Nyheter om Grande


Fredrikstad-folk på hjemmekontor gir uvante plager: – Vi nærmer oss ett år med å jobbe hjemmefra, og det ser vi effekten av nå

Lill Grande får stadig flere besøk av kunder som er plaget med tørre øyne. Dette tror hun er en ringvirkning av korona og hjemmekontor.
Les mer om:

Grande: Portforbud er å sette fotlenke på hele det norske folk

Et mulig portforbud vil være ekstremt frihetsberøvende. Tillit er det eneste som virker i en pandemi, mener tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande.

Ariana Grande er forlovet

Ariana Grande skal gifte seg. Det skriver hun på Instagram.
Les mer om:

Viktoria vil ha bedre belysning av gangfelt: – Er redd for at det skjer en ulykke snart

Viktoria N. Grande frykter dårlig belysning vil føre til en ulykke i gangfeltet i Eikveien ved Rema 1000.
Les mer om:

OnlyFans utestenger Gabi DeMartino etter kontroversiell video

OnlyFans har stengt kontoen til Gabi DeMartino. Hvem? Gabi har drevet med YouTube i en årrekke sammen med tvillingsøsteren Niki. På en felles konto har de nesten 10 millioner følgere.

Olav Alexander Grande (30) overtar som daglig leder: – Fristende å prøve noe å nytt(pluss)

Etter 15 år på havet går Olav Alexander Grande i land og blir daglig leder for Selstad i Senjahopen.
Les mer om:

Rihanna hyller den amerikanske urbefolkningen på thanksgiving

Rihanna ønsker sine venner i USA god takksigelse. Thanksgiving er en større høytid for de fleste amerikanere enn julen. Men feiringen er kontroversiell grunnet sin opprinnelse, noe Rihanna minner om via sin Instagram Storieas. «Noen feirer i dag…», skriver barbaderen. «Mange sørger!» «Sender kjærlighet til alle mine brødre og søstre fra den amerikanske urbefolkningen», avslutter Rihanna. Den amerikanske urbefolkningen er også kjent som den mer upresise og misvisende betegnelsen «indianer». En kollega av Rihanna som også er skeptisk til feiringen er Summer Walker. Summer Walker (LVRN/Interscop

Iggy Azalea svarer på bitch hold kjeft-tweet fra Playboi Carti

Iggy Azalea lar ikke sin babydaddy Playboi Carti lire av seg hva som helst på Twitter. Artistparet fikk sønnen Onyx i sommer, men i oktober fortalte australieren at forholdet var over. Iggy la til at hun tar seg av barnet selv, og sendte noen sinte linjer tilsynelatende til Playboi Carti. «En ting jeg aldri vil forstå er hvordan løgnere lever med seg selv.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

Vant Kygo? Alt du trenger å vite om American Music Awards 2020

American Music Awards gikk av stabelen i natt, live fra Microsoft Theater i Los Angeles. AMAS 2020 var den 48. feiringen av de mest populære artistene og albumene det amerikanske folk har lyttet til i løpet av året. Skuespiller Taraji P.

Ariana Grande og Timothée Chalamet spiller kjærester i Netflix’ Don’t Look Up?

Nok en grunn til å glede seg til Don’t Look Up? Netflix’ kommende politiske satire er fylt til randen med store stjerner.

Kylie Jenner deler norsk musikk til 200 millioner følgere

Kylie Jenner gjør som storesøstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. I høst krysset 730.no fingrene for at Kendall og Kylie Jenner skulle poste Astrid S og hennes duett «Closing Doors» med Harry Hudson. Det skjedde! Det  vil si: Kendall Jenner delte sangen til sine 139 millioner Instagram-følgere: Nå har endelig Kylie Jenner gjort det samme Anledningen er slippet av Harry Hudson sitt nye album Hey, I’m Here For You. Og Kylie er her for sin nære venn: Skjønnhetsmogulen deler til sine 200 millioner følgere at hun hører på platen via streamingtjenesten Apple Music. Og gjett hvilken sang h

Charli D’Amelio mister følgere på TikTok etter flau video

Charli D’Amelio er sååå nær 100 millioner følgere på TikTok. Men nå går det jaggu feil vei for tenåringsstjernen. En video hvor både Charli D’Amelio (16) og storesøster Dixie D’Amelio (19) fremstår som bortskjemte går nå viralt. I videosnutten sitter søstrene ved middagsbordet sammen med skjønnhetsmogulen James Charles James Charles har selv fått sin dose kritikk i fortiden, men fremstår som fornuften selv i klippet som nå spres som COVID-19 i sosiale medier. Dixie får tyn fordi hun brekker seg og kaster opp av maten.

Forbud mot homoterapi forsinket

Trine Skei Grande lovet et homoterapiforbud våren 2021. Men forbudet lar vente på seg. Det er mulig det ikke kommer før etter stortingsvalget neste høst.

Forbud mot homoterapi forsinket

Trine Skei Grande lovet et homoterapiforbud våren 2021. Men forbudet lar vente på seg. Det er mulig det ikke kommer før etter stortingsvalget neste høst.

Forbud mot homoterapi forsinket

Trine Skei Grande lovet et homoterapiforbud våren 2021. Men forbudet lar vente på seg. Det er mulig det ikke kommer før etter stortingsvalget neste høst.

Twitter Fleets: Derfor trender Bye Instagram

Twitter lanserer nyhetene Fleets og Spaces. Har du savnet flyktige historier på Twitter? Trolig ikke. Men kveldens nye oppdatering får mange til å si farvel til Instagram. Om så bare midlertidig. Nyheten Fleets har nemlig fått «Damn Twitter» og «Bye Instagram» til å trende på appen. I kveld melder nemlig Twitter at de kopierer funksjonen Instagram kopierte fra Snapchat:  Historier som bare er synlig i 24 timer før de forsvinner. Du kan poste både tekst, bilde og video.

Ariana Grande med video til 34+35 = 69

Ariana Grande valgte å kalle sitt nye, veldig NSFW-ete album for Positions. Det virker som om 27-åringen og hennes nye kjæreste Dalton Gomez har testet veldig mange stillinger i karantene dette året. Switchin’ the positions for you… Hva er favoritten? Sannsynligvis 34+35 = 69. Ari og jentene hennes (Republic/Universal) Sex-anthem-et er hennes nye singel fra albumet. Og hva skal man si… Den tidligere Nickelodeon-stjernen går ikke rundt grøten når hun synger til Dalton. Can you stay up all night? Fuck me ’til the daylight Thirty-four, thirty-five Can you stay up all night?

Nå forsvarer Lana Del Rey det kontroversielle munnbindet

Kritikken haglet mot Lana Del Rey da hun inviterte til boksignering hos Barnes & Noble i Los Angeles i starten av oktober. Halvannen måned senere tar hun munnbindet bladet fra munnen. Popstjernen fikk først og fremst refs fordi hun brukte et munnbind av netting, men kritikerne syntes også det var uheldig at hun samlet hundrevis av fans midt i en pandemi. Lana klemte og tok bilder med flere av de oppmøtte, og tok ned munnbindet da hun leste   Søstereren til Lana Del Rey postet dette på Instagram (Chuck Grant) Her møter Lana fans: Lana Del Rey meets with fans at surprise book signing event for

Scooter Braun selger katalogen til Taylor Swift til investeringsfond

Scooter Braun selger musikken til  Taylor Swift – og tjener grovt. OPPDATERT: Taylor Swift forteller nå hvordan Scooter Braun presset henne For et drøyt år siden sikret manageren og mogulen seg de seks første albumene til popstjernen, da hans selskap Ithaca Holdings LLC kjøpte labelen Big Machine. Nå kjøper et ikke navngitt investeringsfond hele katalogen til Taylor Swift for mer enn 300 millioner dollar. Det tilsvarer 2,7 milliarder kroner. Det blir et lukrativt salg for Scooter, da han kjøpte hele Big Machine for omtrent det samme, skriver Variety. Med labelen fikk Scooter også med musikken

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Pete Davidson brøt med Cazzie David og ble sammen med Ariana Grande samme uke

Nå forteller Cazzie David sin side av saken. Det gikk fort i svingene da Pete Davidson ble sammen med Ariana Grande våren 2018. Komikeren og popstjernen forlovet seg etter bare noen uker sammen. De rakk også å ta flere kjærestetatoveringer, og bød på PDA vi sjelden har sett makan til.  Både Pete og Ariana var nysingle da de begynte å date Bare noen uker før hadde Ariana delt på Instagram at det var slutt mellom henne og Mac Miller. Noen dager etter fulgte Pete opp med å fortelle at det var slutt mellom ham og skuespiller og forfatter Cazzie David. Nå viser det seg at Pete bare rakk å være sin

Fabien Barthez hentes inn for å få skikk på keeperne

Hvem husker ikke Fabien Barthez. Da Sir Alex skjønte at Mark Bonsnich ikke var keeperen som kunne fylle krateret etter Peter Schmeichel, vendte Ferguson seg til det franske landslaget. Den første sesongen til Barthez på Old Trafford ble en skikkelig triumf. Spektakulære redninger, driblinger av motstandernes spisser og det tredje Premier League-trofeet på rad, gjorde franskmannen til en skikkelig favoritt hos fansen.

Raser mot Grande i kronikk

Trine Skei Grande får krass kritikk etter at hun i sin nye bok nok en gang går ut offentlig og kommenterer «åkerepisoden» fra en bryllupsfest i Trøndelag i 2008.

Romsdalinger skal levere skolemøbler til Sunnmøre(pluss)

Grande Fabrikker AS i Rauma har inngått en rammeavtale om levering av skolemøbler til 12 sunnmørskommuner, pluss Vestnes, de neste to åra. Fra før har de en lignende avtale med fylkeskommunen for alle de videregående skolene.