Nyheter om Hol


Leteaksjon etter kvinne i Hol

Politiet har satt i gang en stor leteaksjon etter at en kvinne ble meldt savnet fra en hytte i Hol kommune. Kvinnen skal være i god fysisk form.
Les mer om:

Flere norske barn i skrekkleir i Syria

AL HOL, SYRIA (TV 2): Forholdene i leiren som huser titusener av IS-koner og barna deres er alarmerende. Nå åpner et norsk feltsykehus i leiren.
Les mer om:

Kommunestyret i Hol: Viktigare å vurdere heilskap framfor å sikre arbeidsplassar i Valdres

- Hjertet seier at vi skal berge arbeidsplassar i Valdres framfor Hønefoss, men vi har plikt til å vurdere ein større heilskap, sa Nina Dalen (Ap) då Hol kommunestyre onsdag sa farvel til Kommunerevisjon IKS, kommunerevisjonsselskapet for Valdres og Hallingdal.
Les mer om:

Lite håp om at Hol held fram i Kom­mu­ne­re­vi­sjon IKS

Kont­roll­ut­va­let i Hol kom­mu­ne til­rådde at kom­mu­nen skal hal­de fram med å vera med­lem i Kom­mu­ne­re­vi­sjon IKS saman med dei seks valdreskommunane og fire hallingkommunar.
Les mer om:

Huseigar i Bagn kunne ha hamna blant dei underjordiske - men er no redda av eit genialt vedtak i kommunestyret

Huseigar Roald Bergene i Bagn stod i fare for å hamne nede i eit stort hol fire meter under nivået til Sør-Aurdalshallen, men eit vedtak i Sør-Aurdal kommunestyre torsdag reddar situasjonen.

Ungdom etterlyser meir sexundervisning

–Mange veit ikkje at jenter har tre hol
Les mer om:

375 kunstnere åpner atelierene sine i helgen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: «Oslo Open» arrangeres søndag 28. april.Hvordan jobber en kunstner? Hva er et atelier? Under Oslo Open kan du besøke Oslos kunstnere på deres arbeidsplass, over hele byen og i ditt eget nabolag. Se kunsten på nært hold før den havner i et galleri eller på museum!

Har Ingve (38) Jærens beste utsikt frå jobben?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg trur me må ha Jærens finaste utsikt, seier 38-åringen.Han er utdanna elektrikar og automatikk-mekanikar, men har ein jobb litt utanom det vanlege. Ingve Bore frå Verdalen er serviceteknikar på Høg-Jæren vindpark. UTSIKT: Det er veldig flott og litt sånn at i kameraet ikkje klarer å fanga kor fint det eigentleg er, seier vindmølletekinkar Ingve Bore.

- Hvorfor skjønte ikke barnevernet at jeg ikke hadde det bra hjemme

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BARNEVERNSSAK: - Jeg husker volden hjemme. Jeg husker spesielt godt å bli sparket ned trappen og slengt inn i veggen, sier Jone Skartveit på spørsmål om hva han husker fra sin egen barndom.Barnevernet var involvert i familien til Jone fra foreldrene hans fikk sitt første barn. Hans eldste søster ble tatt da hun var to måneder gammel.

Starter russefeiringen i Mexico for å bygge hus

HAMAR (NRK): Eira Øyen Hol (18) starter feiringen av russetiden annerledes enn andre. I påsken drar hun og andre kristenruss til Mexico for å bygge hus til familier.
Les mer om:

Aldri ein kjedeleg dag med golf

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To av dei budde i Stavanger - ein av dei nesten på golfbanen - og dreiv med idrett frå dei var små; fotball, handball, segling, golf. Den tredje vaks opp i Egersund.- Svogeren min, ein engelskmann, var golfproff. Han begynte å undervisa i Stavanger i 1956. Då begynte også foreldra mine å spela, især mor. Alle me ungar blei dratt med for å plukka stein og raka lauv på banen.

Her kommer skredet dundrende ned fjellsiden: – Det var som å kjøre inn i en hvit vegg

Kim Gabriel Hol Rydningen var på vei gjennom Lavangsdalen mandag ettermiddag, da han så kovet fra snøskredet.
Les mer om:

Her kommer skredet dundrende ned fjellsiden ved E8: – Det var som å kjøre inn i en hvit vegg

Kim Gabriel Hol Rydningen var på vei gjennom Lavangsdalen mandag ettermiddag, da han så kovet fra snøskredet.
Les mer om:

Vil ikke være melkekyr for russeprofitører

-Det er helt greit å gå mot strømmen, sier Eira Øyen Hol, og drar til Mexico for å bygge hus for fattige i stedet for å feste russetida vekk.

Øyer og Hol på hyttetoppen

Den sterke prisutviklingen for fjellhytter fortsetter. Askerbøringene og bæringenes favoritter er på pristoppen.
Les mer om:

Kystverket borer hol i Stadtlandet(pluss)

Samferdsledepartementet har bede Kystverket om å rekna ut på nytt kva utbygginga av Stad skipstunnel vil kosta. Eitt ledd i det arbeidet er å bore eit 1,7 kilometer langt hol.
Les mer om:

Mange døde dyr funnet på gård i Hallingdal

Flere døde kuer, kalver og sauer ble funnet da politiet, Mattilsynet og brannvesenet gikk til aksjon mot en gård i Hol i Hallingdal.

Dyretragedie i Hallingdal: Har funne 20 døde dyr på gard

Politiet, Mattilsynet og brannvesenet gjekk til felles aksjon mot ein gard i Hol i dag. Der blei det funne døde kyr, kalvar og sauer.

Fjelloverganger gjenåpnet etter uvær

Riksvei 13 over Vikafjell og fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland er gjenåpnet, men det er søndag ettermiddag stadig kolonnekjøring på begge veiene.
Les mer om:

Fjelloverganger gjenåpnet etter uvær

Riksvei 13 over Vikafjell og fylkesvei 50 mellom Hol og Aurland er gjenåpnet, men det er søndag ettermiddag stadig kolonnekjøring på begge veiene.
Les mer om:

Beljotoys rullar ut leikene

Dei første kundane hans er i Suldal og rundt i Rogaland, men han skal også på fleire julemesser dei neste vekene.

Bjerkreim vil byggja omsorgssenter, gangveg og kulturpark - og låna 200 mill.

Inntektene frå eigedomsskatt aukar frå 7,5 til 20 millionar på fire år. Men Bjerkreim kommune har mange store hol å putta dei i.
Les mer om:

Ny plate på minnesmerke etter motstandsmann Nils Slåtto

1. november 1944 ble motstandsmannen Nils Slåtto fra Hol i Hallingdal skutt og drept ved Lakkergata i Tisleidalen, langs nåværende fylkesveg 51. På dagen 74 år etter ble ei ny minneplate avduket på stedet der Slåtto ble henrettet.
Les mer om:

Gassflaske i brennande låve – fleire hus evakuerte

Politiet har evakuert fleire hus etter at det tok fyr i ei løe der ei gassflaske er lagra. Skarpskyttarar vurderte å skyte hol på flaska.
Les mer om:

Slo til vakt, kasta bord og stolar og laga hol i døra

Flest hissige og rusa menn i Førde
Les mer om: