Nyheter om Green


Se traileren til nye Candyman – produsert av Jordan Peele

Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman… Hvis du sier det navnet fem ganger til speilbildet ditt, blir det lurveleven deluxe. I alle fall hvis du bor i det marginaliserte Chicago-området Cabrini Green. Horror-kultfilmen fra 1992, basert på historien til Clive Barker (Hellraiser), har nå fått en ny versjon produsert av Jordan Peele (Get Out, Us). I kveld kom den første traileren – se nedenfor. Regissøren er den 29 år gamle Brooklyn-kvinnen Nia DaCosta (Top Boy), mens vi i hovedrollene finner Yahya Abdul-Mateen II (The Get Down, Aquaman, Watchmen), Teyonah Parris (Mad Men, Dear White Pe

Adrian og Samuel stortrives med yrkesfag(pluss)

Tømrerlærling Adrian Green og betonglærling Samuel Aakre Hestø angrer ikke at de valgte yrkesfaglig utdanning. Yrkesfag har en god framtid, mener de.
Les mer om:

Her vil Green Mountain bygge sitt fjerde datasenter i Norge for kunde som trenger 20.000 kvadratmeter

Fjellet under Rennesøy har ikke plass til nye store kunder. Nå vil Smedvig-eide Green Mountain bygge sitt fjerde datasenter i Norge, på Kalberg i Time.
Les mer om:

Billie Joe Armstrong slepes på nettet etter Ariana Grande-kommentar

Internett er ikke fornøyd. Green Day-vokalisten Billie Joe Armstrong uttalte seg nylig om årets Grammy-utdeling, og naturlig nok hyller han navnesøsteren Billie Eilish som vant omtrent alle prisene i år. Rockestjernen forteller at han ikke så showet selv, men at han er glad på Billies vegne. – Det var velfortjent. Deres [Billie og broren Finneas] musikk er veldig ekte.

Green Day: Verden brenner, så la oss danse

De har holdt seg nær toppen i tre årtier og starter det fjerde lovende.
Les mer om:

På havna – den siste sjøreisen

Samskip Frost blir spiker etter 35 års tro tjeneste. Skipet er registrert på Bahamas og har hjemmehavn i Nassau. Når skipet klapper til kai ved Green Yard i Kvinesdal, vil nasjonalitetsflagget bli låret for siste gang.
Les mer om:

Chiefs mot 49ers i Super Bowl

Kansas City Chiefs skal møte San Fransisco 49ers i Super Bowl, finalen i amerikansk fotball. Kansas-laget slo overraskingslaget Tennessee Titans 35-24 og er i Super Bowl for første gong på 50 år. San Fransisco knuste Green Bay Packers 37-20 etter å ha leia 27-0 halvveges. Det er deira første finale på åtte år, og dei har ikkje vunne sidan 1994. Super Bowl skal spelast i Miami 2. februar.
Les mer om:

Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers klare for Super Bowl-finale

Kansas City Cheifs møter San Francisco 49ers i mesterskapsfinalen i NFL. Det ble klart etter at 49ers feide Green Bay Packers av banen søndag kveld.
Les mer om:

Skal delta på messe og festival: - Det er viktig for folk å se og oppleve hvordan båtene er

På Gjeving skole sitter Ida Salomonsen Thorrud og er godt i gang med året for familiebedriften Green Waves. I år skal de også på festival.
Les mer om:

11 ting vi lurer på etter å ha sett Love Island Norge

En gruppe på tolv single, vakre og ikke minst følelsesladde unge mennesker befinner seg på Vil du bli influencer Love Island. Gjengen blir allerede i første episode delt inn i par ut fra hvem de selv ønsker å være partner med.

Får 21,5 EU-millioner for å knekke lakselus

Mandalitten Frode Ramvik (35) og hans selskap Green Sealice Solutions har fått 21,5 millioner kroner fra EU for å utvikle en oppfinnelse som skal knekke lakselus mer effektivt.
Les mer om:

Aston Villa nekter å la Andre Green visne

Klubbene i Premier League henter inn eller utvikler unge og kommende førstelagsspillere. Men for at talentene skal få den riktige utviklingen må det nødvendig spilles kamper. Derfor er leieopphold et velbrukt verktøy for å sende spillere nedover i divisjonssystemet for å skaffe seg kamptrening. Da er det ikke så overraskende at Aston Villa henter tilbake 21-åringen Andre Green fra Preston North End.

Verdens første veganske fotballklubb har fått grønt lys for trestadion

Gleden er til å ta å føle på og nå feirer sikkert  League Two-klubben Forest Green Rovers med spirer at de har fått grønt lys for de planene for en trebygd stadion. I 2017 ble Forest Green Rovers offisielt anerkjent som verdens første veganske fotballklubb, og nylig har klubben fått grønt lys for de innledende planene for et stadion som stort sett skal bygges av tre. Les: Agent Mino Raiola sin pengegriskhet kan ødelegge Haaland overgang The New Lawn is set, for one last time this decade Who’s making the trip up Spring Hill this afternoon?#WeAreFGR pic.twitter.com/CcKP83r7Zj — Forest Green Ro

Et grønt Agder

Forrige uke presenterte den nyvalgte presidenten i Europakommisjonen det som nå skal bli den nye europeiske vekststrategien, The European Green Deal.
Les mer om:

Se Billie Eilish i James Cordens Carpool Karaoke

Endelig! James Cordens Carpool Karaoke har hatt mange kjente fjes og ikoniske øyeblikk opp igjennom årene. Vi glemmer aldri da Adele drakk en kopp te, eller da Kanye tok fly istedenfor bil. I den seneste utgaven har talkshow-verten fått med seg ingen ringere enn Billie Eilish; 2019s største nye stjerne. Den klassiske hittparaden står følgelig for døren, men det er ikke bare kjente og kjære låter vi får høre. 18-åringen viser også frem raptalentet sitt med en cover av Justin Bieber-nyklassikeren «Baby».  Billie har møtt mange kjente fjes de siste årene, men å endelig møte Justin var et soleklar

Ber næringslivet og transportørene om å komme på banen

– Vi er nærme en ny oppstart på Raumabanen, men signalene etter møtet i Jernbanedirektoratet i november er at Green Cargo fortsatt trenger garanti på noe mer volum før de kan starte opp igjen godstransporten gjennom Romsdalen, sier ordfører Yvonne Wold i Rauma i en pressemelding.

Dette gjør de «aldri»

Megan Fox og ektemannen Brian Austin Green dukket opp på den røde løperen sammen denne uken. Det er det fem år siden sist de gjorde.
Les mer om:

Mean Tweets med Billie Eilish, Lizzo, Chance the Rapper og Cardi B

Fortsatt festlig? For en drøy måned siden fikk vi en ny runde av spalten hvor kjendiser leser slemme tweets om seg selv. Sist var det blant andre Zendaya, Chris Rock og Kim Kardashian om fikk kjørt seg.

Kilder: «Venner for livet»-gjengen skal være klar for en gjenforening

Det er The Hollywood Reporter som i natt har kunngjort at en «Venner for livet»-gjenforening er mer sannsynlig enn noensinne. Kilder har overfor magasinet bekreftet at alle seriens stjerner, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman, skal være interessert i å medvirke. LES OGSÅ: «Curb Your Enthusiasm» tilbake i 2020. Nyheten kommer bare noen uker etter at Jennifer Aniston og Reese Witherspoon gjorde en «minigjenforening» som gikk viralt på Instagram.

Friends i forhandlinger om reunion via HBO

I forrige måned knuste Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross verdensveven med en selfie. Selv 25 år etter at Friends avsluttet, så er vennene – blant annet takket være Netflix – fortsatt poppin’. Dette vet HBO, som nå er i forhandlinger om en reunion-spesial. Ifølge The Hollywood Reporter er alle de seks hovedpersonene involvert, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman. Avtalen er ennå ikke spikret. Her er den nevnte selfien om satte internettet på hodet: View this post on Instagram A post shared by 730.no (@730no) on Oct 16, 2019 at 11:1

Sjekk dette Halloween-huset

Det krydde av unger inne og utenfor huset i Frakkagjerddalen torsdag kveld. For tredje året på rad åpnet Ben Green (41) og Veronica Snare huset sitt for bygdas unger på Halloweenkvelden.
Les mer om:

– Derfor møtte jeg Tom Hagen

I september deltok Michael Green på et møte om forsvinningssaken i Lørenskog. Nå forteller han for første gang om omstendighetene rundt møtet.
Les mer om:

Skattekontroller på festival – én fikk tilleggsskatt på 150.000

På festivalene ble det gjennomført kontroller av kasseapparat, momsregistrering, levering av A-melding og føring av personallister. – Vi ser at når vi kontrollerer ett sted, så dukker de samme aktørene opp igjen på en ny festival et annet sted.

Green Day tar med legendarisk band til Norge neste sommer

I forrige måned ble det klart at Green Day kommer til Norge 31. mai 2020.