Nyheter om Granberg


Maiken studerte den urbane trenden i Bodø: - Bør være litt mer kaos

I april leverer Maiken Skjørestad Granberg sin doktoravhandling om kunsten å skape en grønn og mangfoldig by. Onsdag ettermiddag holder hun foredrag om det samme i Stormen.

Rådmenn vil gi regionsjef-stilling til tidligere ordfører. Stillingen er ikke blitt utlyst

Rådmennene i Lillehammer, Øyer og Gausdal oppretter ny stilling i Lillehammer-regionen Vekst og vil ha tidligere ordfører Espen Granberg Johnsen som regionsjef.

Espen konkurrerer med Per Sandberg om direktørjobb i Nordre Land under Esther Gilen

Nordre Land kommune skal ansette avdelingsdirektør for nyopprettet avdeling for samfunnsutvikling og drift. Det er totalt ni søkere til stillingen. Espen Granberg Johnsen fra Vestre Slidre er den ene. Tidligere fiskeriminister Per Sandberg er en annen.

Garver skinn for 35 millioner kroner

Vindafjord-selskapet Granberg Garveri solgte i fjor skinn for 35 millioner kroner.
Les mer om:

Sjekk den fine brua!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Brua over Brekkedammen på Kjelsås har vært stengt i flere måneder. Det var varslet fra Bymiljøetaten at brua skulle åpne ferdig rehabilitert 21. juni. Men da lokalavisa er innom 20. juni så er brua åpen for ferdsel. I februar ble brua stengt i forbindelse med vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider.

Åpningsdato for brua er klar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Allerede i februar ble brua stengt i forbindelse med vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider. - Da vi tok av toppdekket, for å skifte ut og utbedre, så oppdaget vi også ting som bør utbedres med selve konstruksjonen.

Millionarv og gave til Jorunn Hamre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vel 40 utsendinger fra kommunene Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Lund og Sokndal var samlet til Felleslagets årsmøte i Bø menighetssenter i Sokndal i helgen.Da ble det opplyst at Olav Berg Biktjørn (1919-97) og hustru Olga Biktjørn (1934-2019) hadde testamentert eiendommene sine til bruk for NLMs arbeid her i området.Det endelige beløpet blir ikke klart før eiendommene er solgt.

Unggutter arrangerer rosetog etter dødsbrannen: – Vår måte å hedre et fantastisk menneske på

Espen Orholm (15), Alexander Granberg (16) og Emil Haug (16) er sønderknust etter dødsbrannen. – Han var helt fantastisk med alle unge som kom i kontakt med familien, sier guttene som arrangerer rosetog på lørdag.
Les mer om:

Kallmyr får kritikk for tale

Justisminister Jøran Kallmyr snakket om den kalde krigen og «frihet mot kommunisme og sosialisme» i sin 8. mai-tale. Det får Ap-ordfører Espen Granberg Johnsen å reagere.
Les mer om:

– Frihet mot sosialisme, sa statsråden. – Utidig, sier Lillehammers ordfører

Da justis- og beredskapsminister Jøran Kallmyr (Frp) holdt tale under markeringen av frigjøringsdagen 8. mai og hedringen av veteraner i norsk militær utenlandstjeneste, på Jørstadmoen onsdag, snakket han om frihet mot sosialisme. Ap-ordfører Espen Granberg Johnsen reagerer.
Les mer om:

– Trist at ikke flere henger seg på

Lars Granberg fra Ølen og Ann Åse Stava fra Torvastad vant årets utgave av Hårfagreritt på sykkel.
Les mer om:

Brua har vært stengt en stund, når kan den åpnes igjen?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Brua over Akerselva, ved Brekkedammen, Frysja 33 og Sagadammen, ble for en tid siden stengt. Spesialingeniør Kristoffer Granberg Dahl i Bymiljøetaten var på stedet i vinter, og fortalte følgende til Nordre Aker Budstikke:- Da vi tok av toppdekket, for å skifte ut og utbedre, så oppdaget vi også ting som bør utbedres med selve konstruksjonen. Det kan fort bli stengt her noen uker, sa Granberg Dahl i februar 2019.

Mikael (43): – Jeg lå naken i senga mens en fremmed dame tok notater

Responsen har vært overveldende etter at Mikael Granberg fra Gøteborg fortalte om den ubehagelige opplevelsen.
Les mer om:

Har aldri hatt større inntekter

Granberg Garveri AS vokser jevnt og trutt. I fjor omsatte skinnbedriften i Ølensvåg for 33,9 millioner kroner. Det er rekord.
Les mer om:

Suveren seier til Granberg i Hårfagrerittet

Lars Granberg (33) fra CK Haugaland/Birk Sport Racing vant lørdagens Hårfagreritt i Tysvær og Haugesund.
Les mer om:

Espen Granberg Johnsen: – Åtte år er nok i ordførerstolen

Vestreslidringen vil gi seg som ordfører, men familien blir boende i Lillehammer.

Satsar på betre miljø

Det er nå slutt på ulldottar og slipestøv i produksjonen ved Granberg Garveri.
Les mer om:

Resten av sesongen i grøfta

Terrengsyklisten Lars Granberg fra Ølen er ute resten av sesongen etter at han ble presset i grøfta av en hissig bilist.
Les mer om:

Måtte nøye seg med 3. plass

Lars Granberg måtte innse at Andreas Penne Nygård fra Rennesøy var best i spurten på Hårfagrerittet.

- Dette er det kjekkaste som finst

Anne Sofie Granberg har vore medlem av Songlaget Stordabuen sidan 1981. No er ho og resten av koret i gang med ny storsatsing.]]>
Les mer om:

Hoppa av glede på Litlabø

Søskena Fredrikke og Konrad Borgenvik Granberg handla hoppetau etter å ha vore på tur med gruvetoget.
Les mer om:

Designpris til Granberg-hanske

Granberg as på Bjoa har gjort det igjen. Sikret seg designprisen «Red Dot Award Winner».
Les mer om:

Mener Lillehammers gevinst fra ungdoms-OL er på en halv milliard

LILLEHAMMER (VG) Lillehammer-ordfører Espen Granberg Johnsen mener «han» sitter igjen med verdier for en halv milliard kroner etter at skattebetalerne og IOC har investert nærmere 400 millioner i ungdoms-OL.

Årets lokale nyttårsbarn kommer fra Nedstrand

Tor Arne Lund og Kari Granberg Lund hadde invitert et vennepar på nyttårsfeiring. Det ville ikke årets nyttårsbarn vite noe av.
Les mer om:

– Hipp hurra!

– Hipp hurra, jubler Øyvind Granberg, leder i Tresfjord bygdelag. Nå forventer han at fylkestinget sier ja til at prøveordningen med bomfritt rundt Tresfjorden kan settes i verk snarest.
Les mer om: