Nyheter om Green


Samarbeider med Lindal Hus: - Vi skal levere flytende badstuer og mikrohytter

Daglig leder i Kote Null, Nina Noem Hansen, og Green Waves-leder Ida Salomonsen Thorrud har idémyldret, og resultatet er blitt et nytt selskap som skal sørge for en ganske spesiell produksjon.

Her kommer «Isabels vei»

Isabel Victoria Green Sogn (17) var en av de 69 som døde på Utøya. Ti år senere blir hun hedret med en vei på Høybråten, kun 150 meter unna barndomshjemmet.
Les mer om:

Har inngått avtale: Flere båter skal være ferdige før sommeren

Nå er avtalen i boks. Thomic på Stoa skal i gang med å bygge båter for Green Waves fra Gjeving i Tvedestrand.
Les mer om:

Konsekvensene for verftene avhenger av hvor lenge tiltakene varer(pluss)

Både Hege Akselvoll i Vard, og Kjetil Bollestad i Green Yard Kleven sier at de nye innreisereglene ikke vil påvirke selskapene alvorlig før om en liten stund.
Les mer om:

Barnehagesaken: Ønsker permanent løsning på hundegården

Etter løsningen med friluftsbarnehage på Green Dog i fjor, stiller Karina Bernlow og Martin Munck gården sin til disposisjon på permanent basis.
Les mer om:

Alf Petter (66) utslått av korona: – Jeg mistet matlysten og var konstant kvalm. Da var det bare å krype under dyna

Her legger Alf Petter Green (66) ut på sin første spasertur i Fredrikstadmarka etter at han har ligget utslått i to uker etter å ha testet positivt på korona. – Jeg oppfatter at dette individuelt rammer helt forskjellig, selv om jeg personlig synes kvalmen var det verste, sier han.
Les mer om:

Brady tok Buccaneers til historisk Super Bowl: – Hvem ville trodd det?

Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Super Bowl om to uker.
Les mer om:

Førte laget til historisk Superbowl

Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Superbowl om to uker. Det blir 43-årige Bradys 10. finale i NFL-sluttspillet, men alle de tidligere har vært med New England Patriots, som han førte til seks titler. I sin første sesong som Bucs-spiller gjorde han laget til det aller første som får spille Superbowl på sin egen arena. – Hvem ville trodd at vi kunne greie dette? Men vi gjorde det, sa Brady etter kampnen. Motstander i Superbowl i Tampa 7. februar blir tittelforsvarer Kansas City Chiefs.
Les mer om:

Brady tok Buccaneers til historisk Superbowl: – Hvem ville trodd det?

Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Superbowl om to uker.
Les mer om:

Green Waves feiret: Får millioner i støtte til ny storsatsing

- Vi feiret med kake på torsdag! Det forteller en fornøyd leder Ida Salomonsen Thorrud etter at det ble klart at Green Waves i Laget får 3,9 millioner kroner i støtte fra Innovasjon Norge til en videre teknologiutvikling av elbåter.

Derfor er mange kvinner utro: – I ettertid er lett for meg å skjønne hvorfor jeg ble fristet

– For mange kvinner, tror jeg sex blir en plikt, sier forfatter Jane Green.
Les mer om:

Brady vant legendeduellen i NFL

Tom Brady (43) og hans Tampa Bay Buccaneers er klar for semifinale i NFL-sluttspillet etter 30-20-seier over Drew Brees (42) og New Orleans Saints. De to NFL-legendene møttes etter alt å dømme på banen for siste gang. Før kampen meldte flere medier at Brees har besluttet å legge opp etter denne sesongen. Hans drøm om NFL-tittel nummer to ble knust. Brady er allerede mestvinnende spiller i ligaens historie, og han fortsetter jakten på sin tittel nummer sju. Bucs-forsvaret sto for fire ballerobringer i kampen.
Les mer om:

Hun er Brian Austin Greens nye flamme

Brian Austin Green (47) og Sharna Burgess (35) viser for all verden at det har oppstått varme følelser.
Les mer om:

Betsy (64) hjalp blodige meddemonstranter i Washington: – Den største dagen i livet mitt

– Du må kjempe for landet ditt når det holder på å forsvinne, sier Betsy Green (64). Hun demonstrerte utenfor Kongressen og hadde lyst til å storme inn, men hjalp i stedet blodige meningsfeller.
Les mer om:

Nå har Ingunn (38) lansert sitt eget økologiske varemerke

12 år etter at Ingunn Mathisen (38) så smått startet med import og salg av økologiske skjønnhet- og velværeprodukter, jobber både hun og mannen fulltid i firmaet Green Spirit på Begby. Nå er også hennes eget varemerke på full fart ut i markedet.
Les mer om:

Trump forlenger visumstans ut mars

President Donald Trump forlenger koronarestriksjonene som gjør det vanskelig å få arbeidsvisum og såkalte green cards fram til 31. mars.

Endelig har noen skjønt hva Olivier Giroud er verdt

Didier Deschamps har vært illsint på Frank Lampard det siste året, der Les Bleus sin vasseste målscorer holdes tilbake på en iskald benk på Stamford Bridge. Nå er det visst noen som har skjønt det den franske landslagstreneren har sagt hele tiden. Gi Olivier Giroud spilletid – og senterforwarden gir deg scoringer. Les: Liverpool sikter seg inn mot spilleren Bayern München sendte på dør For noen måneder siden var det få som skjønte hva Frank Lampard egentlig skulle med Giroud, noe som fått Tottenham og en gjeng andre beilere til å sikte seg inn mot en mulig overgang i januar.

Næringa kjenner seg lytta til(pluss)

– Dei har verkeleg sett seg inn i utfordringane våre, seier adm. direktør Kjetil Bollestad ved Green Yard Kleven AS.
Les mer om:

Green Mountain har valgt Xpert BI for å analysere data fra over 100 000 sensorer

Datasentrene vokser, det gjør også datamengdene.
Les mer om:

Presses til endringer – jakter klubblengende til managerjobben

Det nærmer seg umulig for Celtic, som er vant til å vinne den skotske serien å ta igjen Rangers ledet av Steven Gerrard som vil bli legendemanager i Liverpool så snart Jürgen Klopp finner ut av vil noe annet. Presset bygger seg opp mot manager Neil Lennon etter uavgjort på søndag mot St Johnstone, forteller tallene klart hvor ille det står til, bare to seiere på 12 kamper.

To lokale bedrifter har dratt inn 327 millioner i arbeid for ett datasenter

Sig. Halvorsen As og OneCo legger nå fram alle sine tall for oppdrag for Green Mountain på Rennesøy - i håp om at folk ser ringvirkningene dersom Time åpner for et enda større datasenter på Kalberg.

Green Friday på Vollebekk fabrikker: Nyåpnet redesignbutikk og kafeteria

I Vollebekk fabrikker jobbes det med gjenbruk og redesign i utallige varianter. Nå har aktørene slått seg sammen og startet en felles redesignbutikk. Samtidig har kafeteriaen startet opp igjen.
Les mer om:

Megan Fox har søkt om skilsmisse

Megan Fox (34) er forelsket på nytt og har søkt Brian Austin Green (47) om skilsmisse.
Les mer om: