Nyheter om Gravdal


Her spaserer Martin 325 meter, 250 meter over havet

Martin Gravdal satte ny skandinavisk rekord i høyline.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Marielle (25) og Stine (27) kjøpte leilighet sammen: – Genialt å kjøpe leilighet på denne måten

De to venninnene har begge vært på leiemarkedet i mange år. Nå har de kjøpt en helt ny leilighet på Gravdal.
Les mer om:

Marielle (25) og Stine (27) kjøpte leilighet sammen: – Genialt

De to venninnene har begge vært på leiemarkedet i mange år. Nå har de kjøpt en helt ny leilighet på Gravdal i Lofoten.
Les mer om:

Lister Sparebank åpner 1. januar 2020

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag morgen ble det klart at styrene i Flekkefjord Sparebank og Kvinesdal Sparebank har bestemt seg for å starte fusjonssamtaler. Målet er å slå sammen de to lokale og tradisjonsrike sparebankene til en fra nyttår, under navnet Lister Sparebank. - Vi er tidlig i prosessen, men det er en vilje blant begge bankenes styrer.

Sirevåg tapte vindmøllekampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det hadde vore tidenes største oppdrag og ein stor og viktig jobb for både lokalt næringsliv og Sirevåg hamn, seier hamnesjef Jarle Bø.Saman med styreleiar i Sirevåg hamn, ordførar Jonas Skrettingland, har Bø jobba hardt for å få vindmølleaktørane til å sjå mulegheiter i det som i årevis har vore ei viktig fiskerihamn i Hå.Før jul såg det ut som om vinden ville blåsa i retning Sirevåg, men så snudde det og vart motvind.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

En haugesunder ble redningen

– En haugesunder ble redningen vår, nemlig Hallvor Lillesund, forteller Gunn Gravdal Elton.
Les mer om:

Pasient døde fem ganger

Pasient på Gravdal døde fem ganger - er nå frisk.
Les mer om:

Har hatt nominasjonsmøte: Disse stiller for Eigersund Arbeiderparti

17 menn og 17 kvinner stiller til valg for Eigersund Arbeiderparti. Odd Stangeland og Bente Gravdal topper lista.

35 navn på lista: Sjekk hvem som stiller for Arbeiderpartiet!

Ni av Arbeider­partiets ti representanter i kommunestyret i Eigersund tar gjenvalg. I tillegg til ordførerkandidat Odd Stangeland har nominasjons­komiteen valgt å kumulere Bente Gravdal.

Sykehus får ikke sterilisert utstyr – har utsatt 150 operasjoner

I åtte uker har de ansatte ved sykehuset på Gravdal i Lofoten vært nødt til å kjøre tre timer hver vei for å få sterilisert operasjonsutstyret. Og sånn kan det fortsette en stund til, for ingen vet hva som er feil med steriliseringsmaskinen.
Les mer om:

Skattelistene: Gåsland og Gravdal toppar listene i Bjerkreim

Gåsland og Gravdal; du har høyrt namna før. Det er velkjende familienamn som går igjen på formue- og inntektstoppen i Bjerkreim.

Frekke Barkåker-tyver får Ingunn til å se rødt: – Jeg blir eitrande sinna

Datteren til Ingunn Gravdal turte ikke være hjemme alene etter en innbruddsbølge på Barkåker.
Les mer om:

Fra rus til 102 oktan

Ove Gravdal trodde ikke det var plass for sånne som han i motorsporten. Lørdag gir han alt i klubbmesterskapet i bilcross.
Les mer om:

Trafikklærer: - Bruker man sunn fornuft, parkerer man ikke slik

Enkelte kunders parkering utenfor Bunnpris på Gravdal i Lofoten skaper frustrasjon.
Les mer om:

Trond fra Gravdal driver Bodøs tredje største bilforretning: - Dette er et lite eventyr

I 2008 startet Trond og faren Børre Nicolaysen bilforretningen Nordic BIL AS i Bodø. På ti år har de bygget opp selskapet fra å være den minste bilforhandleren i Bodø til å bli den tredje største.
Les mer om:

I rute med Bjerkreim transformatorstasjon

Et svært anlegg er for alvor i ferd med å ta form i heia mellom Gravdal, Eikeland og Matningsdal. Arbeidet med Bjerkreim transformatorstasjon ligger godt an.

Pågrep mann som skjøt i lufta med våpen

Skremmende episode på Gravdal.
Les mer om:

Åpner MiG Tautra for andre år på rad(pluss)

17 år gamle Hanna Gravdal får stå for startskuddet på MiG Tautra torsdag kveld.
Les mer om:

Utstilling på Eigerøy fyr: Speilet seg i dansen

- Det er stas at Eigersund er beriket med denne utstillingen, sa leder i levekårsutvalget Bente Gravdal da hun søndag åpnet utstillingen «I balanse med» ved Eigerøy fyr.
Les mer om:

Fløya - Gravdal

Les mer om:

Tett på Gisle Gravdal: Trivst best i gravemaskinen

Å grava er det gildaste Gisle Gravdal veit.
Les mer om:

Veivesenet skal renske fjell langs Andebuveien. Kan bli stengt i perioder

Fjellskjæringen langs fylkesvei 312 sør for Gravdal i Andebu er svært oppsprukket og slipper stadig stein ned i grøfta og ut på veibanen. Nå er det besluttet å renske fjellet på strekningen. Det kan bety at du må velge en annen vei mens arbeidet pågår.
Les mer om: