Nyheter om Hægebostad


Bil havnet utfor veien

Onsdag ettermiddag ble det meldt om en trafikkulykke i Hægebostad.

Melding om trafikkulykke

Onsdag ettermiddag meldes det om en trafikkulykke i Hægebostad.

To lam tatt av ulv: – Vi har grunn til å tro at flere er tatt

Fredag eller lørdag ble to lam drept av ulv i Hægebostad. Sauebonde Albert Hommen fortviler over angrepet og frykter flere dyr kan være drept.
Les mer om:

Advarer mot farlig drikkevann

Hægebostad kommune har sendt ut farevarsel, der innbyggerne får beskjed om å ikke drikke kommunalt vann i Eiken.

«Kvinesheiulven» kom fra Sverige

Ulven som det nå jaktes på i heieområdet mellom Kvinesdal og Hægebostad er svensk. Det har DNA-prøver slått fast.

Ga tillatelse til å skyte Kvinesheiulven

Det er gitt fellingstillatelse på ulven som herjer hos sauebønder i Kvinesdal og Hægebostad.

Flere mindre skogbranner i Agder

Lørdag ettermiddag er det meldt inn branner i terrenget både i Hægebostad og Evje og Hornnes.

To mindre skogbranner i Agder

Lørdag ettermiddag er det meldt inn branner i terrenget både i Hægebostad og Evje og Hornnes.

Er overbevist om at dette er ulv

Jan Fåland tok i helgen bilde av det han er overbevist om er en ulv i Hægebostad. Statens naturoppsyn i Agder bekrefter langt på vei mistanken.
Les mer om:

Betaler mer enn vanlig i kommunale avgifter i Saltdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Statistisk sentralbyrå har nå publisert de endelige tallene som viser hvor mye penger en «vanlig» husstand skal ut med i kommunale avgifter nå i 2019.Avgifter i SaltdalHer kommer det fram at totalsummen for Saltdal kommune er 17.179 kroner.Beløpet er inkludert moms, som innbyggerne også må betale.

Avdød kvinne var i Norge for festival

Daisy Mai Tran, som ble funnet død i bygda Snartemo i Hægebostad kommune i Vest-Agder, befant seg i Norge i forbindelse med den internasjonale festivalen The Bivrost Gathering, som går av stabelen senere i juni.
Les mer om:

Frigir navn på omkommet fransk kvinne

Det var 28 år gamle Daisy Mai Tran som natt til søndag ble funnet død i bygda Snartemo i Hægebostad kommune i Vest-Agder. Politiets hovedteori er at kvinnen ble påkjørt.
Les mer om:

Kvinnen som ble funnet død var fransk

Kvinnen som tidlig søndag morgen ble funnet død på en grusvei i Hægebostad, var fransk statsborger.
Les mer om:

Politiet: Utelukker ikke at noe kriminelt har skjedd

Politiet utelukker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet i Hægebostad natt til søndag. En av teoriene er at kvinnen som omkom kan ha blitt påkjørt.
Les mer om:

Poli­tiet: Kvinnene kan ha blitt påkjørt

Politiet utelukker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallet i Hægebostad natt til søndag. En av teoriene er at kvinnen som omkom samt kvinnen som ble hardt skadd kan ha blitt påkjørt.
Les mer om:

Avhører vitner etter at kvinne omkom på Sørlandet

En kvinne omkom og en annen kvinne ble alvorlig skadet i en hendelse i Hægebostad tidlig søndag morgen. - Fremstår som en ulykke, opplyser politiet.

En person omkom i ATV-ulykke

En person omkom og en annen ble alvorlig skadet i en ulykke i Hægebostad tidlig søndag morgen.
Les mer om:

Kvinne omkom i ATV-ulykke

En kvinne omkom og en annen ble alvorlig skadet i en ulykke i Hægebostad tidlig søndag morgen.
Les mer om:

Avhører vitner etter dødsfall

En kvinne omkom og en annen kvinne ble alvorlig skadet i en hendelse i Hægebostad tidlig søndag morgen. - Hendelsen fremstår som en ulykke, opplyser politiet.

En person omkom i ATV-ulykke

En person omkom og en annen ble alvorlig skadet i en ATV-ulykke i Hægebostad tidlig søndag morgen.
Les mer om:

Kvinne omkom, en annen hardt skadet

En kvinne omkom og en annen kvinne ble alvorlig skadet i en hendelse i Hægebostad tidlig søndag morgen. – Fremstår som en ulykke, opplyser politiet.

Nye folketall: Se utviklingen i din kommune

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det ble Kvinesdal som hadde den sterkeste folkeveksten i Lister i 2017. Lyngdal gikk ned i folketall for første gang på mange år. I Dalane gikk Sokndal frem og Lund tilbake.Befolkningstallene for hele 2018 viste at både Sokndal, Lund, Sirdal Farsund og Hægebostad hadde synkende folketall. Flekkefjord stod helt på stedet hvil, mens Kvinesdal gikk frem med 24 og Lyngdal med 38.Tallene fra 1.

Sammenslåing i Heimevernet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Heimevernet (HV) skal være en hurtig mobiliseringstyrke for Forsvaret og et viktig bindeledd til en rekke beredskapsaktører. Agder og Rogaland heimevernsdistrikt (HV-08) styres fra Vatneleiren ved Sandnes på vegne av sjef for Forsvarets Operative Hovedkvarter (FOH).HV har nylig gjennomgått en omorganisering ut fra Stortingets vedtak om at fremtidens HV skal bestå av 40.000 mannskaper og befal fordelt over 11 HV-distrikt.

Fikk slått ned krattbrann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politi og brannvesen fikk melding om krattbrann på Øyestranda i Kvinesdal i 12.30-tiden på 17. maiDet er ca et halvt mål som har brent og det var mye vind i området. Det var ikke fare for bebyggelse. Brannvesen meldte at det var begrenset omfang. Politiet dro da ikke til stedet. Flere branner Klokken ti rykket politiet ut sammen med brannvesen til krattbrann i tettbygd strøk i området Oftebroveien i Lyngdal.

Skogbrann i Agder under kontroll

Brannvesenet har kontroll på skogbrannen i Hægebostad i Agder, opplyser politiet.