Nyheter om Hella


Vakker ønskereprise fra 2001

Voulez-vous coucher avec moi, ce soir? I herrens år 2001 slapp australske Baz Luhrmann (Romeo + Juliet, The Great Gatsby) det som kanskje er hans aaaller beste film – Moulin Rouge!.

DCs snodigste superhelt har fått skummel tv-serie

Etter at Superman, Batman, Wonder Woman og Aquaman har fått skinne, er det klart for en litt mer difus type fra DC-universet. Karakteren Swamp Thing, som debuterte i tegneseriene i 1971, har fått sin egen serie. Slik navnet indikerer er dette mer horror-aktig enn hva DC (og Marvel) vanligvis serverer. Med en dose romantikk. Det starter med at en ung forsker, Abby Arcane, vender tilbake til barndomsbyen i Louisana, hvor hun skal undersøke et dødelig virus som har dukket opp i områdets store sumper Samtidig får hun et nært forhold til sin kollega Alec Holland.

Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

Maria trenar gutane: – Møter ingen fordommar

Ein lærar vart den viktige støttespelaren då Maria Omvik Hella sto fram som lesbisk. I dag trenar ho 22 mannfolk på sjettedivisjonslaget til Kaupanger 2 – og møter ingen fordommar.
Les mer om:

18-åringen søkte på nettet etter korleis han kunne drepa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag starta rettssaka mot 18-åringen som er tiltalt for å ha drepe Sunniva Ødegård (13) natt til 30. juli i fjor. Den første dagen i Jæren tingrett sa tenåringen frå Varhaug mellom anna at han gjekk ut for å drepe nokon, men at han angrar på at han drap 13 år gamle Sunniva.- Sunniva såg ikkje ut til å vera 13 år.

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Selger 100 år gammel strandperle uten boplikt

Hvis du har gått kyststien fra Hella til Vrengen, har du nok lagt merke til denne eiendommen ved Småvik. Trolig har den en av øyenes mest langstrakte plener. Nå er den lagt ut for salg.
Les mer om:

Kurt har opplevd begge miraklene - feiret med helten

SKIEN: Liverpool har levert to mirakelkamper; i Istanbul i 2005 og på Anfield tirsdag kveld. Kurt Hella (49) fra Skien var til stede på begge de vanvittige snuoperasjonene. Etter 4-0 over Barcelona fikk han feire med den store helten. Men finalen i Madrid, den må han se på tv...

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

Avengers: Endgame satte filmhistorisk rekord i helgen

Believe the hype! Kinoene har aldri solgt så mye billetter som denne helgen. Det var ventet at Avengers: Endgame skulle bli sett av kolossalt mange i løpet av de tre første dagene, men få spådde at verdens filmhistorie skulle få se en slik rekord. Kioskvelteren har allerede spilt inn mer enn ufattelige 10 milliarder kroner (1,2 milliarder dollar), ifølge The Hollywood Reporter. Dette er nesten dobbelt så mye som den forrige verdensrekorden, som tilhørte Avengers: Infinity War med 5,5 milliarder kroner (640 millioner dollar). Den tredje største premierehelgen i filmhistorien er via The Fate of

Se Arna-Bjørnar - Klepp direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp har startet Toppserien 2019 med full pott. Etter seier over Avaldsnes, Stabæk og Røa i de tre første kampene, står en vanskelig bortekamp mot Arna-Bjørnar for tur i ettermiddag.Da Klepp møtte Arna-Bjørnar i siste treningskamp før seriestar, ble det tap 0-1. Da som nå manglet Elisabeth Terland. Klepp gjør én endring i startelleveren.

Se toppkampen Klepp - Røa fra kl. 14.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge lag står med to seirer av to mulige. Klepp har slått Avaldsnes 1-0 og Stabæk 2-0, mens Røa slo Sandviken 2-0 borte i første runde før de tok en knepen 2-1-seier hjemme mot Trondheims-Ørn forrige runde.Klepp må klare seg uten en av lagets store stjerner, Elisabeth Terland, som er ute med en belastningsskade i noen måneder.

Skaden på stortalentet skaper hodebry

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skaden til stortalentet Elisabeth Terland skaper hodebry for Klepp-trener Olli Harder. Nå må han ty til alternative løsninger for å erstatte 17-åringens offensive bidrag.- I systemet vårt og måten å spille på er Terland en av de viktigste offensivt. Sammen med et par andre er hun veldig sentral for oss og det blir et stort savn.

Se Stabæk - Klepp direkte fra 14.50

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp spiller borte mot Stabæk i ettermiddag. Det er andre serierunde i Toppserien, og det er sesongens første bortekamp for Klepp. I serieåpningen ble det 1-0-seier mot Avaldsnes.Klepp starter med de samme 11 som mot Avaldsnes. Susanne Vistnes er fortsatt ute med skade.

Topp 13 nye norske sanger som kom i dag

Fredager flommer over av kliss ny musikk. I denne spalten velger vi ut noen av de norske singlene som kom i dag – innen flere sjangere. Vær så god. Moyka «Colder» Röyksopp bør føle denne? Bergen-baserte Monika Engeseth fra Hallingdal debuterer som Moyka via sitt elektroniske pop-anthem «Colder». Hun har produsert perlen med Eirik Hella. Artig fakta: 21-åringen er i stallen til Made, det vil si i samme stall som blant andre Sigrid, AURORA, iris og Halie <3.   Linda Vidala med Cherie Mwangi «Spiller deg» Dobbel dose med rå, rappende damer på kvinnedagen er vår tekopp.
Les mer om:

Jennifer Lawrence tilbake i X-Men – se raus trailer

Er du klar for X-Men 12? Dark Phoenix, eller som den heter i Europa; X-Men: Dark Phoenix; er i alle fall klar for kino. Etter mye rot. Først ble premieredatoen annonsert som 12. november… For så å bli utsatt til 14. februar alias Valentinesdagen… For så å bli utsatt til 7.

Fjorårets psjukeste thrillerserie er tilbake

Straks kommer fortsettelsen på en av de beste nye seriene fra 2018. Sesong 2 av Killing Eve har premiere 8.

Flere har meldt sin interesse om å drifte Hella, men kommunen avventer åpning

- Vi må skynde oss litt langsommere, sier Gunhild Johansen.
Les mer om:

Fra Arendal til Fløy

Fløy har signert Anders Hella (27) for 2019-sesongen. Han melder overgang fra Arendal, der han har spilt de tre siste sesongene.
Les mer om:

Nå går bosset ditt til ettersorteringsanlegget på Forus

IVAR opnar eit av verdas mest avanserte sorteringsanlegg på Forus. Nå blir jobben lettare heimen, men ver grei å hella ut av yoghurtbegeret.
Les mer om:

Ville bruka atombomber til å varma opp Mars innvendig

Første ideen var å bruka atombomber til å varma opp Mars innvending. Då trongst 1 billion av den største bomba som var laga, sa polske forskarar. Då gjekk elevane ved Horpestad for sin andre idé, om å drilla ned til kjernen av Mars, for å hella nedi varm olje.
Les mer om:

Machine Gun Kelly svarer dissen til Eminem og er hella spydig mot legenden

– Let's leave all the beefing to 50 / Em you're pushing 50
Les mer om:

Stor bildeserie: Disse prøvde fiskelykken på Hella i dag

Mange hadde tatt turen til Hella på Kvaløya i dag. Noen prøvde fiskelykken - andre nøt utsikten.
Les mer om:

Nytt kapittel i Tjomslands eventyrårgang

– For en traver!, utbrøt løpsreferent Kurt Hella da Øystein Tjomsland-trente Våler Nikolai krysset målstreken i imponerende stil på Jarlsberg.
Les mer om:

Brannutrykning til Hella

Røykutvikling i container.
Les mer om: