Nyheter om Gratis


På denne Tromsø-«butikken» er alle julegavene helt gratis

Mandag åpner hun et helt nytt konsept i Tromsø.
Les mer om:

Adventskos på Sirkelen

Ein laurdag i månaden inviterer Klepp kommune til gratis samling med kaffi og vaflar.
Les mer om:

Molde gir opp å utvikle angrepstalent, selges til Sverige

Dagens nyhet fra Molde var ikke overraskende. Det har ikke virket som om Moldes hovedtrener Ole Gunnar Solskjær ikke har tro på at de klarer å hente ut det som finnes av talent hos den islandske angrepsspilleren Ottar Magnus Karlsson.  Vi har tidligere skrevet at vi stilte oss uforstående til utlån. Les: Dette må være årets rareste utlånsavtale Ottar Magnus Karlsson er klar for den svenske klubben Mjällby fra1.

Flere tror at Tottenham holder helt inn

Det var overraskende jevnt da Tottenham tok imot Burnley på sitt ikke så midlertidige hjem Wembley i dag.  Kritikken har lenge vært at Spurs er et en person lag, de har Harry Kane som alltid dyttes foran, når han blir sliten, ja han er bare et menneske selv om han scorer mål, faller de sammen.

Olav og Gunnar har spandert julemiddag på sykehjemmet i over 20 år

BØ/SAUHERAD: I over 20 år har Olav Sæther og Gunnar Ingelstad sørget for gratis måltid for eldre fra Bø sjukeheim. Torsdag var intet unntak da 36 godt voksne ble sendt fra Bø til Aarnes kafeteria for å få mat.

Digitalisering av norsk idrett satt på vent?

Tildelingen av spillemidler til Norges idrettsforbund for 2019 gjør det vanskeligere å få til en nødvendig digitalisering, styrket utøverfinansiering og fremdriften av et forprosjekt for realiseringen av et nasjonalt toppidrettssenter. Norges idrettsforbund vil takke for tildelingen på 716,0 millioner kroner fra spillemidlene i 2019.  Det er gledelig at overskuddet fra Norsk Tipping fortsatt gir god og stabil finansiering av norsk idrett,  samtidig som idrettslagenes finansiering fra Norsk Tipping styrkes gjennom en økning i grasrotandelen fra 5-7 prosent fra 2018. Det totale tilskuddet fra sp

Sveriges landslagskaptein spiller klubbfotball gratis

Som om Andreas Granqvist ikke allerede var en folkehelt etter sommerens VM i Russland har han nå ytterligere styrket sin posisjon ved å vise hvor mye han faktisk blør for drakta. I sommer flyttet han hjem til Sverige etter å ha vært fem år i den russiske klubben Krasnodar han signerte med sin ungdomsklubb Helsingborg. Les: Pochettino: Glem utleie – han er en av mine beste Det var en enorm boost for klubben som endte opp med å rykke opp til Allsvenskan. Andreas Granqvist som er Sveriges landslagskaptein, har ikke kostet Helsingborg én krone etter overgangen fra russisk fotball. «Jeg har ikke ko

Slipper å spille i kamuflasjedrakt lenger

Det er liten tvil om at Sondre Liseth er på vei opp og det er vanskelig å se hvor det stopper for den 21 år gamle Nest-Sotra spilleren. – Nest-Sotra er enige med Brann om en overgang og tidligere denne uken startet de personlige samtalene.  Sondre Liseth, ble berømt i for de spesielt interesserte i sportsverden som et kjempetalent fra Hjellestad Jet Ski Klubb.

Nå må prosessindustrien fange CO2

Med Paris-avtalen blir det ikke gratis å slippe ut CO2 lenger. Nå går Eyde-klyngen i gang med prosjekt for fangst og lagring av drivhusgassen.
Les mer om:

Rådmannen vil ha slutt på gratis kremasjon

Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud vil fase ut at Hamar kommune dekker kremasjonsavgift for sine innbyggere.
Les mer om:

Sausnissen slår til igjen i Halden

Haakon Selmer-Olsen i Halden er ikke snau. Også i år går sausnissen til kamp mot posesaus og tilbyr gratis julesaus. Nå på lille julaften.
Les mer om:

Nå får bodøværingene gratis wifi fra EU

Rådmann Rolf Kåre Jensen hadde en gladnyhet til Bodøs innbyggere i fredagens orientering til formannskapet.
Les mer om:

Derfor bør du ikke koble datamaskinen eller mobilen din til gratis nettverk

– Svindlere kan få tilgang til sensitiv informasjon når du er koblet på gratis nettverk, sier sikkerhetsekspert.
Les mer om:

Tar opp en 200 år gammel engelsk juletradisjon

BØ: Universitetet i Sørøst-Norge gjør som de har gjort i England i 200 år og setter opp gratis juleforelesninger for «vanlige folk» og ungdom førstkommende fredag.
Les mer om:

– Juvelen må ha gratis leie(pluss)

Aps Dag Indresand og Linn Katariina Henriksen vil slå et slag for bygdas kulturliv.
Les mer om:

Så ble det Brann likevel

Vi tror både Ruben Kristiansen og Brann er overrasket over at de nå har forlenget arbeidsforholdet med to år.  På årets siste kamp i slutten av november ble 30-åringen takket av med blomster, bilde og velfortjent applaus fra publikum etter 86 A-kamper fra sommeren 2015. Les: Forlater Brann gratis i januar Relativt kort tid etterpå ga både Brann og spilleren ut noen signaler som tydet på at avskjeden kanskje ikke var helt definitiv likevel. Sportssjef Rune Soltvedt forklarer det slik: «I toppfotballen kan ting forandre seg.

Vil gi havregrøt til trøndersk skoleungdom(pluss)

Frp vil gi gratis havregrøt hver dag til alle videregående-elever i Trøndelag.
Les mer om:

Jobber gratis for å rekruttere hennes erstatter

Daglig leder Tore Meinert i Madsen og Brekke AS tar ikke betalt når han sammen med styreleder Helge Thorheim skal finne Ragnhild Bjerkviks erstatter i Aski AS.
Les mer om:

Tilbyr gratis hårklipp for rusmisbrukere(pluss)

Kirsti Bakkeslett Olsen, frisør på salong Michel, ville gjøre noe ekstra til de som trenger det før jul. Nå strømmer både takknemlighet og tårene på.
Les mer om:

Deler ut gratis strøsand og brodder til eldre

Visste du at Norge er på verdenstoppen når det gjelder fall og bruddskader hos eldre over 65 år? Bydel Stovner deler nå ut gratis strøsand og brodder til eldre for å forhindre fall i vinter, i regi av «Aldersvennlig by» i Oslo kommune.

Gratis juletre

Les mer om:

Nå kan du hente strøsand helt gratis

Vinteren er i ferd med feste sitt prep, og dermed melder behovet for strøsand seg. I år har Fredrikstad kommune 12 hentepunkter til rådighet.
Les mer om:

Gratis tank for de som fylte for nøyaktig 300 kroner

- Det er ikke så enkelt å stoppe på akkurat 300 eller 500 kroner når man fyller tanken.
Les mer om:

Nærmer seg siste sjans for å ta denne vaksinen gratis

Prøveperioden nærmer seg slutten.
Les mer om:

Bedt om å slutte å sutre, nå kan Vidar juble etter 21 års kamp

SKIEN: Han har møtt og mast på mange politikere siden 1997, men stort sett møtt veggen. Nå kan Vidar Krogsrud endelig juble for gratis halleie i Skien.
Les mer om: