Nyheter om Gratis


Lene forventer lånerush i vinterferien: – Tull at man skal kjøpe nytt når det brukes to ganger i året

Bua Færder har skiene, stavene og skøytene klare for bruk i vinterferien – helt gratis.
Les mer om:

Manchester United, Everton og Wolverhampton ute etter landslagsspiller

Den fransk/algirske landslagsspilleren og i sin tid Afrikas årets talent. Yacine Brahimi tatt ytterligere skritt i sin karriere etter han ble en del av FC Porto og blitt «stor». – Ved ujevne mellomrom har en rekke klubber vist sin interesse uten at det har blitt en overgang, Porto vet de sitter på gull og vil ikke selge billig.  Vasset i høye bud i flere år Det å ikke selge før var en tabbe for Brahimi har vært kritisk til at de ikke har latt han gå til tross for gode tilbud på bordet, dermed har han ikke forlenget sin kontrakt som går ut til sommeren.

French forsvarer foredragene: – Jeg kan ikke skrive en bok og gi den ut gratis

Joshua French svarer på kritikken i TV-programmet Lindmo.

Norsk videopremiere: – Fuck deg, betal meg!

Til tross for over 20 års fartstid som Stavangers mest breiale rapper (i presseskrivet heter det at han har bachelorgrad i bråkjekk), så er det første de siste årene at Bvis fra Kriminell Kunst har fått riksdekkende oppmerksomhet via de P3-listede låtene «Måden du ser på meg» (som en del av Kriminell Kunst) og «Når eg e dø». Sist uke kom debutalbumet Stavangers finaste, og i dag gir han oss musikkvideoen til singelen «F.D.B.M.» Grattis med etterlengtet skive og fet singel. Hva handler «F.D.B.M.» om? – Takk! Låta er en beinhard gateballade om business.

Inviterer til ungdomshelg med gratis aktivitetar

Kunst, yoga, kampsport, bading med meir. Bell Ungdomsklubb inviterer til mange gratis aktivitetar fredag og laurdag. Tilbodet er for ungdom frå 7. klasse til 18 år.
Les mer om:

Vinn 20 000 kroner i Dagbladets VM-Fantaski

Therese Johaug er nr. 1 på Dagbladets kåring over Norges 100 beste langrennsløpere i dag. Nå kan du kjempe om å bli nr. 1 i langrennsmanagerspillet Fantaski. Totalt ligger 20 000 kroner i premiepotten. Det er gratis å delta.

Gratis museum fordi det er lurt

Er du en av dem som ikke har vært på museum siden du gikk på barneskolen? Dagens museum har endret seg mye siden det.
Les mer om:

Gratis ferge var Bymiljølistas forslag

– Takk til Bjørnar Laabak! som i bystyredebatten om gratis buss slo fast at dette var vårt forslag, skriver Jan-Kåre Fjeld.
Les mer om:

Dette må du vite om du trenger skiutstyr på reise

Ikke sikkert det lønner seg å ta med ski. Alternativt kan du leie eller låne helt gratis!
Les mer om:

– Næringa har fått tilnærmet gratis tilgang til verdifulle fjordressurser

Høyre-politikere vil at partiet skal vurdere en ny skatt på opprett og havbruk. Galt med ekstraskatt på viktig vekstnæring, mener motstanderne i partiet.
Les mer om:

Også Øystein tilbyr gratis knekkebrød og brunost - på klubben i Øystre Slidre

Inspirert av avisa Valdres kaster Øystein Skattebu seg rundt og tilbyr gratis knekkebrød og brunost til sultne ungdommer på klubben i ettermiddag.
Les mer om:

Ungdomspartiene støtter russen: – Gi oss gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse

– Det er større sannsynlighet for at russen satser på at det går bra enn at de forsikrer seg om at det går bra.
Les mer om:

– Næringa har fått tilnærmet gratis tilgang til verdifulle fjordressurser

Høyre-politikere vil at partiet skal vurdere en ny skatt på opprett og havbruk. Galt med ekstraskatt på viktig vekstnæring, mener motstanderne i partiet.
Les mer om:

Monumental orgellunsj i Glemmen kirke - gratis inngang

– Om du vil være særlig lunsjsulten etter å ha inntatt denne musikalske festmenyen, kan vi ikke garantere, skriver Mia Gill Kristiansen.
Les mer om:

Nå kan du snart låne en bysykkel i Fredrikstad – og det helt GRATIS

Etter sommeren får trolig Fredrikstad og Sarpsborg sine første bysykler som et pilotprosjekt. De hundre syklene som skal settes ut, skal stå ute hele året og vil få vinterdekk om vinteren.

Høyre kan svelge skolemat - flertall i partiutvalg

Høyre har helt frem til nå gått mot servering av skolemat og gratis skolefrukt. Nå kan partiet likevel si ja til servering av skolelunsj.
Les mer om:

Hos Mr Bet er det allerede sommerferie

Det formelig bobler over av farger og moro hos online casinoet Mr Bet, det er tusenvis av spill å velge imellom, jo mørkere det er ute jo bedre er det å være inne og spille et av de over 1000 spillene du kan velge mellom. Det er lett å få favoritter man spiller igjen og igjen, men et godt råd er å innimellom prøve et spill du ikke har prøvd før.

Henter keeper fra Allsvenskan

Sandefjord er nede i OBOS-Ligaen og håper intenst at de skal klare å blåse liv i klubben igjen og finne tilbake til en vinnerformel. – I fjor ble det mye «nesten» og utover sesongen ble de stadig mer tafatte. Walter William Viitala er Sandefjord Fotball`s nye keeper! 27 åringen kommer fra Malmø, og er klar for å hjelpe «guttane» opp i Eliteserien. Les: Cristiano Ronaldo øker Fiat Chrysler bilsalg Finske Viitala kommer fra et kort opphold i Malmø, han ble hentet inn som reservekeeper fra danske Viborg i høst da Fredrik Andersson ble skadet.

Juventus er de ubestridte mesterne på overgangsmarkedet

Denne gangen dreier seg ikke om de mest spektakulære overgangssummene. I Torino sitter det en gjeng som har spesialisert seg på å hente toppspillere «gratis». Helt gratis blir det selvfølgelig ikke, for spillere som kommer på free transfer sitter med gode kort på hånden i lønnsforhandlingen. Unna vei. (foto: ramsey, twitter) Les: Fikk 124 minutter for Stabæk Denne gangen er det Aaron Ramsey som forlater Arsenal etter 11 år i verdens tøffeste liga. Fortsatt 28 år ung kan han være en viktig brikke for Juventus de neste årene. Skal gjøre mye nytte for seg for å forsvare ukelønna.

Dette betaler turister flere tusen kroner for å se: – Vi kan tjene penger på utrolig mange rare ting

I utgangspunktet er det gratis å se på nordlyset, men nordlysturistene er likevel villige til å betale flere tusen kroner for et glimt av naturfenomenet.
Les mer om:

Deler ut 7.000 dunker med vann til innbyggerne

Alle anbefales å ha 9 liter vann per person stående hjemme i tilfelle kriser. Lørdag deler Rotary ut gratis vann til innbyggerne.
Les mer om:

Vedtatt: Kr 42,40 for elbiler i Finnfast

Til nå har elbiler og andre nullutslippskjøretøy kjørt gratis gjennom Finnfast. Men fra 1. august må de betale 42 kroner og 40 øre for hver bompassering.
Les mer om:

BBC: Vil slå alle rekorder for britiske spillere

Arsenal spiller Aaron Ramsey har gjort et sjakktrekk som gjør at klubbenes økonomisjefer skjelver i buksene. Det har farlig for klubbenes salgsbudsjetter hvis dette blir en trend som mange kaster seg på. Aron Ramsey har praksis ved å nekte å forlenge sin avtale med Arsenal tatt overgangssummen og puttet den i sin egen lønningspose.  Ved sesongslutt går Aaron Ramsey gratis fra Arsenal til Juventus.

– Vi plukker ei gruppe til spesialbehandling for at de skal leve et utsvevende liv(pluss)

Sterk motstemme mot gratis russevaksine til tross - forslaget fikk likevel flertall. Men nå må saka opp i formannskapet.
Les mer om:

Unngå å bli lurt på nett? Tirsdag tilbys gratiskurset «alle» burde ta

Gratis kurs i biblioteket på tirsdag.
Les mer om: