Nyheter om Hallan


Northugs manager slutter etter ni måneder

Terje Hallan tok over som Petter Northugs manager i februar. Nå gir han seg.
Les mer om:

Northugs manager slutter etter ni måneder

Terje Hallan tok over som Petter Northugs manager i februar. Nå gir han seg.
Les mer om:

Hallan Steiwer vant verdenscupsprinten i Kina

Gaute Hallan Steiwer gikk til topps på sprinten i Park World Tour tirsdag.
Les mer om:

Steiwer vant verdenscupsprinten i Kina

Gaute Hallan Steiwer gikk til topps på sprinten i Park World Tour tirsdag.
Les mer om:

Sterkt av Hallan Steiwer i Kina

Fredrikstad Skiklubbs Gaute Hallan Steiwer løp inn til en flott fjerdeplass da årets verdenscup i orientering ble avsluttet med tre løp i Kina.
Les mer om:

Mistet hodet - og NM-gullet?

Gaute Hallan Steiwer hadde NM-gullet godt på vei i lomma, da han gjorde en feil han aldri kommer til å glemme.
Les mer om:

Opptur tross «sure» plasseringer

FSK-samboerne Kamilla Olaussen og Gaute Hallan Steiwer leverte begge varene på VM-stafettene. Men det som kunne vært bronse og gull, ble i stedet fjerde- og femteplass.
Les mer om:

Tre FSK-løpere tatt ut til VM – favoritt vraket til stafettlaget

Kamilla Olaussen, Marianne Andersen og Gaute Hallan Steiwer er alle tatt ut til O-VM i august. En stor overraskelse i uttaket er dog at Marianne Andersen er vraket til stafetten i O-VM
Les mer om:

FSK-jentene med stødig VM-kurs

Som klart beste norske løper i begge VM-uttakene, bekreftet Marianne Andersen at VM-formen er på gang. For Gaute Hallan Steiwer derimot, henger VM-plassen i en tynn tråd.
Les mer om:

Hallan Steiwer løper om VM-plass

Fredag og lørdag løpes det om en plass på det norske VM-laget. Tirsdag tas laget ut.
Les mer om:

Gaute og Norge var ti sekunder unna en pallplass.

Norge – med FSKs Gaute Hallan Steiwer på 3. etappe – måtte nøye seg med en 4. plass i sprintstafetten i orientering tirsdag.
Les mer om:

Var kanskje best i Vårspretten?

Fredrikstads Gaute Hallan Steiwer var beste eliteløper i Vårspretten. Men det var også svenske Emil Svensk og Matthias Kyburz fra Sveits. Blant damene vant Kamilla Olaussen, eller var det Tove Alexandersson?

Kamilla (24) og Gaute (29) har fått økonomisk hjelp – nå får samboerparet en helproff VM-oppladning

Fredrikstad Skiklubbs Kamilla Olaussen (24) og Gaute Hallan Steiwer (29) har fått sponsorhjelp for å sikre best mulige forberedelser til VM på hjemmebane.

Verdensmester utnevnt som æresmedlem

Stafettverdensmester Gaute Hallan Steiwer (29) ble tildelt klubbens æresmedalje da Fredrikstad Skiklubb mandag avviklet sitt årsmøte.
Les mer om:

Gull-Gaute nominert til gjev pris

Fredrikstad Skiklubbs Gaute Hallan Steiwer og det norske orienteringslandslaget som tok VM-gull i Latvia er nominert som årets lag under idrettsgallaen i januar.
Les mer om:

FSK feiret VM-gull

Skihytta var nærmest full av unge og eldre da Fredrikstad Skiklubb tirsdag feiret Gaute Hallan Steiwers VM-gull i stafett med gedigen kakefest.
Les mer om:

Samboer-sølv i NM

Fredrikstad Skiklubbs Kamilla Olaussen og Gaute Hallan Steiwer løp begge inn til sølvmedalje under helgens O-NM på den ultralange distansen.

Gaute fikk guttedrømmen oppfylt: Hjalp Norge til VM-gull

Han reiste ned til orienterings-VM i Latvia for å løpe langdistansen, men sykdom i den norske stallen gjorde at han ble kastet inn som reserve på stafettlaget. Der hjalp Gaute Hallan Steiwer til å sikre Norges tredje VM-gull på rappen.
Les mer om:

FBK-Gaute med VM-triumf: – Avgjørende å flytte til Fredrikstad

I mars i fjor tok Gaute Hallan Steiwer et skritt som endte med gull torsdag. Valget var han heller ikke alene om å ta. Lørdag skal FSK-utøveren igjen løpe for VM-suksess.
Les mer om:

Tre dager - to VM-gull for Eskil Kinneberg

Eskil Kinneberg (26) har i løpet av tre dager notert to VM-gull i orientering. Torsdag vant han stafetten sammen med Gaute Hallan Steiwer og Magne Dæhli. Og han har mulighet til enda et gull på langdistanse.
Les mer om:

Avlyser jordbrukskrisen(pluss)

Fra lørdag kveld til mandag morgen falt det 32 millimeter regn på melkegården Hallan søndre. Det er mer enn ei etterlengtet rotbløyte.
Les mer om:

Ikke skyld på Solvik-Olsen, snakk heller med Moss Ap

Knut Chr. Hallan fra Son svarer Hege Dubec, Fredrikstad Ap, og mener Arbeiderpartiet i Moss er større bremsekloss for jernbaneutbyggingen enn samferdselsministeren.

Gaute er i Latvia for å kvalifisere seg til VM

I løpet av helgen løper Gaute Hallan Steiwer fra Fredrikstad Skiklubb testløp for å oppfylle sesongens store mål: verdensmesterskapet i orientering.
Les mer om:

Lover godt for VM-start

Med hver sin seier lørdag og andreplasser søndag, viser samboerparet Olaussen/Hallan Steiwer stødig kurs mot en VM-billett.
Les mer om:

Samboerparet gikk til topps

Fredrikstad Skiklubbs Kamilla Olaussen og Gaute Hallan Steiwer slo til, og kunne juble for hver sin seier i Norges største O-løp.