Nyheter om Gratis


Radio Kos er livet for Jan Pedersen

Jan Pedersen jobber gratis hver dag i Radio Kos med å spre glede for sine medmennesker. Neste måned drar han til USA og konsert med Engelbert Humperdinck.
Les mer om:

En gylden mulighet til å bli kvitt gamle båtvrak

I høst iverksettes en ny ordning der fritidsbåter inntil 15 fot kan leveres inn gratis til Senja Avfall.
Les mer om:

Feirer skolestarten i Byteltet

Ungdomsgruppa #Ånnfliik arrangerer i kveld gratis "Back to school"-fest i Byteltet. Arrangørene lover god musikk og mye moro.
Les mer om:

Molde-Vestnes uten ferje i 12 timer

Setter opp gratis hurtigbåt til Skyhøyt festivalen.
Les mer om:

Det fylles opp på Rådhusplassen

Gratis konsert for studenter og byens befolkning.
Les mer om:

IT i praksis 2017

IT i praksis 2017 er klar for nedlasting og gratis for DND medlemmer
Les mer om:

Kaller Aps politikk for sløsing av ressurser

Saida Begum (H) mener det er urettferdig at familier med lav inntekt andre steder i byen enn Groruddalen ikke får gratis kjernetid i aktivitetsskolen. Hun mener det kan låse folk fast til boområder og skape enda større forskjeller.
Les mer om:

Mener Høyre kutter i Groruddalens oppvekstvilkår

Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) er redd for at Høyre vil kutte i gratis kjernetid i aktivitetsskolen og peker på at deltaktelsen i Groruddalen økte med 40 prosent i fjor. Hun mener en forskjellsbehandling er veien å gå.
Les mer om:

Reagerer på at Kristiansand «kjøper» innbyggere fra mindre kommuner

Kristiansand gir gratis busskort til studenter som melder flytting for å øke sitt eget innbyggertilskudd: – Usolidarisk ovenfor oss mindre, mener Flekkefjord-ordfører Jan Sigbjørnsen.
Les mer om:

Denne fargen sikret eierne gratis solbriller

Denne historien er vel bare mulig i USA?
Les mer om:

Det er gratis å drømme

Vi har vært gjennom mye Phantom i det siste, men vi har glemt å vise deg hvordan DIN Phantom VIII er. Her kan du se det selv.
Les mer om:

– Årets kjekkeste helg på Eide

I år blir det ingen forsøk på verdensrekorder, men Eidedager med vekt på mange gratis aktiviteter, kos og underholdning.
Les mer om:

No får Anne Gine frå Årdal endeleg gratis kreftmedisin

Beslutningsforum har sagt ja til at det dyre legemiddelet Kadcyla kan innføres til brystkreftbehandling. Helseministeren er kritisk til legemiddelprodusentens metode.
Les mer om:

Hypnotisøren frå Volda som rømde til Spania

– Eg har vore heldig med livet, men ingen ting har kome gratis. No lever eg det gode liv i Spania. Og nei: Eg lengtar ikkje etter snøen i Volda!
Les mer om:

Strid om strømmebøker

Til forskjell fra nordmenn kan dansker og svensker lytte til tusenvis av e-lydbøker gratis via biblioteket. Men praksisen provoserer forlag og kommersielle strømmetjenester.
Les mer om:

Gratis hamburger ga utsolgt Sør Arena

Ei kroner per billett og gratis hamburger gjorde susen: Det blir fulle tribuner på Sør Arena mot Florø. Det er ti år siden sist.

Gratis frokost og god stemning

Lørdag morgen ble det servert gratis frokost på Sira.
Les mer om:

Gir bort hytta si gratis

- Om noen ser nytte i den så må de bare ta den.
Les mer om:

Gratis testing av kjønnssykdommer

Test i Vest på Revmatismesykehuset har så stor pågang fra folk som vil teste seg for kjønnssykdommer og hiv, at de må be pasienter komme tilbake utenom åpningstidene.
Les mer om:

To av tre søkere til lærerstudiet strøk i matte

Søkere til lærerstudiet som ikke oppfyller karakterkravet, fikk tilbud om gratis forkurs for å kunne kvalifisere seg til utdanningen. Men bare 149 av 441 studenter bestod prøven i matematikk.
Les mer om:

Tre millioner Mercedes-eiere får gratis oppdatering av dieselmotoren

Også norske eiere av Mercedeser med dieselmotor vil nå få en software-oppdatering for at utslippene skal bli renere. Skruen mot dieselbiler strammes nå til i Europa, og særlig i Tyskland.  – Det er starten på dieselbilens død, sier Bellona-sjefen.
Les mer om:

– Når det er så mye som koster penger, er det kjekt med noe gratis og litt alternativt

Lørdag ble en ganske annerledes tilstelning avholdt for syvende gang på Eiganes. På «Norges mest gratis festival» trenger du ikke engang betale for maten.
Les mer om:

– Høyre svekker fellesskapet

– I Arbeiderpartiet mener vi at du skal yte etter evne og få etter behov. Det sikrer at alle kan få en gratis skolegang, helsehjelp når de trenger det og at vi kan gi eldre en trygg alderdom, skriver Eirik Sivertsen (Ap) i sitt svar til Margunn Ebbesens (H) innlegg.

Molde har håvet inn titalls millioner på resirkulasjon av spillere

MOLDE (VG) Først blir de gode i Molde. Så mislykkes de i utlandet. Så kommer de tilbake til Molde igjen – gratis eller for en billig penge.
Les mer om:

Sp vil ha tilbake gratis fysioterapi

Mer enn 200 000 pasienter med bestemte diagnoser som inntil nyttår fikk gratis fysioterapi, må nå betale for behandling.
Les mer om: