Nyheter om Gran


Hva skjer hvis Instagram fjerner visning av likes? Vi spurte 5 influencere!

Hvor påvirket blir vi av å se hvor mange likes andre får på Instagram? Kan appen bli et bedre sted uten? Facebook (som eier IG) vurderer å fjerne visning av antall likes på Instagram. Idéen er at man fortsatt skal kunne like andres bilder, men antall likes eller videoavspillinger blir ikke lenger synlig under innlegget. Den som eier kontoen skal selv kunne se statistikk (hvis man ønsker). Akkurat nå tester Instagram skjulte likes på kanadiske brukere.

Mopedfører mistet livet i Oppland

En ung mann på moped mistet livet i en kollisjon med en lastebil på riksvei 4 på Jaren i Gran i Oppland tirsdag morgen.
Les mer om:

Tenåring omkom i mopedulykke

En moped og en lastebil har kollidert på riksvei 4 i Gran kommune i Oppland tirsdag morgen. Én gutt i tenårene er bekreftet omkommet.
Les mer om:

17. mai på Gran Canaria

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)17 mai har blitt feiret blant annet på den norske skolen på Gran Canaria. 3-4 klasse og 5-6 klasse på skolen deltok i den nasjonale nysgjerrigper konkurransen og vant 2. plass. Begge klassene mottok en gevinst på 10.000 kroner hver. I tillegg fikk elevene utdelt hver sin sølvmedalje og diplom. Iris Aagesen fra Kvinesdal er lærer for 5-6 klassen. Sønnen Isak går i 4. klasse. Isak og Iris Aagesen Foto: Inger Marie Egeland

Duktrekkingen er i gang, og motoren har blitt som ny

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Nagler, aluminium og skruer er vel hva de fleste av oss forbinder med materialer brukt til å bygge fly. For 80 år siden var skolen en annen. Den gang var også trevirke og duk flittig brukt under bygging av fly. DH-82 Tiger Moth er en av flytypene som i mellomkrigsårene ble bygget på denne måten. Det er også denne metoden som nå brukes av elever og lærere ved Sola videregående skoles flylinje når LN-SVG settes i stand.

Disse artistene kan du oppleve gratis i Kleppeloen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For niende gang arrangerer Klepp kommune gratiskonsert i Kleppeloen til glede for store og små. På plakaten i år står hele Jærens Janove Ottesen, Melodi Gran Prix-vinner Alexander Rybak og et relativt nytt band fra Stavanger. - TØFL er det kanskje ikke så mange som har hørt om, men det er et ”upcoming” band som snart vil slå gjennom. De lager show og spiller bra, er unge og har mye energi.

Sniktitt på ny 8-er

BMW har sendt ut en første teaser på den kommende 8-serie Gran Coupe. Det nærmer seg med andre ord lansering.
Les mer om:

Mann fløyet til sykehus etter knivstikking på Hadeland

En mann i 30-årene er natt til onsdag fløyet til Ullevål sykehus etter en knivstikking på Brandbu i Gran på Hadeland. En jevnaldrende mann er pågrepet.
Les mer om:

- Det var egentlig en feiltakelse at jeg havnet her i Skaiti i 1968

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det var egentlig en feiltagelse at jeg havnet her i Skaiti i 1968, da jeg som student skulle jobbe med hovedoppgaven min.

Like varmt i Stavanger som på Gran Canaria i påsken

Husker du påsken 2011? Da passerte gradestokken 21 grader i påska. I år var det nesten like varmt.
Les mer om:

«Har du vært på Norefjell?»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dette kunne kanskje vært starten på påskekrimmen, eller det som verre er. Men det er det ikke.Det som derimot kan være litt spennende er å sjekke bompasseringene du gjør, eller snarere sjekke om fakturaen du får stemmer. Det kan være penger å spare.Sist ut hos her var en bompassering og veiavgift ved Norefjell, i mars. På 60 kroner. I tillegg et fakturagebyr, også på 60 kroner.

Plast flommer inn over strendene på Gran Canaria

På avstand ser det ut som havskum, men det er store mengder plastbiter som har skylt inn over de populære strendene.
Les mer om:

Ny utmarksbrann i Lund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brannsjef John Skåland i Lund kommune opplyste litt før klokka 18.00 at lokale brannmannskap hadde vore i aksjon i eit par timar etter at det blei meldt om brann på heia vest for Refsland, på venstre sida av E39 når ein kjører nordover. Klokka 20.15 rapporterte utrykkingsleiar Stig Skåland at brannen ikkje var under kontroll, men at mannskapa hadde greidd å hindra flammane i å spreia seg til ein planteskog med gran.

Kvinne i 70-årene omkom i en trafikkulykke sør for Lygna i Gran kommune

En kvinne i 70-årene kom i klem da en personbil og en varebil kolliderte på riksveg 4 like sør for Lygna i Gran kommune i ettermiddag.
Les mer om:

Hels på jasen Todleiv

Dei lokale påskejasane som har vore i sving, starta det heile for fleire månadar sidan. 20. desember på dagen hennar, hadde Doris Elin Bratland, selskap med vener og der blei ideen klekt ut. Påskesprell – Då var eg så dritlei jul. Skal me ikkje finna på noko?, sa eg og føreslo at eg skulle skjera ut ein jase. Ho smiler. Ikkje alle vennene som var på bursdagsbesøk trudde henne. – Ikkje sei til henne at det ikkje går, for då gjer ho det, sa sønene til vennene.

Svensk kvinne funnet død i turistby

En svensk kvinne ble funnet død i turistbyen Puerto Rico på Gran Canaria torsdag morgen. Torsdag ettermiddag ble hennes svenske ektemann siktet for drap.
Les mer om:

Svensk mann siktet for å ha drept kona i Spania

En svensk kvinne er funnet død på Gran Canaria i Spania. Politiet har pågrepet ektemannen og siktet ham for drap.
Les mer om:

Her får du oversikten du trenger for en sprek sesong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag i sist uke tjuvstartet medlemmene i Bryne triatlonklubb en sesong som byr på utallige muligheter til å konkurrere, først og fremst på mosjonsnivå. Det har blitt et trivelig vårtegn og tradisjon i klubben at man et par ganger i måneden gjennom sesongen arrangerer treningsduatlon eller triatlon - temperaturen i vannet bestemmer om man bare løper og sykler eller både løper, sykler og svømmer.

Økt beredskap under landing på Sola - Thomas Cook-fly var på vei til Gran Canaria fra Trondheim

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Thomas Cooks rute DK1508 fra Trondheim satte kursen mot Gran Canaria i morgentimene. Etter en halvtime i luften ba pilotene om en omdirigering til Stavanger lufthavn, Sola, der de foretok en medisinsk nødlanding.I følge operativ sjef ved Stavanger lufthavn, Morten Wathne, skal det være snakk om en syk passasjer. Flyet er av typen Airbus 321, og var et av flyene som ble rammet av Avinors radarproblemer i dag morges.

Ekteparet Anna og Tom starter opp noe helt nytt i sentrum: – Vi ble helt forelsket i lokalet med en gang

Vin- og cocktailbar, småretter, interiørbutikk og kontor i ett og samme lokale. Anna Gran og Tom A. Nelvik håper Plassen skal lokke folk til nyvinningen i sentrum.
Les mer om:

– Det er ingen aprilspøk, Bahareh og Per er med i «Charterfeber»

Det sier pressekontakt Linda Glomlien i TV3 til NTB. Hun legger til at det var morsomt for kanalen å sende ut nyheten om turtelduenes medvirkning – på selveste 1. april. – Men det er altså ikke tull, legger hun til. LES OGSÅ: Neeson beklager sine uttalelser. Innspillingen av ny sesong er ifølge pressemeldingen i full gang, en sesong som får sesongpremiere til høsten på TV3, Viafree og Viaplay.

Har trukket studentbolig-søknaden i kinobygget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: I desember i fjor ble det kjent at de nye eierne av kinobygget i Vestgrensa 2 på John Colletts plass undersøkte mulighetene for bruksendring av bygget, slik at det kan gjøres om til 32 studentboliger. Det var blant annet tenkt å dele kinosalen i to etasjer, for å lage 16 leiligheter i hver etasje.

VG ser på FKT som en av divisjonens overgangsvinnere: – Det blir neppe opprykk, men toppkamp

Særlig nyervervelsen Tobias Gran høster skryt.
Les mer om:

– Jeg elsker scenen her(pluss)

Fire kvelder i uken opptrer Rosie Grønvoll (31) fra Reinelv som poledancer, sanger og danser for flere hundre gjester på Gran Canarias mest populære showscene.
Les mer om: