Nyheter om Holand


Birger blir den nye varaordføreren(pluss)

Birger Holand fra Gullesfjord overtar vervet som varaordfører i Kvæfjord fra Karin Eriksen.
Les mer om:

Bronsemedalje til lokal medisterkake: – Denne kan alle lage

Rosenberg sin julemedisterkake sto til bronsemedalje under NM i kjøttprodukter forrige uke. Ifølge sjefen selv, Camilla Holand, kan alle som vil enkelt lage den hjemme på eget kjøkken.
Les mer om:

Salget av nye eneboliger faller: – Problematisk med høye tomtepriser

SKIEN: Salget av nye eneboliger hadde en nedgang på 13 prosent i årets første halvår sammenliknet med i fjor. – Det gjør det vanskelig for folk å etablere seg når tomteprisene begynner på to millioner kroner, sier Andreas Holand i Telemarkhus.
Les mer om:

Sigmund falt stygt på sykkel: – Jeg måtte sy syv-åtte sting og mangler nå en fortann

Onsdag 24. juli var Sigmund Holand Gallis ute på sykkeltur i Andebu sentrum, som han ofte er. Men denne dagen endte sykkelturen med et ublidt møte med asfalten.
Les mer om:

Simon falt stygt på sykkel - nå har familien anskaffet advokat

Onsdag 24. juli var Sigmund Holand Gallis ute på sykkeltur i Andebu sentrum, som han ofte er. Men denne dagen endte sykkelturen med et ublidt møte med asfalten.
Les mer om:

Mange endringer på Rikard Kaarbøs plass: – Jeg håper vi finner fram(pluss)

Katrine Strand og lille Samuel André Holand Strand finner ut at de sikkert på gå rundt kvartaler for å finne fram dit de skal. Men det er ikke problemer for turistene.
Les mer om:

Start ydmyket på hjemmebane, tviler på opprykk

De siste tre årene siden Start fikk inn gambling penger har de satset hardt, byttet ut alt det gamle med nye og bedre krefter. – Det startet bra med opprykk til Eliteserien, men så bar det ned igjen, selv med Kjetil Rekdal bak roret.  Denne sesongen startet kaotisk med en uproff sparking av hovedtrener Kjetil Rekdal.

Vant stevne i Sverige

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Fem kusker fra Fauske kjøre- og rideklubb (FKR) og Holand hestesportsklubb (HHSK) som deltok på kjørestevne hos Kågedalen ryttarförening i Ersmark i nærheten av Skellefteå sist helg. Nora Engan (25) fra Saltdal deltok på sitt første kjørestevne sammen med fjordhesten Embla Vinje (13), som også debuterte på kjørebanen.

Debutant i Berges landslagstropp: – Dette var overraskende

Elverums Simen Holand Pettersen får sjansen av landslagssjef Christian Berge når håndballgutta skal møte Østerrike og Spania i EHF EURO Cup.

Debutant i Berges landslagstropp: – Dette var overraskende

Elverums Simen Holand Pettersen får sjansen av landslagssjef Christian Berge når håndballgutta skal møte Østerrike og Spania i EHF EURO Cup.

Debuterer på landslaget

Elverums Simen Holand Pettersen får sjansen av landslagssjef Christian Berge når håndballgutta skal møte Østerrike og Spania i EHF EURO Cup.

Elverum har tre matchballer: – Vi er «on fire»

ELVERUM (VG) (Elverum – ØIF Arendal 30-22, 2–0 i kamper) For åttende sesongen på rad er Elverum på vei mot seier i sluttspillet. En glimrende Simen Holand Pettersen og lagkompisene har tre matchballer på å ta neste sesongs Champions League-plass.

Disse vil ha jobb på tildelingskontoret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Åtte personer har søkt på jobb som saksbehandler ved tildelingskontoret i Fauske kommune.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Egersund Landstrøm skal gjera hamna grønare

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I august 2017 reiste representantar frå Eigersund næring og havn og Dalane Energi til Oslo for å høyra Enova fortelja om støtteordningar for straum på land i norske hamner.- Me heiv oss rundt og fekk sendt inn ein søknad, fortel Leif Erik Egaas, styreleiar i Eigersund næring og havn.Første spadestikk Søknaden blei innvilga.

Holand topper SV-lista i Steinkjer(pluss)

Tar en ny periode på topp.
Les mer om:

Theo (1) trengte hjelp da uværet holdt helikopteret på bakken: - Må man stole på frivillige for å få hjelp i tide?(pluss)

I helga våknet Bjørn-Gunnar Holand av at sitt barn på halvannet år skalv av feber. Så ble barnet livløst.
Les mer om:

– Vil anmelde falsk brev(pluss)

En rekke husstander har mottatt et falsk brev signer ordfører Per-Helge Johansen og A. Holand med grove påstander. – Dette er grovt og straffbart og vil bli anmeldt, sier en fortvilt lekaordfører.
Les mer om:

– Vil anmelde falskt brev(pluss)

En rekke husstander har mottatt et falskt brev signer ordfører Per-Helge Johansen og A. Holand med grove påstander. – Dette er grovt og straffbart og vil bli anmeldt, sier en fortvilt lekaordfører.
Les mer om:

Selger livsverket i Lierne(pluss)

Margit og Johnny Holand håper at unge lokale krefter vil øyne muligheten og kjøpe Lierne gjestegård og skisenteret. Megleren ser til utlandet.
Les mer om:

Holand skal grave, Halvorsen legge rør

T. Holand Maskin og Sig. Halvorsen er lokale firma på en liste med underleverandører til den nye Eigerøy skole som domineres av utenbys firma.
Les mer om:

Kan smile: Får 100.000 kroner fra kommunen

Henning Holand og Dina Fonn Sætre har grunn til å smile.
Les mer om:

Holand Pettersen avgjorde igjen for Elverum i sluttsekundene: – Helt galimatias

(Elverum – Wacker Thun 29–28) Elverum måtte vinne for å holde liv i Champions League-drømmen og for tredje gang denne høsten ble Simen Holand Pettersen (20) matchvinner i sluttsekundene.
Les mer om:

Elverums-helten som avgjorde i siste sekund nok en gang

For tredje gang gjorde ungutten Simen Holand Pettersen det: Avgjorde for Elverum i mesterligaen i siste sekund. Dermed lever drømmen om å gå videre fortsatt.
Les mer om:

Elverum avgjorde Champions League-thriller i siste sekund

(Elverum – Dinamo Bucuresti 29–28) Simen Holand Pettersen (20) sørget for at håpet om avansement i Champions League så absolutt lever for Elverum. Unggutten scoret på straffe i siste sekund mot Dinamo Bucuresti.