Nyheter om Hope


K-pop-stjerne funnet død

K-pop-fans over hele verden sørger. I dag ble det nemlig kjent at Choi Jin-ri alias Sulli er død, 25 år gammel. Sulli var mest kjent som medlem av jentegruppen f(x), som hun forlot i 2015.

Skamo Hope og Simpson-Larsen best i rulleskirenn

I helgen var det en hel masse terrengløp med langrennsløpere til start, men det ble også gått rulleskirenn.
Les mer om:

– Jeg føler meg innelåst

Henning Øyvind Hope sliter med sterk kols. Han savner hjelpemiddelet som lar han bevege seg ut av døren.
Les mer om:

Joe Budden kaller Logic den verste rapperen noensinne

Logic er en av klodens mest populære rappere, med to album på førsteplass på Billboard 200. Men ikke alle er like imponert over ferdighetene til den 29 år gamle Def Jam-stjernen. I alle fall ikke Joe Budden. Etter å ha hørt verset til Logic på French Montanas nye, litt pussige, Three 6 Mafia-aktige, Juicy J-produserte singel «Twisted», var Joe streng. (Låten har også med Juicy J og A$AP Rocky.) – Logic, du er lett en av de verste rapperene som noen gang har velsignet en mikrofon. Jeg må være ærlig med deg, sier Joe Budden i sin podcast. – Jeg vet ikke hva de forteller deg hos Def Jam.

Martin Ødegaard forteller om fremtidsplanene sine

Han er kåret til en av topp-tre i La Liga forrige måned og har virkelig fått en høy stjerne hos supporterne til Real Sociedad. Denne statusen blir nok ikke svekket etter 20-åringens intervju med ESPN Desportes. Ødegaard er bundet til en toårs-avtale der Real Sociedad betaler hele lønna på rundt 20 millioner kroner i året. Men ifølge football-espana har Real Madrid muligheten til å hente Ødegaard hjem ett år før tiden. Hva mener hovedpersonen selv?

Verdensstjerner støtter svenske Greta Thunberg (16)

Greta Thunberg er i ferd med å bli historisk. Etter å ha engasjert ungdommer i Europa og klimaaktivister verden over får 16-åringen nå oppmerksomhet fra resten av røkla. Ankomsten i New York har på ingen måte gått upåaktet hen – Greta har allerede besøkt de største amerikanske kanalene og møtt noen av verdens ledende politikere. Det sier litt om Greta Thunbergs makt når den siste ukens møter med Barack Obama og Angela Merkel blir dokumentert av dem på Instagram, ikke henne. View this post on Instagram Begegnung am Rande des Klimagipfels der Vereinten Natione

Manchester United-legenden Berbatov har bestemt seg

For oss er og blir bulgareren Manchester United-spiller. I perioden 2008-12 herjet denne helt spesielle angrepsspilleren rundt i Premier League for Sir Alex.

Farenivået har auka – skrur opp beredskapen

Det er meld stor fare for skred på grunn av mykje nedbør i helga. Stig Hope I nye Ullensvang kommune ber folk følgja med.
Les mer om:

Hasse Hope hentet av ambulanse etter TV-opptak

TV-profilen fikk seg en smell under opptakene i Langesund. – Det var ekkelt, medgir Hope. TV 2 på sin side avdramatiserer hendelsen.
Les mer om:

Se øyboernes egne bilder av ødeleggelsene: – Det er hundrevis av døde

NASSAU (VG) Sirita Hope måtte betale for å komme seg vekk fra den orkanrammede øya. Nå gråter hun i frykt for barnebarnet som ble igjen.
Les mer om:

Demi Lovato innrømmer redigering av bikinibilder på Instagram

Mange fikser på bildene sine, men det er jaggu ikke mange som innrømmer det. Nå står Demi Lovato frem på Instagram. Artisten og skuespilleren blir naturlig nok retusjert i magasiner og på egne photoshoots, men nå innrømmer 24-åringen at hun også redigerer Instagram-bildene sine. Demi sier ikke nøyaktig hva hun endrer, men klassiske grep er jo å gjøre seg selv smalere, glattere og i noen tilfeller mer formfull.

Kristiansander like ved skytedrama

Kristiansanderen Joel Hope (19) var like ved skytedramaet i Texas lørdag ettermiddag lokal tid. Minst fem personer ble drept.
Les mer om:

Norske Joel (19) havnet midt i masseskyting i Texas

Syv personer skal være drept og 22 skadd etter masseskyting i Texas. Midt i dramaet havnet norske Joel Hope (19).
Les mer om:

Norske Joel (19) havnet midt i masseskyting i Texas

Syv personer skal være drept og 22 skadd etter masseskyting i Texas. Midt i dramaet havnet norske Joel Hope (19).
Les mer om:

Norske Joel (19) havnet midt i masseskyting i Texas

Syv personer skal være drept og 22 skadd etter masseskyting i Texas. Midt i dramaet havnet norske Joel Hope (19).
Les mer om:

Influencer får kjendisstøtte etter rehab-avsløring

Åpner seg om avhengighet og angst. Cameron Dallas ble stjerne via Vine. Du vet, appen som hadde sin storhetstid i 2014, hvor man kunne dele korte – helst humoristiske – snutter. Tidlig i 2013 meldte 730 om «awesome app-hitvarsel.» Se bloggens ymse jomfruklipp på videodelingstjenesten her. Det Twitter-eide konseptet ga unge mennesker en ny plattform å vise seg frem på. Cameron Dallas var en av dem som slett ikke skuslet bort muligheten. (Festlig fakta: Det gjorde heller ikke Shawn Mendes.

Nok en gladnyhet fra norgesaktuelle Slipknot

Det er snakk om enda et nytt album, og det er ikke langt unna! Albumet vil inneholde 11 sanger som aldri ble utgitt fra innspillingene til All Hope Is Gone, som ble spilt inn i 2008. Selv om det er mindre enn to uker siden Slipknot ga ut We Are Not Your Kind som peker mot en braksuksess har de nå avslørt planene om å snart gi ut et nytt album. Dette nye albumet vil bestå av 11 uutgitte sanger som ble spilt inn parallelt med All Hope Is Gone i 2008. LES OGSÅ: Anmeldelse av We Are Not Your Kind. – Vi har et helt annet album som fire av oss skrev da vi spilte inn All Hope Is Gone.

Khalids unge favoritt til Norge ✨

Norges neste favoritt? Claire Cottrill aka Clairo har gjort det særdeles bra de siste årene med låter «Pretty Girl» og «4EVER». Denne uka ble kjent at den unge indieartisten kommer til Norge i vinter, nærmere bestemt bittelille julaften 22.

Dette må du vite om Odds nye spiss: – Har hatt enorm fremgang

SKIEN/SANDNES: Onyekachi Hope Ugwuadu (22) er klar for Odd. I Sandnes beskrives spissen som spennende, men fortsatt uferdig.
Les mer om:

Tidligere Glimt-spiller klar for Eliteserie-rival

Odd har hentet en ny angrepsspiller. Nigerianske Onyekachi Hope Ugwuadu (22), kalt Kachi, slutter seg til skiensklubben 1. januar. Han spiller nå for Sandnes Ulf i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Sandnes Ulf-spiss klar for eliteserieklubb

Onyekachi «Kachi» Hope Ugwuadu spiller for Odd neste sesong.
Les mer om:

Sandnes Ulf-spiss klar for eliteserieklubb

Onyekachi «Kachi» Hope Ugwuadu spiller for Odd neste sesong.
Les mer om:

Ny signering: Dette er Odds nye spiss

SKIEN: Odd har hentet en ny angrepsspiller. Nigerianske Onyekachi Hope Ugwuadu (22), kalt Kachi, slutter seg til skiensklubben 1. januar. Han spiller nå for Sandnes Ulf i OBOS-ligaen.
Les mer om:

Rafael Benitez forteller deg hele historien om kaoset hos Newcastle

Steve Bruce er sjefen på St. James´Park som skal få supporterne til å glemme deres Benitez. For den spanske manageren var like populær som eier Mike Ashley er upopulær. Nå deler den tidligere Liverpool-manageren noen tanker med oss om tiden før exiten fra Newcastle. For at supporterne ikke skal sitte igjen med inntrykket av at Benitez forlot dem med lett hjerte, kommer nå forklaringen (vi tok like godt med hele greie fra Goal.com): «When I joined Newcastle in 2016, I did it with all my heart.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth separert

En representant for paret opplyser lørdag at de to har besluttet at et brudd er det beste for de to så lenge de har «seg selv og sine karrierer» i fokus. De vil fortsette å ha delt omsorg for alle dyrene de har sammen. De ber om å få være i fred. Det var People Magazine som først meldte om bruddet lørdag. LES OGSÅ: Anmeldelse av Jonathan Wilson på Øya. Cyrus og Hemsworth feiret i juni ti års av-og-på-forhold. Cyrus avfeide da rykter om brudd og la ut en skjermdump på Twitter av et oppslag om mulig brudd. – Gratulerer med tiårsjubileet, kjære.