor (5,83) og Erling Braut Haaland (5,80).
Les mer om:

Hansen og Reiten årets spelarar

RBK-målvakt André Hansen er kåra til årets spelar i Eliteserien og Guro Reiten frå Lillestrøm fekk prisen i damene sin Toppserie. Molde-spelar Erling Braut Haaland tok imot prisen for årets gjennombrot i Eliteserien under gallaen Fotballfesten søndag.

VG-børsen: Haaland best av alle - her er ditt lags beste spiller

Erling Braut Haaland (18) tok Eliteserien 2018 med storm og har allerede blitt plukket opp av østerrikske Salzburg. I bagasjen dit kan han ta med seg prisen som Eliteseriens beste spiller, i hvert fall ifølge VG-børsen.

Braut Haaland kan bli årets gjennombrudd

Morten Ramm anklager TVNorge for å ha «rappet» ideen til kanalens nye julekalender, med Ylvis-brødrene i hovedrollen. – De er jo så flinke, hvorfor finner de ikke på noe eget, spør Morten Ramm.
Les mer om: