Nyheter om Hope


Keeperstjerne i sorg etter at hunden ble skutt

– Hjertene våre er knust, skriver Hope Solo etter den dramatiske hendelsen.
Les mer om:

Mange med autisme har for mye av et vitamin som er viktig for hjerneutvikling og tenkning

Sigrun Hope er overlege og spesialist i psykiatri. Hun mener at hun har avdekket det hun kaller et lite mysterium. UiB-professor advarer mot å trekke for sterke konklusjoner på bakgrunn av studien.
Les mer om:

Står bak de ville pressekonferansene

Hope Hicks (31) får skylda og æren for strategien med de daglige pressekonferansene fra USAs president under coronapandemien.
Les mer om:

Eirik kan åpne igjen etter at kommunen behandlet søknaden i rekordfart

Baren til Eirik Hope i Sandnes blir butikk.
Les mer om:

Holdt fødselen hemmelig

Hope Solo og ektemannen Jerramy Stevens ble foreldre i mars.
Les mer om:

Tilbyr Alex Sandro

Juventus er fortsatt opptatt av å signere Emerson Palmieri fra Chelsea og vil angivelig tilby Alex Sandro som en del av avtalen. Emerson har gjentatte ganger blitt knyttet til en retur til Serie A, spesielt nå etter Frank Lampard overtok ansvaret på Stamford Bridge. Les: Klarer seg godt uten Paul Pogba Blues-sjefen er i markedet for en venstreback, han har Leicesters Ben Chilwell og den allsidige Real Madrid-stjernen Achraf Hakimi i kikkerten, men Juventus jobber nå for å vende blikket i retning Serie A i stedet. Tuttosport hevder at Juve er trygg på å sikre signaturen til Emerso

Truer med å stenge innganger til City Nord: - Må ta i bruk drastiske grep hvis ikke tiltak fungerer

Etter flere henvendelser vurderer kommunen flere tiltak hvis ikke folk slutter å hope seg opp på byens kjøpesentre. City Nord ber kundene følge oppfordringer fra dem og myndigheter.
Les mer om:

Instagram Live-battle mellom Teddy Riley og Babyface ble fadese

Nattens vennlige Instagram Live-battle mellom R&B-veteranene Teddy Riley og Babyface ble på grensen til katastrofal. Mest på grunn av Teddy. 52-åringen fra Guy og Blackstreet ville ikke kjøre Instagram Live alene med telefonen og enkelt fremføre smakebiter fra sine største hits.

Nok et bevis på at Solskjær styrer United mot storhet

Jevnt og trutt kommer det historier fra unge spillere som må gjennom et rituale for å få respekt og etablere seg på førstelaget i toppklubbene. Hos United virker det som aldersaspektet er visket ut. Aaron Wan-Bissaka ble hentet forrige sommer fra Crystal Palace og hadde forventninger om at han kunne vente seg «junior-behandling» av de etablerte spillerne. Han tok feil. Les: Barcelona trenger å kikke i speilet -Vi kom godt ut med hverandre, og sånn trodde jeg ikke det ville være. Jeg trodde at siden jeg var ny, ville mange ikke ha noe med meg å gjøre.

Kathrine merker at «alle» skal ha egg i påsken: – Vi fikk inn bestilling på 250 egg på under 24 timer

Katrine Pedersen og samboeren Haakon Rakvaag driver gårdsbutikken og småbruket LandligLykke på Hope. De heier på gjenbruk og gårdslivet. Slik har de feiret og pyntet til påske i år.
Les mer om:

Danmark: Festivalsommeren er avlyst

Statsminister Mette Frederiksen opplyste på en pressekonferanse mandag at forlengelsen av forbudet mot store ansamlinger vil ramme store musikkfestivaler som Roskilde Festival. Den skulle etter planen pågå fra 27. juni til 4. juli. Roskilde Festival bekrefter i en pressemelding at kjøpte billetter til årets festival kan overføres til neste år dersom man ønsker det, eller man kan få refundert billetten. View this post on Instagram A sad message. There will be no Roskilde Festival this summer. It is with a heavy heart that we’re writing this.

Kjøper seg inn i Svalbard Vet

Etter mer enn syv år i Longyearbyen vender veterinær Astrid Vikaune nesen hjemover til Helgeland. Veterinærene Stine Diinhoff og Kristina Hope skal, sammen med ny daglig leder, etter hvert kjøpe seg inn i bedriften.

Nesten alle rettssaker utsettes på ubestemt tid: – Det er utfordrende. Sakene kommer til å hope seg opp

Koronasituasjonen rammer domstolene med full kraft. Nesten alle rettssaker i Fredrikstad tingrett er nå utsatt. – Det er helt åpenbart at vi får et problem, sier sorenskriver Arnfinn Agnalt.
Les mer om:

Såret Britney Spears snakker ut om bikinibilde-kritikken

Leave Britney alone! Britney Spears har fått nok av at følgerne som kritiserer det hun poster på Instagram, og hun slår nå tilbake mot trollene. «Toxic»-stjernen skriver at hun er veldig spent når hun deler bilder på Insta, men at hun nå får mange hatefulle kommentarer på bikinibildene sine. Dette sårer henne veldig. – NOBODY WATCHES YOU HARDER THAN THE PEOPLE THAT CAN’T STAND YOU, står det på 38-åringens bilde. På Insta forteller tobarnsmoren om den røde bakgrunnen hun har på de nyeste bildene, samt hvilken badedraktsfarge hun aldri har hatt før – Jeg har lest mange ting på nettet av folk

Glastonbury Festival avlyst – les arrangørenes uttalelse

Den engelske storfestivalen hadde blant annet sikret seg store navn som Kendrick Lamar, Taylor Swift, Paul McCartney, Diana Ross, Aerosmith og Lana Del Rey på plakaten, som ble sluppet så sent som i forrige uke. Festivalen skulle etter planen feire 50-årsjubileum i dagene 24. til 28.
Les mer om:

Big Thief avlyser lørdagens konsert i Oslo

Lørdagens Big Thief-konsert på Rockefeller ble nettopp avlyst grunnet de nye tiltakene til Oslo kommune mot spredningen av koronaviruset. Nyheten kommer dagen etter at spillestedet høstet kritikk fra publikummere for å forsøke å gjennomføre onsdagens konsert med Frida Ånnevik i to omganger, med mindre publikum på hver konsert. Den konserten ble til slutt flyttet til høsten. LES OGSÅ: Slik vil Kiss beskytte seg mot koronaviruset. Rockefeller har delt følgende melding fra bandet i det offisielle Facebook-arrangementet for den nesten utsolgte konserten: «Hello everyone.

Mazzy Stars David Roback er død

Dødsårsaken er ikke offentlig kjent, ifølge Pitchfork. David Roback, som var med på å starte den svært kritikerroste gruppen Mazzy Star, var en viktig del av Los Angeles’ neo-psykedelia-scene på 80-tallet og spilte før Mazzy Star-tiden i band som Rain Parade og Opal. Den største suksessen nådde han dog med Mazzy Star, som ble dannet i 1989 i Santa Monica i California av ham og hans daværende kjæreste, sangeren Hope Sandoval. LES OGSÅ: Anmeldelse: «Overraskende utspill fra Ozzy». Mazzy Star ga ut tre avdempede, men intense album i 1990, 1993 og 1996 og fikk deres største hit i 1993 med «Fade In

Moyes var tjue minutter fra å overliste Liverpool – har funnet spiller for de avgjørende scoringene

I det 67. minuttet på Anfield hadde vi begynt å leke oss frem til tittelen for David Moyes og West Hams bragd på Anfield. En Salah og Mané senere ble kampreferatet revidert. West Ham har et spissproblem. De kan bare drømme om en Salah eller Mané som stikker den nødvendig foten frem for å vinne tette kamper, men spissene Sebastian Haller og Albian Ajeti har vist at de kun på de aller beste dagene kan være den avgjørende faktoren. Les: Toni Kroos: Avtalen med Manchester United var på plass Ifølge The Sun har David Moyes blinket ut en ung fransk nr.

Klopp forklarer hvorfor Liverpool har utfordringer på overgangsmarkedet

Som best i verden ligger det både en stor drahjelp på overgangsmarkedet, men også begrensingene som følger med på lasset. Hvem er det som ikke vil spille for Liverpool om dagen, spør du?     Vi lar Liverpool-manageren forklare hvorfor neste runde på overgangsmarkedet ikke kommer til å gå knirkefritt, selv med trofeene som har begynt å hope seg opp på Anfield igjen.   -Hvis spillere ser at du er suksessfull er det lettere å komme i dialog med dem.

At Wolverhampton tør å servere suksessmanageren til rivalene

Er det ett lag toppklubbene i Premier League gruer seg til å møte, er det Ulvene til Nuno Santo. Portugiseren har bygd opp og videreutviklet en tropp som sprengte taket i Championship, etablerte seg i Premier League uten problemer, og som ligger nå på en sterk 9. plass, bare 4 poeng fra 5. plass. Santo kom til Molineux i 2017 og har en kontrakt som løper ut allerede neste sommer. Dette burde få ledelsen hos Wolverhampton til å kjappa på med å fremforhandle en forlengelse med suksessmanageren. Les: Fire toppklubber i Premier League venter på den neste Jürgen Klopp Men gjør de?

Hanne jobbet som frivillig i Malawi i ferien sin

Oppholdet hos hjelpeorganisasjon Hope for Relief i Malawi ga mersmak.
Les mer om:

Nei, dette er ikke Kim Kardashian og Kylie Jenner…

Har hele Instagram samme kirurg? Neeeida.

HBOs neste Big Little Lies?

HBO ser ut til å servere oss rikelig med kvalitet også i 2020. Å spille i en skikkelig god serie har vist seg å være et lurt karrieretrekk for mang en skuespiller som hovedsakelig har gjort filmer tidligere. Big Little Lies ga oss det kanskje aller største stjernegalleriet med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz og Meryl Streep. Nå er Nicole Kidman snart aktuell i nok en HBO-serie, også denne gangen med en veteran som motspiller.

♫ HITVARSEL! Angelina Jordan (14) teamer opp med TRXD

Sertifisert banger! For kort tid siden var norske Angelina Jordan (13) med på America’s Got Talent: Champions, hvor Heidi Klum ved første anledning heiv seg rundt og plasserte lanken på gullknappen. Det var konfetti, slow motion og mye tårer. Ønskereprise her: Nå teamer tenåringen opp med den norske produsentduoen TRXD på låten «Above the Water». Siden 2016 har radarparet laget musikk sammen, og høstet en imponerende mengde streams og hits.

Justin Bieber slipper ny låt, turnédatoer og takker Ariana Grande for comebacket

Etter en pause på hele fem år er Justin Bieber endelig tilbake, takket være Ariana Grande! Ari tok nemlig Justin opp på scenen på Coachella forrige sommer, noe som vekket en gnist i superstjernen. Biebern forteller i sin egen dokumentarserie Seasons at fremføringen av «Sorry» på Arianas konsert fikk ham til å ville gå tilbake til musikken igjen. Canadieren slapp sitt forrige album Purpose i 2015, men i dag ble endelig hans femte studioalbum Changes annonsert. View this post on Instagram My new album #Changes out Feb 14.