Nyheter om A-ha


Rammstein klare med gigantarrangement i Norge neste sommer

Granåsen Arena er ikke tilgjengelig neste sommer, derfor flyttes årets konserter – som ble koronaavlyst – til Leangen Travbane i Trondheim 25. juli 2021. Det melder All Things Live i en pressemelding, der de også lover «det største showet Norge noen gang har sett». Leangen rommer nemlig 60.000 publikummere, ifølge Adresseavisen.

Det startet med to ansatte for 16 år siden. Nå har de åpnet butikk på 450 kvadratmeter i Tromsø

De har levert lyd til både Elton John, Sting og a-ha. Nå får kirka i Tromsdalen også godlyd.
Les mer om:

Han var med på FFK-galoppen – nå gjør Bjørn (48) suksess med trav

Bjørn Bagstevold (48) var økonomisjef og arrangementsansvarlig i FFK under oppturen tidlig på 2000-tallet. Han var med på å hente Elton John og a-ha til Stadion, før han måtte forlate klubben. I dag er Gresvik-mannen travsjef på Norges eldste bane som fortsatt er i drift.
Les mer om:

– Begge to har faktisk opplevd de største suksessene vi har hatt

Det er 25 år siden Ole Paus og Jonas Fjeld sitt aller første felles album kom ut.

Koronafrykten brer seg – blant musikere, frilansere og arrangører

Bandene Pom Poko og a-ha avlyser profilerte konserter utenlands. Stavanger Symfoniorkester er blant de første til å avlyse arrangement på norsk jord når arrangørbransjen nå forventer flere avlysninger på grunn av smittefare. Innlegget Koronafrykten brer seg – blant musikere, frilansere og arrangører dukket først opp på ballade.no.

Tanya Tucker med sjelden konsertopptreden i Norge

Konserten vil gå av stabelen onsdag 4. november. – Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å se en countrylegende i en intim setting, heter det i en pressemelding fra arrangørene. LES OGSÅ: a-ha avlyser turné. Tanya Tucker var aktuell med sitt første album med nyskrevet materiale på 17 år i fjor. «While I’m Livin’» sikret henne to Grammy-priser i januar, og hun opptrådte også sammen med Brandi Carlile under den stjernespekkede prisutdelingen i Los Angeles. Se opptredenen nedenfor. The post Tanya Tucker med sjelden konsertopptreden i Norge appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Avlyser turné på grunn av koronafrykt

Ifølge VG skulle Japan-turneen ha startet i Tokyo 10. mars og vare til 17. mars. – Vi så virkelig fram til å møte våre venner og fans i Asia, men fansens sikkerhet må selvsagt komme først, skriver bandet på Instagram. LES OGSÅ: Stavanger stanser arrangementer med over 500 publikummere. Fra før er a-has konsert i Singapore 21. mars avlyst. Dette skulle ha vært bandets første konsert i landet. View this post on Instagram Due to the ongoing Coronavirus situation, the imminent Japanese tour is being cancelled and rescheduled at a later date.

A-ha avlyser Japan-turné på grunn av coronafrykt

Japan-turneen til a-ha bestående av fem konserter er utsatt på ubestemt tid på grunn av coronasmitten. Det norske bandet begrunner det med fansens sikkerhet.
Les mer om:

a-ha avlyser fem konserter i Japan på grunn av Corona-viruset

Det norske superbandet skrinlegger turneen i Japan på ubestemt tid av hensyn til fansens sikkerhet.
Les mer om:

a-ha avlyser konsert på grunn av virusfrykt

Det avlyste konserten skulle være en del av «Hunting High And Low»-turneen, ifølge VG. – Det gjør oss veldig triste å måtte fortelle dere at konserten i Singapore er avlyst på grunn av bekymringen for spredning av det nye koronaviruset (covid-19), skriver bandet i et innlegg publisert på Instagram fredag ettermiddag. LES OGSÅ: by:Larm-fredagen oppsummert: Fra det intime til det storslagne. Bandet skal etter planen spille fire konserter i Australia og New Zealand i starten av mars, før de deretter skal spille fem konserter i Japan. The post a-ha avlyser konsert på grunn av virusfrykt appeared

a-ha avlyser i Singapore

a-ha skulle hatt sin første konsert i Singapore noensinne 21. mars. Nå er den avlyst på grunn av frykt for spredning av det nye coronaviruset.
Les mer om:

a-ha avlyser i Singapore

a-ha skulle hatt sin første konsert i Singapore noensinne 21. mars. Nå er den avlyst på grunn av frykt for spredning av det nye coronaviruset.
Les mer om:

A-ha avlyser i Singapore

A-ha skulle hatt sin første konsert i Singapore noensinne 21. mars. Nå er den avlyst på grunn av frykt for spredning av det nye coronaviruset.
Les mer om:

A-ha får skryt for musikken, men anmelderne reagerer på sceneopptredenen

A-ha åpnet fellesturneen med 1980-tallsfenomenet Rick Astley på vingården Rochford Winery i Yarra Valley nær Melbourne lørdag. Astley og bandet Pseudo Echo, som også var med lørdag, får ros for å sjarmere og engasjere publikum til 80-tallsekstase, mens de tre medlemmene i a-ha blir beskrevet som seriøse og ikke ute etter å overspille for moro skyld eller for publikum – eller hverandre. LES OGSÅ: a-ha med milepæl på YouTube. Sydney Morning Herald er fornøyd med musikken, men registrerer avstanden medlemmene mellom, og at Morten Harket er i en egen «Morten-boble».

A-ha på celeber liste: 1 milliard YouTube-avspillinger for «Take on Me»

A-has megahit «Take on Me» har rundet 1 milliard visninger på YouTube. Popgruppen startet onsdag en lang turné.
Les mer om:

A-ha på celeber liste: 1 milliard YouTube-avspillinger for «Take on Me»

Ifølge people.com har bare fire sanger fra forrige århundre oppnådd dette tidligere. Det dreier seg om Guns N’ Roses-låtene «November Rain» og «Sweet Child O’Mine», Nirvanas «Smells Like Teen Spirit» og «Bohemian Rhapsody» av Queen. LES OGSÅ: Hivju skal ha fått rolle i Netflix-suksess. En milliard avspillinger på YouTube er ganske sjelden vare også for materiale som er gitt ut etter årtusenskiftet. YouTube er verdens største nettsted for opplasting, visning og deling av videoklipp. The post A-ha på celeber liste: 1 milliard YouTube-avspillinger for «Take on Me» appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Ny milepæl for A-ha

A-has megahit «Take on Me» har rundet 1 milliard visninger på YouTube. Popgruppen startet onsdag en lang turné.
Les mer om:

A-ha på celeber liste: 1 milliard YouTube-avspillinger for «Take on Me»

A-has megahit «Take on Me» har rundet 1 milliard visninger på YouTube. Popgruppen startet onsdag en lang turné.
Les mer om:

730 x Benjamin Ingrosso: – Nordmenn kaster BH-ene sine etter meg!

Benjamin Ingrosso innrømmer at norsk publikum er hakket bedre enn det svenske. De siste årene har karrieren til Benjamin Ingrosso skutt i været etter at han for alvor valgte å satse på musikken. Artisten, som forøvrig også er kjent fra realityserien Wahlgrens Värld, har blant annet deltatt i internasjonale Eurovision Song Contest hvor han kom på en solid 7.

De 60 frivillige bak barene er forberedt på høyt trykk i kveld: - Det blir noe helt annet enn å servere på Parken

Bygget som vanligvis rommer maks 5500 tilskuere, rommer i kveld godt over 10.000 konsertlystne mennesker som skal få med seg a-ha live. Mange av de oppmøtte skåler ivrig i plastkopper, og barsjef Susann Enebakk (25) og resten av gjengen bak baren sørger for at samtlige får vætet ganen på mest mulig smidig måte.
Les mer om:

a-ha starter verdensturneen i Bodø – før Tokyo, Cape Town og Los Angeles står for tur

I kveld tar Norge del i a-has store verdensturné. – Glad vi har fått muligheten til å ta en «da capo», sier Magne Furuholmen.
Les mer om:

a-ha klare for konsert i Nordlandshallen: – Jeg kan huske at det bare var en lyspære og den måtte vi skru ut og ta med oss når vi skulle på do

a-ha starter verdensturneen i Bodø lørdag kveld. Bandet skal feire at det er 35 år siden «Hunting High And Low». Paul Waaktaar-Savoy har ingen ting imot å rote i egen ungdom.
Les mer om:

Har solgt 9600 billetter til a-ha. Og nå har bandet startet forberedelsene i Bodø.

Gøran Aamodt i Parken Live er ikke det minste redd for at konserten med a-ha ikke skal bli utsolgt. 
Les mer om:

Blinding Lights: The Weeknd teamer opp med finsk flinkis for videoen som kom i kveld

Hitmaskin! «Blinding Lights» med The Weeknd har i Norge vært i toppen av Spotify siden november. I skrivende stund er låten fortsatt den mest spilte i vårt lange kongerike. For noen minutter siden slapp Abel Makkonen Tesfaye videoen, som følger opp Las Vegas-eventyret fra snutten til «Heartless». Kanadieren er her på en vill tur gjennom downtown Los Angeles. Det ender ikke råbra, men likevel med god stemning? Se videoen til «Blinding Lights» som The Weeknd slapp i kveld: Abel debuterer som skuespiller i kritikerroste Uncut Gems med Adam Sandler.