Nyheter om Green


Kid Cudi & Eminem teamer opp på The Adventures of Moon Man & Slim Shady

Eminem velsigner Kid Cudi med et vers. Det startet med at Cudder alias Mr. Rager twitret Marshall Mathers alias selverklærte Rap God i mai og ba om hjelp. Noe Eminem ikke fikk med seg før Lil Wayne fortalte ham det. @Eminem rap God.

Fraktet lastebil åtte kilometer på flåte i Snåsafjella(pluss)

Da den gamle lastebilen på Gaundal fjellgård i Snåsa skulle selges, var ikke Kent Arild Green fra Verdal i tvil.
Les mer om:

Fleetwood Mac gir ut gammel plate på nytt

Albumet er bandets tredje studioalbum og den siste med medgründeren Peter Green. Den kom før Stevie Nicks kom med i gruppa. Albumet var også det første med medlemmet Danny Kirwan, som gikk bort i 2018. Nyutgaven av albumet slippes 18. september og inneholder fire bonusspor og et forord fra Mick Fleetwood. Foto:AP | NTB ScanpixFleetwood Mac fotografert i 1979. Besetningen den gang var fra venstre John McVie, Christine McVie, Mick Fleetwood, Stevie Nicks og Lindsey Buckingham. (©NTB) The post Fleetwood Mac gir ut gammel plate på nytt appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Konspirasjonsteorier truer sikkerheten i USA

PENNSYLVANIA (NRK): Betsy Green tror Antifa og andre grupper har planlagt demonstrasjonene i USA. Muligens med støtte fra finansmannen George Soros. FBI advarer om at konspirasjonsteorier er blitt en terrortrussel i USA.
Les mer om:

Rigg tilbake i Fedafjorden

Green Yard i Kvinesdal har sikret seg et nytt vedlikeholdsoppdrag på riggen «Borgland Dolphin», som i fjor var to og en halv måned ved verftet.
Les mer om:

Lyse energi, ein Gjøkunge?

DEBATT: Lyse energi og Green Montain er store pådrivarar i plassering av eit datasenter på Kalberg. Eg finn det rett og drøfta om det er rett plassering.
Les mer om:

Time holder kortene tett til brystet om regulering som kan gi opp til 8000 nye jobber

De gigantiske planene for areal til et internasjonalt datasenter på Jæren, skal være snevret inn til rundt 1500 dekar. Men fortsatt kan satsingen gi opp til 8000 nye arbeidsplasser, anslår Smedvig-eide Green Mountain.
Les mer om:

– Det blir nesten litt for mye for en sørlending

Anmelderne genierklærer Green Carnation fra Kristiansand. Vokalist Kjetil Nordhus synes det er litt flaut.
Les mer om:

Reiseliv: Elsykkelveg rundt Trondheimsfjorden kan gjøre Trondheimsfjorden til turistmagnet(pluss)

Hvis Christian Green må velge mellom sykkeltur rundt Gardasjøen eller Trondheimsfjorden er han ikke i tvil.
Les mer om:

Reiseliv: Elsykkelveg rundt Trondheimsfjorden kan gjøre Trøndelag til turistmagnet(pluss)

Hvis Christian Green må velge mellom sykkeltur rundt Gardasjøen eller Trondheimsfjorden er han ikke i tvil.

Megan Fox og Brian Austin Green skilles

Stjerneparet giftet seg i 2010. Nå avslører Brian Austin Green at de tok ut separasjon for flere måneder siden. 
Les mer om:

Gråtkvalt Brian Austin Green bekrefter: Slutt med Megan Fox

Etter en tid med intense spekulasjoner bekrefter TV-stjernen Brian Austin Green (46) at filmstjernekona Megan Fox (34) har forlatt ham.
Les mer om:

Gråtkvalt Brian Austin Green bekrefter: Slutt med Megan Fox

Etter en tid med intense spekulasjoner bekrefter TV-stjernen Brian Austin Green (46) at filmstjernekona Megan Fox (34) har forlatt ham.
Les mer om:

Gråtkvalt Brian Austin Green bekrefter: Slutt med Megan Fox

Etter en tid med intense spekulasjoner bekrefter TV-stjernen Brian Austin Green (46) at filmstjernekona Megan Fox (34) har forlatt ham.
Les mer om:

Brudd etter 16 år

Megan Fox og Brian Austin Green går hver til sitt.
Les mer om:

Agent vil trekke spilleren sin ut fra Barcelona

I en halv evighet har de største talentene har stått i kø for å komme seg inn på La Masia og veien videre hos Barcelona. Nå begynner enkelte å tvile på om dette lenger er et riktig karrierevalg. Det er egentlig helt vilt, men når vi hører agent Carlos Barros så tvil om det som skjer i en av verdens største klubber, skjønner vi at viruskrisen rammer alle i La Liga. Les: Michael Ballack anbefaler Havertz å vente And here it is. Simple, effective football.

Michael Ballack anbefaler Havertz å vente

Hvem husker ikke Michael Ballack. For motstanderne irriterende effektiv foran mål, og til tider bare irriterende. Den tyske landslagsspilleren hadde sin tour i Premier League på Stamford Bridge i perioden 2006-10. Nå anbefaler en av tidenes mestscorende tyske landslagsspillere Kai Havertz om å «eile mit Weile». Skynde deg sakte. Ballack coming up big in extra time for Chelsea pic.twitter.com/yd6yrWOmhY — Goal (@goal) April 16, 2020 Ballack spilte for Bayer Leverkusen både før og etter Chelsea-oppholdet, og har fortsatt en del av hjertet sitt i denne byen.

Hvem i all verden skal kjøpe Dembele for dette beløpet?

Spanske Marca følger Barcelonas uheldige spiller (vi syntes hvertfall synd på den unge franskmannen), som kom inn som a rising star fra Dortmund, til et knallhardt møte med Camp Nou, Det gikk ikke som planlagt, og når verken holdning eller prestasjoner holder Barcelona-mål, i tillegg til at han forfølges av skader, er en exit uungåelig. Les: Mirror: Lampard overbevist om at han har en United-spiller før neste sesong Nå har Marca regnet seg frem til hvor budet må ligge for at Barcelona benytter seg av muligheten til å skrotlegge planen helt om at Dembele var spilleren som skulle ersta

Portugals Liga NOS starter opp 4. juni

Liga Portugal kunngjorde tirsdag at Liga NOS, Portugals toppdivisjon, kommer tilbake 4. juni. Den portugisiske regjeringen i forkant at fotball med strenge regler kunne returnere fra 30. mai. Liga Portugal ville ha noen ekstra dager og valgte å starte første helgen i juni.

Fortsetter, mye på grunn av ny trener

Det er lutter glede i Sarpsborg etter at den talentfulle midtbanespilleren Gaute Vetti bestemte seg for å bli med videre. «Jeg er veldig fornøyd. Dette er et prosjekt jeg har tro på og det virker som om Sarpsborg 08 har tro på meg. Det virker som en fin match og jeg tror jeg kan utvikle meg fint videre her», sier 21-åringen til Sarpsborg 08 sine sider. Les: Stiller til presidentvalg i 2021 – akter å hente Pep Guardiola Håper på skadefritt i 2020Etter å ha trøblet med en skade tidlig i oppkjøringen, har Vetti de siste ukene vært med for fullt.

Wan-Bissaka er Manchester Uniteds beste investering

«Alle» prater om Bruno Fernandes og hans eksplosjonsartede effekt på hele United-laget.
Les mer om:

Laget sin egen Green Dog cup

Ingen turisme og avlysning av hundeløp har fått guidene hos Green Dog til å arrangere sine egne aktiviteter.
Les mer om:

– Ikke overrasket over at han er pågrepet

Tidligere MC-kriminelle Michael Green møtte Tom Hagen for å diskutere forsvinningssaken i høst. Han er ikke overrasket over at Hagen nå er siktet i saken.
Les mer om:

Tom Hagen holdt møte om forsvinningen: – Han virket ikke skremt, redd eller nervøs

Danske Michael Green (55) var i fjor i møte med Tom Hagen om konas forsvinning. Han er ikke overrasket over at Hagen nå er siktet i saken.
Les mer om:

80-tallsfilmen Hellraiser blir HBO-serie

HBO lager TV-serien Hellraiser, basert på skrekkfilmene med Pinhead. Streamingtjenesten og kanalen har sikret seg rettighetene og hyret David Gordon Green til å regissere piloten og flere av episodene ifølge Deadline. Manus til HBO-versjonen av Hellraiser er ved Michael Dougherty (Superman Returns, X2: X-Men United, X-Men: Apocalypse) og Mark Verheiden (Hemlock Grove, Daredevil, Ash vs Evil Dead). Premieredatoen og skuespillerne er ennå ikke annonsert. HBO har hyret regissør David Gordon Green til å gjøre TV-showet Hellraiser.
Les mer om: