Nyheter om Hope


Kylie Jenner finansierer heftig rettssak mellom Rob og Chyna?

Kylie Jenner åpner angivelig lommeboka for storebror Robert «Rob» Kardashian. Kardashian-sønnen har skygget banen fra rampelyset i mange år, og lever en mindre eksponert hverdag – i hvert fall i forhold til søstrene Kylie, Kendall, Khloé, Kim og Kourtney. Nå skal regningene visstnok hope seg opp, og ettersom Hallgeir Kvadsheim ikke har ekspandert Luksusfellen til USA, må Robert spørre om hjelp fra sin yngste søster. Throwback med unge Kylie som klemmer sin ti år eldre halvbror:  Ky og Rob <3 (Instagram/kylieswrlddd) Familien går sammen for å hjelpe Rob Dette røpes av en kilde nær familien. – H
Les mer om:

Nomadland med Frances McDormand er en soleklar Oscar-favoritt

Nomadland bør man glede seg til. Ikke bare gir de fleste anmeldere fra festivalene filmen to store tomler opp. Under årets – selvfølgelig digitale – Toronto International Film Festival, som avsluttet i går, vant Nomadland publikumsprisen People’s Choice Award. Noe som ofte er en stor pekepinn når det kommer til Academy Awards. Det er i alle fall mange filmer som har gått fra TIFF- til Oscar-seier. Som for eksempel The King’s Speech, Silver Linings Playbook, 12 Years A Slave, Room La La Land og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Nomadland er basert på non-fiction-boken Nomadland: Surviv

Den lokale bilforhandleren ble slått konkurs i fjor: Nå er også eiendomsselskapet konkurs

Et snaut år etter at bilforretningen Magnus Hope i Haugesund ble slått konkurs, har eiendomsselskapet begjært oppbud. Gjelden er på drøye 9,7 millioner kroner.

Stassi Schroeder bryter stillheten etter å ha blitt sparket fra Vanderpump Rules

Vanderpump Rules-casten har laget drama gjennom 8 sesonger, men nå har intrigene flyttet seg ut av realityverden og videre inn i en skikkelig realitycheck. Serien handler om de ansatte på restauranten SUR (Sexy Unique Restaurant) som eies av den tidligere Real Housewives of Beverly Hills-stjernen, Lisa Vanderpump.

♫ Little Mix covrer «Falling» av Harry Styles i Live Lounge

Godkjenner du denne coverversjonen av «Falling»? Den såre balladen fra Harry Styles’ andre soloalbum ble fort en favoritt hos mange, selv månedsvis før den offisielt ble sluppet som singel. Det gjør den også populær som covermateriale. BBC Radio 1s Live Lounge er ingen kur mot COVID-19, men returen av konsertserien gjør utvilsomt tiden vi lever i bittelitt lettere.  De siste par ukene har vi blant annet fått Billie Eilish-cover fra Miley Cyrus, og «Wap»-cover fra rockebandet Biffy Clyro. For ikke å snakke om Anne Marie sin vri på «Watermelon Sugar». Denne uken var det jentegruppen Little Mix s

Kjenner du igjen noe av dette? Da vil politiet komme i kontakt med deg

I løpet av det siste halvåret har politiet gjort en rekke beslag etter kriminelle handlinger. I politiets lager begynner det nå å hope seg opp med en rekke forskjellige gjenstander.
Les mer om:

Donny van de Beek ble Manchester Uniteds første sommerkjøp

Manchester United presenterte onsdag Ajax-stjernen Donny van de Beek som en ny spiller i klubben. Manchester United bekreftet onsdag at klubben har kjøpt Donny van de Beek av Ajax. Les: Gigantbud: Liverpool har tydeligvis glemt de ikke skulle bruke penger VAN DE BEEK Welcome to United, @Donny_Beek6! #MUFC — Manchester United (@ManUtd) September 2, 2020 Den nederlandske midtbanespilleren har fått en femårsavtale med United med opsjon på ytterligere ett år. «Jeg kan ikke beskrive hvor stor mulighet det er å bytte til en klubb med en så stor historie.

Datteren til Ed Sheeran har fått et eventyrlig navn

Ed Sheeran har vært borte fra Instagram siden julaften. 24. desember skrev popstjernen at han trengte en pause etter å ha jobbet ustanselig siden 2017. – Jeg skal ta en pustepause for å reise, skrive og lese. Jeg vil være borte fra sosiale medier til det er tid for å komme tilbake, skrev han den gang. Det Ed Sheeran ikke nevnte var at Cherry Seaborn var gravid.  I dag deler nemlig briten de gode nyhetene om at paret forrige uke fikk sitt første barn sammen. – Ello!

Justin Townes Earle er død, 38 år gammel

Dødsårsaken er foreløpig ikke bekjentgjort, men Earle hadde slitt med rusmisbruk siden tenårene. Han ble nykter da han begynte å lage egne plater, men opplevde to tilbakefall, ifølge The Tennessean. – Jeg bærer navnene til to menn; den ene døde, den andre døde nesten, og jeg klarte det nesten selv også.

Bekreftet: Leeds har lagt inn bud på tidligere Liverpool-spiller

Marcelo Bielsa har bevist hva han kan få ut av unge spillere med den rette innstillingen, guts´et, lagfølelsen og talentet. På vei inn i Premier League var målet å få med seg vingen som aldri ble god nok for Liverpool. Ryan Kent har vokst opp i Liverpool og har gått gradene fra akademiet til førstelaget i 2015. Tre år senere hadde han fortsatt tilgode å få sjansen i den røde kampdrakten. Så kom det store idolet Steven Gerrard og strakte frem hånden først på ulån, så permanent overgang i 2019.

Drake Bell svarer på anklager om partnervold og voldtekt av mindreårige

Melissa Lingafelt kommer i dag med sterke anklager om ekskjæresten Drake Bell. Historien backes av flere. Melissa forteller via TikTok og Instagram Story at hun flyttet inn med TV-stjernen som 16-åring.
Les mer om:

Skandalegolfer John Daly tilbake på banen sammen med Junior

Vi kan garantere at den pensjonerte golfstjernen John Daly ikke kjører Tesla, er veganer, driver med Yoga og har sin egen urtehage, men han stiller opp for sin sønn, og det er jo bra.

Dayot Upamecano 60 millioner euro utkjøpsklausul går ut på fredag

Det er mange som følger med på RB leipzig forsvarer Dayot Upamecano, spesielt Arsenal, på fredag er det et år igjen av franskmannens avtale og samtidig går en utkjøpsavtale som har vært til hinder for overganger ut på dato. 60 millioner euro er for mye for de fleste, ihvertfall nå, det til tross for at 21 åringen regnes som en av de mest spennende midtbacker i Europa. – Arsenal har beholdt sitt fokus på franske spillere lenge etter Arsene Wenger sluttet etter sitt nesten 22 år lange regjeringstid i klubben.

Arne Olav forsøkte å fly paraglider med rullestolen sin

Arne Olav Hope ble han lam for 30år siden og havnet i rullestol. Fredag skulle han fly hangglider fra brygga ved huset på Kolnes.
Les mer om:

Naya Rivera minnes av sine Glee-kolleger

Naya Rivera ble funnet omkommet, slik mange fryktet. Mange av 33-åringens kolleger fra Glee minnes sin venn. Lea Michele, som hadde rollen som Rachel Berry, kom ikke alltid godt overens med Naya. Noe sistnevnte skriver om i boken hun ga ut i 2016. I helgen skrudde Lea av sin Twitter etter å ha blitt bombardert med hets fra Glee-fans som mente hun burde skrive noe om Nayas forsvinning. Lea minnes nå sin kollega ved å poste et bilde. Hun minnes også Cory Monteith, som spilte karakteren Finn Hudson. Han ble funnet død 13.

Kourtney Kardashian om hvorfor hun trakk seg fra Keeping Up with the Kardashians

Kourtney Kardashian kastet inn KUWTK-håndkleet. Keeping Up with the Kardashians gjør seg klar for sesong 19, men man får ikke lenger se noe særlig til den eldste av Kardashian-søstrene. I mars begynte ryktene om at 41-åringen trekker seg fra E!-serien, som startet i 2007. Noe Kourtney kort tid etter bekreftet via Twitter: I did. Bye. https://t.co/xIMBK8egDJ — Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) March 27, 2020 Nå snakker trebarnsmoren om hvorfor hun valgte å forlate Keeping Up with the Kardashians. Hun beskriver innspillingen av showet som giftig. – Jeg filmet serien non-stop i 14 år.

Slutter etter 37 år

Kristian-Joy Alfonso (56) har spilt Hope Williams Brady i såpeserien «I gode og onde dager» siden 1983. Nå er det slutt.
Les mer om:

Cocktail Slippers lanserer kandidat til årets sommerlåt

Damene i Cocktail Slippers byr på en ekte pop-perle i rock´n roll-drakt. En herlig, forfriskende blanding av garasjerock og 70-tallets glamrock med et tydelig spark til 80-tallet, pakket inn i et fyrverkeri av en feminin kvintett som ikke går av veien for å dra på litt live. Singelen er co-produsert av legendariske «Little Steven» Van Zandt og ble sluppet på Wicked Cool Records fredag 26. juni. Cocktail Slippers har alltid hatt et rykte som et fantastisk liveband med sing-a-long stadionlåter og ville, visuelle sceneantrekk.

Plastisk kirurgi? Madison Beer forklarer bildene

Madison Beer må stadig forsvare seg. For en drøy uke siden beklaget artisten sin romantiserende omtale av en av kontroversiell klassiker. Men #MadisonBeerIsOverParty trendet ikke bare på Twitter på grunn av en bok.

Tuva barberte bort håret i ren kjedsomhet

Tuva Hope fra Atrå bor for tiden i York i England, og har vært i frivillig karantene siden koronaen brøt ut. Det har vært temmelig kjedelig.
Les mer om:

Veterinær i Longyearbyen om isbjørnkritikken: – Dette bør være et vendepunkt

Kristina Hope er veterinær på Svalbard Vet, og ble kontaktet i forbindelse med isbjørnbesøk i Longyearbyen 2. juledag. Ellers har ikke veterinærene ved klinikken hørt noe, heller ikke 30. januar.
Les mer om:

Stabæk får ikke glede av Mikkel «Mix» Diskerud

I vinter kom Mix til Stabæk og trente sammen med sitt gamle lag og ungdomsklubb, Stabæk. Det ga selvsagt forhåpninger hos mange fans om spill i Norge denne sesongen. Mikkel «Mix» Diskerud meldte overgang fra New York City til Manchester City i 2018 (Samme eier).

BTS har Samsung og norske Quick Style som partnere

BTS = global boost Når man skal måle popularitet, kommer tall godt med. Noe som passer bra for BTS, da få popgrupper selger og streamer album som dem. I 2018 satte deres plate Love Yourself: Tear rekord ved å bli den første innen k-pop til å toppe Billboard 200.

Magne Furuholmen hyller Adam Schlesinger med nyinnspilling

– Fountains of Wayne var et band jeg lyttet mye til på slutten av 90-tallet, og som låtskriver ble jeg rørt og inspirert av blant annet «Prom Theme» og «Troubled Times». Etter at Adam Schlesinger døde, ble «Troubled Times» et slags symbol for meg på den dramatiske situasjonen som vi har befunnet oss i de siste månedene, sier Furuholmen. Derfor slipper a-ha-stjernen en ny singel 19. juni, der han nettopp har spilt inn «Troubled Times» i samarbeid med Morten Qvenild.

Keeperstjerne i sorg etter at hunden ble skutt

– Hjertene våre er knust, skriver Hope Solo etter den dramatiske hendelsen.
Les mer om: