Nyheter om Håkonsen


Resultater Amalie Håkonsen Ous

Slik gikk det gjennom sesongen 2019-2020:
Les mer om:

28-åringen fra Skien pågrepet - etterlyst for drapsforsøk

Kim Andre Håkonsen (28) fra Skien er pågrepet i Spania.
Les mer om:

Sigurd (21) har sittet mutters alene i fem uker: – Det er en lettelse å endelig være kvitt viruset, men kjipt at jeg fortsatt må sitte inne

Fem uker alene i en liten sokkelleilighet. Det har vært hverdagen til idrettsutøver Sigurd Håkonsen Grov de siste fem ukene.
Les mer om:

Lokal bedrift monterer 28 år gammel gangbro på giganten

– Det er veldig stas at verdens største kranfartøy skal ha ei Uptime-gangbro om bord, sier Øivind Aasland Håkonsen i Uptime International.
Les mer om:

Norsk idrettshelt anbefaler te for «immunitet» til sine 122.000 følgere: – Skadelig for alle som ser det

Terje Håkonsen (45) hevder at en te skal bidra til å styrke immunforsvaret. Lege er kritisk til å anbefale produkter med udokumentert effekt i den krevende koronasituasjonen.
Les mer om:

Norsk idrettshelt anbefaler te for «immunitet» til sine 122.000 følgere: – Skadelig for alle som ser det

Terje Håkonsen (45) hevder at en te skal bidra til å styrke immunforsvaret. Lege er kritisk til å anbefale produkter med udokumentert effekt i den krevende koronasituasjonen.
Les mer om:

Mia Hundvin holdt bruddet hemmelig – har fått ny kjæreste

Mia Hundvin (42) forteller i en podkast at det ble slutt med Terje Håkonsen (45) for flere år siden, og at hun nå er sammen med en TV-kollega.
Les mer om:

Navngitt 28-åring fra Skien etterlyst og siktet for drapsforsøk

28 år gamle Kim André Håkonsen fra Skien er etterlyst og siktet for drapsforsøk utenfor Bunnpris-butikken i Ila i Trondheim i fjor.
Les mer om:

Roar, Brede og Tommy ønsker å vokse videre i Tønsberg, men kan bli tvunget til å flytte

Veksten ser ikke ut til å ende for Håkonsen og Sukke Landskapsentreprenør AS på Barkåker. Nå vokser de trolig ut av Tønsberg kommune.
Les mer om:

Stafettgull til søstrene Udnes Weng

Tiril Udnes Weng klinket til fra start på sisteetappen og fikk tidlig en god luke til konkurrentene. Landslagsløperen gjorde ingen feil og holdt trykket oppe hele veien til mål. På laget hadde hun med seg Amalie Håkonsen Ous og søsteren Lotta Udnes Weng. Ingvild Flugstad Østberg jaktet bak og klarte å lede Gjøvik helt opp til sølvet, men det ble for langt opp til Nes. Arrangørklubben Konneruds ungjenter imponerte stort underveis og Kristine Stavås Skistad sikret bronsemedlaje på hjemmebane.

Etter 16 år åpner bakken igjen: - Det er utrolig bra

ÅMOT: I 2006 ble skiheisen i Brubakk stengt for siste gang. Lille julaften i fjor fikk Vinje IL klarsignalet de hadde håpet på. Nå har de fått på plass en splitter ny skiheis i bakken Terje Håkonsen skal ha startet idrettskarrieren.

Politiet: – Det har kommet noen tips, men foreløpig ikke noe som har ført til et gjennombrudd

Onsdag gikk politiet ut med navn og bilde av en mistenkt mann etter skyteepisode i Trondheim. Den etterlyste er 28 år gamle Kim André Håkonsen fra Skien.

Skiensmann etterlyst etter skyting - politiet går ut med navn og bilde

Politiet går ut med navn og bilde av en mistenkt mann etter skyteepisode i Trondheim. Den etterlyste er 28 år gamle Kim André Håkonsen fra Skien.

Fant kjærligheten etter «Love Island»

Romantikken blomstrer for Ellinor Selsø Håkonsen.
Les mer om:

Terje Håkonsen har ikke tro på sin egen favorittkandidat

TRUMPS VERDEN (OSLO): Snowboardlegenden Terje Håkonsen åpner opp om livet i USA og hvem han håper blir USAs neste president.
Les mer om:

Ingveig (20) er blant verdens beste, men er helt ukjent i Norge

Ingveig Håkonsen er 20 år, kommer fra Skiptvet og er best i Europa i sin sportsgren.

Refser Red Bull-utøverne: - Tenker på seg selv

Terje Håkonsen mener utøvere bør bli mer bevisste på hvem de blir sponset av, og trekker fram Red Bull som et eksempel. Han får svar av Henrik Kristoffersen og Tiril Sjåstad Christiansen.

Debatt: Stiller spørsmål ved motivet for å skrive om Vensmoen Eiendom

Tidligere styremedlem i Vensmoen Eiendom, Jan Håkonsen, er kritisk til Saltenpostens dekning av selskapet.
Les mer om:

Gode råd fra elever sparte Nexans for penger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Elevene kom med gode råd som førte til at bedriften kan redusere mengden restavfall til det halve.- Disse ungdommene ga virkelig gode råd, sier fabrikksjef Karl Peter Johansen.Kabelprodusenten er blant de mange bedriftene og virksomhetene som har fått gode, realfagsbaserte råd fra elever ved ungdomsskoler og videregående skoler over hele landet de siste årene.

Tøff maraton i sterk vind, men bare smil å se

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med 553 deltagere, pluss barna som var med i minimaraton, gikk årets Spitsbergen Marathon inn i historien som det løpet med desidert flest deltagere til nå. Og veksten kan fortsette.- Vi har allerede fått en del påmeldinger til neste års maraton.

Idrettsstjerner må fjerne ulovlig bryggeanlegg på Bygdøy

Kommunen truer tidligere alpinist Kjetil André Aamodt og snøbrettkjører Terje Håkonsen med tvangsmulkt om de ikke rydder opp på strandeiendommene sine på Bygdøy.

Ungt par tenner på gamle villaer

De liker hus med historie og sjel. Gå for en klassiker. Det er rådet fra Mari Rustad Staveland (28) og Marius Selsø Håkonsen (34).
Les mer om:

Gratulerer med uttak til juniorlandslaget!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Norges Skiforbund har i dag tatt ut 17 løpere som skal representere Norge på Morgendagens helter - rekruttlandslag, og Morgendagens helter - juniorlandslag, for den kommende 2019 - 2020-sesongen.Fra pressemelding fra forbundet av 3.

Han blir ny daglig leder i NFF Agder

Yngvar Håkonsen overtar som daglig leder i NFF Agder fra 1. mai. Kjell Johnsen gir seg i stillingen etter 20 år.
Les mer om:

Varaordfører og ordfører signerte for lån - nå skal saken undersøkes av kontrollutvalget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kredittlånet på 300.000 kroner ble signert av styreleder i VEAS, Wenche Skarheim, og ordfører Rune Berg 25. mars i år.