Nyheter om Grande


Ariana Grande blir «The Voice»-dommer

Ariana Grande (27) erstatter Nick Jonas (28).
Les mer om:

Ariana Grande blir «The Voice»-dommer

Ariana Grande (27) erstatter Nick Jonas (28).
Les mer om:

Vivre la grande difference!

Les mer om:

Har vokst ut av lokalene: - Håper å bygge fabrikk ferdig til i høst(pluss)

Grande fiskerute As har vokst ut av sine lokaler. Nå er målet å finne en tomt og bygge nytt fiskemottak med fabrikk før høstsesongen starter for fullt i september.
Les mer om:

Trine Skei Grande mener AstraZeneca-pause presser frem Sputnik

Den tidligere Venstre-lederen kaller det russisk rulett for henne å være ute under koronapandemien. Nå mener hun en russisk vaksine kan redde oss.

Trine Skei Grande: – Norge bør forhandle om Sputnik-vaksinen

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande har fått sin første dose coronavaksine etter et år i isolasjon. Nå slår hun et slag for den russiske Sputnik-vaksinen.

Fan av Dagny eller Ariana Grande? Mulig dette er en ny favoritt

Det frie skolevalget er ikke like fritt lenger
Les mer om:

Kveldsturen endte med at hunden Erling måtte bøte med livet – igjen sto 13-åringen i sjokk

Onsdag kveld ble hunden til Silje Grande Henriksen i Svolvær påkjørt og drept. Bilføreren kjørte videre. Igjen sto 13 år gamle Thale i sjokk.
Les mer om:

Kveldsturen endte med at hunden Erling måtte bøte med livet- igjen sto 13-åringen i sjokk

Onsdag kveld ble hunden til Silje Grande Henriksen og familien, påkjørt og drept. Bilføreren kjørte videre. Igjen sto 13 år gamle Thale i sjokk.
Les mer om:

Tom André (26) hadde sonet i fem år: – Hadde det ikke vært for Geir Johan og familien hans så hadde det gått dårlig(pluss)

Da Tom André Freding (26) slapp ut fra fengsel etter å ha sonet i fem år, var det vanskelig å finne en jobb. På grunn av en bakgrunn med flere voldsdommer, innbrudd og biltyveri ville ingen gi ham en sjanse. Så kom Geir Johan Grande inn i bildet.
Les mer om:

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 7

Emma Steinbakken-feber hos Spotify og iTunes, mens KEiiNO og Ariana Grande fighter om hvem som trender mest hos YouTube. Innlegget Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 7 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Ariana Grande har tatt 20 verdensrekorder

Popstjernen (27) fortsetter å håve inn den ene førsteplassen etter den andre.
Les mer om:

Ariana Grande har tatt 20 verdensrekorder

Popstjernen (27) fortsetter å håve inn den ene førsteplassen etter den andre.
Les mer om:

Ariana Grande har tatt 20 verdensrekorder

Popstjernen (27) fortsetter å håve inn den ene førsteplassen etter den andre.
Les mer om:

Kritisk til «Harry Potter»-boikott

Flere norske bibliotekarer mener at Harry Potter ikke skal opp og fram ved norske bibliotek på grunn av uttalelsene til forfatter J.K. Rowling. Det er Trine Skei Grande (V) svært skeptisk til.

Fredrikstad-folk på hjemmekontor gir uvante plager: – Vi nærmer oss ett år med å jobbe hjemmefra, og det ser vi effekten av nå

Lill Grande får stadig flere besøk av kunder som er plaget med tørre øyne. Dette tror hun er en ringvirkning av korona og hjemmekontor.
Les mer om:

Grande: Portforbud er å sette fotlenke på hele det norske folk

Et mulig portforbud vil være ekstremt frihetsberøvende. Tillit er det eneste som virker i en pandemi, mener tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande.

Ariana Grande er forlovet

Ariana Grande skal gifte seg. Det skriver hun på Instagram.
Les mer om:

Viktoria vil ha bedre belysning av gangfelt: – Er redd for at det skjer en ulykke snart

Viktoria N. Grande frykter dårlig belysning vil føre til en ulykke i gangfeltet i Eikveien ved Rema 1000.
Les mer om:

OnlyFans utestenger Gabi DeMartino etter kontroversiell video

OnlyFans har stengt kontoen til Gabi DeMartino. Hvem? Gabi har drevet med YouTube i en årrekke sammen med tvillingsøsteren Niki. På en felles konto har de nesten 10 millioner følgere.

Olav Alexander Grande (30) overtar som daglig leder: – Fristende å prøve noe å nytt(pluss)

Etter 15 år på havet går Olav Alexander Grande i land og blir daglig leder for Selstad i Senjahopen.
Les mer om:

Rihanna hyller den amerikanske urbefolkningen på thanksgiving

Rihanna ønsker sine venner i USA god takksigelse. Thanksgiving er en større høytid for de fleste amerikanere enn julen. Men feiringen er kontroversiell grunnet sin opprinnelse, noe Rihanna minner om via sin Instagram Storieas. «Noen feirer i dag…», skriver barbaderen. «Mange sørger!» «Sender kjærlighet til alle mine brødre og søstre fra den amerikanske urbefolkningen», avslutter Rihanna. Den amerikanske urbefolkningen er også kjent som den mer upresise og misvisende betegnelsen «indianer». En kollega av Rihanna som også er skeptisk til feiringen er Summer Walker. Summer Walker (LVRN/Interscop

Iggy Azalea svarer på bitch hold kjeft-tweet fra Playboi Carti

Iggy Azalea lar ikke sin babydaddy Playboi Carti lire av seg hva som helst på Twitter. Artistparet fikk sønnen Onyx i sommer, men i oktober fortalte australieren at forholdet var over. Iggy la til at hun tar seg av barnet selv, og sendte noen sinte linjer tilsynelatende til Playboi Carti. «En ting jeg aldri vil forstå er hvordan løgnere lever med seg selv.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.