Nyheter om Iden


Oi, der raste alle bruskassene

Mellom 3.000-4.000 pleier å være med på Friluftslivets Dag i Djupadalen. Søndag var det nok like mange. Vetle Iden var en av dem og bygde et tårn av bruskasser.
Les mer om:

Iden med verdenscupseier i triathlon, Blummenfeldt på pallen

Gustav Iden vant lørdagens verdenscupstevne i triathlon i Lausanne foran den britiske stjernen Johnny Brownlee. Kristian Blummenfelt ble nummer tre.
Les mer om:

TV2 reporter rørt til tårer på direkten fra Thailand

Fire av guttene fra grottedramaet i Thailand er reddet ut. Det ble en følelsesladet opplevelse for TV 2-reporteren Kjetil Iden som befinner seg på stedet.
Les mer om:

Pål Iden skal lede nasjonal granskingskommisjon fra Stavanger

Pål Iden vil etablere en nasjonal granskingskommisjon som folk åpner seg for og ikke er redde for. Slik håper han å forebygge dødsfall og skader i Sykehus- og Kommune-Norge.
Les mer om:

Trippel norsk i historisk bragd

Lørdag ble Casper Stornes (21) tidenes første nordmann med seier i verdensserien i triatlon. Kristian Blummenfelt (24) og Gustav Iden (22) sørget for en utrolig norsk trippelseier.
Les mer om:

Medlemsflukt fra Venstre

iden 2012 har Venstre mistet hvert sjette partimedlem. Bare i løpet av fjoråret forsvant rundt ni prosent av medlemmene. Samarbeidet med Frp trekkes fram som en av årsakene.
Les mer om:

Unge gründere vil skaffe flere varme hender

Simon Riis Iden (28) og Håvard Liltved Dalen (26) gikk nylig helt til topps i konkurransen Min Helseidé under Oslo Innovation Week 2016.
Les mer om:

Tidenes første norske triathlon-vinner

20 år gamle Gustav Iden fra Åsane overrasket alle og vant Ironman 70.3 i Haugesund søndag.
Les mer om:

Benz og van der Veen er konstituert som fylkesleger

I januar ble det klart at Pål Iden gir seg som fylkeslege og går over i en stilling som assisterende fagdirektør hos Helse Vest.
Les mer om:

Braut kravet om responstid 27 gonger i fjor

Politiet i Sogn og Fjordane hadde for mange brot på responstida i fjor. Det meiner visepolitimeister Ronny Iden i Vest politidistrikt.

Klar for Helse Vest

Pål Iden slutter som fylkeslege i Rogaland.
Les mer om:

Pål Iden slutter som fylkeslege

Fylkeslege Pål Iden søkte i sommer jobben som ny administrerende direktør i Helse Stavanger. Den jobben fikk han ikke. Nå blir han i stedet ny assisterende fagdirektør i Helse Vest.

Berre timar til politidistriktet er historie

Natt til fredag, i det vi skriv 2016, er Sogn og Fjordane politidistrikt historie. Ronny Iden blir ståande som den siste politimeisteren i Florø, men det vil ta tid før ein verkeleg blir styrt frå Bergen.

Trur Hordaland ser fram til å bli slått saman med Sogn og Fjordane

– Fordi vi faktisk kan tilføre dei noko, seier Ronny Iden, som fredag går inn i historia som den siste politimeisteren for Sogn og Fjordane politidistrikt.