Nyheter om Grude


Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Industriområde ved Klepp Stasjon er blitt til boligblokker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Mange vil bo i blokk» var overskriften på en sak i Jærbladet i april 2013. 14 av 22 leiligheter i første utbyggingsdel av Tangarholen like sør for togstoppet på Klepp stasjon, ble solgt i løpet av en drøy uke. I dag er tre av fire planlagte blokker ferdigstilt, og 58 av 60 leiligheter er solgt.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Hun har dekket til vinduene i butikken for spenningens skyld

Siden 2016 har Irmelin Grude drevet butikk hjemmefra på fritida. Nå har hun sagt opp jobben, og er klar for å satse i egne lokaler.
Les mer om:

Nå er K. K. Kleppes gamle bilder i vinden igjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er veldig kjekt at vi nå har fått åpnet denne bildebasen for publikum, sier Aud Jorunn Haugen Hakestad, biblioteksjef i Klepp.I midten av mars markerte biblioteket at den nettbaserte samlingen er åpen for publikum. Den ligger tilgjengelig for alle på Klepp biblioteks hjemmeside (ekstern lenke). FOTOGRAFEN SELV: K.K. Kleppe ved bordet på kvisten Foto: K. K. Kleppe Ivrig amatørfotograf K. K.

Tilbake på Nærbø etter eitt og eit halvt år i eksil på Vigrestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har altså blitt så flott.97 år gamle Ally Elise Abrahamsen har funne favorittplassen sin ved det store vindauget på rommet. Bileta har ennå ikkje koma opp på veggen, men utsikta er reine kunstverket i seg sjølv.- Barnebarna går på riding rett borti her. Eg kan nesten vinka til dei frå vindauget. Her er det godt å vera, smiler Ally. Brit Jorunn Waldeland, avdelingsleiar 3.

Bomaksjonistar gjer politikarar av seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp kommune har fått eit nytt politisk alternativ, etter at Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) vart konstituert torsdag kveld. Allereie før valet, hiv dei seg på den politiske behandlinga av Utviklingspakke Jæren, ved å samla inn underskrifter til eit innbyggjarinitiativ om å utsetja avgjerda i saka til etter kommunevalet i september.

- En hage skal være som balsam for sjela

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.).Eli Undheim er en dame med mange jern i ilden. Akkurat denne dagen er hun i ferd med å rigge ned en kunstutstilling i Smia, og senere på dagen venter hun overnattingsgjester i sitt lille B&B. Innimellom kommer det naboer på besøk for å slå av en prat i finværet.- Dette er en av de få fridagene mine denne sesongen, erklærer hun, og setter seg ned i en av de koselige sittegruppene i hagen.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Livshåp og sangglede i Svend Foyns bedehus

Også denne gang var det fullt i Svend Foyns bedehus da Svein Byholt kunne ønske alle velkommen til et nytt «Åpent Hus». Ingunn Grude startet arrangementet med å synge Eriks Byes vise «Vår beste dag, nydelig akkompagnert av musikeren Stian Tveit. Disse framførte flere sanger i løpet av kvelden til store glede og applaus fra alle i salen.
Les mer om:

GLAD SANG OG MUSIKK I SVEND FOYNS BEDEHUS

Onsdag kveld blir det mye glad sang og musikk i Svend Foyns bedehus. Denne kvelden kommer musiker Stian Tveit og sopranen Ingunn Grude til «Åpent Hus». Dette er en duo som skaper glede og framfører musikk og sang med stor innlevelse.
Les mer om:

Satser på kulturaktiviteter i eget selskap

Kulturarbeider og mediemann Kjell Arne Nordli har opprettet artistselskapet Cancan Live. – Vi ønsker å konsentrere oss om noen få Østfold-artister, sier Nordli som blant annet skal samarbeide med Maria Mohn Grude og Odd René Andersen.
Les mer om:

Denne trioen er på god vei til å løpe rundt jorda. Sjekk hvor mange maraton det utgjør.

Harald Sel (76), Torstein Østevik (68) og Kjell Enok Grude (68) har løpt totalt 722 maraton eller 30 468 kilometer. Rundt ekvator er det i underkant av 40 000 kilometer, som vil si 225 maraton
Les mer om:

I gang med et nytt film-prosjekt

Filmkraft Rogaland har gitt prosjektet «Yawanawa – Indigienous Uprising» en kvart million kroner i utviklingsstøtte.

– Nå ødelegger vi ikke så mange helger med jobb

Nina Grude og Elin Stensrud er blant sykepleierne som går 13-timers vakter både lørdag og søndag. Men de jobber bare hver fjerde helg. Det gjør familietilværelsen ganske mye bedre.
Les mer om:

Red veldig bra i Casablanca

Det gikk veldig bra for rytter Kaspara Grude (15) fra Lund, som en av to som representerte Norge i det internasjonale rittet i Casablanca i Chile før jul.
Les mer om:

To jærbuer er nominert til verdens største entreprenørskapskåring

Blant 243 kandidater i Rogaland, er Oddbjørn Grude fra Grude Bygg på Klepp og Dag Leo Vestre Martinsen fra Dalema på Bryne er blant de nominerte til regionskåringen i EY Entrepreneur Of The Year, verdens største vekstskaperprogram.

De har kledd opp kvinner i ti år - med stor suksess

23. august 2008 åpnet Tone Jonassen Grude dørene til klesbutikken Simone i Storgata på Bryne. Datteren Madeleine har fått moteinteressen inn med morsmelka.
Les mer om:

Sterke EM-prestasjoner i distanseritt

21 år Jeanne Holum fra Lund gjorde det svært godt i EM i distanse for juniorer og unge ryttere i Pisa. Godt fornøyd med dagens innsats har også juniorrytter Kaspara Grude som i det daglige representerer Gyland Hestesportslag, all grunn til å være.
Les mer om:

Ble nordisk baltisk mester i distanseridning

Sofie Dahl Larsen ble nordisk baltisk mester i Finland i helga. Sammen med Kaspara Grude var hun også med og tok gull i lagkonkurransen.
Les mer om:

Kaspara Grude (14) klar for EM

Kaspara (14) vant i Danmark. Nå er hun klar for EM.
Les mer om:

Lunddøl vant internasjonalt ritt

Kaspara Grude fra Moi fullførte 120 kilometer distanseritt i Danmark som klassens beste. Hun ble med det kvalifisert til både EM og VM.
Les mer om:

Till topps i Bridge-NM

Tor Eivind Grude fra Sømna har tatt enda et bridgegull.
Les mer om: