Nyheter om Gravdal


Dro fram balltre etter slåsskamp inne på Bunnpris Gravdal: – Uvirkelig opplevelse

Onsdag kveld fikk politiet melding om en slåsskamp inn på Bunnpris Gravdal. Vitner forteller at når de to som slåss kom ut av butikken dro den ene fram et balltre.
Les mer om:

Da Roger skulle ta bilde av den nye lyskasteren, ble det hett: - Vi fikk både politi og forsvar på døra

Er det noe personene bak Skipsutstyr AS i Gravdal på Vestvågøy kan, så er det mørketid. Derfor produserer de lys til verden.
Les mer om:

Da eierne skulle ta reklamefoto av den nye lyskasteren, gikk tipstelefonen i lokalavisa varm: - Vi fikk både politi og forsvar på døra

Er det noe personene bak Skipsutstyr AS i Gravdal i Lofoten kan, så er det mørketid. Derfor produserer de lys til verden.
Les mer om:

Her spaserer Martin 325 meter, 250 meter over havet

Martin Gravdal satte ny skandinavisk rekord i høyline.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Marielle (25) og Stine (27) kjøpte leilighet sammen: – Genialt å kjøpe leilighet på denne måten

De to venninnene har begge vært på leiemarkedet i mange år. Nå har de kjøpt en helt ny leilighet på Gravdal.
Les mer om:

Marielle (25) og Stine (27) kjøpte leilighet sammen: – Genialt

De to venninnene har begge vært på leiemarkedet i mange år. Nå har de kjøpt en helt ny leilighet på Gravdal i Lofoten.
Les mer om:

Lister Sparebank åpner 1. januar 2020

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag morgen ble det klart at styrene i Flekkefjord Sparebank og Kvinesdal Sparebank har bestemt seg for å starte fusjonssamtaler. Målet er å slå sammen de to lokale og tradisjonsrike sparebankene til en fra nyttår, under navnet Lister Sparebank. - Vi er tidlig i prosessen, men det er en vilje blant begge bankenes styrer.

Sirevåg tapte vindmøllekampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det hadde vore tidenes største oppdrag og ein stor og viktig jobb for både lokalt næringsliv og Sirevåg hamn, seier hamnesjef Jarle Bø.Saman med styreleiar i Sirevåg hamn, ordførar Jonas Skrettingland, har Bø jobba hardt for å få vindmølleaktørane til å sjå mulegheiter i det som i årevis har vore ei viktig fiskerihamn i Hå.Før jul såg det ut som om vinden ville blåsa i retning Sirevåg, men så snudde det og vart motvind.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

En haugesunder ble redningen

– En haugesunder ble redningen vår, nemlig Hallvor Lillesund, forteller Gunn Gravdal Elton.
Les mer om:

Pasient døde fem ganger

Pasient på Gravdal døde fem ganger - er nå frisk.
Les mer om:

Har hatt nominasjonsmøte: Disse stiller for Eigersund Arbeiderparti

17 menn og 17 kvinner stiller til valg for Eigersund Arbeiderparti. Odd Stangeland og Bente Gravdal topper lista.

35 navn på lista: Sjekk hvem som stiller for Arbeiderpartiet!

Ni av Arbeider­partiets ti representanter i kommunestyret i Eigersund tar gjenvalg. I tillegg til ordførerkandidat Odd Stangeland har nominasjons­komiteen valgt å kumulere Bente Gravdal.

Sykehus får ikke sterilisert utstyr – har utsatt 150 operasjoner

I åtte uker har de ansatte ved sykehuset på Gravdal i Lofoten vært nødt til å kjøre tre timer hver vei for å få sterilisert operasjonsutstyret. Og sånn kan det fortsette en stund til, for ingen vet hva som er feil med steriliseringsmaskinen.
Les mer om:

Skattelistene: Gåsland og Gravdal toppar listene i Bjerkreim

Gåsland og Gravdal; du har høyrt namna før. Det er velkjende familienamn som går igjen på formue- og inntektstoppen i Bjerkreim.

Frekke Barkåker-tyver får Ingunn til å se rødt: – Jeg blir eitrande sinna

Datteren til Ingunn Gravdal turte ikke være hjemme alene etter en innbruddsbølge på Barkåker.
Les mer om:

Fra rus til 102 oktan

Ove Gravdal trodde ikke det var plass for sånne som han i motorsporten. Lørdag gir han alt i klubbmesterskapet i bilcross.
Les mer om:

Trafikklærer: - Bruker man sunn fornuft, parkerer man ikke slik

Enkelte kunders parkering utenfor Bunnpris på Gravdal i Lofoten skaper frustrasjon.
Les mer om:

Trond fra Gravdal driver Bodøs tredje største bilforretning: - Dette er et lite eventyr

I 2008 startet Trond og faren Børre Nicolaysen bilforretningen Nordic BIL AS i Bodø. På ti år har de bygget opp selskapet fra å være den minste bilforhandleren i Bodø til å bli den tredje største.
Les mer om:

I rute med Bjerkreim transformatorstasjon

Et svært anlegg er for alvor i ferd med å ta form i heia mellom Gravdal, Eikeland og Matningsdal. Arbeidet med Bjerkreim transformatorstasjon ligger godt an.

Pågrep mann som skjøt i lufta med våpen

Skremmende episode på Gravdal.
Les mer om:

Åpner MiG Tautra for andre år på rad(pluss)

17 år gamle Hanna Gravdal får stå for startskuddet på MiG Tautra torsdag kveld.
Les mer om:

Utstilling på Eigerøy fyr: Speilet seg i dansen

- Det er stas at Eigersund er beriket med denne utstillingen, sa leder i levekårsutvalget Bente Gravdal da hun søndag åpnet utstillingen «I balanse med» ved Eigerøy fyr.
Les mer om: