Nyheter om Hella


– Derfor har jeg klart å holde meg rusfri!

– Jeg er tidligere rusmisbruker. Takket være Stabburshella er jeg fortsatt rusfri. Her har jeg gode venner og et sosialt liv, sier May Anita Johansen. Nå ønsker hun og de andre brukere av "hella" flere velkommen innom.
Les mer om:

I dag er det 10 år siden norgespremieren på Jennifer’s Body – og du bør se den igjen

Saken inneholder spoilers, men dgb. Filmen er gammel. 6. november 2009 får norske kinoer servert kalkunen som i dag er en slags kultklassiker. På denne tiden er Megan Fox i ferd med å bli et internasjonalt husholdsnavn. Transformers: Revenge of the Fallen er hennes andre runde som den smarte megababen Mikaela Banes, og blockbusteren topper alle kinolister. 22-åringen er en av Hollywoods største nye stjerner. Men oppsvingen snur. Megan sier ja til å spille i Jennifer’s Body, hvor hun er skolens største, ikke så sympatiske babe.

Netflix’ nye skrekkfilm får folk til å se demoner

Ser ut som halloween kommer tidlig i år Netflix’ nye skrekkfilm, Eli, er i hvertfall langt mer skremmende enn først antatt. Gyseren, med blant andre Stranger Things-stjernen Sadie Sink, ble sluppet hos streamingtjenesten fredag, og har allerede satt sine spor. Noen seere melder nemlig at de føler seg hjemsøkt etter å ha sett filmen. Eli handler om unggutten Eli (Charlie Shotwell) som, grunnet en auto-immun sykdom, har vært sperret av fra andre mennesker hele livet. Når han endelig muligheten til å være sammen med andre får han overnaturlige hallusinasjoner, noe som etter sigende stammer fra e

Bro ved Hella

Les mer om:

LESARBREV: Brot på kommunen sin målbruksplan

Det var interessant å lesa artikkelen om dei nye læringsbretta (ipadane) som alle elevane i Suldal nå bruker. Det er ikkje tvil om at desse kan vera eit godt og spennande hjelpemiddel i undervisninga. Styret i Suldal Mållag ser seg likevel nøydde til å hella litt malurt i begeret her. Noregs Mållag og Suldal Mållag har lenge vore opptekne av at digitale læremiddel som skal brukast i skulen óg må liggja føre på nynorsk. Per i dag eksisterer det svært få læringsprogram for ipad på nynorsk.

Influencer-tvillinger filleristes på nettet

Marcus og Lucas Dobre er jaggu populære gutter, men nå står brødrene midt i en ekte shitstorm. Først, litt rask bakgrunnsinfo: De persisk-rumensk-amerikanske tvillingene ble først kjent via… Du gjettet det… Vine. De nå 20 år gamle guttene var blant de originale medlemmene i Jake Pauls «Team 10», men står nå stødig på egne influencer-ben som duo.  Og de er ikke bare litt populære – hvis man kombinerer tvillingenes to kanaler har de over 25 millioner abonnenter på YouTube alene. De har også noen millioner følgere her og der (på Insta, Twitter etc.), men det er altså YT som er deres hoved-busines

Miley Cyrus får besøk av syngende kjæreste på sykehuset

Her går det unna, gitt! Til tross for sykehusinnleggelse lever Miley Cyrus sitt beste liv om dagen. Etter en svipptur innom Kaitlynn Carter har 26-åringen nå funnet tonen med popartisten Cody Simpson. Se også: 7 ting du må vite om Miley Cyrus’ nye boo Miley er så betatt om dagen at hun allerede omtaler Cody som sin «bf» – «boyfriend», antar vi, hvis hun ikke er hella sneaky og «egentlig» mener «best friend» Det er uansett ingen tvil om at de har sansen for hverandre. Dagens Miley-meny består av både roser, ros og søt musikk. På Instagram Story deler superstjernen nemlig at hennes nye flamme h

– Det burde absolutt være flere kvinnelige produsenter

Låtene Colder, Bones og All the Things We Forgot har gått sin seiersgang de siste månedene.

Stephen Kings nye film er en grøsser om gress

Children of the Corn Grass I dag forventet du neppe å se traileren til en skrekkfilm om gress? Men så feil kan man ta. Nedenfor ser du nemlig traileren til In the Tall Grass. Filmen er basert på Stephen King og hans sønn Joseph Hillström King alias Joe Hill sin novella (eller om du vil; kortroman) med samme navn. It Chapter Two hadde nettopp premiere, men allerede nå får vi altså enda en film fra skrekkveteranen. Til tross for blandet respons har den nye runden med Pennywise the Dancing Clown allerede dratt inn nesten 3 milliarder kroner på kino.

Green Day slipper ny låt og annonserer stadionkonsert i Norge

Bandet har solgt mer enn 80 millioner album verden over og har vunnet fem Grammy-priser. Ålesund-besøket er en del av stadionturneen Hella Mega Tour. Sist bandet besøkte Norge var i 2017. Da spilte de i Oslo Spektrum under sin Revolution Radio-turné. Amerikanerne var også i Norge i 2013 da de spilte foran et utsolgt Ullevål stadion. LES OGSÅ: Energien er voldsom! Green Day består av Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tré Cool.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra nesten 40 norske artister. 730.no velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Bendik «Bror» «Kem e du som e Gud mens du skriker pust siste mulige?» Silje Halstensen stiller store spørsmål over musikken til Daniel Løberg. Dette har blitt en tøff tune til ettertanke. «Koffår går du for svake, når du sjøl e så sterk?»   Jonas V «Mer av alt» En til! Denne ringreven er en klippe i norsk hip-hop av det ekte slaget.

5 stjerneskudd som stjeler showet i Once Upon a Time In Hollywood

Fra birolle til hovedrolle? Quentin Tarantinos Once Upon a Time In Hollywood, som populært omtales som et kjærlighetsbrev til 60-tallets Hollywood, har blitt en smash. Regissørens første prosjekt uten hjelp fra #metoo-monsteret Harvey Weinstein fikk syv minutters stående applaus under verdenspremieren i Cannes i mai. Anmeldelsene som fulgte, gjenspeilet responsen. 730 rullet solid terningkast: Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen det de vil ha. Filmen omhandler i korte trekk livet til Rick Dalton, en semi-avdanket skuespiller portrettert av Leonardo DiCaprio (meta?).

Vakker ønskereprise fra 2001

Voulez-vous coucher avec moi, ce soir? I herrens år 2001 slapp australske Baz Luhrmann (Romeo + Juliet, The Great Gatsby) det som kanskje er hans aaaller beste film – Moulin Rouge!.

DCs snodigste superhelt har fått skummel tv-serie

Etter at Superman, Batman, Wonder Woman og Aquaman har fått skinne, er det klart for en litt mer difus type fra DC-universet. Karakteren Swamp Thing, som debuterte i tegneseriene i 1971, har fått sin egen serie. Slik navnet indikerer er dette mer horror-aktig enn hva DC (og Marvel) vanligvis serverer. Med en dose romantikk. Det starter med at en ung forsker, Abby Arcane, vender tilbake til barndomsbyen i Louisana, hvor hun skal undersøke et dødelig virus som har dukket opp i områdets store sumper Samtidig får hun et nært forhold til sin kollega Alec Holland.

Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

Maria trenar gutane: – Møter ingen fordommar

Ein lærar vart den viktige støttespelaren då Maria Omvik Hella sto fram som lesbisk. I dag trenar ho 22 mannfolk på sjettedivisjonslaget til Kaupanger 2 – og møter ingen fordommar.
Les mer om:

18-åringen søkte på nettet etter korleis han kunne drepa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag starta rettssaka mot 18-åringen som er tiltalt for å ha drepe Sunniva Ødegård (13) natt til 30. juli i fjor. Den første dagen i Jæren tingrett sa tenåringen frå Varhaug mellom anna at han gjekk ut for å drepe nokon, men at han angrar på at han drap 13 år gamle Sunniva.- Sunniva såg ikkje ut til å vera 13 år.

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Selger 100 år gammel strandperle uten boplikt

Hvis du har gått kyststien fra Hella til Vrengen, har du nok lagt merke til denne eiendommen ved Småvik. Trolig har den en av øyenes mest langstrakte plener. Nå er den lagt ut for salg.
Les mer om:

Kurt har opplevd begge miraklene - feiret med helten

SKIEN: Liverpool har levert to mirakelkamper; i Istanbul i 2005 og på Anfield tirsdag kveld. Kurt Hella (49) fra Skien var til stede på begge de vanvittige snuoperasjonene. Etter 4-0 over Barcelona fikk han feire med den store helten. Men finalen i Madrid, den må han se på tv...

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

Avengers: Endgame satte filmhistorisk rekord i helgen

Believe the hype! Kinoene har aldri solgt så mye billetter som denne helgen. Det var ventet at Avengers: Endgame skulle bli sett av kolossalt mange i løpet av de tre første dagene, men få spådde at verdens filmhistorie skulle få se en slik rekord. Kioskvelteren har allerede spilt inn mer enn ufattelige 10 milliarder kroner (1,2 milliarder dollar), ifølge The Hollywood Reporter. Dette er nesten dobbelt så mye som den forrige verdensrekorden, som tilhørte Avengers: Infinity War med 5,5 milliarder kroner (640 millioner dollar). Den tredje største premierehelgen i filmhistorien er via The Fate of

Se Arna-Bjørnar - Klepp direkte fra kl. 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp har startet Toppserien 2019 med full pott. Etter seier over Avaldsnes, Stabæk og Røa i de tre første kampene, står en vanskelig bortekamp mot Arna-Bjørnar for tur i ettermiddag.Da Klepp møtte Arna-Bjørnar i siste treningskamp før seriestar, ble det tap 0-1. Da som nå manglet Elisabeth Terland. Klepp gjør én endring i startelleveren.

Se toppkampen Klepp - Røa fra kl. 14.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge lag står med to seirer av to mulige. Klepp har slått Avaldsnes 1-0 og Stabæk 2-0, mens Røa slo Sandviken 2-0 borte i første runde før de tok en knepen 2-1-seier hjemme mot Trondheims-Ørn forrige runde.Klepp må klare seg uten en av lagets store stjerner, Elisabeth Terland, som er ute med en belastningsskade i noen måneder.

Skaden på stortalentet skaper hodebry

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skaden til stortalentet Elisabeth Terland skaper hodebry for Klepp-trener Olli Harder. Nå må han ty til alternative løsninger for å erstatte 17-åringens offensive bidrag.- I systemet vårt og måten å spille på er Terland en av de viktigste offensivt. Sammen med et par andre er hun veldig sentral for oss og det blir et stort savn.