Nyheter om Grav


Sjokkerende bilder viser «Farmen»-kjendisenes fyllefest - TV 2 visste ikke at de fantes

Flere skal ha blitt «drita fulle» da en tidligere «Farmen»-stjerne snek seg inn på gården med store mengder alkohol i bagasjen. Programleder Gaute Grøtta Grav måtte ta grep.
Les mer om:

Torhild skulle plante lyng på datterens grav før allehelgen, men graven var fjernet

Det viste seg at de hadde fjernet feil grav.
Les mer om:

Graven til Torhilds datter var fjernet: – Jeg klarte ikke prate, jeg bare gråt

Det viste seg at de hadde fjernet feil grav.
Les mer om:

Torild skulle plante lyng på datterens grav før allehelgen, men graven var fjernet

Det viste seg at de hadde fjernet feil grav.
Les mer om:

Munken finn ikkje kameraten si grav

JØLSTER (NRK): Grava etter kameraten til broder Ole finst ikkje lenger. No skal gravene i Jølster brukast på ny etter 20 år, i staden for 40. Det får mange til å reagere.
Les mer om:

Brann slo Odd

Oppi den mektige vikingen sin grav dukket restene av en kvinne opp. Hun og et kuhode er gravlagt hundre år senere og gir arkeologer hodebry.
Les mer om:

Arkeologer fant merkelig grav fra vikingtiden

Oppi den mektige vikingen sin grav dukket restene av en kvinne opp. Hun og et kuhode er gravlagt hundre år senere og gir arkeologer hodebry.
Les mer om:

I 64 år har Elin (75) lurt på hvor fetteren ble av: – Han skal få en grav

Da Elin Sodeland var ung, ønsket hun at Arne Odd Torgersen var hennes bror. Så forsvant han. Torsdag kom nyheten om at politiet har løst den 64 år gamle forsvinningsgåten.
Les mer om:

Respekt for kirkegårder

Søndag ettermiddag var jeg på Voie kirkegård for å se til min manns grav.
Les mer om:

Når det er så gale at det ikkje er til å snakka om

Du har sikkert sett han, finnøybuen med dei karakteristiske brillene. Mannen med historia om korleis han planla sitt eige sjølvmord, korleis han overlevde og korleis han nå lever med det. Til Kulturhuset i kveld I kveld kjem Oddvar Vignes til Kulturhuset i Suldal og den lokale markeringa av Verdsdagen for psykisk helse.

Stor interesse for navna minnelunder(pluss)

Stadig flere velger minnelund fremfor en tradisjonell grav. Kommuner som ikke har et slik tilbud får mange henvendelser fra folk som etterlyser navna minnelund.
Les mer om:

Fant Flosta-høvdingens glemte grav

For ett år siden fant Ovid Pedersen ei vikingegrav i Finnskottebukta på Flosta. Denne uka ga fylkeskommunen gravhaugen et navn: Ovidsrøysa.
Les mer om:

Tre uker etter urnenedsettelsen var lykten på graven stjålet: – Å gå på en kirkegård for å stjele er lavmål

Torunn Skaug opplevde at gravlykten på morens grav ble stjålet. Dette fortalte hun om på Facebook. Reaksjonene har vært voldsomme.
Les mer om:

Tre uker etter urne-nedsettelsen var lykten fra morens grav stjålet: – Å gå på en kirkegård for å stjele er lavmål

Torunn Skaug opplevde at gravlykten på morens grav ble stjålet. Dette fortalte hun om på Facebook-siden «Hva skjer i Ski?». Reaksjonene har vært voldsomme.
Les mer om:

Torgersen-familien håper å få en grav å gå til

Sørlandets mest omtalte krimsak etter krigen, inneholder ingredienser som lik i fiskekasse, skudd i natten og en hel familie som ble fengslet. Nå kan Arne Odd Torgersen (21) være funnet, 64 år etter at han forsvant.
Les mer om:

Ba om å få graven slettet for fire år siden – fremdeles ligger gravsteinen på bakken(pluss)

Siden 2015 har Edvard Oker bedt om sletting av foreldrenes grav. I april ble gravsteinen funnet liggende ved graven, og der er den fremdeles.
Les mer om:

Spesiell Metallica-konsert vises på kino – også i Norge

I 1999 spilte Metallica inn livealbumet S & M sammen med San Francisco Symphony Orchestra. Albumet ble hyllet av kritikere og vant en amerikansk Grammy-pris. For å feire 20-årsjubileet skal bandet gjenta konserten, også denne gangen i samspill med symfoniorkestret i San Francisco. Konserten finner sted i september. LES OGSÅ: Rockelegendes grav vandalisert. Resultatet blir vist på kinoer rundt om i verden, blant annet i Norge, og datoen interesserte kan merke seg, er 9. oktober.

Rockelegenden Ian Curtis’ grav vandalisert

I 2008 ble steinen hvor Joy Division-ikonets navn var risset inn stjålet, og i helgen som var gjentok den historien seg. Twitter-kontoen Joy Division Central forteller ugjerningen med følgende innlegg: The top stone on Ian Curtis’s memorial has been removed, without the cemetery’s knowledge. Ian’s inscribed memorial stone was stolen in 2008 and a replacement securely cemented in place.
Les mer om:

– Vi ønsker så inderlig å gi barna en grav å gå til

Hver dag i to uker har han søkt i fjorden etter svogeren. Han nekter å gi opp før Bjørn Ove (46) er funnet og barna hans får en grav å gå til.
Les mer om:

Kirkegården er så nedgrodd at Reidun ikke klarer å finne bestefarens grav

Gravgården har vært nedlagt i over femti år og nå vokser planter vilt der. Skjervøy kirkelige fellesråd har vært nødt til å prioritere de nye kirkegårdene.
Les mer om:

Arne (85) ble forskrekket da han besøkte sine foreldres grav: – Det er bare trist

Manglende klipping på kirkegården skaper reaksjoner. Samtidig oppfordrer kirkeverge at folk viser hensyn i kommentarfeltet: – For mange er dette deres første sommerjobb.
Les mer om:

Den viktige bruksmusikken

Jeg vil slå et slag for bruksmusikken. Den musikken som følger våre liv fra vugge til grav, med lave terskler og høy autensitet.
Les mer om:

Åpner grav etter kryptisk «engletips»

Emanuela Orlandi har vært savnet i 36 år. Nå kan et brev med teksten: «Se dit engelen peker» gi svar.
Les mer om:

Casey Kasems datter ønsker å hente stjernens kropp fra Norge til USA

Kerri Kasem er fast bestemt på å dra til Norge for å få farens grav åpnet og frakte ham tilbake til USA. Men Kirkelig fellesråd, som avgjør gravåpningsaker, følger strenge regler.
Les mer om: