Nyheter om Grande


Mener sikkerheten til bussjåførene er for dårlig – ber politikerne om å komme på banen(pluss)

En rekke tillitsvalgte peker på manglende krav om sikkerhet for bussjåførene i det nye distriktsanbudet. – Sikkerheten vår blir nedprioritert. Vi sitter veldig utsatt til, sier bussjåfør og tillitsvalgt Jan Ole Grande.
Les mer om:

Katy Perry støtter Ellen DeGeneres i klagestormen

Katy Perry har bare gode ting å si om Ellen DeGeneres. I slutten av mars sprakk boblen rundt kvinnen mange så som godheten selv. Rykter om at den populære talkshow-verten har en kaldere side når kamera er slått av startet på Twitter, og ble så fulgt opp av både ansatte og gjesten NikkieTutorials. Forrige uke ble det kjent at produksjonen etterforskes internt av WarnerMedia etter at både Ellen og andre i lederposisjoner har mottatt sterk kritikk av ansatte.  Nå forteller også en tidligere produsent om det hun kaller «fryktkultur» på settet til The Ellen DeGeneres Show. – Jeg hadde aldri vært ru

Frisør i Trondheim med klar beskjed: Har du vært i utlandet, får du ikke komme inn

Du må ha vært hjemme i minst 10 dager før du får komme inn hos Grande frisør Valentinlyst. Nå oppfordrer fagforeningen flere frisører til å innføre samme regel.
Les mer om:

Skal bygge nye storstue i Marbella

Skal bygge ny storstue i Marbella med plass til 18.000 tilskuere inkludert hotell. I Marbella ønsker man å rive dagens fotball-stadion for å bygge nytt og større i tillegg til hotell og handlesenter i de nye komplekset. Det er selskapet som i dag driver «Marbella Futbol Club» som står bak prosjektet. Byen hvor mange norske fotballklubber, bruker å ha oppkjøring mot den nye sesongen. Det skriver klubben på sine hjemmesider Soñar en grande es….aspirar a lo ‘imposible’.

Trine Skei Grande blir provosert av Oslo-borgere: – Det er skummelt

Den avtroppende Venstre-lederen har holdt en lav profil siden coronapandemien kom til landet. Det skyldes en sjelden immunsviktsykdom.

Trine Skei Grande blir provosert av Oslo-borgere: – Det er skummelt

Den avtroppende Venstre-lederen har holdt en lav profil siden coronapandemien kom til landet. Det skyldes en sjelden immunsviktsykdom.

Trine Skei Grande blir provosert av Oslo-borgere: – Det er skummelt

Den avtroppende Venstre-lederen har holdt en lav profil siden coronapandemien kom til landet. Det skyldes en sjelden immunsviktsykdom.

Venstre-lederen tok penicillin 87 ganger før hun fylte 18

I en årrekke gikk Trine Skei Grande fra penicillinkur til penicillinkur. Ved en tilfeldighet fant legene ut at hun lider av en svært sjelden immunsviktsykdom.

Kanye West sier unnskyld til Kim Kardashian

OPPDATERT: Kanye West dro til det lokale sykehuset i Cody, Wyoming, ifølge TMZ. Han forlot sykehuset fort. Etter det kom en ambulanse til gården. Ambulansen dro uten Ye, som kjørte rundt på sin ATV (firehjuling). Kanye inviterte deretter fire paparazzi inn i et av husene, hvor de ventet i to timer. Ye kom så tilbake og sa at han ønsker å ha mer kontroll over måten fotografene formidler hva som skjer («control the narrative»).

Noah Cyrus covrer Dunno med Mac Miller

Noach Cyrus hyller sin favoritt Mac Miller. 20-åringen covrer hans sang «Dunno». Hør versjonen til Noah nedenfor. «Mac, du var en snill sjel og du påvirket og inspirerte folk over hele verdenen. Jeg var en av dem», skriver Miley-lillesøsteren i forbindelse med slippet. «Det som startet som en oppvarming i studioet en dag ble til noe vakkert.

Bedriften vokser for syvende året på rad: - Men markedet er veldig tøft(pluss)

Grande Fiskerute AS hadde en omsetning på 37 millioner i 2019.
Les mer om:

Orlando Bloom er HELT knust over å ha mistet hunden Mighty

Skuespilleren trenger din hjelp! En ærlig Orlando Bloom postet i natt et innlegg på Instagram hvor han forteller at han aldri har vært så knust som nå. Dette på grunn av Mighty, skuespillerens puddel, som ble borte for fem dager siden i Montecito utenfor Santa Barbara i California. Orlando og kjæresten Katy Perry har lett kontinuerlig og hengt opp plakater med bilder av hunden. The Lord of the Rings- og Pirates of the Caribbean-stjernen utlover en dusør på 5000 dollar til den som hjelper ham å finne Mighty, skriver CNN. Men foreløpig altså uten hell. Nå beskriver briten sine følelser rundt for

Venstre-lederen frykter vi får politikere som ingen liker(pluss)

Etter 20 innholdsrike år i rikspolitikken er det to ting som bekymrer Trine Skei Grande (50) mer enn noe annet: Sosiale medier og politikere som blir så hardhudet at folk ikke liker dem lenger.

Pastor i Filadelfiakirken tar fullstendig avstand fra gårsdagens hendelse i Tjenna: - Usmakelig oppførsel

- Her har vi i Filadelfia prøvd å bygge en relasjon til folk med respekt, også kommer disse... og nå må vi ta all oppvasken. Nei, de som er kritiske til kristendommen har jo fått både kuler og krutt nå. Det forteller pastor Dag Grande til Tvedestrandsposten i kjølvannet av hendelsene i Tjennaparken.
Les mer om:

Kjendisenes ferietips: Trønderne anbefaler lokale reisemål

Hva svarer Trine Skei Grande, Mona Grudt og andre lokale kjendiser når man spør om reisetips i Trøndelag?

Marita (56) fra Overhalla var nære døden – takker nærsykehuset for at hun fortsatt er i live(pluss)

Marita Furulund Grande takker sin skaper for at helikopterlandsingsplassen ved Sykehuset Namsos var intakt da hun trengte lynrask hjelp.

Grande fikk ikke tiden han ba om til å behandle Giske-comeback

I slutten av august blir det klart om Aps Trond Giske blir fylkesleder i Trøndelag Ap. Valgkomitèens leder Arild Grande ba om mer tid, men ble ikke hørt.

Travis Scott har kjøpt hus til 226 millioner kroner – se bilder og video

Travis Scott snobber opp i Los Angeles. Stormi Webster får god plass å boltre seg på hos pappa. Texas-rapperen har nå kjøpt et 1550 kvadratmeter stort hus i Brentwood på vestkanten i Los Angeles, ifølge Variety. Kåken til Travis Scott kostet skjorta. 28-åringen, som egentlig heter Jacques Berman Webster II, betalte 226 millioner kroner (23,5 millioner dollar). Eksen til Kylie Jenner får da syv sovrom og 11 bad fordelt over en arkitektur beskrevet som «en moderne yacht». Huset har basseng på 75 fot, gym, badstue, hjemmekino med 15 seter, garasje med plass til 20 biler og et hi-tech vinskap som

Trine Skei Grande: – Skuffet over helseministeren

Helseminister Bent Høie (H) ba denne uken nordmenn om å beholde myndighetenes smitteapp. Venstres partileder Trine Skei Grande er skuffet over helseministeren.

Arild Grande tar ikke gjenvalg til Stortinget

Stortingsrepresentant Arild Grande (Ap) tar ikke gjenvalg, skriver Trønder-Avisa.
Les mer om:

Grande har bestemt seg – er ferdig som rikspolitiker(pluss)

Etter valget neste høst er Arild Grande (Ap) ferdig som stortingspolitiker. Nå ønsker han å gi stafettpinnen videre, samtidig som han vil skaffe seg bredere erfaring fra arbeidslivet.
Les mer om:

Frykter en heftigere rovdyrsommer enn på mange år(pluss)

– Den blodige rovdyrsommeren vi alle har fryktet, er allerede i gang, sier ordfører Borgny Kjølstad Grande (Sp) i Grong.

VG: Trøndelag Venstre vil ha Raja som Venstre-leder

Trøndelag Venstre skal ønske seg kultur- og likestillingsminister Abid Raja som ny partileder når Trine Skei Grande takker av i høst.

Ariana Grande kjøper feriehus fra Ellen DeGeneres

Ariana Grande har fått seg en ny, koselig getaway-kåk. 26-åringen kjøper huset til Ellen DeGeneres i Montecito, som ligger to timer unna Los Angeles.

Rihanna, Grande, Bieber og Billie Eilish i artist-opprop for politireform

Flere kjente artister med Rihanna og Ariana Grande i spissen undertegnet tidligere denne uken et opprop for en politireform i New York.