Nyheter om Gustafsson


Fyrte løs mot hverandre: – Jeg er drittlei hele fyren

Tommy Kristiansen i ordkrig med Hampus Gustafsson.

To svenske ishockeyspillere smittet

De svenske ishockeyspillerne Emil Djuse og Erik Gustafsson har testet positivt på koronaviruset og mister OL i Beijing. De er de siste blant flere koronasmittede i den svenske OL-troppen i ishockey. For en drøy uke siden ble fire kvinnespillere smittet. Nå har herrelaget fått sine første forfall grunnet virussmitte. Djuse, som til vanlig spiller i den sveitsiske ligaen, og Chicago Blackhawks-spilleren Erik Gustafsson melder forfall, skriver Expressen. (NTB)
Les mer om:

- Dette er ikke en måte politiet opererer på(pluss)

Etterforskningsleder Hilde Gustafsson advarer folk om svindelforsøk hvor svindlerne oppgir å være fra politiet.
Les mer om:

Carlsen avslører sine hemmelige hjelpere

Bak Magnus Carlsens VM-tittel skjuler det seg en rekke sjakkspillere som har vært hans medhjelpere. Fredag kveld avslører verdensmesteren teamet i en video publisert av Chess24.com på Twitter: Peter Heine Nielsen (sjefsekundant), Laurent Fressinet, Jan Gustafsson, Jorden van Foreest og Daniil Dubov har alle hjulpet Carlsen før og under mesterskapet. Flere av disse har vært en del av teamet før, men både van Foreest og Dubov omtales i videoen som nye sekundanter.

LSK-trio takker for seg: – Uka etter jeg skrev under, måtte jeg godta å gå ned i lønn

Søndag blir tre LSK-spillere takket av på Åråsen. Verken Simen Kind Mikalsen, Josef Baccay eller Daniel Gustafsson fortsetter i LSK.
Les mer om:

– Han kunne virkelig ha skadet meg

LILLESTRØM (Aftenposten): Vålerengas Amor Layouni mener at Lillestrøm Daniel Gustafsson burde blitt sendt i dusjen etter taklingen som satte sinnene i kok på Åråsen.
Les mer om:

- Et sår som aldri er blitt leget

Robert Gustafsson (56) var i direkte berøring med Olof Palme like før drapet. Nå spiller han den utpekte gjerningsmannen i ny Netflix-serie.
Les mer om:

Åpnet bakeri under full nedstenging - det var ikke så dumt

Tobias Gustafsson, som eier bakeriet Bakfickan, forteller at koronapandemien har vært positiv for salget.
Les mer om:

UFC-stjernen Jones arrestert: – Denne fyren har mange demoner

Bare timer etter at hans egen tittelkamp mot svenske Alexander Gustafsson (34) fra 2013 ble innlemmet i UFC Hall of Fame, ble tidligere UFC-mester Jon Jones (34) arrestert i Las Vegas.
Les mer om:

Åpnet mesterligaen med tap

Frisk Asker tapte 2-6 hjemme for RB Salzburg fra Østerrike i 1. runde av mesterligaens gruppespill i ishockey. Periodesifrene ble 1-1, 0-2 og 1-3 foran 692 tilskuere i Askerhallen fredag kveld. Ty Loney gjorde 1-0 til Salzburg 12.26 minutter ut i 1. periode. Hampus Gustafsson utlignet for Frisk Asker drøye minuttet senere. I 2. periode tok bortelaget ledelsen etter bare et par minutter ved Terrence James Brennan. Darjo Leonhardt la på til 3-1 etter 37.17 minutter. I den siste perioden scoret RB Salzburg to kjappe ved Thomas Raffl og Mario Huber.

Møtte LSK-sjefene, så løsnet det endelig: – Har kanskje tenkt for mye

(Haugesund-LSK 0-3). Etter et oppklarende møte med LSK-sjefene kunne Daniel Gustafsson (30) konsentrere seg om fotball. Det fungerte meget bra.
Les mer om:

Lillestrøm opp på tredjeplass

Lillestrøm er i godt driv om dagen, og har klatra opp på tredjeplass i Eliteserien. Dei vann imponerande 3–0 borte mot Haugesund. Daniel Gustafsson scora to av måla og Ulrik Fredriksen sette ballen i eiget mål på overtid. Sandefjord hadde ein gyllen moglegheit til å ta med seg tre poeng mot Tromsø da Sivert Gussiås tok straffespark like før slutt, men han bomma. Kampen enda dermed 1-1, etter scoringar frå Vidar Ari Jónsson og Ebiye Moses.

Gustafsson sendte Lillestrøm tilbake på vinnersporet

(FK Haugesund – Lillestrøm 0–3) To mål på 84 sekunder fra Daniel Gustafsson (30) sørget for Lillestrøm-seier i Haugesund.

Svensk klubb ønsket Gustafsson – LSK sa nei: – Jeg skjønner at jeg er en viktig spiller

Daniel Gustafssons familie har flyttet hjem til Sverige på grunn av skolestart. En allsvensk klubb har vist interesse, men LSK ville ikke la ham gå nå. Det har svensken forståelse for.
Les mer om:

Hentet ny rektor fra Sverige: – På sikt er tanken å skaffe et permanent hjem på Fosen(pluss)

Stefan Gustafsson leter etter et permanent hjem på Fosen, etter at han nylig flyttet fra Sverige for å bli rektor.
Les mer om:

Norgesferie? – Hit bør du reise i sommer!

Aurora Gustafsson har reist verden rundt, men elsker ferie i Norge. Her gir hun deg ti anbefalinger for årets norgesferie.

Canadiens til NHL-semifinalen

Montreal Canadiens feide Winnipeg Jets av banen med fire strake seirer i kvartfinalen i Stanley Cup og er første lag klar for semifinalen i årets sluttspill. Tyler Toffoli scoret 99 sekunder ut i overtiden og sørget for det med 3-2-seier til Canadiens. I alle fire kamper har Canadiens scoret først. Etter første periode ledet de 2-0 etter scoringer av Erik Gustafsson og Artturi Lehkonen. Jets slo tilbake i den neste perioden ved forsvarer Logan Stanley.
Les mer om:

«Vår tid er nå»-stjernen: – Har elsket hvert sekund

På TV er han evig fortapt i kompliserte Nina. I virkeligheten er Charlie Gustafsson (28) samboer med en kjent popstjerne.
Les mer om:

Rikard Norling lander ny toppjobb

Sett i etterpåklokskapens lys var kanskje ikke Rikard Norling som periode i Brann (2 år fra 2013) så kjip som mange vil ha det til. – vel på tide å se fremover, dagen blir i det miste litt lysere for hver dag som går. (Brann landet på 10.plass i årets Eliteserie-sesong) Jens Gustafsson forlot IFK Norrköping for noen dager siden, det har ligget i kortene en stund, etter Rikard Norling fikk sparken i AIK i sommer kunne Gustafsson fortelle han godt kunne tenke seg å lede AIK.

– Jeg håper pandemien får oss til å forstå hvor heldige vi er

Som liten trålet hun rundt i nærmiljøet på oppdagelsesferd. I voksen alder har Aurora Gustafsson trålet verden rundt. Nå kommer hennes første reisebok.
Les mer om:

Hank von Helvete teamer opp med Bill Skarsgård og Jonas Åkerlund i Netflix-serien om Clark Olofsson

Den svenske Netflix-serien Clark har jaggu fått et spennende team. Mandag formiddag avslører streamingtjenesten at norske Hans-Erik Dyvik Husby er på rollelisten. Rockestjernen og skuespilleren er mest kjent som tidligere vokalist i Turbonegro under navnene Hank von Helvete og Hank von Hell. Det siste tiåret har Hans-Erik bodd i Sverige. Som skuespiller har han stått på både norske og svenske teaterscener via blant annet Jesus Christ Superstar og Selskapsreisen. Han spilte også hovedrollen som den svenske trubaduren Cornelis Vreeswijk i filmen Cornelis i 2010.

Lillestrøm herjet med Øygarden på eget gress

ÅRÅSEN: (SPORTEN) (Lillestrøm Øygarden 3-0) Lillestrøm knuste Øygarden søndag og inntok tredjeplassen på tabellen. Lillestrøm tar en komfortabel og fortjent seier mot et tafatt Øygarden-lag her på Åråsen. Kjører egentlig over vestlendingene fra start til slutt, og spesielt i andre omgang er det stor forskjell på lagene. Øygarden må nok kjempe hardt for å holde seg oppe i Obos-ligaen, mens Lillestrøm nok blir å kjempe om opprykk helt til de aller siste rundene. Det var et fortjent resultat.

Lagoppstillinger: Topp mot bunn i Obos-ligaen i runde 20

Åråsen: (SPORTEN) Det blir topp mot bunn på Åråsen, når Lillestrøm tar i mot Øygarden i runde 20 av OBOS-ligaen. De gule og hvite fra Lillestrøm har virkelig fått opp dampen på høstsesongen! Startet sesongen svakt, men har nå gått ubeseiret på de siste 11 kampene. Siste 5 kampene har endt med tre poeng og dermed har LSK virkelig meldt seg på i opprykkskampen. Sist ble det en sterk 4-1 seier borte mot Stjørdals-Blink.Lillestrøm har etter signeringen av Bjørn bergmann Sigurdarsson faktisk begynt å score mål også.

Nytt år med Slippen-suksess og overskudd: – Det gir oss trygghet til å satse

2019 og 2020 har vært innholdsrike år for paret Ingeborg Nygaard (35) og Tobias Gustafsson (37), med åpning av KØL, Bakfickan og Holwech fiskeri. Samtidig går alt som det skal på Slippen.
Les mer om:

Ble lurt av gode resultater: – Jeg tenkte at vi ikke kom til å tape en eneste kamp

LSK-toppscorer Daniel Gustafsson (30) innrømmer at han trodde sesongen skulle bli annerledes etter vinterkampene og sesongstarten.
Les mer om:

Mest lest siste uke