Nyheter om Green


Mean Tweets med Billie Eilish, Lizzo, Chance the Rapper og Cardi B

Fortsatt festlig? For en drøy måned siden fikk vi en ny runde av spalten hvor kjendiser leser slemme tweets om seg selv. Sist var det blant andre Zendaya, Chris Rock og Kim Kardashian om fikk kjørt seg.

Kilder: «Venner for livet»-gjengen skal være klar for en gjenforening

Det er The Hollywood Reporter som i natt har kunngjort at en «Venner for livet»-gjenforening er mer sannsynlig enn noensinne. Kilder har overfor magasinet bekreftet at alle seriens stjerner, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman, skal være interessert i å medvirke. LES OGSÅ: «Curb Your Enthusiasm» tilbake i 2020. Nyheten kommer bare noen uker etter at Jennifer Aniston og Reese Witherspoon gjorde en «minigjenforening» som gikk viralt på Instagram.

Friends i forhandlinger om reunion via HBO

I forrige måned knuste Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross verdensveven med en selfie. Selv 25 år etter at Friends avsluttet, så er vennene – blant annet takket være Netflix – fortsatt poppin’. Dette vet HBO, som nå er i forhandlinger om en reunion-spesial. Ifølge The Hollywood Reporter er alle de seks hovedpersonene involvert, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman. Avtalen er ennå ikke spikret. Her er den nevnte selfien om satte internettet på hodet: View this post on Instagram A post shared by 730.no (@730no) on Oct 16, 2019 at 11:1

Sjekk dette Halloween-huset

Det krydde av unger inne og utenfor huset i Frakkagjerddalen torsdag kveld. For tredje året på rad åpnet Ben Green (41) og Veronica Snare huset sitt for bygdas unger på Halloweenkvelden.
Les mer om:

– Derfor møtte jeg Tom Hagen

I september deltok Michael Green på et møte om forsvinningssaken i Lørenskog. Nå forteller han for første gang om omstendighetene rundt møtet.
Les mer om:

Skattekontroller på festival – én fikk tilleggsskatt på 150.000

På festivalene ble det gjennomført kontroller av kasseapparat, momsregistrering, levering av A-melding og føring av personallister. – Vi ser at når vi kontrollerer ett sted, så dukker de samme aktørene opp igjen på en ny festival et annet sted.

Green Day tar med legendarisk band til Norge neste sommer

I forrige måned ble det klart at Green Day kommer til Norge 31. mai 2020.

Mon Laferte avlyser planlagt konsert i Oslo

Mon Laferte er forhindret fra å delta under festivalen Oslo World neste måned. Grunnet opptøyene i Chile, har hun sett seg nødt til å avlyse konsertplanene og reise til hjemlandet. «Vi informerer om at på grunn av den kritiske situasjonen Chile gjennomgår, vil den planlagte turnéen i Europa «La Gira de Norma» bli kansellert. Mon reiser i løpet av de neste dagene til hjemlandet sitt.

Aniston- og Witherspoon-klipp går viralt på Instagram

Jennifer Aniston og Reese Witherspoon promoterer for tiden serien «The Morning Show», som dukker opp på Apples nye strømmetjeneste Apple TV+ i neste måned. Dette er imidlertid ikke første gang de to stjernene opptrer sammen i en serie. Witherspoon hadde nemlig en mindre rolle som søsteren til Aniston-karakteren Rachel Green i den ikoniske 90-tallsserien «Friends». LES OGSÅ: Intervju med «Breaking Bad»-stjernen Aaron Paul. Under et intervju tok de to opp tråden fra den suksessfulle serien som også herjet norske skjermer under tittelen «Venner for livet».

Eks-kriminell: I samtale med politiet om Hagen-saken

Danske Michael Green (55), som nylig møtte Tom Hagen for å snakke om forsvinningen på Lørenskog, har vært hos politiet fredag.

Serieanmeldelse: Kristine Frøseth fortsetter å imponere i Looking for Alaska

Litt treig start, men en solid serieadapsjon av romanen Looking for Alaska, som John Green (The Fault in Our Stars, Paper Towns) debuterte med i 2005. I flere år har fans ventet på en adapsjon av boken – og nå er den endelig her. For de som ikke er kjent med historienl handler Looking for Alaska om Miles Halter (Charlie Plummer), en tenåringsgutt med en lidenskap for å memorere avdøde menneskers siste ord. Miles har sin første dag som ny elev ved en anerkjent kostskole i Alabama.

Nykommer innleder samarbeid med amerikansk gigant

Green Mountain blir Azure Expressroute-partner for Microsoft.
Les mer om:

– Som en enhjørning som falt ned fra himmelen

Platen slippes noen måneder før Green Day gjør noen soloopptredener – blant annet i Ålesund i mai, før de legger ut på stadionturné i selskap med Weezer og Fall Out Boy i juni. Rolling Stone skriver at Armstrong var desperat på leting etter et nytt lydbilde. Etter 2016-platen Revolution Radio var han inne i en soulperiode der han hørte på Smokey Robinson og Amy Winehouse, men ville finne tilbake til selve kilden. LES OGSÅ: YouTube satser stort på norsk artist. – Jeg ville se om jeg kunne kjøre soul gjennom Green Day-filteret, sier Armstrong til musikkbladet.

Green Mountain har blitt Microsoft Azure Expressroute partner

Privat direktekobling rett til Azure.  
Les mer om:

Hevder Jennifer Aniston ble bedt om å gå ned 13 kilo før «Friends»

Før hun fikk rollen som Rachel Green i den populære TV-serien «Friends» skal Jennifer Aniston ha blitt bedt om å gå ned drøyt 13 kilo dersom hun ville lykkes som skuespiller i Hollywood.
Les mer om:

Nazi-satiren med Scarlett Johansson kan bli Oscar-film?

Kritikerne mener at Jojo Rabbit er midt på treet. Nesten bokstavelig talt, jamfør 53 av 100 poeng hos Metacritic. Men folket elsker. I alle fall deltakerne hos store Toronto Film Festival, hvor førvisningen fikk mest stemmer av publikum og dermed vant People’s Choice Award. (Offisiell premiere er 18.

Sverige holder tilbake utbetalinger til norsk skogselskap i Afrika

Sverige holder tilbake 10 millioner svenske kroner for kjøp av CO2-kvoter fra det norske treplantingsselskapet Green Resources i Afrika.
Les mer om:

Stephen Kings filmer rangert fra dårligst til best

Stephen King debuterte med sin første roman i 1974 og har i etterkant – absurd nok – klart å holde seg som en av klodens mest populære forfattere. Filmatiseringene av bøkene hans nyter også kontinuerlig oppsving. Bare se på den globale kioskvelteren It. Og mer skal det bli. Den kliss nye romanen The Institute, som 71-åringen slapp på tirsdag, har allerede blitt kjøpt opp av Hollywood. Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.) (I dag ble det annonsert at David E.

Green Day slipper ny låt og annonserer stadionkonsert i Norge

Bandet har solgt mer enn 80 millioner album verden over og har vunnet fem Grammy-priser. Ålesund-besøket er en del av stadionturneen Hella Mega Tour. Sist bandet besøkte Norge var i 2017. Da spilte de i Oslo Spektrum under sin Revolution Radio-turné. Amerikanerne var også i Norge i 2013 da de spilte foran et utsolgt Ullevål stadion. LES OGSÅ: Energien er voldsom! Green Day består av Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tré Cool.

Green Day kommer til Ålesund

Pop punk-gigantene inntar Color Line Stadion neste år.
Les mer om:

Politikk gir mening i hverdagen til Gisle (24)(pluss)

At det ble partiet Rødt som fikk hans stemme er noe tilfeldig. For Gisle Andreas Haugan Green er det engasjementet for samfunn og politikk som driver ham.
Les mer om:

Etablerer nytt gigantisk datasenter

Green Mountain forventer at investeringen på 400 millioner i Enebakk bare er starten.
Les mer om:

Green Mountain har investert over 800 millioner på ett år

I løpet av det siste året har Green Mountain investert nærmere 400 millioner kroner i utvidelser i Stavanger og på Rjukan. Nå er ytterligere en investering på 420 millioner en realitet.
Les mer om: