Nyheter om Grue


I dag har mange slitt seg helt ut i Sandnes – se bildene her

Vinneren av årets Ironman 70.3 og vinner av NM i Sandnes ble Kristian Grue fra Ullensaker i herreklassen. Blant kvinnene løp Kaja Bergwitz-Larsen inn til NM-gull. Mange haugalendinger deltok. Se bildene fra kjempearrangementet her. (Galleriet er laget av Sandnesposten)
Les mer om:

Fikk sommerjobb fordi hun hadde båt - så skjedde noe som ingen hadde sett for seg

KRAGERØ: Tuva Schøyen Grue (20) fikk to sommerjobber i Kragerø i år, blant annet fordi hun hadde båt. Hun hadde nesten akkurat sjøsatt den da hvalrossen "Freya" kom og ødela den. Nå har et familiemedlem opprettet en spleis, i håp om å få båten reparert.

Mens Tuva (20) koste seg i familieselskap i Tønsberg, tok hvalrossen «Freya» over båten hennes

– Hvis ikke noen hadde sendt meg bildet, hadde jeg aldri trodd at det var sant, forteller Tuva Schøyen Grue.
Les mer om:

– Jeg håper de tror på det, når de ser bildene

Hvalrossen Freya fant seg godt til rette i båten til Tuva Schøyen Grue (20). For tjueåringen blir det trolig en dyr affære.
Les mer om:

Mens Tuva (20) koste seg i familieselskap i Tønsberg, tok hvalrossen «Freya» over båten hennes

– Hvis ikke noen hadde sendt meg bildet, hadde jeg aldri trodd at det var sant, forteller Tuva Schøyen Grue.
Les mer om:

Synes du strømkrisen har vært ille? Da bør du grue deg til vinteren

Norge har mistet kontroll: Om du får strøm til vinteren, avhenger nå av flaks.
Les mer om:

Synes du strømkrisen har vært ille? Da bør du grue deg til vinteren

Norge har mistet kontroll: Om du får strøm til vinteren, avhenger nå av flaks.
Les mer om:

Der kom endelig bekreftelsen Liverpool-supporterne har ventet på!

Det har vært en evinnelig lang pine for både Jürgen Klopp og Liverpool-supporterne. Spilleren som slår det meste av klubbrekorder på scoringssiden har det siste året vegret seg mot å signere forlengelse alle ønsker seg, inklusive hovedpersonen selv. På onsdag var det derfor en stor dag for all verdens Salah-fans. Tre dager før Champions League-finalen skal ingen være i tvil om at Mo Salah går ut på kamparenaen neste sesong i Liverpool-drakt. LES: The Guardian: Vincent Kompany får jobben! -Jeg blir helt sikkert i Liverpool neste sesong. Jeg er meget motivert.

Alvorlig ulykke i Grue

En person er frakta med ambulansehelikopter til Ullevål etter en trafikkulykke i Grue i formiddag.

Trafikkulykke i Grue – luftambulanse på stedet

En person er frigjort etter å ha vært fastklemt etter en trafikkulykke mellom to biler i Grue kommune i Innlandet onsdag formiddag.
Les mer om:

Jürgen Klopp og Liverpool med svært gode nyheter før sesonginnspurten!

Jürgen Klopp har forlenget kontrakten med Liverpool FC, og har nå kontrakt til og 2026! Mange Liverpool-fans hadde allerede begynt å grue seg til hans nåværende kontrakt skulle gå ut i 2024, og Klopp skulle ta sitt varslede sabbatsår.
Les mer om:

Buskerud overlegen i kvinnestafetten i skiskyting

Buskerud var suveren på kvinnenes stafett i NM skiskyting søndag. På vinnerlaget gikk Mari Wetterhus, Åsne Skrede og Frida Dokken. Wetterhus var fem sekunder bak Hordalands Malin Bergtun ved første veksling, men Skrede slo knockout på konkurrentene på den neste etappen. Med høy fart i sporet sendte hun Dokken ut på ankeretappen med 53 sekunders ledelse. – Frida har gjort mange gode løp, så dette kan gå bra, sa Skrede til NRK mens Dokken var ute i løypa, og hun fikk helt rett. Dokken skjøt perfekt og var aldri truet.

Bekreftet: Hertha Berlin sparker det som skulle være redningsmannen

På lørdag reiste Hertha Berlin-supporterne slukøret hjem fra stadion etter 2-0 tap mot Gladbach. For supporterne har det dessverre blitt en vane. Nå må nok en hovedtrener ta sin hatt og gå. På søndag kom bekreftelsen på at Tayfun Korkut får sparken hos Hertha. To seire på 14 kamper siden 27. november gir ingen signaler på at heller Korkut er mannens som redder nedrykk. Godt plantet i nedrykksgjørma i Bundesliga tar klubben nå grep for resten av sesongen.
Les mer om:

Atletico Madrid kan begynne å grue seg

Presset på Ronaldo var så stort at vanlige mennesker som hadde opplevde det samme hadde holdt senga. 37-åringen returnerte til treningsfeltet etter skade og massiv kritikk i media og leverte det ypperste av det ypperste da Manchester United trengte det som mest. Hattrick til Ronaldo i en skikkelig rysare mot Tottenham på Old Trafford! Reven Conte hadde planen klar for å lirke til seg tre poeng i racet om 4. plassen i Premier League, men da Ronaldo dro til med et langskudd i god gammel stil fra tyve meters avstand til 1-0, var Spurs-planen ødelagt. Les: Hva skjer?

Cristiano Ronaldo er nå verdenshistoriens største!

Etter å ha vært ute med skade da United trengte ham som mest mot byrivalen City, returnerte Ronaldo til treningsfeltet denne uken. Forventningene til portugiseren var så som så, i løpet av 38 minutter mot Tottenham hadde han stanset kjeften på kritikerne. 3-2 seier United, samtlige scoringer av nr. 7 Dette var scoring nummer 805, 806 og 807 i karrieren. Smak på den! Ifølge FIFA gjør dette CR7 til verdenshistoriens mestscorende profesjonelle spiller for klubb og landslag. Les: Carlo Ancelotti hadde ingen planer om å forlate Everton Best EVER!

Drapssiktet har erkjent straffskyld

Mannen som er siktet for å ha drept ei kvinne i Grue erkjenner drapet.
Les mer om:

Kvinne i Grue ble drept med kniv

Den 40 år gamle kvinnen som ble drept i Grue forrige tirsdag, døde av knivskader. Politiet har beslaglagt det de mener er drapsvåpenet.
Les mer om:

Kvinnen som døde i Grue ble drept med kniv

Kvinnen i 40-åra som ble drept i Grue for en uke siden ble knivstukket. Politiet har gjort flere beslag, blant annet av det de mener er drapsvåpenet.
Les mer om:

Grue-drapet: kvinne døde som følge av knivskader

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at kvinnen som døde etter en alvorlig voldshendelse i Grue 1. mars er klar.
Les mer om:

Lisa Iren Karlsen (40) ble drept i Grue

40-åringen ble drept i Grue i Innlandet tirsdag. Politiet har siktet Karlsens kjæreste, en 29 år gammel mann, for drapet.

Lisa Iren Karlsen (40) drept i Grue

Det var Lisa Iren Karlsen (40) som ble drept i Grue tirsdag denne uken. Politiet frigir navnet i samråd med de pårørende.
Les mer om:

Drapssiktet flyttet inn hos avdøde for kort tid siden

En mann i slutten av 20-årene er siktet for å ha drept en kvinne i 40-årene i Grue kommune natt til tirsdag. Politiet mener han flyttet inn hos kvinnen for kort tid siden.
Les mer om:

Drapssiktet i Grue fengslet i fire uker

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 40-årene i Grue natt til tirsdag, er fengslet i fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud.
Les mer om:

Drapssiktet mann tidligere dømt for vold

Mannen som er siktet for drapet på en kvinne i 40-årene i Grue er dømt for grov vold tidligere. Nå skal han gjennom en full rettspsykiatrisk vurdering.
Les mer om:

Mann i 20-årene siktet for drap på kvinne i Grue natt til tirsdag

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne i 40-årene ble funnet død i Grue i Innlandet fylke natt til tirsdag.
Les mer om: