Nyheter om Hå


– Nærbøgata er ment som en gavepakke til Hå kommune

Far og sønn Haugseng vil pusse opp, rehabilitere og bygge nytt i Nærbøs slitne, gamle sentrum, men de stiller én betingelse: Kommunen og politikerne må stille seg 100 prosent positive til prosjektet ellers blir husene stående som de er.
Les mer om:

Livløs mann funnet i sjøkanten ved campingplass i Rogaland

En mann i 60-årene er fløyet til Stavanger universitetssjukehus etter å ha blitt funnet livløs i sjøen ved Ogna camping i Hå i Rogaland. Tilstanden er ukjent.

Livlaus person henta opp av sjøen

HÅ (NRK): Ved Ogna camping i Hå er ein livlaus person henta opp av sjøen. Mannen i 60-åra er flogen til sjukehus i helikopter.
Les mer om:

Drukningsulykke ved Ogna Camping: Mann i 60-årene fløyet til SUS

En mann i 60-årene ble like før klokka 21.00 fløyet til Stavanger universitetssjukehus etter en drukningsulykke i Hå kommune.
Les mer om:

Fant perle til konas ring. Nå jobber han for å gjøre Håelva friskere

HÅ: Samtlige bønder langs Håelva har avgitt grunn langs ånå. Gode krefter har gått sammen for å gjøre den flomsikker og samtidig mye kjekkere å leve i for muslinger og fisk.
Les mer om:

Hå vil snakke med Time og Klepp om felles legevakt, men Bekkeheien skal bestå som i dag

Torsdag kveld diskuterte Hå kommunestyre felles legevakt for Jæren. Temperaturen inne var like høy som ute, men Terje Mjåtveit tok tapet med fatning. Han har nemlig funnet jokeren til neste runde.
Les mer om:

Hå vil snakke med Time og Klepp om felles legevakt, men Bekkeheien skal bestå som idag

Torsdag kveld diskuterte Hå kommunestyre felles legevakt for Jæren. Temperaturen inne var like høy som ute, men Terje Mjåtveit tok tapet med fatning. Han har nemlig funnet jokeren til neste runde.
Les mer om:

– Ryker legevakten, så er det samtidig farvel til ambulansen

HÅ: Formannskapet i Hå har vedtatt å samtale med Klepp og Time om en felles legevakt. Men kan Hå godta at den flyttes fra Bekkeheien i Hå til Kåsen i Klepp?
Les mer om:

Alle disse fire rådmennene trør til jobb. To av dem har syklet Trondheim-Oslo

De har som jobb å gi råd for tjenestene til snart 70.000 innbyggere i Gjesdal, Klepp, Time og Hå.

Her får du 17. mai-programmene

Her får du 17. mai-programmet for Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Time, Klepp, Hå, Gjesdal, Strand, Hjelmeland, Egersund og Bjerkreim.

Mann i sikkerhet etter båtkantring på Jæren

En mann ble reddet i sikkerhet etter en båtkantring i Holmavatnet på Varhaug i Hå i Rogaland lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Skjer det noe snart på fv. 44 mellom Sirevåg - Hellvik?

HÅ/EIGERSUND: Fylkesveien er en av to prioriterte i Rogaland, likevel har folk så langt sett lite til utbedringene som er lovet.

Reiselivet på Jæren skal tjene penger på sykkelturisme

JÆREN: Jærruta starter i Egersund og ender på Sola, men de største godbitene ligger underveis og heter Hå, Time og Klepp. Reiselivsdirektør Elisabeth Saupstad tror den nye sykkelruta «blir en stor suksess» og at været på Jæren er en plussfaktor.

Frykter milliardsmell – lokale ordførere krever krisepakke i ekspressfart

Åtte ordførere fra Hå til Stavanger spår korona- og oljesmell på 1 milliard kroner og ber om raske avklaringer om krisetiltak fra Stortinget.

Hå: Dalabekken

Les mer om:

Hå: Hanabergmarka

Les mer om:

Gunnvor (73) er tilbake i jobb som sykepleier

Gunnvor Engtrø (73) har brettet opp ermene. Sykepleieren tar nå imot telefonene til legevakten i Hå kommune i Rogaland.
Les mer om:

Dette er nå korona-legevakt for 140.000 innbyggere i fem kommuner

Ingen får komme uten avtale. Men innbyggerne i Sandnes, Gjesdal, Hå, Time eller Klepp kan nå komme hit, til denne parkeringsplassen på Kleppe og kjøre inn i en av to køer for å bli testet i bilvinduet for korona eller luftveisinfeksjon.

Suldal innfører nå strenge karantene-reglar for folk som kjem inn i kommunen

Saman med Hjelmeland kommune, tar nå kommuneleiinga i Suldal sterke virkemiddel i bruk for å halda korona-smitten ute av Suldal. Per i dag er det altså ikkje påvist virus i Suldal og i dag er ingen nye testa.

Fem kommuner tar korona-grep: Oppretter felles smittelegevakt

Jærkommunene Time, Klepp og Hå samt Gjesdal og Sandnes, oppretter felles smittelegevakt for folk med luftveisproblemer. Beslutningen ble tatt fredag formiddag, sier ordfører Reinert Kverneland i Time.

Klepp er villig til å ofre egne lokaler for å få en felles legevakt på Jæren

Midt i korona-situasjonen skal Jæren lage en legevakt for framtiden. Onsdag kveld sa Klepp - som Time - ja til å invitere Hå til et samarbeid om en ny, felles legevakt.
Les mer om:

Drange inn i Rogaland Ap-styret

Rogaland Ap har hatt årsmøte i helga, og der blei Mads Drange valt inn i styret. Tvedt Solberg er ny leiar Ny styreleiar er Torstein Tvedt Solberg, som overtar etter Stanley Wirak, og som altså representerer Ap på Stortinget. Han er valt for to år. Styret har to nestleiarar, Marianne Hirzel, Haugesund og Tom Kalsås, Gjesdal. Resten av styret består av: leiar for kvinnenettverket, Siv-Len Strandskog, Sola , medlemsansvarleg Tone Elin Berge, Hå, Tove Elise O.

Johaug om deltakelse i ski-VM i 2025: – Hå, hå, hå

Therese Johaug avviser ikke helt at hun kan komme til å være på startstrek i ski-VM i Trondheim om fem år.

Johanna ble mobbet gjennom hele oppveksten - da hun flyttet til Tvedestrand endret alt seg

Johanna ble mobbet gjennom nesten hele barneskolen. Til slutt ble det så ille at familien valgte å flytte fra hjemstedet på Hå i Rogaland, til Songe og Tvedestrand. I dag er hun en aktiv og fornøyd elev. Hun sitter i elevrådet og ungdomsrådet, og ble nylig valgt som medlem av 17. mai komitéen.