Nyheter om Grande


Kvinne og tre barn funnet døde ved USAs grense mot Mexico

En ung kvinne og tre små barn er funnet døde sør i USA, nær grensa mot Mexico. De har trolig dødd av hete og tørst etter å ha krysset grenseelva Rio Grande.
Les mer om:

Kvinne og tre barn funnet døde ved USAs grense mot Mexico

En ung kvinne og tre små barn er funnet døde sør i USA, nær grensa mot Mexico. De har trolig dødd av hete og tørst etter å ha krysset grenseelva Rio Grande.
Les mer om:

Penelope (14) og Anne Stine (24) er ledestjerner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Det er Dagens Næringsliv og magasinet D2 som står bak den nylige kåringen av Ledestjerner - 30 under 30 som vil gjøre verden mer bærekraftig gjennom ideer, handlekraft eller lederegenskaper.

Frivillige hender gir økt frihet og gode lokalsamfunn

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For noen er det også et pusterom fra vanskelig forhold i hjemmet. Tiden man bruker på aktiviteter etter skole er en viktig arena for sosiale relasjoner. I Svømmehallen, i korps og kor, i klatreveggen, på fotballbanen, i speidergruppa, i ungdomsklubben eller på kulturskolen møter man flere likesinnede.

Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke i Trondheim

Når Venstre-leder Trine Skei Grande tirsdag undertegner en ny byvekstavtale for Trondheims-området, innebærer det nye milliarder i bomutgifter for bilistene.

Derfor stemte vi imot pensjonsreformen

Arild Grande er pyromanen som angriper brannvesenet.
Les mer om:

Møt personene på middelaldergården(pluss)

Søndag skal kulturminister Trine Skei Grande foreta den offisielle åpningen av middelaldergården på Trondenes. Men hun blir ikke alene.

Carly Rae Jepsen forteller 730 om livet etter «Call Me Maybe»

Hej, Carly Rae! 33-åringen er urovekkende sjeldent i Norge, så vi tok (som seg hør og bør) turen til Stockholm for å prate litt med Carly Rae Jepsen. Le intervjuet nedenfor, hvor Carly blant annet forteller 730 om det nye albumet, turnéen og livet etter «Call Me Maybe». Ytterst få kunne ha forutsett hva slags karriere Canadian Idol-favoritten Carly Rae Jepsen skulle få i kjølvannet av «Call Me Maybe». At det påfølgende albumet Kiss ikke solgte mer enn ca.

Hvilken beef? Taylor Swift klemmer Katy Perry og byr på skeiv kjendis-bonanza i ny musikkvideo

Taylor Swift er jaggu i regnbue-modus om dagen, og flott er det. På fredag slapp 29-åringen «You Need To Calm Down», en sassy singel med flere direkte LHBT-referanser (GLAAD, «Cause shade never made anybody less gay»). Som seg hør og bør er også musikkvideoen spekket av skeive ikoner. RuPaul Charles dukker opp (ute av drag, han er jo lat), sammen med en bråte av stjernene fra RuPaul’s Drag Race, deriblant Adore Delano, Trinity Taylor og Tatiana. Dronningene spiller andre dronninger – Tatiana er Ariana Grande, Trinity The Tuck er Lady Gaga, Delta Work er Adele, Trinity K.

– Fullstendig avsporing fra regjeringen(pluss)

Stortingsrepresentant Arild Grande (Ap) raser mot regjeringen etter at nok en jernbanekontrakt gikk til utenlandske aktører.
Les mer om:

Frp åpen for å reforhandle asylforliket

Venstre-leder Trine Skei Grande ønsker en reforhandling av asylforliket. Frp sier de er åpen for det.

– Frp skal ikke få bompengeseier

Venstre-leder Trine Skei Grande står på regjeringserklæringen fra Granavolden. Partikolleger mener det er uaktuelt å innfri Frps bompengekrav.

Trine Skei Grande om bymiljøavtalene: En dundrende suksess

Venstre-leder Trine Skei Grande står knallhardt på at de ikke har noe å gi til frustrerte Frp-ere, og sier tvert imot: Bymiljøavtalene har vært en dundrende suksess.

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er "ræva" målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte.

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte.

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte.

– Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte. – Jeg tror vi klarer å snu dette, sa hun.

– Rart, pinlig, komisk

Venstres landsstyret møtes søndag, hvor de blant annet skal diskutere bompenge-splittelsen i regjeringen. Partileder Trine Skei Grande får beskjed om å sette hardt mot hardt.

Film og bøker skal få flere turister til Norge

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (V) mener at strategien vil bidra til at flere får øynene opp for Norge. – Det er ikke alle det passer for å tilbringe ferien i en kano eller på en fjelltopp, men som gjerne vil reise for å se «Skrik» med egne øyne på Munchmuseet, street art i Lofoten eller Vinjerock i Jotunheimen, sier Grande. LES OGSÅ: Filmstjernens ungdomsår blir TV-serie. Et flertall av turistene i Norge ser på kultur som en viktig del av ferien sin. Det gjelder både norske og utenlandske reisende, ifølge en undersøkelse gjort av Innovasjon Norge.

Venstre kollapser fullstendig

TIL BUNNS: Venstre får 1,5 prosent og gjør sin dårligste måling noensinne. Med slike tall ville partiet blitt utradert fra Stortinget. Trine Skei Grande vil ikke kalle målingen krise.

Grande under knallhardt press fra sine egne

Venstre-leder Trine Skei Grande får klar beskjed fra partiet før hun går inn i vanskelige bompengesamtaler: Vi har ingenting å gi, og Granavolden ligger fast.

R.I.P. karrieren til Zedd?

Klarer Zedd (29) å reise seg etter dette? Den russisk-tyske produsenten og DJ-en har alltid virket som en godgutt, men nå får omdømmet hans en solid ripe i lakken. Låtskriveren og artisten Matthew Koma (32) har skrevet flere av Zedds største hits.

17-åring suste forbi politiet i 101 km/t(pluss)

Onsdag kveld var politiet ute på fartskontroll ved Grande i Ørland kommune.
Les mer om:

«Bare to steder i verden der man kan leve lykkelig: Hjemme og i Paris»

Det har vært et godt år for Juventus legende Gianluigi Buffon i Paris. – Han skrev i fjor under på en ettårskontrakt for Paris Saint-Germain, med mulighet for forlengelse, det blir det ikke noe av.  41-åringen kom til den franske hovedstaden etter 17 sesonger i Juventus. Buffon var med på å vinne Ligue 1 denne sesongen.

Skei Grande utenfor Frps krisemøte: – Strekker oss ikke på gjennomslagene

Mens Frp-toppene sitter i krisemøte, passerte Venstre-leder Trine Skei Grande Frps partikontor.