Nyheter om Gratis


Pokémon, eventyrstund, redesign og konserter i parken i sommer

Blir det bysommer i år? Fortvil ikke. Tradisjonen tro blir det aktiviteter i parken i Stavanger hver dag i hele juli. Helt gratis.

Høyre: – Trenger ikke betale SFO for barn av leger og advokater

Arbeiderpartiet vil gi alle førsteklassinger gratis SFO. De burde heller prioritere barn som står utenfor, svarer Høyre.
Les mer om:

Høyre: – Trenger ikke betale SFO for barn av leger og advokater

Arbeiderpartiet i Bergen vil innføre gratis SFO for alle førsteklassinger. – De vil ikke prioritere kompetanse i skolen, men det som skjer før og etter, svarer Høyre.

Styret har vedtatt å legge ned Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Mot tre stemmer, vedtok styret i Helse Sør-Øst torsdag 20. juni bygging av det nye regionssykehuset på Gaustad, og lokalsykehuset på Aker. Det skriver Dagens Medisin. Det var de ansatterepresentantene som stemte imot, mens representantene for ledelsen stemte for, skriver Aftenposten.Plasseringen av Oslos nye sykehus har skapt stor splid.

Du kan bli med og bestemme hvem som skal få 5000 kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Kjøpesenteret Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion skal dele ut Amfelia og Oskar-prisen til en organisasjon som er med på å skape gode opplevelser for barn og unge. Prisen deles ut lørdag 22.

- Vi vil ikke ha det sånn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det har nylig vært bydugnad og en ny ryddeaksjon denne helgen til minne om Sarah Auffret som omkom i en flystyrt tidligere i år. Silvia Galli har startet sin egen ryddekampanje mot sneiper. Dugnadsviljen og engasjementet for å rydde byen er stort blant noen. Det er bare synd at det ikke er flere som tar ansvar for eget søppel.

Disse er klare for norgesmesterskapet!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: I kultursalen på Grefsen skole summer det entusiastisk. Spenningen er til å ta og føle på. Ut av nypussede horn blåses de vakreste toner og fra paukene høres taktfaste dramatiske slag. Lørdag 22. juni skal Grefsen skolekorps konkurrere i NM for skolekorps i Larvik, 2 divisjon.I konkurransen møter de korps fra hele landet, og nivået er skyhøyt.

Skjemmes over byens skutervrak - vil ha klare regler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Du har sannsynligvis lagt merke til det. Longyearbyen er skuternes by. Med omtrent like mange snøskutere som innbyggere er det kanskje ikke rart det setter sitt preg på stedet. Men at de skal stå overalt, mange i mer eller mindre vraket tilstand - år etter år - er noe flere etater har fått nok av.- Man blir frustrert, for dette har aldri blitt fulgt skikkelig opp med regelverk.

OverOslo 2019: Sondre Justad - Kongen av Grefsenkollen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Få artister er hetere akkurat nå enn Sondre Justad. Og lofotværingen har Oslo i sin hule hånd. I fjor holdt han to runder med i alt fire mer eller mindre utsolgte konserter og ekstrakonserter på Sentrum Scene. Lista over festivaler i det ganske land som får besøk av vår største popstjerne akkurat nå er lang.Men i år er det bare OverOslo og Grefsenkollen som får gleden av fartsfantomet på en scene i Oslo.

OverOslo 2019: Laleh vekket publikum. Tack - inte förlåt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Svenske Laleh sto på Grefsenkollen-scenen for første gang onsdag, og var kveldens, og festivalens første virkelig store navn. Og det var som et eneste stort smil hun entret scenen, sammen med et - i klesveien - fargesprakende band, til «Make me smile». Låta med refrengstrofen «I get all my kicks from love».

OverOslo 2019: Hoppet i taxi for å rekke favorittartisten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: - Vi måtte rekke starten, så vi kastet oss i en taxi, sier venninnegjengen som har stilt seg helt framme ved scenen. For det var Kristian Kristensen som var det aller største trekkplasteret, i alle fall for Andrea Mortensen. - Det var så vidt vi rakk å betale i taxien, ler Hanne Løken.Venninnegjengen kjøpte billetter allerede i oktober, og gleder seg også til Sondre Justad og No. 4.

Askøyværing tatt ut til Tour de France for første gang

Det har etter meget god sykling denne sesongen blitt mer og mer sannsynlig at Odd Christian Eiking skulle få plass i Tour de France. – Det har vært spesielt bra når vi har nærmet oss sommeren.  For noen timer siden kom belønningen!

Gratis oppvisning midt i Åmli: Verdens beste sandvolleyball-duo spiller treningskamper

Fram mot helgen kan alle som har lyst oppleve verdens beste sandvolleyballspillere i aksjon i Åmli sentrum. Og du slipper å kjøpe billett.
Les mer om:

Fornøyde med foreldreveiledning i Bydel Bjerke: - Trygge og tydelige for barnas beste

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vi møter en gruppe foreldre til barn fra 0-6 år i lokalene til åpen barnehage på Veitvet. De har sin siste kurskveld og er alle enige om at tilbudet om gratis foreldreveiledning passer for alle foreldre. Sammen med ICDP-veilederne Ingvild Overland og Camilla Nilsen har de gjennom åtte kvelder lært hvordan de kan få bedre samspill med sine barn og snakket om utfordrende sider ved å være forelder.

På denne festivalen kjem du gratis inn mot å plukke plast

Norsk musikkfestival kan vere først i verda til å innføre gratis inngang for søppelsamlarar. – Plukk plast i nærområdet ditt og bruk det som billett, oppmodar festivalsjefen.
Les mer om:

På denne festivalen kjem du gratis inn mot å plukke plast

Norsk musikkfestival kan vere først i verda til å innføre gratis inngang for søppelsamlarar. – Plukk plast i nærområdet ditt og bruk det som billett, oppmodar festivalsjefen.
Les mer om:

Dette er den første skolen som er påmeldt i Pride-paraden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: - Dette har elevene organisert selv, forteller markeds- og mediekordinator André Trasti, ved Nydalen videregående skole.Og da skolen meldte seg på, fikk de informasjon om at de var aller første skole ut.Første påmeldte skole - Som første påmeldte skole går Nydalen videregående skole under egen fane i Pride-paraden 22. juni.

Minister om gratis svømmeopplæring: – Et initiativ som redder liv

NEDRE EIKER (NRK): Mange flyktninger som kommer til Norge har aldri lært seg å svømme. Det ville flyktningtjenesten i Nedre Eiker gjøre noe med, og nå roses tiltaket av kultur- og likestillingsministeren.

Gratis oppvisning midt i Åmli: Verdens beste sandvolleyball-duo spiller treningskamper

Fram mot helgen kan alle som har lyst oppleve verdens beste sandvolleyballspillere i aksjon i Åmli sentrum. Og du slipper å kjøpe billett.
Les mer om:

Gratis oppvisning midt i Åmli: Verdens beste sandvolleyball-duo spiller treningskamper

Fram mot helgen kan alle som har lyst oppleve verdens beste sandvolleyballspillere i aksjon i Åmli sentrum. Og du slipper å kjøpe billett.
Les mer om:

Stor sjakkdag på Grefsen: Derfor er sjakk så moro

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Hva er simultansjakk? Kort forklart: Én til to personer spiller sjakk mot et stort antall motstandere - samtidig.Tirsdag arrangerte Grefsen skole stor simultansjakk-turnering.Inviterte tidligere elev Grefsen skole har hatt sjakk som en sosial aktivitet for barna i storefri på torsdager. Det har vært rundt 45 i oppmøte i våres. I alt 250 besøkende i løpet av de seks gangene.

Sprenging etter funn av granat i skogen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Onsdag formiddag melder politiet følgende: Oslo. I forbindelse med funn av en gammel granat fra 2.verdenskrig som er funnet i skogen mellom Solvang og Nordberg, vil det komme en kontrollert sprenging av denne nå ca kl 1050. Vi har sperret av området.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 19. juni 2019 Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke.

Alle skal med på byfergen

Marianne Kristiansen: – Beboere på Rolvsøy, Selbak og Lisleby kan selvsagt ta buss, men bussen er ikke gratis, og beboerne i disse kommunedelene ønsker også å få noe igjen for sine skattepenger.

En gratis lykkepille uten negative bivirkninger

– I et historisk perspektiv ser vi gang på gang at naturen må vike for noe som oppleves som viktigere i øyeblikket. Her er det pengene som rår. Den trenden kan ikke fortsette, skriver Erik Skauen.
Les mer om:

Queens Park Rangers henter Brentford spiller gratis

Queens Park Rangers kunngjør at de har signert en kontrakt med Yoann Barbet. Den tidligere Brentford-spilleren Yoann Barbet, som forlot klubben etter sesongen, har signert en kontrakt med Championship-rivaler fra Queens Park Rangers. Les: Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner! @BarbetYoann#BonjourBarbet — Queens Park Rangers FC (@QPR) June 18, 2019 QPR manager Mark Warburton har sture planer for klubben neste sesong, de vil opp og frem.