Nyheter om Hope


– Jeg tenker at jeg skal dra dit med positive tanker, og gjøre det så godt som mulig

Mens samboer Jon Rolf Skamo Hope må sitte heime og se på VM, i påvente av at noen i langrennstroppen til tyske Oberstdorf kan bli sjuke, kan Marit Øygard nå forberede seg i ro og mak til å gå junior-VM i skiskyting i nabolandet Østerrike.

VM-gull til Beitostølen: Jon Rolf (22) avsluttet sin internasjonale karriere som junior med å sikre mesterskapsmedalje

Jon Rolf Skamo Hope har de tre siste årene bodd på Beitostølen. I helga ble han U 23-verdensmester i Finland.
Les mer om:

Norsk VM-gull, igjen

Hedda Østberg Amundsen, tvillingsøstera til Harald Østberg Amundsen, gikk Norge inn til gull på blandet stafett i U23-VM. Tidligere lørdag tok de norske herrene gull på stafetten i junior-VM. 22-åringen fra Asker skøytet kontrollert inn først over mållinjen med noen få sekunder ned til Russland på 2.-plass.

Hope sa ja til varaplass i styret til Nord-Aurdal FrP. Så fant han ut hvilke andre som var foreslått. Da meldte han overgang

To medlemmer i Nord-Aurdal FrP har meldt seg ut av lokallaget, og blitt ønsket velkommen som medlemmer av Sør-Aurdal FrP, selv om de fortsatt blir boende i Nord-Aurdal. Karl Arne Hope er en av dem.

Lampards avskjed med Chelsea

Vi tilhører heiagjengen til Frank Lampard, men har måttet innse at oppsigelsen på mandag må oppleves som helt naturlig i en klubb som Chelsea. Da Lampard takket ja til jobben, hadde han større erfaring enn noen andre med hvordan en manager behandles på Stamford Bridge. Men det hindrer oss ikke fra å være noen dager i sørgemodus. På mandag kveld tok Lampard selv avskjed gjennom en melding på instagram.

Røthe snøt Krüger i sekunddrama

Simen Hegstad Krüger startet knallhardt og ledet fra start og nesten hele veien på dagens 15 kilometer. En knallavslutning av Sjur Røthe gjorde at vossingen knep NM-gullet med 3,5 sekunder – Det føles veldig bra. Det er veldig stas å bli norsk mester. Det er en veldig god avslutning. Jeg vet hva Krüger er glad i og stand til, så jeg prøvde å gi ham litt tider å bekymre seg for, sier Røthe til NRK. For Krüger ble det en litt skuffende sølvmedalje etter å ha ledet nesten fram til oppløpet. – Det er irriterende at jeg skal ha slike avslutninger gang på gang.

Amerikansk stjerne: – Jeg ble mobbet av mine lagvenninner

Alt var ikke bare fryd og gammen på USAs suksessrike landslag. Den tidligere keeperstjernen Hope Solo forteller at hun ble mobbet av andre spillere på laget.
Les mer om:

Her vil Steffen starte folkehøyskole: – Ikke bare en sommerøy

Får Steffen Hope, og resten av gjengen, det som de vil, kan de første elevene starte i 2023.
Les mer om:

Taylor Swift kommenterer Scooter Brauns salg av hennes sanger

Taylor Swift har mye på hjertet etter at salget av hennes sanger ble offentliggjort natt til tirsdag. Hun fikk beskjed i forkant om at Scooter Braun skulle selge låtene hennes. Men for at Taylor selv skulle få lov til å vurdere å kjøpe dem tilbake, krevde Scooter en fortrolighetsavtale (NDA/non disclosure agreement). I denne kontrakten stod det at hun i all fremtid kun har lov til å si positive ting om Scooter. Noe hun ikke ønsket å skrive under på. «Så jeg ville ha vært nødt til å signere et dokument som gjorde at jeg for alltid måtte være tyst, før jeg engang kunne få sjansen til å by på mit

Ukens anbefalte sanger

Siden Inger Lise Hope og Svein André Davidsen traff hverandre for åtte år siden, har paret lagd musikk sammen.
Les mer om:

Hjem til jul sesong 2 – se første teaser

Nå får vi endelig vite hvem som ringte på døren i Hjem til jul. For få minutter slapp Netflix teaseren til sesong 2 av den norske serien. I fjorårets premieresesong fulgte vi den single 30-åringen Johanne (Ida Elise Broch) i sin 24-dagers lange jakt på å finne kjærligheten før julaften. Hjem til jul tok Norge med storm da den kom til Netflix i desember 2019, og imponerende nok ble den en av årets aller mest sette produksjoner. Serien, regissert av Per-Olav Sørensen og Anna Gutto og produsert av The Oslo Company, fikk gode tilbakemeldinger i Norge, men også internasjonalt. Foran skjermen så vi

Kris Jenner kommenterer den kontroversielle festen til Kendall Jenner

Kendall Jenner blir bombardert med mye hat etter helgens fest. På taket av 1 Hotel i West Hollywood kombinerte hun halloween med en stjernespekket feiring av sin kommende 25-årsdag Til å være pandemi – og kostymefest – var det få masker å se blant den rause forsamlingen. Tusenvis av kommentarer på sosiale medier anklager Kendall for egoistisk spredning av koronaviruset via arrangementet. Your Halloween/Birthday party was reckless and irresponsible.

Tid og sum for Erling Haaland er klar

Journalisten Fabrizio Romano har sine kontakter og vet å bruke dem. Denne gangen har italieneren fått bekreftelse på hva som skjer i juni 2022. Vel, hva som skjer er umulig å si når fler av verdens største klubber barker sammen for å sikre seg 20-åringen som i sin første hele sesong for Dortmund fortsetter i et rasende tempo med 7 scoringer og 3 assist på 8 kamper.

Dagen da Manchester United tabbet seg ut

Da den belgiske spissen som tidligere hadde blitt hedret i Premier League som en av de vasseste angrepsvåpnene forlot Old Trafford forrige sommer, kunne ikke Gary Neville styre sin begeistring. Én sesong og to overgangsvinduer senere er det United-supprotere som har begynt å stille seg et spørsmål. Var det egentlig så lurt? Da belgieren gikk til Inter, valgte United å ikke kaste seg ut på overgangsmarkedet for å erstatte Lukaku. Ifølge Goal var argumentet til klubben at de ikke trengte en forsterkning utenfra. Døren ble åpnet for for Mason Greenwood.

Fluen på hodet til Mike Pence stjal showet under debatten med Kamala Harris

Mike Pence og Kamala Harris hadde ikke mange høydepunkter under nattens debatt i Salt Lake City. Men visepresidenten til Donald Trump og visepresidentkandidaten til Joe Biden fikk god hjelp av en flue, som landet på hodet til Mike da han begynte å snakke om rasisme. Der koste den lille rakker’n seg i to minutter mens VP-en stadig gikk over sin tildelte tid. Internett-humoren tar selvfølgelig av – og fluen er nå verdensberømt over natten. Reaksjonen til fluens presseansvarlige var sannsynligvis slik: View this post on Instagram Usually wouldn’t post in betwee

United gir Cavani drakta som garanterer et durabelig fyrverkeri

Når du som 33-åring og fersk på Old Trafford tildeles drakt nr. 7, da er fallhøyden stor. Edinson Cavani blir ikke utdelt draktnummeret til Beckham, Cantona og Ronaldo for potensialet de neste ti årene, her må det leveres fra første spark. Cavani har to år på seg til å skrive seg inn i United-historien som en ekte nr. 7 og gamechanger. Hvordan takler du den, Edinson? 7⃣@ECavaniOfficial will become the latest Red to don our number seven shirt #MUFC — Manchester United (@ManUtd) October 6, 2020 -Det gir meg stor stolthet å bære nr. 7 for Manchester United.

Da André (38) ble syk begynte det å hope seg opp på eiendommen hans: – Jeg skjønner at naboene er lei

Om ikke 38-åringen rydder på tomta si innen 15. oktober risikerer han pålegg. Nå ber han om hjelp.
Les mer om:

Trumps stabssjef: Visste at Hicks testet positivt før Trump reiste

Trumps stabssjef Mark Meadows bekrefter at Det hvite hus visste om smitten til Trumps rådgiver Hope Hicks allerede før presidenten reiste på valgkampmøte på torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Trump møtte 100 personer i går – driver omfattende smittesporing

Donald Trumps presserådgiver Hope Hicks fikk korona-symptomer i presidentens nærvær allerede onsdag. Likevel møtte Trump rundt 100 personer under et arrangement torsdag.

Tre voksne og to barn måtte redde seg i land

Klokken 13:40 vet politiet enda ikke sikkert hva som er årsaken til at tre voksne og to barn havnet i sjøen utenfor Hope i Sandnesfjorden. De fem måtte svømme 3-400 meter for å komme seg i land.
Les mer om:

Amerikanske medier: Det hvite hus ønsket å holde Hope Hicks-smitten skjult

Hope Hicks-smitten reiser spørsmål om hva presidenten visste før han var i kontakt med velgere torsdag. «Uansvarlig», sier CNN-profilen Anderson Cooper.

Trump testet positivt på korona

President Donald Trump og førstedame Melania Trump bekrefter at de har testet positivt på koronaviruset etter at det ble kjent at Trumps nære rådgiver Hope Hicks var smittet.

Fløy med Trump - coronasmittet

En av USAs president Donald Trumps nærmeste rådgiver, Hope Hicks, har testet positivt for coronaviruset. Hicks har reist med presidenten flere ganger denne uka. Trump har nå tatt en coronatest.
Les mer om:

Trump i karantene mens han venter på koronaprøvesvar

President Donald Trump setter seg i karantene mens han venter på koronatestresultat etter at hans nære rådgiver Hope Hicks har testet positivt for koronavirus.

Nær Trump-rådgiver koronasmittet

Donald Trumps nære rådgiver Hope Hicks har reist med presidenten flere ganger denne uken. Presidenten selv har også testet positivt for viruset.
Les mer om: