Nyheter om Igland


Sarah (27) har ny jobb og nytt «navn»

- Pappa kaller meg bare for «Prixa» når jeg ringer, siden jeg har begynt å jobbe på Coop Prix, forteller lastebilsjåfør og butikkmedarbeider Sarah Igland.
Les mer om:

Bjørg Igland fikk frivillighetspris

Bjørg Igland ble søndag tildelt Grimstad kommunes frivillighetspris 2019 for sin innsats i Grimstad Turn- og Idrettsforening
Les mer om:

- Mange er skeptiske først, men det er bare til vi har begynt å jobbe, sier tvillingsøstrene Victoria og Sarah (27)

Sarah og Victoria Igland er vant til å få mye oppmerksomhet når de jobber.
Les mer om:

Se Storm - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for den første virkelig store testen for Brynes andrelag. I dagens bortekamp mot Storm, som holder til i Skien, stiller juniortrener Jørn Hagen med et svært ungt mannskap. Et ikke helt toppet juniorlag, for å være mer presis.

Fikk omsider kjøre videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De langt over 100 bilene i Eurorally fikk seg en brå stopp i Tyskland. Lokalt politi stoppet samtlige biler med konseptets logo eller som hadde noe med «rallyet» å gjøre. Se live-video fra noen av deltakerne som forteller hvordan de har det. HEROmsider fikk bilene kjøre. Men det tyske politiet slapp kun fire biler pr. time.

Se Bryne II - Start II direkte fra kl. 18.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag serieåpner i 3. divisjon mot Starts andrelag på Bryne stadion i kveld. Dette er den siste kampen i første serierunde i 3. divisjon avd. 3.Bryne IIs lag: Andreas Hoppestad - Ola Johannes Elvedahl, Pål Fjelde, Petter Øfsteng, Rune Pedersen Bore - Sander Ystanes, Sean Aerts, Sondre Hovland - Ola Mæland, Vetle Lunde Myhre, Torben Dvergsdal.

Snudde til seier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var en rekordtidlig start årets seriespill i 4. divisjon. Da er det godt å ha en solid og god kunstgressbane å spille på. I tillegg skulle det være et klassisk nabo-oppgjøre mot Lyngdal. Det spørs om folk har ikke våknet opp fra vinterdvalen, og kanskje ikke forberedt på seriefotball.Men det kom 200 tilskuere til kampen. De fikk se en kamp, som åpnet ganske så rolig.

Torborg Igland om da det ble nok: «Jeg likte ikke at læreren trodde han visste noe om meg»

Jeg ble irritert på læreren min den gangen. Jeg likte ikke at han trodde han visste noe om meg. Dessuten svarte jeg et år feil.
Les mer om:

Fra selvskryt til selvransakelse

Når hiphopen stagnerte, måtte man tenke nytt. Løsningen ble å rappe om farskap, sosial angst og “Macern”-måltider, mener rapforsker Even Igland Diesen.
Les mer om:

Stengjer butikken i protest mot Black Friday

– Black Friday øydelegg for småbutikkane, hevdar Maja Dahl Igland og Marita Hjelmeland hos konseptbutikken Nério+Fend i Stryn. Dei stengjer like godt i protest.
Les mer om:

Rekordår for garasjeprodusent

Igland Garasjen passerte 250 millioner i omsetning i 2016. Mesteparten av inntektene kommer fra Østlandet.
Les mer om:

Igland Garasjen ekspanderer

Igland Garasjen kjøper en garasjeprodusent i Porsgrunn og øker fra 50 prosent til 100 prosent i Bergens Garasjen.
Les mer om:

Leverte 80 tonn

– Vi planlegger ikke å få så store hal, sier skipper Paul Stian Igland om bord i «Frøybas».
Les mer om:

Årets beste bøker: Torborg Igland

Dette er de tre beste bøkene som Fædrelandsvennens anmelder Torborg Igland har lest og vurdert i 2016.
Les mer om:

Årets beste bøker: Alf Kjetil Igland

Dette er de tre beste bøkene som Fædrelandsvennens anmelder Alf Kjetil Igland har lest og vurdert i 2016.
Les mer om:

Årets Sørlandsbedrift donerte fem kroner per stemme til Stine Sofies Stiftelse

Igland Garasjen lovet å gi fem kroner per stemme til Stine Sofies Stiftelse. Fredag fikk Ada Sofie Austegaard overlevert en sjekk på 35.000 kroner.
Les mer om:

Parkerte Dyreparken i finalen

Med 3025 mot Dyreparkens 2811 stemmer ble det seier for Igland Garasjen i Årets Sørlandsbedrift 2016.
Les mer om:

De er Årets Sørlandsbedrift 2016

Igland Garasjen er Årets Sørlandsbedrift 2016. Grimstad-bedriften vant finalen mot Dyreparken med 52 prosent av de totalt 5836 godkjente stemmene.
Les mer om:

De er Årets Sørlandsbedrift 2016

Igland Garasjen er Årets Sørlandsbedrift 2016. Grimstad-bedriften vant finalen mot Dyreparken med 52 prosent av de totalt 5836 godkjente stemmene.
Les mer om:

Kjemper med nebb og klør om seieren

I det 14 timer gjenstår av finalen, har Igland Garasjen et lite forsprang på Dyreparken. Vi besøkte de to finalistene dagen før dagen.
Les mer om:

Igland Garasjen sanker stemmer på bensinstasjonen - Julius tror på seier til Dyreparken

Igland Garasjen og Dyreparken kniver om å bli Årets Sørlandsbedrift 2016. Torsdag faller avgjørelsen.
Les mer om:

2000 stemmer avgitt

Igland Garasjen leder finalen med 55 prosent av stemmene når 34 timer av finalen er unnagjort.
Les mer om:

Sultne på seier

Både Dyreparken og Igland Garasjen er fast bestemt på å bli Årets Sørlandsbedrift 2016. Vi tok turen ut til finalistene for å lodde stemningen.
Les mer om: