Nyheter om Grimstad


Han som skapte gymnas i Grimstad

Peter Dahl fra Grimstad levde et eventyrlig liv som skipper, reder og kunstsamler. Han testamenterte penger til utdanning for allmuens barn. Det ble starten på Dahlske videregående skole i Grimstad.
Les mer om:

Verneverdige kirker: – Maktesløse om det først begynner å brenne

Fredede og verneverdige Fjære kirke i Grimstad er en av mange norske middelalderkirker som mangler et automatisk brannslukkingssystem. Brannalarm alene gjør liten nytte, mener direktør i Brannvernforeningen.
Les mer om:

En person til sykehus etter trafikkulykke på E 18

Ett kjøretøy er involvert i en ulykke på E 18 i Grimstad skjærtorsdag ettermiddag.
Les mer om:

Gamle Lundevigs dramatiske danmarkstur etter korn

Henrik Ibsen har med diktet Terje Vigen støpt et litterært monument over sjuårskrigens kystbeboere, som satte liv og frihet inn for å hente korn fra Danmark til en sultende befolkning hjemme i Norge. For Terje Vigen gikk det ille, han ble oppdaget av britene og tatt med til «prisonen» i England. Der tilbrakte han «lange» år, og da han omsider kom hjem til Grimstad, var både kone og datter døde.

Einar Aas-eiendommer på «billigsalg»

Opphørssalget går sin gang for den fallerte krafthandleren Einar Aas. Nå legges fem strandeiendommer i Grimstad ut i markedet for mindre enn Aas selv kjøpte dem for.
Les mer om:

Einar Aas selger strandeiendommer for 70 millioner – med tap

Heftige budrunder må til dersom den fallerte krafttraderen Einar Aas skal få igjen det han har betalt for fem strandeiendommer i Grimstad.
Les mer om:

Bil har kollidert i midtrabatt

Mandag ettermiddag meldes det om en bil som har kollidert i en midtrabatt i Grimstad.
Les mer om:

Kolliderte i midtrabatt – mistanke om ruskjøring

Mandag ettermiddag meldes det om en bil som har kollidert i en midtrabatt i Grimstad.
Les mer om:

Sørlandstalent fikk Hushovd-tips før Paris-Roubaix

Grimstad SK-syklisten Oskar Myrestøl Johansson fikk fredag formiddag eksperttips av Thor Hushovd i forkant av søndagens vårklassiker Paris-Roubaix.

I år skal «Sommeråpent» teste ut campinglivet – første reisemål er Grimstad

FYLLINGSDALEN (NRK): Fleire åtvarar mot appen Yubo. Då NRK intervjua Andrea og Amalie om «Tinder for ungdom», fekk ein av 14-åringane tilbod om sex etter få minutt.
Les mer om:

I sommar får dei besøk av «Sommeråpent»

Denne sesongen skal NRKs «Sommeråpent» jakte på sommerfølelsen på campingplasser fra Grimstad i sør til Alta i nord.
Les mer om:

«Sommeråpent» tester ut campinglivet – besøker Lofoten

Denne sesongen skal NRKs «Sommeråpent» jakte på sommerfølelsen på campingplasser fra Grimstad i sør til Alta i nord.
Les mer om:

Dagbladets tabelltips: Slik ender kvinnenes 1. divisjon

Sjekk hvordan vi tror det går med Amazon Grimstad, Byåsen, Fløya, Grand Bodø, Grei, Hønefoss, Kaupanger, Medkila, Nanset, Snøgg, Øvrevoll Hosle og Åsane.

–Tror vi har en sjanse

► SE VIDEO: Finalister fra Grimstad klare for Klassequizen på NRK1 lørdag.
Les mer om:

Dette gjorde politiet mens du sov

En er pågrepet etter vold i en nær relasjon. Samme natt har russen har begynt å holde folk våkne i Grimstad, mens tre personer ble satt i arrest etter bråk og vold mot politiet.

Tatoverte Sophie Elises ansikt på kroppen – svarer haterne

Influenceren forteller hvem hun selv ville tatovert fjeset til. Svaret overrasker deg neppe Via gårsdagens episode av Sophie Elise og BFF Fetisha Williams’ Status-podcast fikk vi vite at det finnes ei jente som har førstnevntes ansikts tatovert på kroppen. Det hadde undertegnede gravejournalist behov for å vite (mye) mer om. Det er Miriam Nygård fra Grimstad som har foreviget influenceren i blekk. Hvorfor, spør du?

Første asfaltrally i NM siden dødsulykken for ti år siden

Rally Grimstad kommer inn som NM-runde. Det betyr at det for første gang siden dødsulykken i Larvik for ti år siden blir et asfaltrally en del av Norgesmesterskapet.

KIL-tap i Grimstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var et godt organisert og fokusert KIL-lag som entret banen mandag kveld vel vitende om at halve Jerv 2-laget også hadde vært i OBOS-kamptroppen mot Strømmen kvelden før. Jerv 2 hadde mest ball de første 45, men de store sjansene delte lagene broderlig på.Vertene fikk mest lønn for innsatsen i 1 omgang da laget satte en corner i mål minuttet før hvilen.

I 90 år har arkeologiske funn i ei myr vært et mysterium

Hvordan havnet flere tusen år gamle fangstredskaper og fiskeskjelett i ei myr i Grimstad? Arkeologer begynner å nærme seg svaret.
Les mer om:

– Jeg kom i en skvis(pluss)

– Styrevervet ble for utfordrende for meg. Når helseforetaket skal gjennomføre så store strukturelle grep, kom jeg i en skvis mellom helseforetakets interesser og kommunenes interesser. Det tar jeg konsekvensen av, sier May-Helen Molvær Grimstad.
Les mer om:

Molvær Grimstad trekker seg fra helsestyret

Har du ein halvfull pakke gulrøter i kjøleskapet som du lurer på om du snart må kaste? Dette er triksa for å få frukt og grønt til å vare litt lenger.
Les mer om:

Rykket ut til flere meldinger om bråk og vold i natt

En dørvakt ble slått i hodet av en bråkete gjest, og i Grimstad ble en mann slått ned. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet.
Les mer om:

Torbjørn Grimstad på topp for Bygdelista

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Her er Bygdelistas liste til kommunevalget. Bjørnar Brændmo var ordførerkandidat ved sist valg, men trakk seg da han ble næringssjef i kommunen. Gudbjørg Navjord som sto på andre plass sist på lista er ikke å finne på lista. Men hun er fortsatt med i styret i likhet med Tone Helbostad, som ikke er på høstens liste.Øverst er altså Torbjørn Grimstad, opprinnelig fra Meløy.

Blir midlertidig Start-trener

Start skal ledes av Joey Hardarson fram til klubben har funnet en fast erstatter for Kjetil Rekdal, melder VG. Det får avisen bekreftet av Starts styreleder Monica B. Grimstad.