Nyheter om Gratis


Har ikke bruk for klubbløse Dybala etter ankomsten til Mkhitaryan og Lukaku

Etter å ha eglet seg innpå Juventus angriper Paulo Dybala i lang tid har nå Inter Milan fått noe de øsker mer. – Det overrasket sikkert den argentinske 28 åringen å høre på dagens pressekonferanse han ikke lenger var så ettertraktet. Inter-direktør Giuseppe Marotta snakket kunne fortelle at Inter Milan var godt dekket i angrepet og at Paulo Dybala er overflødig. «Inter Milan er allerede satt sammen offensivt» Tidspunktet kunne ikke vært dårligere, Paulo Dybala er ferdig med sin kontrakt med Juventus og han har instruert sin agent om å takke nei til alle andre tilbud.

Nå blir det liv på Villa Ekeli: - Vi vil skape blest med gratis konserter

SKIEN: Hver onsdag i juli kan du oppleve gratiskonserter i den store hagen. Først ut på Villa Ekeli Live er Thom Hell med band. - Vi fabler om en stor festival her i framtiden, og ser for oss magiske kvelder her allerede i år, sier arrangør Morten Halvorsen.

Aktivitetslysten? – Lån morsomt utstyr på BUA i sommer

Det er flere muligheter til å låne gratis fritidsutstyr i sommer.
Les mer om:

Tredagers fotballskole i august: De første som melder seg på får det gratis!

De 45 første som melder seg på Fauske/Sprints fotballskole i august, får dekket hele påmeldingen.
Les mer om:

Ferja til og fra Røst har nå blitt gratis: – Det er en ny tidsregning

Fredag 1. juli kunne røstværinger sammen med 14 andre ferjesamband i Nordland, ferje at ferja – nei, feire at ferja har blitt gratis!
Les mer om:

Mange vet ikke om disse tilbudene. Sjekk hva barna kan delta på i sommer - helt gratis

SKIEN: Sommerferien kan for mange virke veldig lang, særlig hvis man har lite planer. Det kan av og til være vanskelig å finne på ting å gjøre. Men Fritidseneheten i Skien arrangerer spennende aktiviteter hver eneste uke.

Bård med bønn til dyreeiere: – Vi mennesker er ikke så flinke til å ta vare på det vi får gratis

Dyrebeskyttelsen i Vestfold melder at de allerede har fullt på senteret deres for katter.
Les mer om:

Gratis kreftmedisin til alle nå!

Dronning Sonja fyller 85 år
Les mer om:

Her blir det kaffebar med skikkelig Røverkaffe

Line Solgaard Arkitekter ved Gressvikbrygga lurte lenge på hva de skulle bruke kremplassen sin langs bryggepromenaden til. Det endte med at de låner den ut gratis til Røverkaffe, som åpner kaffebar om kort tid.
Les mer om:

Smekkfulle sommeraktiviteter: – Fint å kjenne på et fellesskap

Bærum Røde Kors' sommeraktiviteter har så langt hatt fulle påmeldinger. I to uker fremover tilbyr de båtturer, museumsbesøk og andre utflukter gratis til barnefamilier og voksne.
Les mer om:

Se bilder fra Åpen Dag på Fredrikstad Stadion

Lørdag formiddag var det åpen dag på Fredrikstad Stadion. Fotballinteresserte barn fikk muligheten til å delta på mini-fotballskole med spillerne fra A-laget til FFK. Det var lagt opp masse morsomme fotballøvelser og leker for de minste. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Barcelona får 2 milliarder! – Er som en dråpe i havet

Det hjelper selvsagt å få inn to friske milliarder, men det rekker ikke hele veien for Barcelona som i mange år har brukt gullkortet helt uten å tenke på at en dag, som ikke er så vakker, må det hele betales tilbake. I forbindelse med salg av tv rettigheter mottar Barcelona 207 millioner euro, som de har tenkt til å bruke på spillerkjøp. Med andre ord, ikke betjene gjelden på godt over 10 milliarder.

Naboene fikk gratis intimkonsert. Men ikke alle er begeistret.

Naboene til Palmesus fikk sin egen intimkonsert med Postgirobygget lørdag formiddag.
Les mer om:

Jose Mourinho lettere irritert Henrikh Mkhitaryan gikk til overlegen konkurrent

Roma manager Jose Mourinho har egentlig bare seg selv å skylde på når han får den armenske angriperende midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan rett i fleisen neste sesong. Litt krusninger og diskusjoner rundt spillestil var nok til at Jose Mourinho mistet interessen og lot kontrakten gå ut på dato. Nå fri til å gjøre akkurat som han vil går han til Inter Milan som har seriøse ambisjoner om å ta seriegull i år etter en 2.-plass «gitt til stadionkamerat AS Milan.

Nå blir det også Saft på Månen

Under Månefesivalen blir det gratis kulturopplevelser i Gamlebyen. - Det er ofte veldig dyrt å ta med ungene på fine kulturopplevelser. Vi ser på dette som et inkluderingsprosjekt, sier Eva-Lotta Sandberg som er leder Norsk Folkehjelp Fredrikstad.

Kjørte i 12 timer for å rekke ferga, våknet til gratis billett

Marianne Røe og Emilie Rønning fra Trondheim kjørte 830 kilometer i et strekk for å rekke ferga til Svolvær og Lofoten.

Fleire gratis ferjer i Noreg

I revidert statsbudsjett la regjeringa inn 59 millionar kroner for at enkelte ferjesamband vert gratis. Frå 1. juli fjernar ein billettar på 59 ferjesamband i Noreg.
Les mer om:

Her feirer øyboerne at ferga er blitt gratis med champagnefrokost

På den lille øya Løkta på Helgeland slipper de fra i dag å betale for å reise med ferga. Finansministeren jubler også, men vil ikke love at alle fergestrekninger i landet blir gratis.
Les mer om:

Ønsker Roberto Firmino i bytte mot midtbanespiller

Klopp er i gang med å fornye angrepsrekka på Anfield. Mane har dratt til München og Salah forventes å forlate gratis etter neste sesong. Nå kan den siste i den fryktede front treeren også være på vei bort, i følge Liverpool Echo.

Zuccarello mister viktig lagkamerat

Den sveitsiske vingen Kevin Fiala byttes bort fra Mats Zuccarellos Minnesota Wild til Los Angeles Kings. Fiala var en av Wilds fremste spillere sist sesong. Avtalen mellom klubbene ble bekreftet natt til torsdag. Det har lenge versert rykter om at Wild måtte kvitte seg med Fiala, som sist sesong noterte seg for karrierebeste i NHL med 85 poeng i grunnserien. Han scoret 33 mål og fikk 52 målgivende pasninger. 25-åringen var dessuten kun én av to Wild-spillere som spilte alle 82 kampene i grunnserien. Fiala var på utgående kontrakt og ville trolig uansett ha forlatt Wild gratis.
Les mer om:

Gøran håper «alle» tar turen: – Vi satser på fullt hus

SKIEN: ME-syke Katrine Helene Johnsen Grini og ektemannen Gøran tilbragte deres første date til toner fra Ole Paus på Kafé K. Nå skal den folkekjære visesangeren spille gratis for å bidra til Katrines innsamling.

Chelsea er klare til å by på midtstopper

Chelsea er desperate etter å hente inn defensive forsterkninger i sommer.