Nyheter om Jonassen


Siste tog fra Hauan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Skolen legges som kjent ned etter dette skoleåret, og selv om været var strålende og dette først og fremst var en festdag, så var det nok en vemodig dag for mange både barn og foreldre.Oppslutningen var stor om toget, som var anført av flaggbærer Rune Strand.

Michael (30) har signert for ny eliteserieklubb: – Da de kom på banen var alt annet uaktuelt

Etter nedrykket med Falk Horten så strekspiller Michael Jonassen seg etter en ny arbeidsgiver. Det har han funnet – i Sandefjord.

Han tok et utradisjonelt valg: - Mobilen har reddet meg mange ganger

MINSK: Emil Jonassen (26) hadde aldri trodd han skulle ende opp i Hviterussland, men angrer ikke. Den eneste utfordringen er språket. Og maten. Som er altfor god.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Indre Saltens stolte historiske fartøy på tur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Sparta-trener Terje Jonassen håper på cupskrell mot FFK – mener rødbuksene burde vurdert ti millioner kroner i opprykksbonus

– Nå som kampen ble flyttet til Sarpsborg stadion er FFK skyhøye favoritter. Banen er større, kunstgresset er bedre og det er ikke minst flotte fasiliteter. Jeg har jo skjønt at FFK er opptatt av det siste, gliser Terje Jonassen (52).
Les mer om:

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Godt halvmaraton-løp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En rundløype på syv kilometer ble løpt tre ganger rundt Hålandsvannet.- Det ble en fin tur, men på den siste runden røynet det på og jeg klarte ikke å gå forbi løperen som tok seieren i min klasse. Hvis formen holder stiller jeg også på halvmaraton i Farsund i slutten av mai, fortalte Svein Inge Jonassen til Agder, etter sitt gode løp i Randaberg.Glenn Omland fra Flekkefjord fulgte også opp med et godt løp i klassen 45-49 år.

Ruben (15) fra Undheim kjemper om å få opptre på Jærnåttå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 2018 gikk bandet Vicereine til topps i Jærnåttå Uhøyrt, der lokale talenter knivet om å få stå på scena under Jærnåttå. Både Vicereine og rapperne VATR, som ble nummer to, fikk opptre på torget lørdag kveld.Nå er en ny runde med Uhøyrt godt i gang, med 30 påmeldte band og artister fra hele Rogaland. En fagjury har plukket ut ti semifinalister som folk kan stemme på.Fem av dem går videre til finalen på Mellombels på Bryne 9.

Eva Jonassen ble årets ildsjel i Misvær

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg tror dokker har tatt feil. Men det var veldig artig, tusen takk, sa Eva Jonassen til stor applaus fra salen da hun mottok prisen.Det skjedde under årets kulturkveld i samfunnshuset i Misvær fredag.Hun fikk tildelt prisen for sitt store engasjement gjennom mange år i lag og foreninger i bygda, blant annet i helselaget som i sin tid fikk bygd eldreboliger.

- Ribo hjalp meg opp av grøfta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ/SALTDAL: Ferdinand Nervik (28) er en av mange tusen norske ungdommer som har havnet i utenforskap, det vil si at han har falt utenfor skole eller arbeidsliv. Ifølge SSB har 18.033 personer mellom 18 og 29 år fått innvilget uførestønad det siste året.Årsakene er mange. For Ferdinand sin del handlet det om at han slet psykisk og sosialt, og begynte å drikke alkohol.

Valg 2019: 10 partier stiller liste i Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Hele 10 partier stiller liste ved årets kommunevalg: Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, Senterpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Felleslista, Fremskrittspartiet, Kristelig Folkeparti, Rødt og Miljøpartiet De Grønne.Her kan du se lista til Fauske Arbeiderparti, Fauske Høyre og lista til Rødt.Grønt parti MDG har tidligere prøvd å stille liste i Fauske, og nå har de fått det til.

Denne mannen er historisk, men han sliter med både språket og trafikken

MINSK/SKIEN: Emil Jonassen er den første telemarkingen i hviterussisk fotball. Nå har 26-åringen fra Skien debutert for storklubben BATE Borisov og han har fått seg leilighet i millionbyen. Men han dropper bil og tror ikke han kommer til å bli en kløpper i russisk.
Les mer om:

Språkkurset som ble en matfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De ansatte i Jæren Maxitaxi har samlet seg i selskapets lokaler på Nærbø to dager i uken i snart tolv uker. Norskkurset begynner klokken fem, men alle mann stiller i god tid før for å få med seg maten.- Kravet fra Folkeuniversitetet var at deltakere skulle ha noe å tygge på og noe å drikke før kurset, slik at blodsukkeret er i balanse.

-For tiden er det nesten ikke fisk å få

- Seien er borte og torsken er sjelden, men det er jo fint å være på sjøen, sier Brian Jonassen. Han har fisket i Tvedestrandsfjorden siden han flyttet til byen i 1976. Å verne torsken i gytetiden, synes han er helt greit.
Les mer om:

Strandsonen: Man skal ikke behøve å føle seg som en aksjonist bare man skal gå en tur

Randi Hagen Fjellberg og Siri Smith-Meyer Jonassen, begge medlemmer av Miljøpartiet De Grønne, er opprørt over at politikere i Færder kommune, som frivillig har påtatt seg å forvalte friluftsloven, tydelig viser at de ikke kjenner til de lover og regler som gjelder.
Les mer om:

Jonassen klar for BATE

Nordmannen Emil Jonassen er klar for den hviterussiske klubben BATE Borisov, det skriver klubben på sin hjemmeside. 26-åringen har de tre siste sesongene spilt for Bodø/Glimt. Jonassen har skrevet under på en ettårig avtale, med opsjon på ett år til.

Signert med storklubb, tror det kan være veien til det norske landslaget

Den hviterussiske klubben BATE Borisov ble verdensberømt da de for noen uker siden slo Arsenal i Europa League. – Nå har de etter et treningsopphold valgt å sigere den Odd- og Bodø/Glimt-spilleren Emil Jonassen. Fremtiden ser lysere ut nå Jonassen ble fristilt fra Bodø/Glimt ved nyttår og har vært på leting etter klubb siden, nå har han signert en ettårsavtale med opsjon på et ekstra år. Les: Chelsea får det lett, Arsenal mye vanskeligere Эмиль Йонассен — игрок БАТЭ!https://t.co/oiyWoZW0x0 Добро пожаловать!

Sikret drømmeovergang: – Jeg hadde ikke trodd dette for en uke siden

SKIEN/MINSK: Emil Jonassen (26) har signert for den hviterussiske toppklubben BATE Borisov. – En drøm som går i oppfyllelse, sier Jonassen selv.
Les mer om:

Her trener skiensgutten med Champions League-klubb

SKIEN/MINSK: Emil Jonassen (26) har trent med Odd og vært linket tilbake til Bodø/Glimt. Nå kan venstrebacken havne i den hviterussiske storklubben Bate Borisov.

Hjelper elevene over sceneskrekk

Kulturskolelærer på Kulturskolen Øst i Agder, Stein Jonassen, hadde regien på kulturskolen og Kulturklubbens rockekonsert på rådhuset lørdag under Uke9.
Les mer om:

Evy og Jan selde garden og flytta i byggjefelt

- Me treivst som bønder, men me har ikkje angra eit sekund, seier Evy og Jan Jonassen.
Les mer om:

Ukens anbefalte sanger

Stavanger-artisten Sebastian Jonassen går under navnet Lupae Filius.
Les mer om:

Fikk nei fra utenlandsk klubb: – Overraskende

SKIEN: Det meste lå klart for at Emil Jonassen (25) skulle bli PAS Giannina-spiller, men igjen gikk det galt på den medisinske testen.
Les mer om: