Nyheter om Grini


Nachspiel i krigs­bunker og motor­trøbbel: Slik har det gått med eventy­rerne som seiler fra Kristian­sand til Kari­bien

Eventyrerne Henrik Grini (26) og Ole Martin Hanssen (26) er midt i et omfattende seilas fra Andøya til Det karibiske hav. Ombord har det allerede vært dramatikk.

Seiler fra Andøya til Det kari­biske hav

Mandag starter reisen hvor Ole Martin Hanssen (26) og Henrik Grini (26) skal seile til Det karibiske hav fra brygga på Andøya.
Les mer om:

Ek forsvarer å bruke 330 millioner på ettersortering – betyr en ekstraregning per husstand på 215 kroner i året

Bransjesjef Gunnar Grini i Norsk Industri mener ettersorteringsanlegget på Øra blir uforholdsmessig dyrt. Hans Ek (Sp) forsvarer pengebruken og ser ingen grunn til å snu nå. Torsdag skal bystyret godkjenne selskapsavtalen.
Les mer om:

Søppelsorteringsanlegg til 300 mill. blir uforsvarlig dyrt

Gunnar Grini, Norsk Industri: – I avfallsbransjen heies de kommunene som bruker mest penger fram. Hvorfor er det sånn?
Les mer om:

Riktig å la retten avgjøre Europris

Europris har vunnet en liten seier i sin kamp for å beholde sine lokaler i Grini Næringspark.
Les mer om:

Europris får fortsette på Grini inntil videre

Egentlig skulle butikken være fraflyttet før 1. juli – men nå har departementet bestemt at Europris får bli i lokalene på Grini inntil en dom foreligger fra tingretten.
Les mer om:

Fjotland brøt tradisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fjotland feiret tradisjonen tro med start ved kirka. Gunhild Eftestøl (80) Eftestøl holdt tale for dagen og fortalte om sin far som satt på Grini under krigen, en beretning som gav frysninger nedover ryggen og forteller at fred og frihet ikke er selvsagt. Etter tale for dagen flyttes feiringa til Fjotland heimen der korpset spilte og ordfører Per Sverre Kvinlaug overrakte blomster bl.a.

15 år etter karrieren betaler Grini prisen: – Mye mer smertefullt enn jeg trodde

Av toppidrettsutøverne som sliter med skader etter karrieren, har over halvparten kneskader. Kjersti Grini hørte ikke på advarslene. Det betaler hun prisen for i dag.
Les mer om:

15 år etter karrieren betaler Grini prisen: – Mye mer smertefullt enn jeg trodde

Av toppidrettsutøverne som sliter med skader etter karrieren, har over halvparten kneskader. Kjersti Grini hørte ikke på advarslene. Det betaler hun prisen for i dag.
Les mer om:

15 år etter karrieren betaler Grini prisen: – Mye mer smertefullt enn jeg trodde

Av toppidrettsutøverne som sliter med skader etter karrieren, har over halvparten kneskader. Kjersti Grini hørte ikke på advarslene. Det betaler hun prisen for i dag.
Les mer om:

Håper på hjelp fra NAV

- Jeg har spurt meg selv hvorfor jeg ikke tenkte lengre da jeg holdt på, men du ser jo at de som holdt på før meg gjorde ikke det, og de som holder på nå tenker heller ikke noe lenger, sier Kjersti Grini.
Les mer om:

Utekonsertsesongen er i gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Musikk på brygga Kniv & Gaffel på Jernbanekaien i Egersund har starta med dei sommarlege utekonsertane på brygga. Denne laurdagen er det Jim Jacobsen som drar fram gitaren. Han skal spela både laurdag ettermiddag og laurdag kveld. Utover våren og sommaren kjem Are Sleveland, Jonas Hovland, Øystein Ellingsen, Trond Gundersen og Jeremaya og Togga.Songmøte på Myssa På Myssa bedehus blir det songmøte fredag kveld.

Dette «lekebygget» i Bærum er nå solgt

Grini Næringspark 8, der Leo’s Lekeland holder til, er solgt. Hva prisen er holder investorene for seg selv.
Les mer om:

Marca: «Eden Hazard overgang kunngjort om få dager»

Helt siden Gerhardsen sine dager på Grini har det svirret rykter om en overgang for Chelsea sin definitivt viktigste spiller Eden Hazard om en overgang til La Liga giganten Real Madrid. – Nå skriver den spanske avisen Marca at det kommer til å skje i løpet av få dager. Prisen for Hazard ligger ifølge avisen like i underkant av 100 millioner euro (960 mill. kroner).

Europris-konflikt på vei mot retten

Striden mellom Bærum kommune og Europris om butikken i Grini Næringspark har tilspisset seg og vil etter alt å dømme havne i rettsapparatet.
Les mer om:

Europris går til rettssak – vil ikke flytte fra Grini Næringspark

Europris går til rettssak for å unngå å bli kastet ut av Grini Næringspark.
Les mer om:

Ventelister for velvære: – Vi får høre mange livshistorier

SKIEN: Edle Løberg får jevnlig fotterapi av Katrine Bakke, mens Hilde S. Grini fikser håret. Folk står i kø for å få behandlinger på Lie bydelshus. – Jeg stortrives, sier Katrine Bakke, som har jobbet der i 17 år.

Trine (50) og Jone (51) forlot trygge jobber for å leve ut Italia-drømmen

For ti år siden hadde Trine Edvardsen (50) og Jone Grini (51) trygge jobber som lærer og logistikksjef. Så fikk de permisjon for et år i Italia. Da var det gjort. Nå er jobbene sagt opp og de to arrangerer Italia-reiser på heltid.
Les mer om:

Museum jakter på skatter fra krigen

Har du trebunn-støvler, spiseredskaper eller kvinneklær med tilknytning til Grini fangeleir liggende på loftet? Da hører Grinimuseet gjerne fra deg.
Les mer om:

Kake-Kate fra Grini hjemmebakeri fikk "bake-Oscar"

Grini hjemmebakeri har hevet seg til nye høyder. Det lille familiebakeriet har gått til topps i «Oscar-utdeling» i mat og drikkebransjen.
Les mer om:

På halvannet år mistet Jan Grini og kona Britt begge barna: – Noen ganger lurer jeg på hva galt vi har gjort   

– Dagene opp mot jul blir litt ekstra tunge, sier mamma Britt stille. Det er så mange minner, så mye fint vi skulle oppleve – og så ble ungene våre bare borte.
Les mer om:

På halvannet år mistet Jan Grini og kona Britt begge barna: - Noen ganger lurer jeg på hva galt vi har gjort   

22. februar i fjor døde Jarle Grini. Han hadde fylt 50 år i august, bare noen måneder tidligere. Den livsglade og aktive mannen ble aldri 51. Komplikasjoner knyttet til en alvorlig diabetesdiagnose gjorde at Britt og Jan mistet sønnen sin en kald vinterdag i fjor.
Les mer om:

Kjersti Grinis nye liv: - Jeg hadde ikke så stor selvtillit

Kjersti Grini (47) trodde ikke hun kunne noe annet enn håndball. Nå lever hun et nytt liv med gravemaskiner og tung last på et industrianlegg ved Gjøvik.
Les mer om:

Luka Modric og Ada Hegerberg er verdige Ballon d’Or vinnere

Det er to debatter som vi ikke tar i kveld, men vi skal heller glede oss over vinnerne av Ballon d’Or.  – Det er første gang prisen deles ut til kvinner og ikke overraskende, kanskje med unntak av fotballforbundet er det Ada Martine Stolsmo Hegerberg som bøtter inn mål i den franske serien som vant gullballen.  I Norge er ikke Ada Hegerberg ikke blant de 11 utvalgte når hennes kvinnelige kolleger har stemt frem «Årets lag». – Det vil trolig ikke øke verdens beste spiller sin lyst til å komme tilbake til landslaget. Les: Best i verden, men ikke i Norge! «Dette er helt fantastisk!