Nyheter om Granberg


Sjekk den fine brua!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Brua over Brekkedammen på Kjelsås har vært stengt i flere måneder. Det var varslet fra Bymiljøetaten at brua skulle åpne ferdig rehabilitert 21. juni. Men da lokalavisa er innom 20. juni så er brua åpen for ferdsel. I februar ble brua stengt i forbindelse med vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider.

Åpningsdato for brua er klar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Allerede i februar ble brua stengt i forbindelse med vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider. - Da vi tok av toppdekket, for å skifte ut og utbedre, så oppdaget vi også ting som bør utbedres med selve konstruksjonen.

Millionarv og gave til Jorunn Hamre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vel 40 utsendinger fra kommunene Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Lund og Sokndal var samlet til Felleslagets årsmøte i Bø menighetssenter i Sokndal i helgen.Da ble det opplyst at Olav Berg Biktjørn (1919-97) og hustru Olga Biktjørn (1934-2019) hadde testamentert eiendommene sine til bruk for NLMs arbeid her i området.Det endelige beløpet blir ikke klart før eiendommene er solgt.

Unggutter arrangerer rosetog etter dødsbrannen: – Vår måte å hedre et fantastisk menneske på

Espen Orholm (15), Alexander Granberg (16) og Emil Haug (16) er sønderknust etter dødsbrannen. – Han var helt fantastisk med alle unge som kom i kontakt med familien, sier guttene som arrangerer rosetog på lørdag.
Les mer om:

Kallmyr får kritikk for tale

Justisminister Jøran Kallmyr snakket om den kalde krigen og «frihet mot kommunisme og sosialisme» i sin 8. mai-tale. Det får Ap-ordfører Espen Granberg Johnsen å reagere.
Les mer om:

– Frihet mot sosialisme, sa statsråden. – Utidig, sier Lillehammers ordfører

Da justis- og beredskapsminister Jøran Kallmyr (Frp) holdt tale under markeringen av frigjøringsdagen 8. mai og hedringen av veteraner i norsk militær utenlandstjeneste, på Jørstadmoen onsdag, snakket han om frihet mot sosialisme. Ap-ordfører Espen Granberg Johnsen reagerer.
Les mer om:

– Trist at ikke flere henger seg på

Lars Granberg fra Ølen og Ann Åse Stava fra Torvastad vant årets utgave av Hårfagreritt på sykkel.
Les mer om:

Brua har vært stengt en stund, når kan den åpnes igjen?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Brua over Akerselva, ved Brekkedammen, Frysja 33 og Sagadammen, ble for en tid siden stengt. Spesialingeniør Kristoffer Granberg Dahl i Bymiljøetaten var på stedet i vinter, og fortalte følgende til Nordre Aker Budstikke:- Da vi tok av toppdekket, for å skifte ut og utbedre, så oppdaget vi også ting som bør utbedres med selve konstruksjonen. Det kan fort bli stengt her noen uker, sa Granberg Dahl i februar 2019.

Mikael (43): – Jeg lå naken i senga mens en fremmed dame tok notater

Responsen har vært overveldende etter at Mikael Granberg fra Gøteborg fortalte om den ubehagelige opplevelsen.
Les mer om:

Har aldri hatt større inntekter

Granberg Garveri AS vokser jevnt og trutt. I fjor omsatte skinnbedriften i Ølensvåg for 33,9 millioner kroner. Det er rekord.
Les mer om:

Suveren seier til Granberg i Hårfagrerittet

Lars Granberg (33) fra CK Haugaland/Birk Sport Racing vant lørdagens Hårfagreritt i Tysvær og Haugesund.
Les mer om:

Espen Granberg Johnsen: – Åtte år er nok i ordførerstolen

Vestreslidringen vil gi seg som ordfører, men familien blir boende i Lillehammer.

Satsar på betre miljø

Det er nå slutt på ulldottar og slipestøv i produksjonen ved Granberg Garveri.
Les mer om:

Resten av sesongen i grøfta

Terrengsyklisten Lars Granberg fra Ølen er ute resten av sesongen etter at han ble presset i grøfta av en hissig bilist.
Les mer om:

Måtte nøye seg med 3. plass

Lars Granberg måtte innse at Andreas Penne Nygård fra Rennesøy var best i spurten på Hårfagrerittet.

- Dette er det kjekkaste som finst

Anne Sofie Granberg har vore medlem av Songlaget Stordabuen sidan 1981. No er ho og resten av koret i gang med ny storsatsing.]]>
Les mer om:

Hoppa av glede på Litlabø

Søskena Fredrikke og Konrad Borgenvik Granberg handla hoppetau etter å ha vore på tur med gruvetoget.
Les mer om:

Designpris til Granberg-hanske

Granberg as på Bjoa har gjort det igjen. Sikret seg designprisen «Red Dot Award Winner».
Les mer om:

Mener Lillehammers gevinst fra ungdoms-OL er på en halv milliard

LILLEHAMMER (VG) Lillehammer-ordfører Espen Granberg Johnsen mener «han» sitter igjen med verdier for en halv milliard kroner etter at skattebetalerne og IOC har investert nærmere 400 millioner i ungdoms-OL.

Årets lokale nyttårsbarn kommer fra Nedstrand

Tor Arne Lund og Kari Granberg Lund hadde invitert et vennepar på nyttårsfeiring. Det ville ikke årets nyttårsbarn vite noe av.
Les mer om:

– Hipp hurra!

– Hipp hurra, jubler Øyvind Granberg, leder i Tresfjord bygdelag. Nå forventer han at fylkestinget sier ja til at prøveordningen med bomfritt rundt Tresfjorden kan settes i verk snarest.
Les mer om: