Nyheter om Grande


Forbes: Disse 40 artistene tjente mest i 2019

Gjetter du rett? Forbes har sluppet sin årlige oversikt over artistene som tjener aller mest. Tallene er ikke hentet fra skattelistene, men er et estimat basert på info magasinet har utarbeidet i samarbeid med Pollstar, Nielsen Music, offentlige dokumenter og intervjuer med artister, managere og andre bransjefolk. De fleste navnene på topp 10-listen bør ikke komme som en stor overraskelse. Artistene som selger ut de største arenaene omsetter for enorme summer, men de største tjener også grovt på kommersielle samarbeid (les: reklame), samt egne slipp av klær og sko, sminke og andre greier. Ja,

«Distriktspsykopaten» som vart landets mest populære lokalpolitikar

Han vart kalla «psykopat» av partileiaren Trine Skei Grande. I dag vart Alfred Bjørlo kåra til årets kommuneprofil.

Strides om ny medielov

Kulturminister Trine Skei Grande (V) overlater ansvaret for mediepolitikken til et byråkratisk utvalg som ikke må stå til ansvar for velgerne, mener Arbeiderpartiets Trond Giske.

Nytt lovforslag skal ansvarliggjøre pressen

Kulturminister Trine Skei Grande vil gi redaktører et utvidet rettslig ansvar for innholdet medier publiserer.

Ny styreleder for Festspillene i Bergen

Widvey tar over for artist og a-ha-medlem Magne Furuholmen. – Jeg vil takke Magne Furuholmen for innsatsen han har lagt ned som styreleder for Festspillene i Bergen, og så er jeg er glad for at Thorhild Widvey har takket ja til vervet, sier kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (V). LES OGSÅ: Taylor Swift med julelåt. Widvey er Høyre-politiker og har vært blant annet olje- og energiminister og kulturminister. Festspillene i Bergen er organisert som en stiftelse, med et styre på sju medlemmer med personlige varamedlemmer og et representantskap på ti medlemmer med personlige varamed

NFF lover endring om fotballvold: Må avgi ny rapport til statsrådene

NYDALEN (VG) Ledelsen i Norges Fotballforbund (NFF) lover at nye rutiner for anmeldelse av fotballvold skal være på plass før sesongstart. Det er klart etter et møte med justisminister Jøran Kallmyr (Frp) og kulturminister Trine Skei Grande (V) i dag.

OsloMet hardt ut mot Språkrådet

I et høringssvar til den nye språkloven tar universitetsledelsen ved OsloMet et oppgjør med Språkrådet og kulturminister Trine Skei Grande.

Språkrådet og kulturministeren får krass kritikk av OsloMet

I et høringssvar til den nye språkloven tar universitetsledelsen ved OsloMet et oppgjør med Språkrådet og kulturminister Trine Skei Grande (V).

Kamp om de unge fosningene: - Bedriftene griper sjansene de får(pluss)

Sverre Grande har sikret seg lærlingeplass som bilmekaniker mer enn et halvår før han er ferdig på videregående. Ifølge fagfolkene er det i ferd med å bli vanligere.
Les mer om:

Kylie Jenner viser sitt naturlige hår i ny Snap-snutt

Det er ikke ofte vi ser Kylie uten extensions. Sminke-magnaten foretrekker å fjonge seg med parykker og fargeglade frisyrer.
Les mer om:

Bruker Jay-Z og Beyonce-brudd for å få folk til å stemme

I krig og valgkamp er alt lov? Podcasteren Marvyn Harrison publiserte nylig en tweet som hevdet at Jay-Z og Beyoncé bekrefter at de går fra hverandre – eller «bevisst oppløser» forholdet, som det står skrevet. Kilden skal være BBC. Her er tweeten: Beyonce and her 'rapper' husband Jay Z confirm their 'Conscious uncoupling' | via @BBCBreaking https://t.co/lXIzH4fpCn pic.twitter.com/5I2ccI4xsC — Marvyn Harrison (@Marvyn_Harrison) November 21, 2019 Twitter-meldingen skapte følgelig oppstuss.

Ariana Grande kommenterer videoen til dobbeltgjengeren Paige Niemann

Lurespørsmål: Hvem av disse tre er ikke Ariana Grande?

Varhaug-tiltalte: – Det føles best at dere hater meg

GULATING LAGMANNSRETT (NRK): Statsadvokat Nina Grande mener 19-åringen som drepte Sunniva Ødegård (13) på Varhaug i fjor sommer har en så «usedvanlig lav terskel» for å begå alvorlig voldskriminalitet at han må dømmes til forvaring.

Taylor Swift sendte en hilsen til Scooter Braun i natt

Taylor Swift viste hvem som er sjefen under nattens American Music Awards. I kjølvannet av Taylor Swift vs. Scooter Braun gikk det rykter om at Tay skulle adressere den episke krangelen under prisutdelingen i Los Angeles… Noe hun indirekte gjorde. Taylor åpnet sin AMA-opptreden med noen passende deler fra «The Man» fra hennes seneste album Lover.

Vil satse på sakprosa

SVs kulturpolitiske talsperson Freddy André Øvstegård mener sakprosa-sjangeren blir dårlig behandlet i norsk litteraturpolitikk. Nå etterlyser han engasjement fra kulturminister Trine Skei Grande (V).

Teatret får hjelp av SR Bank, må ikkje knusa sparegrisen

Sparebankstiftelsen SR-Bank blar opp med dei to millionar kronene kulturminister Trine Skei Grande (V) ikkje ville gi for at Rogaland Teater skal koma i mål med forstudiet til nytt teaterbygg.

Pete Davidson forklarer hvorfor så mange vil date han

Og det har ikke noe med BDE å gjøre. Pete Davidson er nesten mer kjent for de han dater enn for sitt humor-talent. Nå stiller stjernen på forsiden av Paper Magazine som en 2019-versjon av Barbies Ken. I intervjuet forklarer Saturday Night Live!-komikeren blant annet hvorfor så mange ønsker å date han. – Når jeg er i et forhold behandler jeg personen jeg er med som en prinsesse, forteller 26-åringen. – Jeg prøver å gå så langt som mulig, for det er det som er meningen at du skal gjøre?

Scooter Braun forteller Taylor Swift om drapstrusler

Slettet etter få minutter. Og så la han det ut på nytt. I en ny Instagram-post henvender Scooter Braun seg direkte til Taylor Swift. Kun få timer etter at han brøt stillheten i det offentlige rom deler Scooter et innlegg hvor han blant annet forteller at han og hans familie har mottatt flere drapstrusler etter at konflikten mellom Taylor og Big Machine Records ble kjent. – Jeg kom hjem i kveld og fant ut at min kone hadde mottatt en telefon som truer sikkerheten til barna mine, forteller Braun. På IG skriver bransje-magnaten at Taylor burde passe bedre på hva hun poster, og at han er skuffet.

Scooter Braun bryter stillheten etter seks måneders konflikt med Taylor Swift: – Det er hardt

I juni hamret Taylor Swift løs på Scooter Braun etter at han kjøpte hennes gamle label og dermed rettighetene til alle sangene fra hennes seks album fra 2006 til 2017. Scooter, som er manageren til Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato og 26 andre artister, har i etterkant fått kjørt seg på nettet fra Taylor og hennes støttespillere. Selv har han holdt tyst helt til nå. – Jeg har ikke snakket om dette på seks måneder.

Olaug Bollestad er straks klar med pelsdyr-kompensasjonen

Regjeringens pelsdyrkompensasjon er klar om kort tid. – Det var politikk på sitt dårligste da Erna Solberg kalte dette en morgengave til Trine Skei Grande, sier Trygve Slagsvold Vedum (Sp).

Pelsdyr: Olaug Bollestad er straks klar med «morgengaven til Venstre»

Regjeringens pelsdyrkompensasjon er klar om kort tid. – Det var politikk på sitt dårligste da Erna Solberg kalte dette en morgengave til Trine Skei Grande, sier Trygve Slagsvold Vedum (Sp).

Ariana Grande sier til fansen at hun er syk

Superstjernen (26) sier hun er redd hun er nødt til å avlyse konserter på grunn av kraftig bihulebetennelse.
Les mer om:

Ariana Grande sier til fansen at hun er syk

Superstjernen (26) sier hun er redd hun er nødt til å avlyse konserter på grunn av kraftig bihulebetennelse.
Les mer om:

Ariana Grande sier til fansen at hun er syk

Superstjernen (26) sier hun er redd hun er nødt til å avlyse konserter på grunn av kraftig bihulebetennelse.
Les mer om:

NFF-ledelsen kalles inn på teppet av statsråder

Ledelsen i Norges fotballforbund innkalles til møte med både kulturminister Trine Skei Grande (V) og justisminister Jøran Kallmyr (Frp) etter en rekke medieoppslag om hvordan vold på norske fotballbaner ikke anmeldes til politiet.