Nyheter om Guddal


Nyvinning frå kvinnheringar har gitt suksess i marknaden

Kvinnheringen Endre Mehl og kompisen Sigurd Guddal tenkte ut løysing på problem med å frakta tunge maskiner ut i ulendt terreng, og det har gitt grunnlag for ny verksemd.
Les mer om:

Signerer med Bryne: – Vi gleder oss til å jobbe videre med Tobias

Tobias Kvalvågnes Guddal fra Sveio har trent med Bryne i fem uker. I neste uke signerer 18-åringen toårskontrakt med 1. divisjonsklubben.
Les mer om:

Kunne blitt Bryne-spiller i dag - må vente grunnet koronatest

Fredag ble han stoppet av sent svar på en koronatest. Men i neste uke kan Tobias Guddal (18) fra Sveio bli Bryne-spiller.
Les mer om:

– Han gjorde et veldig godt inntrykk

Tobias Guddal har imponert Kongsvinger-trener Eirik Mæland og er ønsket tilbake i de dype skoger.
Les mer om:

Lokalt stopperstalent aktuell for 1. divisjonsklubb

1. divisjonsklubben Åsane kan bli neste stopp for sveibu og Djerv 1919-spiller Tobias Kvalvågnes Guddal.
Les mer om:

- De jeg kjenner er glade i den oppveksten de har hatt her, og ønsker å gi det samme til sine egne barn

For Eline Wroldsen (26) og Benjamin Guddal (25) var valget lett. De skal bo i Tvedestrand.

Ala kraftverk i gang - nytt småkraftverk gir strøm tilsvarende behovet i 870 boliger

– Vi i Skagerak Kraft AS har jobbet med dette prosjektet siden 2006. Å bygge kraftverk kan man gjerne si er en tålmodighetsoppgave, men nå er vi endelig i gang, konstaterer prosjektleder i Skagerak Kraft AS, Bjarte Guddal.
Les mer om:

Mann kjøpte dyr på nett og i dyrebutikker, bare for å torturere og drepe de

Jobben til Elise Guddal Flo og Håkon Haga Kaldahl er å ta folk som mishandlar dyra sine.
Les mer om:

Bistår kommunen med 2.500 liter destillert vann

Karmøy kommune får hjelp av Hydro Karmøy i kampen mot koronaviruset. – Det er gledelig at vi har kunnet bistå kommunen med 2.500 liter destillert vann fra vårt laboratorium til produksjon av desinfeksjonsveske, sier fabrikksjef Ingrid H. Guddal.
Les mer om:

Line og Christen er sandfaste på Gran Canaria: -Vi må bare ta dag for dag

- Vi vet ikke hva som skjer, sier Line Skavnes, som sammen med ektemannen Christen Guddal og datteren Silje har vært sandfaste på Gran Canaria siden søndag.
Les mer om:

Tobias (17) er den store overaskelsen

Det er lov å ha høye forventninger til 17-åringen Tobias Kvalvågnes Guddal. Sveibuen som rager 196 cm over bakken, imponerte da han fikk sjansen for Djerv 1919 i 3. divisjon fjor høst. Søndag spiller han for Presselaget mot FKH.
Les mer om:

Julie Guddal fra Nes Verk: - Har blitt veldig glad i hundekjøring

Julie Guddal trives godt med hunder, snø og kulde nå på vinteren. 22-åringen fra Nes Verk har nemlig fått en stor interesse for hundekjøring, etter at hun først gikk på folkehøgskole i Alta, og nå er student på Lillehammer.

Politifolk gråter på jobb – etterlyser tiltak

ARENDAL (VG) Arne Guddal, innsatsleder i Sør-Øst politidistrikt, rapporterer om politifolk som gråter på jobb fordi gapet mellom arbeidsoppgaver og ressurser er så stort. Men nå lover justisminister Jøran Kallmyr (Frp) bedring.

Innsatsleder gjennom 29 år hudfletter lederne i politiet

– De mangler ærlighet, tydelighet og oppriktighet, sier Arne Guddal, innsatsleder gjennom en årrekke i Drammen.
Les mer om:

Arne orker ikke mer etter 29 år i politiet og må ha pause: – Jeg har sett folk som gråter på jobb

DRAMMEN: Innsatsleder Arne Guddal elsker jobben, men mener politireformen har gått for langt. Fra og med i september tar han et års pause fra yrket han har hatt i nesten 30 år.

Arne orker ikke mer etter 29 år i politiet og må ha pause: – Jeg har sett folk som gråter på jobb

Innsatsleder Arne Guddal elsker å være politimann, men mener politireformen har gått for langt. Fra og med i september tar han et års pause fra yrket han har hatt i nesten 30 år.
Les mer om:

Arne orker ikke mer etter 29 år i politiet og må ha pause: – Jeg har sett folk som gråter på jobb

Innsatsleder Arne Guddal elsker å være politimann, men mener politireformen har gått for langt. Fra og med i september tar han et års pause fra yrket han har hatt i nesten 30 år.
Les mer om:

Budsjettdebatt varte helt til påske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politikerne i Sirdal sin manøver før jul med å godkjenne budsjettet, men samtidig kreve at det skulle kuttes 10-15 millioner har skapt hodebry for både rådmann og enhetene. Rådmann Inge H.

Nok vindmøller nå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Like før påske sluttet kommunestyret i Sirdal seg til høringsuttalelsene fra Listerrådet til Regionplan Agder 2030.

Utvidet skjenking i bakken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rådmannen i Sirdal anbefalte at en søknad om utvidet skjenketid med to timer for Sirdal Booking AS for skjenkebevillingen for pizzeria/ kafe ved stolheisen i Tjørhomfjellet i påsken 2019 ikke skulle imøtekommes.- Sirdal Booking AS sin beliggenhet til skitrekk og aktiviteter som er benyttet av familier med barn tas i utgangspunktet som hovedgrunnlag for avslag. Påsken er en viktig familietid der en bør ta hensyn til andre.

Fornøyd med valglisten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det gir oss en ungdommelig, erfaren og resultatorientert ordførerkandidat som jobber hardt for sirdølenes interesser. Uansett om det er eldre, omsorg, skole, barnehage, vei, tunneler eller næringsutvikling, sier Guddal.- Siri Ovedal ble vist stor tillit ved forrige valg og blir andrekandidaten. Hun har bred politisk erfaring og innsikt, særlig fra levekårssektoren.

Hydro Karmøy etter dataangrepet: – Må kjøre noen operasjoner manuelt

Fabrikksjef Ingrid Heradstveit Guddal forteller at noen av operasjonene på Hydros verk på Karmøy må gjøres manuelt onsdag formiddag – som følge av dataangrepet mot bedriften tirsdag.
Les mer om:

Vogntogsjåfør hadde fem ganger tillatt promille da han ankom Hydro Karmøy

Mannen sitter tirsdag i avhør hos politiet. Fabrikksjef ved Karmøy Metallverk, Ingrid Heradstveit Guddal, sier ansatte ved anlegget fattet mistanke.
Les mer om:

Bredbåndsbløff fra Høyre

I et leserinnlegg i Fædrelandsvennen 9. mars fremstiller Høyres Arne Thomassen og Arne Guddal det som om Høyre i Agder og regjeringen kommer med en kjempesatsing på utbygging av høyhastighetsbredbånd for alle i hele landet.

Fabrikksjefen mener et uvær på 80-tallet illustrerer arbeidsmiljøet på Hydro godt

Etter fire måneder som fabrikksjef for metallverket begynner Ingrid Heradstveit Guddal (51) fra Seimsfoss å bli kjent med de ansatte på Hydro Karmøy.
Les mer om: