Nyheter om Gundersen


Seks år siden forrige Pride: – Vi har en lang vei å gå

SKIEN: En av fem menn i Telemark grøsser av tanken på homofile. – Dette er holdninger som krever kunnskap og samarbeid for å gjøre noe med, og vi har en lang vei å gå, sier leder Wegar Berg Gundersen i Fri Telemark. Denne helga går Pride-festivalen av stabelen i fylkeshovedstaden.
Les mer om:

Den nye lederen har store planer for Dampsaga bad(pluss)

Daglig leder Mette Gundersen vil styrke vannaktiviteten, fokusere på opplæringen og oppgradere badstuanlegget i Dampsaga bad.
Les mer om:

Signerer første proffkontrakt med lokalt angrepstalent

Verdalingen Martin Vamnes Enge har skrevet en toårsavtale med LFK. Det betyr at Enge nå er klar for A-stallen. Det er en god sjanse selv om det er lite trolig at Levanger overlever i OBOS-Ligaen. De ligger helt nederst med 13.poeng og de vil ligge nederst selv om de skulle vinne søndagens kamp mot Nest-Sotra. Les: Hamilton drar ifra etter overlegen seier i Singapores Grand Prix Ungutten har i år vært solid for LFK2 i 3.divisjon med sine 17 kamper og 2 mål.

– Det definitive høydepunktet

Med femteplass i U23-VM tror Jørgen Gundersen (22) han skaffet seg et godt forhandlingskort i jakten på proffkontrakt med et storlag.
Les mer om:

Den opprinnelige Solan

«Solan Gundersen er den personifiserte morgenfugl, nonchalant utruga i ei osp attme´Glåma. Han er barnefødt optimist med filttøfler, strikkeskjerf og lav moral.»
Les mer om:

I Kristiansand er bompengeringen utsatt

Bystyret i Kristiansand må ta en ny runde både om plassering av bomstasjoner og prisnivået. Det mener Arbeiderpartiets gruppeleder Mette Gundersen. Mandag ble det klart at den nye bompengeordningen for Kristiansand blir utsatt.

Ønsker ny runde om bommer og priser

Bystyret må ta en ny runde både om plassering av bomstasjoner og prisnivået. Det mener Arbeiderpartiets gruppeleder Mette Gundersen. Mandag ble det klart at den nye bompengeordningen for Kristiansand blir utsatt.

To 18 åringer fikk sin første proffkontrakt

Det er veldig lite som tyder på at Levanger kommer til å overleve i OBOS-Ligaen. I sommer har det gått fra vondt til verre, med 9 tap og 2 uavgjort på de 11 siste kampene.  Den siste kampen mot Kongsvinger endte uavgjort og på søndag møter de et sterkt Viking lag som ligger i motsatt ende av tabellen på 3.plass bak Mjøndalen og Aalesund. Les: Nå er også lillebror Northug tatt for fyllekjøring Midtbanespiller Andreas Peterson håper de slutter å tape og mener at tre poeng er mulig.

Malte bildene folk raser mot at kan bli tildekket

Folk i Hamar er sinte: De krever at veggmaleriene Finn Gundersen tegnet og malte på bakveggen ved Stallgården skal være synlige til evig tid.
Les mer om:

Ble anklaget for grov korrupsjon: – Jeg føler at jeg er tråkket på

For første gang på fem måneder opplever Esben Gundersen (54) at han kan gå gjennom Lillesand sentrum med hevet hode.

Rett fra EM til skolebenken for Julia (16)

Julia Gundersen fra TNT Towers var med på det norske laget som ble nummer tolv i U16 EM i basket i Montenegro.
Les mer om:

Skrudde corner rett i mål

Flints Jørgen Gundersen sendte Flint 3 inn i opprykkskampen etter en drømmecorner.
Les mer om:

– Ordet «blekt» var det første slo meg

Billedkunstner og instituttleder for produktdesign på OsloMet, Gunnar H. Gundersen, synes designerne kunne vært litt sprekere og dristigere i utformingen av forslagene til kommunevåpen for Lillestrøm kommune.
Les mer om:

Triathlon: Løpingen ødela for Gundersen i EM

Jørgen Gundersen hadde los på en medalje etter svømming og sykling under EM i triathlon i Glasgow fredag. Så raknet det for det norske håpet.
Les mer om:

Undersøkelse: Én av fem nordmenn vurderer å ta opp forbrukslån

21 prosent av nordmenn vurderer å ta opp forbrukslån i sommer. – Overraskende høyt tall, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen.

Rekordår for eiendomskongen på Geilo

Bare på Geilo eier Pål Georg Gundersen tre hoteller, en restaurant og minst 46 leiligheter. I fjor tjente eiendomsinvestoren ytterligere 150 millioner kroner.
Les mer om:

Savner du denne båten?

Per Gundersen kom over denne båten drivende i Krogstadfjorden lørdag formiddag ved 14-tiden. Nå etterlyser han eieren.
Les mer om:

Bobilforhandler: Én ting skiller østlendinger fra vestlendinger

– Jeg har lenge undret meg over hva dette skillet kommer av, sier daglig leder Henrik Johan Gundersen ved Haugaland Caravan på Frakkagjerd.
Les mer om:

Kveldens travtips: Solide T.G.-bankere i V76

Familiebedriften Teien Gundersen har en kvalitetsstall av de sjeldne, en av Norges absolutt beste. Fra deres talentfabrikk seler de i kveld ut ubeseirede Spiderman T.G. og råsterke Code Bon. Begge har solide sjanser for Magnus Teien Gundersen, som også kan vinne med favoritten Captain Morgan i et stallansattløp.
Les mer om:

Sonarsøk etter savnet mann i Fyresvatnet

FYRESDAL: Redningsmannskaper søker fortsatt etter mannen som forsvant i Fyresvatnet etter en båtkollisjon natt til søndag. – Vi har mannskaper fra Røde Kors med to båter, innsatsledelse fra politiet og helikopter med i søket. I tillegg vil det bli foretatt søk med sonar, sier politiførstebetjent Turid Ofte Gundersen.

Vil at det skal skytes enda flere ulv

– Det må gis tillatelse til lisensjakt på enda flere individer enn det rovviltnemndene har gjort, sier Gunnar Gundersen i Glommen Skog. WWF er opprørt.

Gundersen-show på Jarlsberg

Den store unghestdagen sto i Geir Vegard Gundersens tegn. Han serverte et ekte hat-trick med tre vinnere på rad, samtlige kusket av sønnen, Magnus Teien Gundersen. Bunnsolide og flotte representanter for travsporten. Aller best var den nye superhoppa, Hillary BR.
Les mer om:

Dom i hundetvist kom i ekspressfart: Politimannen er frifunnet

PORSGRUNN/NOTODDEN: Ove Grant Gundersen tapte saken og er dømt til å betale 33 743 i saksomkostninger til politimann Tore Vilhelm Grindem.

Strøm Gundersen Vestfold skal bygge Signaturhagen: – Supert for oss å få et prosjekt midt på Nøtterøy

Det er entreprenøren Strøm Gundersen Vestfold som skal bygge Signaturhagen på Nøtterøy.