Nyheter om Gyland


Skal toget få flere passasjerer må de stoppe på stasjonene

Go-Ahead vil droppe stoppene på: Nodeland, Audnedal, Snartemo og Gyland på avgangen klokka 05.19. Og Vegårshei, Gjerstad, Neslandsvatn, Drangedal og Lunde på avgangen mellom Kristiansand og Oslo klokka 04.12.

Travlaget sørget for jackpot

Gyland Hestesportslag er et av Sørlandets mest aktive travlag. Torsdag kveld sørget to av lagets hester for at spillerne ble stilt sjakk matt på i V65-spillet på Klosterskogen.
Les mer om:

Motorsyklist omkom i ulykke i Flekkefjord

En motorsyklist døde i en utforkjøring på Frøytlandsveien på Gyland i Flekkefjord kommune i Vest-Agder fredag kveld.
Les mer om:

Motorsyklist omkom i ulykke

En motorsyklist døde i en utforkjøring på Frøytlandsveien på Gyland i Flekkefjord kommune i Vest-Agder fredag kveld.
Les mer om:

En person bevisstløs etter MC-ulykke

Alle nødetatene er på vei til en MC-ulykke på Frøytlandsveien på Gyland. Føreren er bevisstløs.
Les mer om:

Kvinne kjørte av veien i Gyland

Politiet meldte mandag formiddag om en kvinne som hadde kjørt av rett ved ved krysset Øysædvegen/Gylandvegen.
Les mer om:

Utforkjøring i Gyland

Politiet melder om en bil som har kjørt av rett ved ved krysset Øysædvegen/Gylandvegen.
Les mer om:

MC-fører til sykehus etter velt

En motorsykkel veltet i krysset mellom E 39 og Gyland.
Les mer om:

Oppfinner fra Gyland i «Farmen kjendis»

Tusenkunstneren Erik Alfred Tesaker (39) fra Gyland er en av deltakerne i neste sesong av «Farmen kjendis» på TV2.
Les mer om:

Nye gatenavn på Hidra og i Gyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord Utvalg for samfunn anbefaler at formannskapet i Flekkefjord fatter vedtak om at veien til Marstad- Urstadvann hyttefelt på Hidra skal hete Ravnefjellveien. Det anbefales også at det fattes vedtak om at veien inn til vindmøllene til Tonstad Vindpark på Sandvatn i Gyland skal hete Stølsvegen.Etter kontakt med lokalbefolkningen på Hidra og i Gyland, så anbefaler de at disse navn som er foreslått brukes.

Rekord i toget med gamle faner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tollaksen minnet folket om å takke for fred og frihet som andre har kjempet fram og ofret livet.I Gyland var familietoget som går tur-retur skolen-barnehagen, rekordlangt i år. Ekstra artig var det at seks gamle faner var med i toget: Eigeland skule, Lilunden, Fredheim og framhaldskulen pluss husmorlaget stifta i 1952 og Avholdslaget. Alle skoler hadde tidligere elever som fanebærere, den eldste var 93 år gamle Sigbjørn J.

Ønsker å gå fra ord til handling

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ved hjelp av en styringsgruppe fra reisenæringen og kommunen og prosjektledelse fra Mimir AS kunne Smaabyen Flekkefjord nylig legge frem for bystyret en flerfarge-trykksak med flotte bilder og oppsummering av reisemålsstrategien for Flekkefjord komune.Gjennomføringsplaner og finansieringsmodeller er imidlertid ikke lagt frem ennå. Det kommer senere som egne dokumenter og saker.

Distriktene blir uten politi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, i år blir det barnetog uten politiet, bekrefter leder for 17. mai-komiteen i Gyland, Turid Nedland.Hun belager dette, og opplyser at rektor på Gyland skole, Anne Bystadhagen skal gå foran i toget hos dem i stedet.

Fysikk - mer enn bare formler og beregninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ulikt de andre årene fikk fysikk-klassene denne gang følge av elever fra både IT-, kjemi- og de teoretiske matte-klassene. Tor-Inge Rake, rektor, Trond Tjorteland, lærer, Marianne Haugland, lærer, Biyanka Dimcheva, elev, Bjørn-Erik Aagedal, elev og Isak Westerholm, elev.KJØP BILDE Tormod Nag stod som reiseleder og realfagslærerne: Arne Stokkeland, Anne Seland og Nils Kjell Gyland ble med på den lange bussturen til Sveits.

Kjemper for tilførselsvei til E39

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nye Veier har opplyst at de kan «tilby» tilførselsvei ved å flytte avkjørselen til Gyland og svinge seg litt mer i dalen der Flikkabekken renner, men ellers utbedre og bruke dagens trasé fra Flikka til Lølandsvannet.Bygging av en helt ny trasé med tunnel til én million kroner er ikke aktuelt dersom Nye Veier skal nå sitt mål om samfunnsøkonomisk lønnsomhet.MØTE: Stortingsrepresentant Gisle M.

Her er Agders nye journalist

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hogstad startet egentlig i stillingen i forrige uke, men med to dager rett på kurs. Mandag hadde han sin første skikkelige arbeidsdag i avisen.Han er oppvokst i Gyland, men bor nå i Flekkefjord. Etter 13 år i læreryrket, siste som lærer ved Flekkefjord ungdomsskole, ville han ta et jobbskifte.- Jeg har alltid vært opptatt av det som rører seg og jeg har alltid likt å skrive.

Kom, mai, du skjønne milde, gjør skogen atter hvit ...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var fire minusgrader da skolebussjåfør Svein Tore Åtland kjørte fra Tonstad til Gyland i dag tidlig.Men ikke bare det: Det hadde snødd også!- Jeg måtte jo ta et bilde.

Perspektiv over senterfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SP er i fremgang, Førstekandidat på fylkesting-lista for Agder, Oddbjørn Kylland viste til en tredobling av stemmetall siden 2009 for Norges tredje største parti som øker i den grønne vinden som blåser over landet.Med nesten 16 prosent, ligger SP an til å kapre 5-7 mandater i det nye fylkestinget som får 49 representanter.

Politiet er fortsatt interessert i tips etter storbrannen i Sokndal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er brakt på det rene at det i dagene frem til og med søndag 14. april ble drevet bråtebrenning i flere område i Sokndal kommune; Rekeland, Gyland, Hegdal ( Jibbeheia-Vågan-Nesvåg ) og Hellersheia, skriver politiet i en pressemelding mandag.- Alle disse bråtebrannene var, så langt politiet per nå kjenner til, avsluttet og under kontroll i løpet av søndag 14.

Gikk inn for bompenger for å betale ny E39

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Forslaget innebærer blant annet at det blir syv bompasseringer. Disse skal plasseres mellom hvert kryss fra Lyngdal til Ålgård med totalt 276 kroner i bompenger én vei for personbiler og 828 kroner én vei for tyngre kjøretøy. Personbiler kan med bombrikke få maks 20 prosent rabatt. Elbiler får 50 prosent rabatt.

Moi-seier - tap for Hovsherad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Her skal E39-trafikken gå fra 20.mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tunnelrehabiliteringsprosjektet i Region sør startet i Vest-Agder mars 2015 med tunnelene Loga, Drangeid og Austad på E39 i Flekkefjord. Arbeidene der ble ferdig sommeren 2015. Våren 2016 startet arbeidene i Kirkehei-tunnelen i Mandal. Deretter ble Skjeggestadtunnelen rehabilitert. DÅRLIG DEKKE: Like etter påske skal Allfarveg sørge for å lappe litt på den gamle vernede veien før hele E39-trafikken settes på.

Rask slukking av brann i Gyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lørdag klokken 17.30 fikk brannvesenet i Flekkefjord og Kvinlog melding om brann i terrenget ved Birkelandsvegen i nærheten av Sandvand i Gyland.- Brannen er slukket det har brent et par mål på ei gresslette der også en gammel redskapsbod har gått med i brannen, opplyser varabrannsjef Kjetil Presterud i Flekkefjord brannvesen til Agder. - Det er en bekk i nærheten.

Våren har kommet på Knaben

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er tre stykker på vakt i dag, så blir vi to til i morgen forteller Mindor Mæland i Flekkefjord Røde Kors til Agder - Vi har en beredskapsambulanse og ATV med oss. Det er lite snø nede på Knaben men oppe på heia er det fremdeles bra med snø. Det har vært stille og rolig på skjærtorsdag. Vi er på plass fram til mandag.

I beredskap på Knaben

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi vurderer om vi skal dra opp med noen til Josdal i Sirdal i løpet av påsken, men det er så lite snø der at vi har valgt å konsentrere oss om beredskap på Knaben. Det kan imidlertid være at noen tar turen til hytta på Josdal i løpet av påsken, sier korpsleder Torje Risøen i Flekkefjord Røde Kors til Agder.Heller ikke på Knaben er det mye snø, men det er ikke så langt opp til skimuligheter på fjellet.