Nyheter om Green


Norges kamp mot Danmark avlyst

Oppkjøringskampen i håndball mellom Danmark og Norge blir ikke spilt torsdag på grunn av koronasmitte i det danske laget. Kampen skulle vært en oppkjøringskamp til EM, som begynner 13. januar. – Avgjørelsen er tatt på bakgrunn av hvilke konsekvenser det vil få dersom kampen bidrar til spredning av smitte, sier kommersiell sjef Jan-Erik Aalbu i Norges Håndballforbund. Tidligere denne uken ble det kjent at den danske målvakten Jannick Green hadde testet positivt på korona.
Les mer om:

Danmark og Sverige rammet av korona før Håndball-EM

Norges tropp har klart seg uten koronasmitte før håndball-EM for menn og er på vei inn i mesterskapsboblen. Danmark og Sverige fikk påvist tilfeller mandag. To svenske spillere er rammet i tillegg til en leder. Mandagens fellestrening ble innstilt. – Dette er ingen optimal situasjon for oss, sier lagets norske trener Glenn Solberg. Han har kalt inn tre reserver til troppen. Noen timer senere kom nyheten om at Danmarks målvakt Jannick Green er koronapositiv og satt i isolasjon. Det skjedde tre dager før en testkamp mot Norge. (NTB)

Dansk landslagsmålvakt coronasmittet dager før Norge-møte

Danmark-keeperen Jannick Green (33) har testet positivt på coronaviruset under to uker før håndball-EM. Torsdag spiller danskene første av to kamper mot Norge.
Les mer om:

Packers sikret walkover i NFL-sluttspillet

Green Bay Packers, med superstjernen Aaron Rodgers som quarterback, sikret natt til mandag seier i NFC-delen av NFL-grunnspillet. De får dermed walkover i første runde av sluttspillet. Laget fra Wisconsin slo midtvesten-rival Minnesota Vikings 37-10 i nest siste runde av grunnspillet. NFL er det i to divisjoner, AFC og NFC, med 16 lag hver. Det beste laget i hver divisjon etter 17 grunnspillkamper går rett til kvartfinale, mens de resterende seks spiller om tre ledige plasser. Tennessee Titans og Kansas City Chiefs ligger best an til å ta 1.-plassen i AFC.
Les mer om:

Leverte frå seg Rem Energy(pluss)

Fredag vart havvindskipet Rem Energy overlevert frå Green Yard Kleven.
Les mer om:

Stormer fremover: Trenger flere på laget i Laget

Hos Green Waves i Laget begynner det å bli fullt rundt lunsjbordet. Og flere skal de bli.
Les mer om:

Baby-geparden Green skulle egentlig endt opp som kjæledyr i rike oljeland

De bitte små gepardungene er bare noen uker gamle der de sutter på tåteflasker og maler lavt før de blir solgt videre til rike mennesker.
Les mer om:

Mathias Normann kan glede seg – Norwich i samtaler med Mr. Perfect

Vi syntes fortsatt litt synd på Frank Lampard som måtte avbryte en lovende start på managerkarrieren hos Derby, for å kaste seg selv til løvene på Stamford Bridge. For tidlig, som det viste det seg som. Chelsea vant Champions League, men mannen som gjorde grunnarbeidet sesongen før, gjennom preaseson og første halvdel av sesongen, blir husket som en flopp. Nå er salen festet på en ny Premier League-hest. Denne gangen er utgangspunktet for Frank Lampard bedre.

Green Carnation starter europaturneen i Vennesla

Green Carnation avslutter europaturneen i Kilden. Den starter i ei bygd hvor de aldri har spilt før.
Les mer om:

Karl Ove Knausgård: Øyeblikket som endret alt

HITHER GREEN, LONDON (VG) Karl Ove Knausgård har bare sett ett dødt menneske i hele sitt 52-årige liv: Sin far. Det øyeblikket skulle få enorm betydning.
Les mer om:

Karl Ove Knausgård: Øyeblikket som endret alt

HITHER GREEN, LONDON (VG) Karl Ove Knausgård har bare sett ett dødt menneske i hele sitt 52-årige liv: Sin far. Det øyeblikket skulle få enorm betydning.
Les mer om:

Karl Ove Knausgård: Øyeblikket som endret alt

HITHER GREEN, LONDON (VG) Karl Ove Knausgård har bare sett ett dødt menneske i hele sitt 52-årige liv: Sin far. Det øyeblikket skulle få enorm betydning.
Les mer om:

Slik jobbes det med milliardprosjektet som skal ta sinkverket inn i framtiden

Johan Abrahamsson (40) begynte i Boliden-konsernet i august i år. Nå er han direktør for milliardprosjektet Green Zinc Odda 4.0.
Les mer om:

Martin (40) satser på grønne solcellestolper

Foreløpig har ikke Martin Olsen (40) og Green Column AS noen konkurrenter: - Vi var tidlig ute, kanskje litt for tidlig, og vi har allerede fått opp varer, og den neste store forsendelsen kommer i desember.
Les mer om:

Tønsberg-selskap dro i land storkontrakt

Vow ASA har fått en ordre verd 215 millioner kroner på utstyr til produksjonsanlegget for biokarbon selskapet Vow Green Metals bygger på Follum ved Hønefoss. VGM ble tidligere i år skilt ut fra Vow ASA, som fortsatt eier 36 prosent av aksjene.

Plukker båter fra hverandre under E 39

Under E 39-broa over Fedafjorden, resirkulerer Green Yards offshorefartøy på løpende bånd.
Les mer om:

En klassiker gjenoppstår

Monument Valley 2 får plutselig et nytt kapittel, fire år etter release. The Lost Forest slippes i forbindelse med Playing For The Planet: Green Game Jam.
Les mer om:

Norske Green Edge Compute satser på bærekraftige datasentre

Vil forminske energiforbruket i datasentre med 40 prosent ved å benytte vannkjøling.
Les mer om:

Feiring i regn og gjørme

Longyearbyens befolkning møtte opp i regn og gjørme for å feire Green Dogs 10-årsjubileum.
Les mer om:

Utebarnehage på Green Dog: – Elsker å være her

Pedagog i Kullungen barnehage, Camilla Rød Ellingsen, er veldig fornøyd med at utebarnehage endelig er blitt en realitet.
Les mer om:

Feirer ti år på Svalbard

For ti år siden startet Karina Bernlow og mannen Martin Munck bedriften Green Dog i Bolterdalen. Etter 14 år i Arktis kunne de aldri tenke seg å bo i storbyen Longyearbyen.
Les mer om:

Marcus Rashford overbevist om at det blir grønt lys på fredag

Rashford kom aldri helt med i EM-sluttspillet. I slutten av juli kom noe av forklaringen. Skulderen hadde fått så mye juling gjennom sesongen at operasjon ble utveien. United-spilleren hadde vært ute i to runder med skulderskade på slutten av 2020, etter EM-sluttspillet ble det klargjort for operasjon for å sikre at 23-åringen ikke skulle hangle seg gjennom denne sesongen. Surt, men nødvendig. Les: Kristoffer Klaesson slipper å tenke på Kiko Casilla Det ble satt en prognose på retur etter 12 uker, nå ser det ut som returen kan komme tidligere.
Les mer om:

Praktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Da Linn Hege (28) savnet en rekke produkter – startet hun like greit butikken selv

I vår startet Linn Hege Solås (28) fra Åkrehamn nettbutikken Green Kidz.
Les mer om:

Gratulerer, Sandnes! Er det her vi får se Aerosmith? Green Day? Garth Brooks?

En milliard ekstra til boliglån i distriktene i statsbudsjettet