Nyheter om Gravdal


FN-kjenner om Norges sikkerhetsrådssjanser: – Forsterket av koronapandemien

Fredag deltar FN-ambassadør Mona Juul i debatt for å sikre Norge plass i FNs sikkerhetsråd. Journalist og FN-kjenner Tove Gravdal tror Norge har et fortrinn.
Les mer om:

Verden 2.0 – Hvilken verden kommer etter koronakrisen?

Møt utenriksredaktør i Klassekampen Mari Eifring i samtale med forfatter og journalist Tove Gravdal. Eifring og Gravdal tar for seg koronakrisen, klima, statsledere, USA og Kina og FNs sikkerhetsråd.
Les mer om:

Etter flere dager uten GPS-bevegelser ble den sjeldne fuglen funnet skadet ved vindkraftverk

En sjelden munkegribb ble fredag funnet med brukket vinge ved Gravdal vindkraftverk. Den GPS-merkede fuglen, som har flydd hit fra Spania, skal opereres om et par dager.
Les mer om:

Sjelden fugl funnet skadet i vindpark i Bjerkreim

En sjelden munkegribb ble fredag funnet med brukket vinge ved Gravdal vindkraftverk. Den GPS-merkede fuglen, som har flydd hit fra Spania, skal opereres om et par dager.
Les mer om:

André kjørte rett inn i snøraset på E10: - Veien bare forsvant foran meg

André Fredriksen fra Gravdal kjørte rett inn i snøskredet på E10 fredag ettermiddag.
Les mer om:

Morgan Vikne er hovudperson i ny TV-serie

«Love of the Wild – From the Alps to the Arctic» presenterer liva til fem lidenskaplege naturelskarar i forskjellige hjørne av Europa. Morgan Vikne, oddingen som produksjonen omtalar som ein «heavy metal viking», er ein av dei. Det same er Terje Gravdal.
Les mer om:

Like etter dette bildet ble tatt kom tyvene: – Vi snudde oss bort et par sekunder, så var den vekke

Da Amund Gravdal og kjæresten var på Tysværtunet fredag ble sistnevntes telefon stjålet. Gravdal mener saken kunne blitt oppklart fortere dersom politiet holdt til i Aksdal – som før.
Les mer om:

Tenåringer til sykehus etter trafikkulykke i Bergen

To tenåringer er skadd og kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Gravdal i Bergen natt til lørdag. Tilstanden deres er ukjent.

To til sykehus etter bilulykke

To personer er fraktet til Haukeland Sykehus etter en bilulykke i Gravdal natt til lørdag.

Dro fram balltre etter slåsskamp inne på Bunnpris Gravdal: – Uvirkelig opplevelse

Onsdag kveld fikk politiet melding om en slåsskamp inn på Bunnpris Gravdal. Vitner forteller at når de to som slåss kom ut av butikken dro den ene fram et balltre.
Les mer om:

Da Roger skulle ta bilde av den nye lyskasteren, ble det hett: - Vi fikk både politi og forsvar på døra

Er det noe personene bak Skipsutstyr AS i Gravdal på Vestvågøy kan, så er det mørketid. Derfor produserer de lys til verden.
Les mer om:

Da eierne skulle ta reklamefoto av den nye lyskasteren, gikk tipstelefonen i lokalavisa varm: - Vi fikk både politi og forsvar på døra

Er det noe personene bak Skipsutstyr AS i Gravdal i Lofoten kan, så er det mørketid. Derfor produserer de lys til verden.
Les mer om:

Her spaserer Martin 325 meter, 250 meter over havet

Martin Gravdal satte ny skandinavisk rekord i høyline.
Les mer om:

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Marielle (25) og Stine (27) kjøpte leilighet sammen: – Genialt å kjøpe leilighet på denne måten

De to venninnene har begge vært på leiemarkedet i mange år. Nå har de kjøpt en helt ny leilighet på Gravdal.
Les mer om:

Marielle (25) og Stine (27) kjøpte leilighet sammen: – Genialt

De to venninnene har begge vært på leiemarkedet i mange år. Nå har de kjøpt en helt ny leilighet på Gravdal i Lofoten.
Les mer om:

Lister Sparebank åpner 1. januar 2020

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag morgen ble det klart at styrene i Flekkefjord Sparebank og Kvinesdal Sparebank har bestemt seg for å starte fusjonssamtaler. Målet er å slå sammen de to lokale og tradisjonsrike sparebankene til en fra nyttår, under navnet Lister Sparebank. - Vi er tidlig i prosessen, men det er en vilje blant begge bankenes styrer.

Sirevåg tapte vindmøllekampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det hadde vore tidenes største oppdrag og ein stor og viktig jobb for både lokalt næringsliv og Sirevåg hamn, seier hamnesjef Jarle Bø.Saman med styreleiar i Sirevåg hamn, ordførar Jonas Skrettingland, har Bø jobba hardt for å få vindmølleaktørane til å sjå mulegheiter i det som i årevis har vore ei viktig fiskerihamn i Hå.Før jul såg det ut som om vinden ville blåsa i retning Sirevåg, men så snudde det og vart motvind.

Flest barn på startstreken i EIKs terrengtrim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trimløpet er et lavterskeltilbud for hele familie. - Vi synes alltid at det er kjekkest når det står flest barn på startstreken. Det gjorde det på fredag, forteller Thomas Hetland fra arrangørklubben EIK friidrett. Foto: Thomas Hetland De yngste deltakerne sprang ei 300 meter lang løype.- Barn opp til 12-13 år sprang ei løype som var 800 meter lang, mens de voksne deltakerne løp 4,4 kilometer.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

En haugesunder ble redningen

– En haugesunder ble redningen vår, nemlig Hallvor Lillesund, forteller Gunn Gravdal Elton.
Les mer om:

Pasient døde fem ganger

Pasient på Gravdal døde fem ganger - er nå frisk.
Les mer om:

Har hatt nominasjonsmøte: Disse stiller for Eigersund Arbeiderparti

17 menn og 17 kvinner stiller til valg for Eigersund Arbeiderparti. Odd Stangeland og Bente Gravdal topper lista.

35 navn på lista: Sjekk hvem som stiller for Arbeiderpartiet!

Ni av Arbeider­partiets ti representanter i kommunestyret i Eigersund tar gjenvalg. I tillegg til ordførerkandidat Odd Stangeland har nominasjons­komiteen valgt å kumulere Bente Gravdal.

Sykehus får ikke sterilisert utstyr – har utsatt 150 operasjoner

I åtte uker har de ansatte ved sykehuset på Gravdal i Lofoten vært nødt til å kjøre tre timer hver vei for å få sterilisert operasjonsutstyret. Og sånn kan det fortsette en stund til, for ingen vet hva som er feil med steriliseringsmaskinen.
Les mer om: