Nyheter om Jonassen


Klar etter flere års intensivt arbeid: – Interessen i markedet er overveldende

Etter fem år med intensivt utviklingsarbeid er gründer Roald Jonassen (56) nå endelig i markedet med sin unike sjøgående drone.
Les mer om:

Høyre-Øyvind og Ap-Trude krangler om det omstridte tomtekjøpet: – Jeg tror ikke de skjønner hva de gjør

Øyvind Jonassen (H) mener Arbeiderpartiets forslag vil resultere i at kommunen selger unna jorder fra et omstridte tomtekjøp med store tap. Trude Viola Nordli (Ap) mener Høyre kun ønsker å problematisere og at Jonassen surmuler.
Les mer om:

Full krangel i retten: – Dette er tull!

SKIEN: Tore Jonassen sier at han ikke har noe med Kasa AS å gjøre. Men andre vitner, deriblant en av samarbeidspartnerne, forklarte i retten at det var Tore som kjøpte tomta og at det også var han som styrte på byggeplassen på Faråsen.
Les mer om:

– Tore Jonassen tegnet og prosjekterte Faråsen

SKIEN: Daglig leder i Norbras AS, Svein Egil Nordby, sa i retten tirsdag at det var Tore Jonassen som både tegnet og prosjekterte Faråsen. – Tore Jonassen var den egentlige eier, eller iallfall medeier, sa Nordby.
Les mer om:

1000 dager siden Faråsen skulle ha blitt tatt i bruk: – Var dette ditt, eller faren din sitt prosjekt?

SKIEN: Kenneth Jonassen står som eneeier av Kasa AS, men det er faren Tore Jonassen som har tatt seg av det meste. I retten tirsdag kunne Kenneth blant annet ikke huske hvor mye tomta først ble kjøpt for, og han visste heller ikke hva som var stilt som sikkerhet for byggelånet, utover selve tomta.
Les mer om:

Mener at Kasa AS trengte kredittverdig partner: – Tore Jonassen innhentet priser allerede i 2015

SKIEN: Advokat for Norbras AS, Gunnar Klausen, sier at Tore Jonassen var ute og innhentet priser og snakket med leverandører i forbindelse med Faråsen-prosjektet allerede i 2015. Klausen sa at Norbras AS ble med fordi det var behov for en kredittverdig partner, men at Norbras ikke skulle ha noe ansvar.

– Norske kvinner deltok på alle krigens områder

– Kvinnene deltok i motstandskampen under 2. verdenskrig og på like fot med menn, om enn ikke i samme antall, sier Mari Jonassen. Nå slipper hun det første store standardverket om norske kvinners krigshistorie.
Les mer om:

Gamle blir sendt på sykehjem i byen mot sin vilje: – Frustrerende

Høyres Øyvind Jonassen vil vite hva kommunen gjør for å sikre at de eldre å få bo ved en institusjon de føler tilhørighet til.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Slik gikk det i Borredalen Rundt tirsdag kveld

Nitten deltakere, alle menn, løp den legendariske 5,5 kilometer lange turen på tid. Bestemann ble Christoffer Jonassen.
Les mer om:

Michael gjorde comeback i ny Nøtterøy seier: – Mye armer og bein

Sesongens andre kamp, og første bortekamp mot Sandnes endte med en komfortabel seier for Nøtterøy Håndball. Michael Jonassen gjorde comeback for Nøtterøy, og var delaktig i seieren.

Sammy Skytte rett inn i elleveren, Grindheim tilbake

En Nadderud Stadion som bader i flomlys på en lørdagskveld er både fint og vakkert. Her skal det spilles Eliteseriekamp mellom Stabæk og Haugesund. Sammy Skytte går rett inn i elleveren til Jane Jönsson og co. Han erstatter Bohinen, som er ute med en lårstrekk. Vogt er også benket til fordel for Jonassen. Jostein Grindhaug gjør én endring fra laget som 29.

Ny leder i Norges kvinnelobby

Jurist Bjørk Gudmundsdottir Jonassen (27) er valgt til ny leder i paraplyorganisasjonen Norges kvinnelobby.
Les mer om:

E39 tar hus, driftsbygg og jorde: – Det er ikkje gard igjen for meg etterpå

Sandnes-politikarane har kome til at det ikkje er pengar i Bymiljøpakken til lang tunnel på E39 mellom Osli og Figgjo. Dermed kan Øyvind Jonassen miste heile garden.
Les mer om:

Lagoppstillingene er klar: Stabæk – Bodø/Glimt

Bekkestua (Sporten) Runde 11 av årets Eliteserie fortsetter med en god bit fra Nadderud mellom Stabæk – Bodø/Glimt. Hjemmelaget er ubeseiret på de siste fire kampene og har tatt 16 poeng så langt denne sesongen. Det holder til en finfin 5. plass. Med seier i dag kan Stabæk ta seg opp på 3. plass. Likevel er det allerede et hav opp til serieleder Glimt, som har trollbundet hele landet med sambafotball fra ende til annen. De gulkledde har tatt 30 av 30 poeng, scoret 38 og bare sluppet inn elleve.

Susann og Nina har gått på tur i regnværet den siste uken – jublet da de så værmeldingen for neste uke

Dårlig vær er ingen hindring for toppturentusiastene Susann Sætrevik og Nina Lundgård Jonassen. Men de er begge enige i at lite slår turer i nordnorske fjell når sola og været spiller på lag.

Et dramatisk døgn sendte Emil (27) til Bærum - nå har han funnet roen i ny leilighet

BÆRUM: Etter noen stressende måneder har ting roet seg for Emil Jonassen (27). Nå kan han igjen konsentrere seg fullt og helt om det han liker aller best.
Les mer om:

Jonassen overrasket over lagvenninners ros: – Jeg blir nesten litt rørt

Vilde Jonassen er på sin første samling med A-landslaget. Se hennes reaksjon på lagvenninnenes beskrivelse.
Les mer om:

Jonassen overrasket over lagvenninners ros: – Jeg blir nesten litt rørt

Vilde Jonassen er på sin første samling med A-landslaget. Se hennes reaksjon på lagvenninnenes beskrivelse.
Les mer om:

Landslagssjefen om Jonassen: - Hun brøt en barriere sist sesong

Vilde Jonassen (27) er på sin første landslagssamling med A-landslaget. Se hvordan lagvenninnene beskriver henne.
Les mer om:

Landslagssjefen om Jonassen: - Hun brøt en barriere sist sesong

Vilde Jonassen (27) er på sin første landslagssamling med A-landslaget. Se hvordan lagvenninnene beskriver henne.
Les mer om:

Vipers-Vilde etter uttaket: – Jeg er i ekstase

Når landslaget samles i Kristiansand i juni, kommer utrolige ti av 28 spillere fra Vipers. Blant dem er debutant og Kristiansand-jente, Vilde Jonassen.
Les mer om:

Vipers-Vilde etter uttaket: – Jeg er i ekstase

Når landslaget samles i Kristiansand i juni, kommer utrolige ti av 28 spillere fra Vipers. Blant dem er debutant og Kristiansand-jente, Vilde Jonassen.
Les mer om:

Millionene renner inn for Rema-Geir: – Veldig greit å få lønn for strevet

Geir Jonassen (59) i Bodø er blant dem som driver best blant Rema-kjøpmennene i Salten. Tett fulgt av blant andre Thomas Garstad (40) på Fauske.

Norske kvinner i krig - den «skjulte» innsatsen

Under andre verdenskrig bidro Norges kvinner i alle deler av motstandskampen. Mange satte liv og helse på spill ved å engasjere seg i etterretning, flyktningtrafikk eller illegal presse, mens andre tok aktivt del i sabotasje og militær motstandsvirksomhet. Likevel er deres innsats som regel blitt feid under teppet. Dessuten har kvinnene selv ofte kviet seg for å stå fram med sine opplevelser. Høsten 2020 kommer historiker Mari Jonassen med boken Norske kvinner i krig 1939 – 1945. På frigjøringsdagen møter du henne i samtale med statsstipendiat Petter Ringen Johannessen.