Nyheter om Grenland


Fant en rekke brudd etter aksjon mot privatboliger

GRENLAND: Da A-krimsenteret i Tønsberg kontrollerte flere private adresser i Grenland, ble det oppdaget en rekke svart arbeid og andre regelbrudd.
Les mer om:

Vil sette opp en gaverampe til en million: – Svaret fra kommunen er merkelig

GRENLAND/ULEFOSS: Grenland skateboardklubb ønsker å sette opp en rampe til en million kroner som de har fått i gave. Men etter lang behandlingstid krever nå Porsgrunn kommune en byggesaksmelding . – Veldig merkelig, det har vi aldri hørt om før.

Grenland-duo sikret NM-tittel

ULLENSAKER: Ole Henry Steinsholt (16) og Martin Kjær (27) fra NMK Grenland er norgesmestere i rallycross.

Den store burgertesten - hvor får du den beste burgeren i Grenland? Hvordan gikk det med din favoritt?

Hamburgeren har tatt en klassereise de siste årene. Fra å være synonymt med junk har det poppet opp spisesteder som har spesialisert seg på hamburgere og som lever på denne klassiske amerikanske håndmaten. Vi har ønsket å test ut et bredt utvalg av burgerstedene I Grenland – fra det  enkle gatekjøkkenet til de mer forfinede burgerstedene.
Les mer om:

Kan vinne pris for denne gatestumpen

PORSGRUNN: Feste Grenland er nominert til «Vegdirektørens pris for vakre veger» som hvert annet år deles ut av Statens vegvesen.

Varodd tredje beste klubb i Grenland Tyr Cup

Varodds 35 deltakere imponerte i Porsgrunn.
Les mer om:

Christian (13) norsk mester på fellesstarten

Christian Klund (13) ble i helgen norsk mester på fellesstarten, da ungdomsmesterskapet på sykkel ble avviklet i Grenland.
Les mer om:

Freja (10): - Det er hyggelig med statsministerbesøk, men jeg tenker mest på at hun vil forurense fremtiden vår.

PORSGRUNN: Erna Solberg (H) har vært på en rekke besøk i Grenland det siste halvåret, men elefanten i rommet, deponi i Brevik, har aldri stått på det formelle programmet. Det får Freja Thorp Fransen (10) til å reagere.

Bedriftsleder utfordrer kunstmiljøet: – Mal og vis oss hva dere mener er kunst!

SKIEN: - Hvis kunstnere og leder av Kunsthall Grenland vil vise at de kan gjøre veggmalerier bedre enn det som er gjort i Skien, kan de bruke veggene våre.
Les mer om:

Mange fornøyde helter, men Sindre var nok ekstra fornøyd

RAULAND: Sindre Aarestad Berg fra Ørn/Team Grenland ski TTG løp lørdag inn til en klar seier i det 26 kilometer lange Helteløpet. Til tross for en svært ”våt” værmelding var det et flott løpevær i Rauland, og mange helter hadde all grunn til å være fornøyde da de passerte målstreken etter fullført distanse.
Les mer om:

TV 2: Gambia trekker tilbake benådning av overgrepsdømt grenlandsmann (53)

En overgrepsdømt nordmann, fra Grenland, som har sittet fengslet i Gambia i åtte år, blir likevel ikke benådet etter sterke protester.
Les mer om:

Amcar-miljøet i sorg: - Hun var en blid og hyggelig jente, som satte sine spor i klubben

SKIEN: Amcarmiljøet i Grenland er i sjokk og sorg etter den tragiske ulykken på Rjukan, der fem personer mistet livet. Mandag kveld ble det holdt minnestund for Wenche Kise fra Skien.
Les mer om:

Venninnen i sorg etter Rjukan-ulykken: – Wenche var en munter og blid person

Mandag kveld samlet venner og bekjente seg ved klubbhuset til Amcar Grenland i Skien, for å minnes Wenche Kise som omkom i bilulykken på Rjukan søndag.
Les mer om:

Folk hiver alt fra senger til avføring i elektronikkonteinere

GRENLAND: Elektronikkjeder fortviler fordi folk bruker konteinerne deres forbeholdt elektronikk til å dumpe alt slags husholdningsavfall.
Les mer om:

Fant flere luftvåpen og kamuflasjeuniform i mannens bolig

SKIEN: Skiensmannen i 30-åra som ble pågrepet i den store politiaksjonen i Skien fredag ettermiddag, tok selv kontakt med politiet. – Han skjønte at han kunne være den personen som vi lette etter, sier stasjonssjef Dag Størksen ved Grenland politistasjon.

- Vi er dialog med nesten alle aktører som er naturlig på et sånt sted. Ingen har sagt nei

BAMBLE: Coop Norge Eiendom har store planer for Rugtvedt-område og vil utfordre gjeldende regulering. Etter alt å dømme er det kun ATP- Grenland som kan stikke kjepper i hjulene.

- Denne boligplanen må stoppes

PORSGRUNN: – Denne boligplanen må stoppes, krever Naturvernforbundet i Grenland.
Les mer om:

- Innlegget er fullt av forutinntatthet og grove, uriktige påstander

«Med Hjerte for Skien» fikk kritikk av daglig leder i Kunsthall Grenland, Andreas Rishovd, for veggmaleriene i Skien. Nå kommer de med sitt tilsvar.
Les mer om:

Her samarbeider Skien og Porsgrunn – og de legger lista høyt

GRENLAND: På dette feltet samarbeider Skien og Porsgrunn: To konsertarrangører markedsfører konserthøsten i fellesskap. – Dette programmet befester at Grenland er et sted for kvalitetsmusikk.
Les mer om:

I 2010 ville de ansette 200 - nå er de tvangsoppløst

SKIEN: Miljøbil Grenland AS tvangsoppløses. - Årsaken er manglende revisor.
Les mer om:

Grenland Havn går så det suser - overskudd på mange millioner

GRENLAND: Grenland Havn fikk et driftsresultat på 18,2 millioner kroner i 2017.
Les mer om:

Hørt om Pecha Kucha? Nå kan du oppleve storbyfenomenet her

PORSGRUNN: Storbyfenomenet Pecha Kucha har nådd Grenland. Etter to suksessfulle kvelder i Sandefjord arrangerer nå Folkebadet Pecha Kucha night i Skien.

Ingen livstegn fra grenlandsmann i gambisk fengsel

GRENLAND: Den 53 år gamle overgrepsdømte mannen fra Grenland som har sittet flere år i fengsel i Gambia er fremdeles ikke på vei tilbake til Norge.
Les mer om:

Denne toppen kan bli den mest besøkte noensinne

GRENLAND: Vi er cirka halvveis i ti-topper-sesongen. I mai gikk rekordmange og en topp skiller seg klart ut fra de andre.
Les mer om:

På dette rommet ble telemarkingen (53) tatt med seks nakne gutter - nå er han sluppet ut etter åtte år

GRENLAND/GAMBIA: Gambiske myndigheter skal ha benådet en mann fra Grenland som ble pågrepet i 2010 for overgrep mot barn.
Les mer om: