Nyheter om Hønefoss


Kan bli en man husker for alltid

I 2013 håpet han på å «fosse ut i Europa». Da fosset i stedet Hønefoss ut av Eliteserien. Drøyt sju år senere får Leif Gunnar Smerud (43) likevel en mulighet til å vise Europa at han er en fotball-leder for fremtiden.

To til legevakt etter kjedekollisjon på E16

To personer ble kjørt med ambulanse til legevakt etter en kjedekollisjon på E16 utenfor Hønefoss.
Les mer om:

Hvordan er det egentlig på Farmen? Karianne Vilde forteller

Farmen har rullet på skjermen i mange år. TV 2-programmet har holdt koken siden 2001, og er nå i sin 16. sesong. I 2017 fikk realityserien en celeber spin-off: Farmen Kjendis. Du har garra sett det, men en liten oppfrisker: I Farmen reiser 12-14 deltakere 100 år tilbake i tid for å leve på en gård uten moderne hjelpemidler. Der kjemper de om kampen for tilværelsen. Tidligere har serien blitt ledet av Gaute Grøtta Grav (41), men i år ble stafettpinnen gitt videre til Mads Hansen (36).

Mann pågrepet for Hønefoss-voldtekt etter ti år på rømmen

En mann er pågrepet i Tyskland etter ti år på rømmen. Han ble i 2010 dømt for en voldtekt av en 19 år gammel kvinne i en leilighet i Hønefoss sentrum.
Les mer om:

Vil ta lang tid: Vegen må bygges opp igjen før biler kan passere

Håvard Brager driver Viking på Hønefoss. Han forteller at han fikk melding om flisbilen som havnet utfor vegen klokken 12.30. Siden da har trafikken stått bom fast. Ulykken skjedde på en strekning der det graves stikkledninger, der det ene kjørefeltet er stengt og trafikken regulert med lys.
Les mer om:

Var på vei til skogsfugljakt på Syndin, møtte villsvin på Bjørgo

Hilde og Reidar Børdalen, bosatt på Hønefoss, er litt over snittet interessert i jakt. Med sine to strihårede vorstehhunder har de leid seg en støl på Syndin for å komme nær fugleterreng. På vei opp dit mandag kveld møtte de en type vilt de overhodet ikke regnet med å se i Valdres.
Les mer om:

Grei KE uten seier på syv kamper: Finner ikke flyten

Det vil seg ikke for Grei Kvinner Elites fotballdamer om dagen. Laget har ikke vunnet siden i starten av september, og i helgen ble det nok et tap da en tam første omgang ødela hjemme mot Hønefoss.
Les mer om:

De som går i gågruppene til Rune kan fort bli en tråsykkel rikere

Nylig mottok gågruppegeneral Rune Stenslette (57) i Begnadalen ti tråsykler fra Power på Hønefoss. Verdien er 20.000 kroner, og syklene skal Rune bruke som premier til de som er ute og trimmer og lufter seg aller mest.
Les mer om:

Følte seg uvel og stoppet bilen: Rett etterpå smalt en lastebil inn i bakruten

På vei til Hønefoss torsdag formiddag fikk føreren av en personbil et ublidt møte med en lastebil på E16. Til alt hell ble ingen av de tre involverte skadet i sammenstøtet.
Les mer om:

Første runde i cupen trukket

Den første runden av kvinnenes cup ble trukket i pausen av landskampen mellom Norge og Wales. 20 lag deltar i cupen i år. Åtte førstedivisjonslag møtes for å avgjøre hvem de skal møte i den første runden, mens de ti toppserielagene og de to nedrykkede lagene fra forrige sesong er klare for første runde. Slik ser trekningen ut Øvrevoll Hosle/Amazon Grimstad – Avaldsnes Røa – Fart Klepp – Vålerenga Åsane/Hønefoss – Sandviken Rosenborg – Kolbotn LSK Kvinner – Lyn Arna-Bjørnar – Grei / KIL/Hemne Fløya/Medkila – Stabæk

«Farmen»-deltager blir sammenlignet med «Lothepus»: – Tror ikke TV 2 vet hva de har stelt i stand

HØNEFOSS (VG) Raymond Røskeland omtales av programleder Mads Hansen som «en voksende legende». Selv mener han at TV-seerne vil få se noe de aldri før har sett på TV.
Les mer om:

En sendt til sykehus etter knivstikking i Hønefoss

En person er sendt til sykehus i Hønefoss med alvorlige til kritiske skader etter å ha blitt knivstukket. Politiet jakter en navngitt gjerningsperson.
Les mer om:

Knivstikking i Hønefoss

En person er sendt til sykehus med alvorlige til kritiske skader etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss.
Les mer om:

Slik blir cupen for damer spilt

Åtte 1.-divisjonslag spiller kvalifisering i slutten av denne måneden, mens tolv lag går rett inn i 1. runde av fotball-NM for kvinner. Det skriver Norges fotballforbund på sin hjemmeside. Mens mennenes NM måtte avlyses som følge av koronapandemien, er det bestemt at kvinnenes cup avvikles med 20 lag. De ti lagene i Toppserien samt lagene som rykket ned i fjor, Stabæk og Fart, går rett inn i 1. runde, som spilles 7. oktober. Følgende kvalifiseringskamper skal spilles 30.

«Farmen»-Mathias reiser fra sin kreftsyke mor for andre gang: – Et tøft valg

HØNEFOSS (VG) Bare ett år etter at han var med i «Farmen» gjør Mathias Scott Pascual (28) comeback på skjermen. Men det var ikke et enkelt valg. – Jeg tenkte mye på det, sier han.
Les mer om:

Stabæk dundrer mot opprykk, leder 1.divisjon soleklart

Bakkestua (Sporten) ( Stabæk – Hønefoss 3-1) Stabæk tok et sjumilsteg mot opprykk etter seieren over Hønefoss. – Stabæk måtte sette innpå flere landslagsspillere for å sikre 3–1. Det forteller litt om hva vi møtte dem med, sier en stolt trener Jan Gundro Thorstensen. Hønefoss Ballklubb viste ingen respekt for storfavoritten Stabæk i flomlyset på Nadderud, og var fullt på høyde med de langt mer meritterte motstanderne i store deler av oppgjøret i Bærum. – De hadde mange landslagsspillere i troppen, blant annet en ny landslagsspiller fra Sverige.

Lagoppstillinger: Toppkampen i 1. divisjon for kvinner mellom Stabæk (kvinner) – Hønefoss BK (kvinner)

Bekkestua (Sporten) 1. Divisjon for kvinner har kommet til runde 10 av årets sesong. Stabæk og Hønefoss skal gjøre opp om tre poeng på Nadderud Stadion. En Nadderud Stadion som bader i flomlys på en fredagskveld, når vi byr til toppkamp mellom serieleder Stabæk mot fjerdeplasserte Hønefoss. Det er forventet ett knallsterkt Stabæk-lag som har tilbake sin førstemålvakt Sunniva Skoglund i mål. Det er også førstegang de to klubbene møttes i en tellende kamp på Nadderud Gresset. Hjemmelaget kommer fra ett overraskende 2-4 tap mot Åsane på Tirsdag.

26 år gammel prest klar for «Farmen»: – Utrolig flaut om jeg hadde «hoppet i høyet»

HØNEFOSS (VG) Thor Haavik (26) har aldri hatt kjæreste, og håper å leve opp til målsettingen om null sex før ekteskapet. Her er alle deltagerne i høstens «Farmen» på TV 2.
Les mer om:

De ropte på straffe, men dommer bare vinket videre

Medkila følte seg snytt for poeng, etter 1-2 tapet for Hønefoss i ettermiddag.
Les mer om:

«Alt» var feil med denne transporten: – Glad vi fikk luket han ut

Statens vegvesen var på vei til Sollihøgda for å ha trafikkontroll da de fattet interesse for en lastebil på vei mot Hønefoss.

Vår Synnøve (24) har full jobb og driver to bedrifter: - Det er nesten ikke nok timer i døgnet

SKIEN/HØNEFOSS: Vår Synnøve Solbakken fra Skien er mental coach og har nesten 2000 følgere på sin Instagramkonto "Sinnpsykt bra". I tillegg er hun en av to gründere bak konseptet "Knitters box" som ble utsolgt etter åtte minutter ved første lansering.

– Folk her i distriktet kjører som om de har tatt førerkort på Fagernes. Der er det vel to rundkjøringer eller noe sånt

I Ringerikes blad er en jevnakring bekymret for en midlertidig omkjøringsvei i forbindelse med anleggsarbeid i Hønefoss. Han mener det er for dårlig skiltet, og bilistene for dårlige til å følge trafikkreglene. Faktisk så dårlig at de må ha tatt førerkortet i Fagernes.

Mistet oppholdstillatelsen da klubben rykket ned: – En skandale

Hønefoss står klare til å tilby fast jobb som spillerutvikler, men Ibrahima Drame (24) får ikke godkjent oppholdstillatelse og må forlate Norge.
Les mer om:

Parkeringsvakt slått i ansiktet da han skrev ut bot

En parkeringsvakt ble slått i ansiktet da han utferdiget et parkeringsgebyr i Hønefoss torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Etterlyser sanksjoner fra NFF: – Poengstraff eller bøter

3.divisjonslaget Hønefoss ønsker poengstraff for lag som trener med fullkontakt. Norges Fotballforbund (NFF) svarer de ikke har mulighet til å straffe lag som bryter smittevernsanbefalingene.
Les mer om: