Nyheter om Håland


Henrik Gjesdal på plass for ny klubb

Det har ligget i kortene en god stund at Start var neste stoppested for forsvarsspiller Henrik Gjesdal. -Hans kontrakt med Kristiansund gikk ut på dato etter sesongslutt og med bare 10 kamper i 2019 var det ingen som forsøkte å forlenge. 26-åringen har signert en avtale med Start som er tilbake i Eliteserien etter de slo Lillestrøm i kvalifiseringen.

Ny Toppserie-spiller til utlandet

Benedicte Håland (21) forlater Sandviken til fordel for den sveitsiske eliteserieklubben Lugano. Keeperen har signert en ettårskontrakt. Det melder Bergensavisen. Lugano ble nummer to i den sveitsiske eliteserien forrige sesong og ble da slått ut av Manchester City i 16-delsfinalen i mesterligaen. (NTB)

Fikk Haaland langt under det Manchester United var villig til å betale

Borussia Dortmund har vunnet løpet om å signere Erling Haaland fra Red Bull Salzburg, noe som er en stor strekt i regningen Manchester United som var villige til å betale mye mer både i overgang og i lønn. Tidligere i dag gikk det rykter om at det var Juventus som ville lande signaturen til Haaland, dette på grunn av agent Mino Raiola sin gode relasjon til Serie A klubben og tilsvarende dårlig til sjefene på Old Trafford. Les: Manchester United blar opp 880 millioner pluss to millioner i ukelønn Håland ‍ pic.twitter.com/zqqoevH8tF — Borussia Dortmund (@BlackYellow) December 29, 2019   Dortmu

– Mange får velge gave selv

– De desperate er de enkleste kundene, smiler Lene Norheim Håland (36) ved Dahl Rammeservice i Haugesund Sentrum.

En Haaland signatur betyr samtidig en betaling på 150 millioner til agenten

Et av mange bevis på hvor korrupt fotballen er det faktum at fotballagent Mino Raiola får lov til å fortsette til tross for å være en ødeleggende kraft for både klubber og spillere.

Solskjær: – Han er på juleferie

Stavanger Aftenblad melder at Erling Braut Haaland og pappa Alfie Håland fløy til Manchester fredag morgen. Det er blitt spekulert i at unggutten er på vei til Ole Gunnar Solskjærs Manchester United den siste tiden. Det avkrefter United-sjefen på en pressekonferanse i dag: – Jeg tror ikke han er på vei hit, for å være ærlig, ikke gjennom meg, i hvert fall. Du vet at jeg ikke kommenterer andre lags spillere, sier Solskjær. – Jeg kjenner gutten og vennene hans, og han er på juleferie, tillegger Solskjær. Klubben avkrefter overfor NRK at noe er på gang.

Kristian Thorstvedt høyaktuell som lagkamerat til Erling Braut Haaland

Det er barn av to tydelige norske fotballprofiler som nå kan bli lagkamerater.  Stavanger Aftenblad skriver at Vikings Kristian Thorstvedt (20) høyaktuell for en overgang til Erling Braut Haalands RB Salzburg.

Satte seg fast i dyremalerens pipe: – Det er vanskelig å si på forhånd hvordan et slikt oppdrag vil ende

Brannvesenet måtte ty til kreative løsninger, da en kattugle hadde satt seg fast i pipa til dyremaler Magne Håland.
Les mer om:

Dramatisk for ettersøkslederen da han tok tak i denne påkjørte hjorten

Geir Håland Moe rykket ut som ettersøksansvarlig i Åmli kommune, men fikk plutselig et hjerteinfarkt, da han dro i en hjort som var blitt påkjørt på Simonstad.
Les mer om:

Det jobbes hardt for å beholde Haaland i Red Bull-systemet

Det er egentlig ingen utenfor Salzburg som forventer at nesten-Golden Boy Haaland skal fortsette «bortgjemt» i den østerrikske ligaen neste sesong. De største klubbene har i flere måneder vært linket til 19-åringen etter at han viste null respekt for Liverpool og de andre klubbene i Champions League. Nå jobbes det tydeligvis for å beholde toppscoreren i Red Bull-familien. RB Salzburg manager Jesse Marsch har tidligere vært assistentrener hos Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Ung suldøl på Ungdommens fylkesting i Rogaland

Arin Eirikssønn frå Sand var Suldal sin representant på helgas møte til Ungdommens fylkesting i Stavanger. Eirikssønn er første vara for medlem Bjørn Wigestrand som ikkje hadde anledning å delta på fylkestinget. Tredje mann, som også er valt ut av kommunen, er Mohammed Ibrahim på 2. varaplass. Rådgivande organ Over 40 rogalandsungdommar deltok då Ungdommens fylkesting (UFT) konstituerte seg. Ingen av suldalsungdommane vart innstilt til ungdomsutvalet.

Haaland har bestemt seg, vil til Premier League

Italienske medier er skuffet over at Serie A-klubber trolig vil gå klubb av Norges nye superstjerne og RB Salzburg-spiss Erling Braut Haaland ettersom hans far (forsvarsspiller Alf-Inge Håland) hevder at han vil spille i Premier League. Juventus og Napoli har begge blitt koblet til nordmannen, som er toppscorer i Champions League etter fire runder med gruppekamper. Les: Keisuke Honda er ikke klubbløs lenger Alf-Inge Haaland – som spilte i England mellom 1993 og 2003 – gjorde det imidlertid klart at 19-åringen var «bygget» for Premier League. «Han var en Leeds-fan og en City-fan og en Nottingha

Tredobler butikklokalet: «Vi har satt et ganske hårete mål på 50 millioner!»

Om få dager åpner den utvidede butikken: - Generelt kan man si at alle som liker friluftsliv er kunder hos oss, sier daglig leder Andreas Håland.
Les mer om:

Solabladet i fint driv

Elevane i 6. klasse ved Håland skole har planar om å kjøpa inn gullfisk til å ha i klasserommet. Solabladet er på saka og kjem tilbake med meir.
Les mer om:

Dette unge paret kjøpte storgård for 14,2 millioner

Han har ikke rukket å ta frokosten. Klokken er 13.30. Dagene er travle nå for Ingvar Garpestad og Johanna Håland som fikk tilslaget etter tidenes største gårdskonkurs i Norge.
Les mer om:

Regner med å runde 200 påmeldte lag

Allerede er 150 lag med påmeldt til den årlige 3v3-turneringen for håpefulle fotballspillere i alderen seks til 12 år. - At vi igjen klarer å fylle Østfoldhallen er en glede, synes Roger Håland - turneringsleder i Lervik IF.
Les mer om:

Alf Inge Håland misliker overgangsryktene om sønnen

Pappa Alf-Inge Håland liker ikke overgangsryktene som svirrer rundt sønnen Erling (19). Han mener Salzburg fortjener mer respekt.
Les mer om:

Pappa-Håland om spekulasjonene: – Litt respektløst

Pappa Alf-Inge Håland liker ikke overgangsryktene som svirrer rundt sønnen Erling (19). Han mener Salzburg fortjener mer respekt.
Les mer om:

Fra Agder Energi til Bergshav

Atle Bergshaven vil investere i det grønne skiftet. Blant de han har hentet til sitt nye Partner Energy AS, er Frank Håland fra Agder Energi.

Dark Season for 22. gang i teltet

Festivalsjef Nina Håland i Dark Season inviterer på The September When i teltet på torvet.
Les mer om:

Her er 15 års arbeid endelig på vannet

JÆREN: Onsdag 2. oktober ble en høytidsdag for 70 år gamle Bjørn Håland fra Eikeland i Time. Ville hobbyen hans de siste 15 årene holde vann?

Hadde gitt opp fotballkarrieren - så kom telefonen fra MK

Atle Roar Håland (42) var i ferd med å gi opp fotballkarrieren, men endte som Start-kaptein, landslagsspiller og proff i Danmark i godt voksen alder.
Les mer om:

Hadde gitt opp fotballkarrieren - så kom telefonen fra MK

Atle Roar Håland (42) var i ferd med å gi opp fotballkarrieren, men endte som Start-kaptein, landslagsspiller og proff i Danmark i godt voksen alder.
Les mer om:

Derfor byttet han fra Håland til Haaland

Erling Braut Haaland har forberedt seg godt til en fotballkarriere som utenlandsproff.
Les mer om:

Erling Braut Haaland kjemper mot Angel Di Maria!

Vi bare måtte utnytte anledningen når en norsk spiller løftes frem og opp i det beste selskap.  UEFA har nå offentliggjort de fire nominerte til rundens spiller i Champions League. Braut Håland sørget selv med hattrick i debuten for at UEFA ikke kunne utelate ham. De tre andre som har gjort seg fortjent til en nominasjon: Angel Di Maria med to scoringer i PSG’s 3-0-seier over Real Madrid Dinamo Zagreb-spiller Mislav Orsic for sine tre mål i 4-0-seiren over Atalanta Barcelona-keeper Marc-Andre ter Stegen for strafferedningen (om enn kontroversiell) mot Dortmund. Les på Popidol: Lord of the Ri