Nyheter om Hallan


Ikke skyld på Solvik-Olsen, snakk heller med Moss Ap

Knut Chr. Hallan fra Son svarer Hege Dubec, Fredrikstad Ap, og mener Arbeiderpartiet i Moss er større bremsekloss for jernbaneutbyggingen enn samferdselsministeren.

Gaute er i Latvia for å kvalifisere seg til VM

I løpet av helgen løper Gaute Hallan Steiwer fra Fredrikstad Skiklubb testløp for å oppfylle sesongens store mål: verdensmesterskapet i orientering.
Les mer om:

Lover godt for VM-start

Med hver sin seier lørdag og andreplasser søndag, viser samboerparet Olaussen/Hallan Steiwer stødig kurs mot en VM-billett.
Les mer om:

Samboerparet gikk til topps

Fredrikstad Skiklubbs Kamilla Olaussen og Gaute Hallan Steiwer slo til, og kunne juble for hver sin seier i Norges største O-løp.

EM-finalen ble en nedtur

- Sesongens dårligste løp. Klart jeg er skikkelig skuffet når det skjer nettopp i EM, sa Gaute Hallan Steiwer etter finalen i mellomdistanse.
Les mer om:

Dødball planen ga ketchup-effekt

(Eidsvold Turn 2 - Fet 2-5). Igjen stanget Fet uten å få utelling, så tok Erlend Hallan ansvar med venstrebenet.
Les mer om:

Stormet inn på EM-laget

Med seier både lørdag og søndag var EM-plassen bomsikker for Gaute Hallan Steiwer. Sikker plass ble det også for Marie Olaussen og Sigrid Alexandersen.

Skal vi ikke ha flere, troppen er komplett

Nå mener Viking de har det som trengs for å finne veien tilbake i toppen av norsk fotball. selvsagt ville troppen sett annerledes ut hvis de hadde tilgang til ubegrensede midler, men nå er de fornøyde. Hovedtrener Bjarne Berntsen som selv er ny i klubben sier de har gjort rekrutteringsjobben, inn i troppen finner vi blant andre: Jordan Hallam, Rolf Daniel Vikstøl og Leo Østigård. Les: Skal spille i OBOS-Ligaen for å bli knallgod “Det er ikke flere på vei inn nå. Dette er troppen vår. Og jeg synes vi begynner å få en veldig interessant stall med konkurranse i alle lagdeler.

- Besparelsen ved å bo på denne siden av fjorden ligger fort på en til to millioner

Eiendomsmegler Rune Hallan sier nyoppførte rekkehus sentralt på Ørlandet fort er to millioner billigere enn tilsvarende bolig sentralt i Trondheim. Det tror han og kollega Rune Øverlie er attraktivt når nyansatte ved Ørland flystasjon velger hvor de skal bo.

Beste norske på 13.-plass i verdenscupsprinten

Eskil Kinneberg, Olav Lundanes og Gaute Hallan Steiwer havnet på plassene 13 til 15 under søndagens verdenscupsprint i orientering.
Les mer om:

Beste norske på 13.-plass i verdenscupsprinten

Eskil Kinneberg, Olav Lundanes og Gaute Hallan Steiwer havnet på plassene 13 til 15 under søndagens verdenscupsprint i orientering.
Les mer om:

Ja, vi elsker bunaden vår!

Endelig kan bunadene i alle farger og fasonger komme ut av skapet. Ingrid Hallan har hatt sin vakre bunad i 50 år i år.
Les mer om:

Flere unge jenter på elgjakt

Sol Angelica Bulling Hallan (14) og Malin Svarva Austheim (15) er blant ungdommene som har sett bort fra dette, og gledelig deltatt i høstens elgjakt sammen med andre familiemedlemmer.
Les mer om: