Nyheter om Hope


Khalids unge favoritt til Norge ✨

Norges neste favoritt? Claire Cottrill aka Clairo har gjort det særdeles bra de siste årene med låter «Pretty Girl» og «4EVER». Denne uka ble kjent at den unge indieartisten kommer til Norge i vinter, nærmere bestemt bittelille julaften 22.

Dette må du vite om Odds nye spiss: – Har hatt enorm fremgang

SKIEN/SANDNES: Onyekachi Hope Ugwuadu (22) er klar for Odd. I Sandnes beskrives spissen som spennende, men fortsatt uferdig.
Les mer om:

Tidligere Glimt-spiller klar for Eliteserie-rival

Odd har hentet en ny angrepsspiller. Nigerianske Onyekachi Hope Ugwuadu (22), kalt Kachi, slutter seg til skiensklubben 1. januar. Han spiller nå for Sandnes Ulf i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Sandnes Ulf-spiss klar for eliteserieklubb

Onyekachi «Kachi» Hope Ugwuadu spiller for Odd neste sesong.
Les mer om:

Sandnes Ulf-spiss klar for eliteserieklubb

Onyekachi «Kachi» Hope Ugwuadu spiller for Odd neste sesong.
Les mer om:

Ny signering: Dette er Odds nye spiss

SKIEN: Odd har hentet en ny angrepsspiller. Nigerianske Onyekachi Hope Ugwuadu (22), kalt Kachi, slutter seg til skiensklubben 1. januar. Han spiller nå for Sandnes Ulf i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Rafael Benitez forteller deg hele historien om kaoset hos Newcastle

Steve Bruce er sjefen på St. James´Park som skal få supporterne til å glemme deres Benitez. For den spanske manageren var like populær som eier Mike Ashley er upopulær. Nå deler den tidligere Liverpool-manageren noen tanker med oss om tiden før exiten fra Newcastle. For at supporterne ikke skal sitte igjen med inntrykket av at Benitez forlot dem med lett hjerte, kommer nå forklaringen (vi tok like godt med hele greie fra Goal.com): «When I joined Newcastle in 2016, I did it with all my heart.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth separert

En representant for paret opplyser lørdag at de to har besluttet at et brudd er det beste for de to så lenge de har «seg selv og sine karrierer» i fokus. De vil fortsette å ha delt omsorg for alle dyrene de har sammen. De ber om å få være i fred. Det var People Magazine som først meldte om bruddet lørdag. LES OGSÅ: Anmeldelse av Jonathan Wilson på Øya. Cyrus og Hemsworth feiret i juni ti års av-og-på-forhold. Cyrus avfeide da rykter om brudd og la ut en skjermdump på Twitter av et oppslag om mulig brudd. – Gratulerer med tiårsjubileet, kjære.

Bella Thornes deling av bryllupsvideo (?) gjør eksen bedrøvet

Hei, hvor det går. Bella Thorne er for tiden på promoteringskjøret for boken sin, The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray. Enkel og grei tittel. I den forbindelse delte hun nylig en snutt fra det som ser ut til å være et alternativt giftermål mellom henne selv og eks-kjæresten Mod Sun. Mens bryllupsklippet ruller og går, leser Bella det hun omtaler som favorittdiktet sitt om depresjon. (Dette relateres til boken fordi den tidligere Disney-stjerna har ryddet mye spalteplass til nettopp depresjon.) Bryllup og depresjonsdikt var jaggu en pussig kombo, sier du?

Hva skjedde egentlig på slutten av Euphoria?

Rue: – I fuckin’ hate this town… 

Jules: – If I could, I’d burn it to the fucking ground.

Bekreftet: Arsenal må ut og jakte midtstopper før torsdag

Det var varslet og det kom. Tidligere Arsenal-kaptein og veteran på Emirates Stadium trekker seg tilbake til hjemlandet. Laurent Koscielny holdt seg borte fra treningsleiren til USA tidligere i sommer, noe som henviste 33-åringen til trening med U23-laget. Så dette måtte gå én vei. Les: Bekreftet: Wayne Rooney is back! Nå bekreftes det at midtstopperen takker for seg etter 353 kamper og forsvinner for det BBC hevder er rundt 50 millioner kroner. Ny arbeidsgiver blir Bordeaux. Fee agreed between Arsenal & Bordeaux for Laurent Koscielny is up to €5m max.

Avslører kjent kjæreste? Les 730s FREDAGSFJAS med Victoria Karlskås Andersen ✨

Det er fredag, og du vet hva det betyr. …Fredagsfjas med våre favorittfjes!

Skogum tar over som daglig leder i Valdres FK

Siden Philip Stensæter trakk seg fra jobben som daglig leder i Valdres FK tidligere i år, har Karl A. Hope vært konstituert i stillingen. 1. august tar Ole Kristian Skogum fatt på oppgaven.
Les mer om:

Dette vet vi om filmen til Kim Kardashian

Kim Kardashian bruker navnet sitt for å hjelpe andre. Hvis seksten sesonger av Keeping up With The Kardashians, et titalls spin off-serier og daglig Insta-vlogging ikke var nok; nå blir det enda mer Kardashian i monitor. Denne gangen rettes fokuset dog mot noen som kanskje trenger det enda mer – selv om produsent Kim Kardashian har sitt eget navn med i tittelen. Snart er det nemlig klart for Kim Kardashian: The Justice Project. Dokumentarfilmen får trolig ikke rød løper-premiere på Colosseum i Oslo, men vises av den amerikanske kanalen Oxygen, kjent for true crime og reality rettet mot kvinner

Også Zidane måtte se Real-spiller bæres ut på båre

Oppkjøring til ny sesong, testkamper, vennskapelighet, teste ut spillere. Dette var vel den opprinnelige ideen til å sette opp kamper mellom verdens beste klubber rundt i USA, Australia og Asia.  Det var før.

23.505 pasienter møtte ikke til time på sykehuset i 2018

Ventetiden på sykehusets poliklinikker kunnet vært kortere hvis flere hadde møtt opp til avtalt time, mener Nina Hope Iversen, direktør ved klinikk for somatikk i Kristiansand.

Embla (5) får ikkje gå på same skule som broren – no flyttar familien frå Bergen

BERGEN (NRK): Ei rekke barneskular i byen er overfylte. Derfor nektar kommunen Embla Antonie Hope (5) å byrja på sin næraste skule. Familien føler seg tvinga ut av byen.
Les mer om:

A$AP Ferg kommenterer situasjonen til A$AP Rocky i Sverge

Mange mener myndighetene i Sverige var strenge da de på fredag varetektsfengslet A$AP Rocky i to uker. En av dem er hans A$AP Mob-partner A$AP Ferg, som ber folk støtte Rocky. – Han er i Sverige og sitter fengslet på isolat med telefon- og besøksforbud, skriver Ferg på Instagram. – De prøver å holde ham der i to uker og hvis han blir dømt kan ha få seks år bare for å beskytte seg i en slåsskamp. Det var på ingen måte han som startet noe angrep. Be for rettferdighet.

Neymar, verdens største fotballattraksjon – uønsket i Spania!

Han er den som trekker mest oppmerksomhet i verden. Ikke bare for sine kunster på gress, men også for krumspring på og utenfor banen. Altså, en ønskedrøm for en hvilken som helst liga, der sponsorer og annonsører er garantert liv og røre for pengene sine. Skulle man tro. Men ikke i Spania. La Liga-presidenten Javier Tebas har slengt ut med at han ikke ønsker Neymar velkommen tilbake. La Liga president Javier Tebas:"I prefer that Neymar does not return to Barca. We always want to bring great players, but Neymar's behaviour is not good for the competition.

Nå gir selv Lyon-presidenten opp Tanguy Ndombele

På tirsdag hentet Lyon det brasilianske talentet Jean Lucas til den sentrale midtbanen. Dermed skal det være duket for en overgang for Ndombele. Lyons President Jean-Michel Aulas har nå akseptert at den franske 22-åringen ønsker seg ut og opp i verden. Lyon chief offers Tottenham hope in their pursuit of £63m Tanguy Ndombele https://t.co/qSPOinTt8f pic.twitter.com/koyos3imqe — Times of News Europe (@TimesEurope) June 25, 2019 Les: Bekreftet: Lucas klar for Lyon – Han har spurt om å få en overgang.

Nær Trump-medarbeider nektet å svare justiskomiteen 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president.

Nær Trump-medarbeider nektet å svare justiskomiteen 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president.

Nær Trump-medarbeider nektet å svare 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president.

Stjernekeeperen innrømmer juks: – Ekstremt om det stemmer

Hope Solo (37) avslører at USA drev med skittent spill i OL-kvartfinalen for tre år siden.
Les mer om:

- Hun utsettes for et helvete

Donald Trump mener tidligere kommunikasjonsdirektør Hope Hicks behandles dårlig av demokratene.
Les mer om: