Nyheter om Grude


Disse får stipend fra Filmkraft Rogaland

Kjente folk som Silje Salomonsen, Arild Østin Ommundsen, Kristoffer Joner, Torstein Grude og Vegar Hoel står på listen når Filmkraft Rogaland deler ut 25 kraftstipend på 25.000 kroner.

Oksekamp for fred

GRUDE, BOSNIA-HERCEGOVINA (NRK): Kamp mellom gigantoksar er ein eldgammal tradisjon i Bosnia. Og den bidreg til å skape i samhald i eit land som framleis er djupt splitta etter den blodige krigen på 90-talet.
Les mer om:

FNB-kaos i Sandnes og Klepp

FNB-kandidatene Aina Larsen Grude og Alexandra Eva Lind blir likevel ikke ekskludert fra partiet. I Klepp har medlemmer meldt seg ut i protest.
Les mer om:

15 av 16 medlemmer i Klepp trekker seg

Nesten hele FNB Klepp trekker seg etter at vedtaket om eksklusjon av partiets listetopp Aina Grude Larsen ble omgjort. - Oppstartsproblemer, sier Grude Larsen.
Les mer om:

Hele FNB Klepp trekker seg

KLEPP: 15 medlemmer i FNB Klepp melder seg ut av partiet etter at Aina Larsen Grude likevel ikke blir ekskludert fra FNB.
Les mer om:

FNB-topp i Klepp: - De andre partiene har tatt godt vare på meg

KLEPP: Aina Larsen Grude, listetopp for FNB Klepp, vil bli ferdig med striden i sitt eget lokallag. 3. oktober møter hun i kommunestyret for FNB.
Les mer om:

FNB omgjør vedtak om ekskludering

Aina Elise Larsen Grude ble ekskludert av Klepp FNB på selveste valgdagen 9. september. Men sentralstyret i FNB mener hun ikke har gjort noe så alvorlig at det kvalifiserer til noe slikt.
Les mer om:

Kalle var ikke kald – ny seier på Bjerke

«Snømannen Kalle» er av den kalde typen – Grude Kalle er langt heitere for tiden. Onsdag tok han sin andre seier av to mulige i regi Heidi Moen.
Les mer om:

Klepp FNB sparket førstekandidaten på valgdagen

Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Klepp har ekskludert førstekandidat Aina Elise Larsen Grude på valgdagen etter det de mener er gjentatte brudd på partiets vedtekter.
Les mer om:

Styrevedtak i FNB: Bompengepartiets toppkandidat i Klepp nektes å debattere bompenger på folkemøte

Ifølge 1.-kandidat i Klepp FNB, Aina Larsen Grude, er Klepp FNB-styret redd for at hun skal bli knust i bom-debatt mot Ane Mari Braut Nese (H).
Les mer om:

Andrea (10) og Birthe (9) ble invitert inn til varaordførerens kontor etter denne skiltvaskingen

Andrea Grude Tovslid (10) og Birthe Ims Larsen (9) hadde gått forbi et skittent skilt i Sandvedparken i mange år. Til slutt tok de saken i egne hender, og vasket det.
Les mer om:

Da Vivian (53) ble syk turte hun ikke å handle alene. Med et nettkurs for ansiktsyoga fant hun ny energi

Botox? Nei, takk. Vivian Dysvik Grude mener at ansiktsyoga både er løsningen for slapp hud og nøkkelen til en bedre hverdag med seg selv.
Les mer om:

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Industriområde ved Klepp Stasjon er blitt til boligblokker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Mange vil bo i blokk» var overskriften på en sak i Jærbladet i april 2013. 14 av 22 leiligheter i første utbyggingsdel av Tangarholen like sør for togstoppet på Klepp stasjon, ble solgt i løpet av en drøy uke. I dag er tre av fire planlagte blokker ferdigstilt, og 58 av 60 leiligheter er solgt.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Hun har dekket til vinduene i butikken for spenningens skyld

Siden 2016 har Irmelin Grude drevet butikk hjemmefra på fritida. Nå har hun sagt opp jobben, og er klar for å satse i egne lokaler.
Les mer om:

Nå er K. K. Kleppes gamle bilder i vinden igjen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er veldig kjekt at vi nå har fått åpnet denne bildebasen for publikum, sier Aud Jorunn Haugen Hakestad, biblioteksjef i Klepp.I midten av mars markerte biblioteket at den nettbaserte samlingen er åpen for publikum. Den ligger tilgjengelig for alle på Klepp biblioteks hjemmeside (ekstern lenke). FOTOGRAFEN SELV: K.K. Kleppe ved bordet på kvisten Foto: K. K. Kleppe Ivrig amatørfotograf K. K.

Tilbake på Nærbø etter eitt og eit halvt år i eksil på Vigrestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det har altså blitt så flott.97 år gamle Ally Elise Abrahamsen har funne favorittplassen sin ved det store vindauget på rommet. Bileta har ennå ikkje koma opp på veggen, men utsikta er reine kunstverket i seg sjølv.- Barnebarna går på riding rett borti her. Eg kan nesten vinka til dei frå vindauget. Her er det godt å vera, smiler Ally. Brit Jorunn Waldeland, avdelingsleiar 3.

Bomaksjonistar gjer politikarar av seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klepp kommune har fått eit nytt politisk alternativ, etter at Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB) vart konstituert torsdag kveld. Allereie før valet, hiv dei seg på den politiske behandlinga av Utviklingspakke Jæren, ved å samla inn underskrifter til eit innbyggjarinitiativ om å utsetja avgjerda i saka til etter kommunevalet i september.

- En hage skal være som balsam for sjela

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.).Eli Undheim er en dame med mange jern i ilden. Akkurat denne dagen er hun i ferd med å rigge ned en kunstutstilling i Smia, og senere på dagen venter hun overnattingsgjester i sitt lille B&B. Innimellom kommer det naboer på besøk for å slå av en prat i finværet.- Dette er en av de få fridagene mine denne sesongen, erklærer hun, og setter seg ned i en av de koselige sittegruppene i hagen.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Livshåp og sangglede i Svend Foyns bedehus

Også denne gang var det fullt i Svend Foyns bedehus da Svein Byholt kunne ønske alle velkommen til et nytt «Åpent Hus». Ingunn Grude startet arrangementet med å synge Eriks Byes vise «Vår beste dag, nydelig akkompagnert av musikeren Stian Tveit. Disse framførte flere sanger i løpet av kvelden til store glede og applaus fra alle i salen.
Les mer om:

GLAD SANG OG MUSIKK I SVEND FOYNS BEDEHUS

Onsdag kveld blir det mye glad sang og musikk i Svend Foyns bedehus. Denne kvelden kommer musiker Stian Tveit og sopranen Ingunn Grude til «Åpent Hus». Dette er en duo som skaper glede og framfører musikk og sang med stor innlevelse.
Les mer om: