Nyheter om Grenland


Grenlandsmann vant i lotto: – Dette er helt supert

GRENLAND: Lørdag fikk Grenland en ny lottomillionær.
Les mer om:

Helsearbeider lastet ned overgrepsmateriale – dømt til sju måneders fengsel

SKIEN: Da politiet gjennomførte en kontroll av fildelingssystemet BitTorrent, fant de en norsk bruker som distribuerte overgrepsmateriale. En IP-adresse ledet politiet fram til en 28 år gammel tidligere ustraffet helsearbeider i Grenland.

Flere katter avlivet grunnet katte-aids i Grenland: - Overraskende mange har det

BREVIK: Dyrebeskyttelsen melder om flere tilfeller av den dødelige sykdommen felint immunsviktvirus (FIV), bedre kjent som katteaids, det siste året. I helgen måtte katten Øystein, funnet i Brevik, bøte med livet.
Les mer om:

Ny rekord for den største lokale matbutikken: – Jeg tror jeg vet hva kundene liker

SKIEN: Det største supermarkedet i Grenland sitter igjen med økt overskudd og ny rekordomsetning.
Les mer om:

Tilbake til normal åpningstid – men et senter skiller seg ut

GRENLAND: De største kjøpesentrene i Grenland går tilbake til normal åpningstid i uka som kommer, mens et av dem velger å holde igjen til over sommeren.
Les mer om:

Har anmeldt Frelsesarmeen til politiet: – Vi oppfordrer ikke folk til å gjøre sånt. Ingen må tro det

GRENLAND: Nå er det full krasj mellom paintballaget til Frelsesarmeen og Grenland paintballklubb. Grenland-klubben har sett seg lei på at medlemmer fra rivalen angivelig river ned plakater som henges opp som reklame. Nå har de anmeldt Frelsesarmeen til politiet.

Korona-alarm da tysker vinglet i veibanen: – Han var godt påseilet

PORSGRUNN: Tyskeren (54) hadde kjørt fra Tyskland til Grenland til tross for korona-restriksjonene. Her dro han også til med en promillekjøring.

Vil du ha en kjapp burger? Denne er best i Grenland

SKIEN/PORSGRUNN: Er du sulten på veien? Trenger du en kjapp burger? Vi har testet hamburgere på bensinstasjoner og hos de store hamburgerkjedene.

Her har det vært stengt i flere måneder - nå røper de at noe nytt er på gang

SKIEN: Kafeen Moori la ned driften i høst. Lokalene har stått tomme siden den gang, men nå røper Tom Henrik Haugland i Grenland Invest at et spennende konsept er i ferd med å åpne.
Les mer om:

Holdt flere kontroller i Grenland – det fikk bøtene til å hagle

Det var mange som var for harde på gassen i Grenland, fredag ettermiddag.
Les mer om:

Det vil bli nye bompenger i Grenland

SKIEN: Statens vegvesen er tydelig på at det ikke vil være mulig å bygge ny riksveg 36 fra E18 ved Skjelsvik til Skyggestein uten bompenger. – Det er vanskelig å se for seg annen løsning enn kombinasjon av bompenger og statlige midler, sier avdelingsdirektør Roar Midtbø Jensen i Statens vegvesen Transport sør.

Varsler millionsøksmål mot Grenland Taxi AS: – Ledelsen forsøkte å presse meg ut

PORSGRUNN: Tidligere drosjesjåfør Kristian Svindal mener at han ble utsatt for forskjellsbehandling og trakassering av ledelsen i Grenland Taxi AS, og at dette førte til et stort inntektstap. Nå varsler han et millionsøksmål mot selskapet.
Les mer om:

Slik skal de stoppe sykkeltyvene

SKIEN: Nå settes det ut sykkelbokser som skal sikre trygg parkering ved togstasjoner og bussterminaler i Grenland.
Les mer om:

Narkoman tatt med maskinpistol og skarpe skudd

GRENLAND: Da politiet ransaket samboerparets hjem i Skien fant de en Stengun maskinpistol og flere patroner. Nå det ser ut til at de begge slipper å sone fengselsstraff.
Les mer om:

Slik blir 17. mai hos restaurantene: – Her blir det førstemann til mølla

GRENLAND: Årets nasjonaldag blir annerledes for de aller fleste, også for restaurantene i regionen. Med færre serveringssteder som holder åpent på 17. mai, kan det bli kamp om plassene hos spisestedene som holder åpent.
Les mer om:

Nå skal disse veiene få ny asfalt

SKIEN: I forrige uke ble det inngått kontrakter mellom fylkeskommunen og entreprenører for 200 millioner kroner. Noe av det går til asfalt i Grenland, pluss utbedringer på Tinnsjøveien.
Les mer om:

Har du fått med deg dette? Slik skal du kaste restavfallet

GRENLAND: Fra 1. mai kom det nye regler for hvordan du skal kaste restavfallet. Nå krever Renovasjon i Grenland at innholdet puttes i gjennomsiktige søppelsekker.
Les mer om:

Tapte 12,2 millioner: – Dette er ikke noe hyggelig

SKIEN: Attføringsbedriften Grep Grenland AS gikk med et enormt underskudd i 2019. Totalt ble det på 12,2 millioner kroner. Granskingen av arbeidsmiljøet i Grep og varslingssakene kostet bedriften fem millioner kroner. Samt sluttpakke til avgått direktør.

Tom gleder seg over at de endelig er i gang igjen, men framtiden er fortsatt usikker

BREVIK: Denne uka startet trafikkskolene forsiktig opp undervisningen i Grenland. Det er fortsatt uklart når kjørelærerne kan undervise i personbil igjen, og det gjør framtidsutsiktene usikker for mange.
Les mer om:

Dette er våpnene:

GRENLAND: Disse våpnene opplyser politiet er beslaglagt i det kriminelle miljøet i Grenland. Skiensmannen (25) hevder alle, med ett unntak, er våpen som politiet fant bilder av på hans telefon, og som aldri er funnet og beslaglagt.

Føler seg uthengt av politiet i våpensak: – Det var ikke mine våpen

GRENLAND: 25-åringen ble tatt med våpen og pågrepet i en politiaksjon, men nå føler han seg uthengt av politiet.
Les mer om:

Nå er denne senter-butikken konkurs

GRENLAND: Helsekostbutikken på Alti Brotorvet har meldt oppbud.
Les mer om:

Tungt og dyrt å få tak i tomter i Porsgrunn – da kom selskapet opp med denne løsningen

PORSGRUNN: Blink Hus Telemarkhus har lange tradisjoner med å bygge eneboliger. Nå er det imidlertid vanskelig å få tak i tomter i Grenland og bedriften har beveget seg inn på et nytt marked.

Tre bygg konkurrerer om å få Forbrukertilsynet

SKIEN: Norrøna-bygget, DnB-bygget i Porsgrunn og Citybygget/Landmannsgården er byggene i Grenland som konkurrerer om å få det nye hovedkontoret til Forbrukertilsynet.

Lager sin egen versjon av 17. mai-toget: – Vi har fått veldig positiv respons

SKIEN: Grenland veteranvognklubb fant ut at de ville skape sine egen variant av 17.-maitoget i år og arrangerer veteranbilparade gjennom Grenlands gater.
Les mer om: