Nyheter om Grimstad


Drømmeforhold for skøytegåerne – med tykk og speilblank is

Johan Edvard Grimstad har skøytet flere mil på Vansjø-isen de siste dagene. – Det er fantastiske forhold, med 20 centimeter is utenfor Langøya og i Borgebund. Men ta alltid med ispigger og tau som sikkerhet, sier han.
Les mer om:

Ren skjær skøyteidyll på Vansjø

Her koser Johan Edvard Grimstad seg på Vansjø.
Les mer om:

Jerv har signert en spiller de tenker å beholde i mer enn noen timer

Pietistiske Jerv som nå er en Eliteserieklubb for første gang, må styrke laget for å ikke rykke rett ned igjen, deres første signering var en gedigen tabbe. Grimstad klubben kunne ikke moralsk kunne stå inne for å ha Sonni Nattestad som en del av laget. – De terminerte hans kontrakt samme dag de signerte fordi den tidligere Molde spilleren ikke i runde to i rettssystemet fikk stilt som vitne i en sak om Molde spiller Babacar Sarr. Jerv styrker stallen med 27 år gamle Amadou Diallo.

Fikk brev av Kongen og var nominert på Idrettsgallaen: - Hun kan ta OL-gull

Vektløfteren Solfrid Koanda fra Grimstad var nominert til årets kvinnelige idrettsutøver på Idrettsgallaen på lørdag. Hun har en helt annen hverdag en stjernene hun konkurrerte mot.
Les mer om:

Urolig for bruk av kinesiske droner

Høyre er urolig for bruken av kinesiske droner i politiet og ber regjeringen stoppe anbudsprosessen. Dronene leveres av Elefun i Grimstad.

Ber alle «stikke» på bar: – Før ble det bestilt drinker, men denne uken er de byttet ut med vaksinedoser

Som regel er det drinker som blir mikset i baren på UiA Bluebox i Grimstad. Denne uken er alkoholen byttet ut med vaksinedoser - til hele befolkningen på Sørlandet.
Les mer om:

- Stikk til Grimstad

Les mer om:

67 nye smittetilfeller i Grimstad

Det siste døgnet har hele 67 innbyggere i Grimstad fått bekreftet coronasmitte. Av disse har 41 fått påvist omikronvarianten.
Les mer om:

Skal jobbe i varmare strok(pluss)

Pensjonert sokneprest i Hareid, Leidulv Øyvind Grimstad, har fått seg jobb på spanskekysten.
Les mer om:

Ekstratilbud - nå kan du få vaksinen i Grimstad

Grimstad kommune har satt inn sjøforsvaret i vaksinearbeidet, og det betyr at de har masse ledig plass. Dermed tilbyr de innbyggere i Tvedestrand og Risør å få vaksinen hos dem.

Sosiale medier koker: Jerv kansellerte Sonni Ragnar Nattestad avtale etter noen timer

Da Grimstad klubben Jerv i går kveld valgte å umiddelbart reagere og kansellere kontrakten med den færøyske midtstopperen Sonni Ragnar Nattestad bare noe timer etter signering, skjønte alle det var noe alvorlig som var avdekket. Jerv skriver på sine nettsider: «FK Jerv og Sonni Nattestad har i dag besluttet å avbryte den annonserte kontraktsinngåelsen. Bakgrunnen er en sak spilleren har vært innblandet i, og som vi burde hatt kjennskap til. Saken Nattestad var involvert i er ikke noe vi som klubb kan stå inne for eller assosieres med.

Jerv med første signering som Eliteserieklubb

Den færøyske midtstopperen Sonni Ragnar Nattestad har sittet mye på ferje, mellom Færøyene, Danmark og Norge. – Nå er han tilbake på norsk jord, tidligere har han i flere omganger spilt for Molde og Aalesund, som ny signert Jerv spiller. Grimstad klubbet overrasket alle, inkludert seg selv da de vant kvalifiseringen mot Brann og for første gang fikk spille på høyeste nivå i Norge. – De får sikkert noen travle dager for å sørge for at oppholdet i Eliteserien ikke blir bare en sesong.

Sørlandskommune med solid smitterekord

Tirsdag ble det satt ny smitterekord i Grimstad med 78 positive koronatester. 26 av disse var omikronvarianten.
Les mer om:

– Jeg er hundre ganger bedre nå

GRIMSTAD: I sin første sesong som trener, som purung trener på 34 år i eliteserien, vant han cupfinalen med Odd. 21 år senere – etter et langt trenerliv i 1. divisjon – tok han lille Jerv til eliteserien. – Jeg er hundre ganger bedre nå, sier Arne Sandstø til TA.
Les mer om:

Samarbeid mot spøkelsesfiske

OK Marine på Mjåvann skal markedsføre utstyr fra Innomar i Grimstad. Det skal hindre marin forsøpling og digitalisere fiskeri og havbruk.
Les mer om:

Grimstad spanderer julemiddag på coronafaste studenter

42 studenter i Grimstad kom seg ikke hjem til familien til jul. Kommunen spanderer julemiddag for å lette.
Les mer om:

Grimstad spanderer julemiddag på koronafaste studenter

42 studenter i Grimstad kom seg ikke hjem til familien til jul. Kommunen spanderer julemiddag for å lette.
Les mer om:

Grimstad spanderer julemiddag på koronafaste studenter

42 studenter i Grimstad kom seg ikke hjem til familien til jul. Kommunen spanderer julemiddag for å lette.
Les mer om:

Jerv mister opprykkshelten Diego Campos

Diego Campos var sentral i den forrykende opprykkskampen i midten av desember der Jerv sendte Brann ned i 1. divisjon. Nå forlater han klubben fra Grimstad.
Les mer om:

Fylkesråd minner om at oppløsningen av Viken koster to prosent av årsbudsjettet

Fylkesråd Johan Edvard Grimstad (Sp) mener utgiftene med å oppløse Viken raskt vil bli dekket inn av forenklet saksbehandling: – Kostnaden på 300 millioner ved oppdeling utgjør omtrent to prosent av årsbudsjettet til Viken.
Les mer om:

Følg dramaet i Amazon Grimstad her

I kveld kan Amazon Grimstad bli til Start Amazon.
Les mer om:

Bråk før Amazons skjebnemøte i kveld: Medlemmer krever avlysning

I kveld kan Amazon Grimstad bli til Start Amazon. Men bare timer før møtet krever trenere i klubben at møtet underkjennes og avlyses.
Les mer om:

Slik ble Jerv-spillerne hyllet på Levermyr natt til torsdag

Rett over klokka tre kom Jerv-spillerne tilbake til Grimstad og Levermyr. Se hyllesten de fikk her.
Les mer om:

Bli med på Jervs elleville opprykksfest i bussen

Etter å ha slått Brann og sikret det historiske opprykket til Eliteserien, dro Jerv rett hjem til Grimstad for å feire. Vi ble med på festen på bussen.
Les mer om:

Lauritzen med Brann-stikk etter Jerv-opprykket: – Vi slukket brannen på vestlandet

GRIMSTAD/OSLO (NRK): Jerv er klar for Eliteserien for første gang i klubbens 100 år lange historie. – Helt rått, sier Jerv-supporter Dag Otto Lauritzen.